Új privát üzeneted érkezett!

VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ez a bűnügy újságírás egész jól hangzik. A vízihullát azért kihagynám!
Eszti, a te fiókád mindig is komálta a hasonfekvést? Szonja gyűlöl hason lenni ha nem alszik Kép Doki mondta legyen sokat hason, mert gyenge a hasizma. Hát max füldugóval tudom 1 percnél tovább úgy tartani.
Látom Livinél a kutyus után a bárnyka is kedvenc Kép

No, megyek, mert nyekereg a csajom. Tutui orrbanyomta magát az öklével. Ma ez a menő Kép

Kép Kép
natasa1975

Boldog névnapot Timi!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Képzeljétek ma fél 12-kor telefonált a védőnő, hogy fél 1-kor kezdődik a babamasszázs tanfolyam. Sűrűn elnézést kért, de a lényeg, hogy odaértünk. (Megbeszéltük azt is, hogy jövő kedden viszem Petrát a 3 hós oltásra.) Egy aranyos csaj tartotta a babamasszázst, 1 órás foglalkozás, a fele beszélgetés, a másik fele a gyerkőc kényeztetése. Összesen 5 alkalom lesz, ma a lábmaszírozást tanultuk.
Ma is le akartam fotózni Petrát a szoknyácskájában, igazi királylány volt, de akkorát pisilt és kakilt, hogy teljes átöltöztetést kellett csinálnom KépKép
Na most megyek, mert rendbe kell szednem a fürdőszobát.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép
Kép
Kép
ilba

Na akkor ...

Coolasa,
Köszi a tippet, sajna nincsen ilyen krémem, de talán a jegelés is hatásos, csak időm lenne hozzá ...

Natasa,
Neked meg köszi a gyógypuszikat. Kép

Sajtine,
Kép a kocsiról???
Jók ezek a gumi izés játékok.

Boncoláson én is voltam biosz szakkör keretében, bírtam végig. Kép Többet nem megyek. Kép

Holnap megyünk tanácsadásra, egy vagon kérdést összeírtam már, majd mindent végigkérdezek.

Csajok! Nem találom a magánnyugdíj pénztár belépési nyilatkozatom. Kép Áááááááááááááá!
Az én cégem április elsejével megszűnt félig meddig, 1 alkalmazott maradt, meg a tanácsadók, de ők alvállalkozóként. Szóval jöhet a többi gyerek, mert munkám az már nincsen. Kép és Kép

Voltunk Rossmannban, beváltottuk a Hipp termékismertetős kártyát. Hát nagyon nem erőltették meg magukat.

Tücsökmami,
Azt hiszem a november 1. előtt született gyerekek, akik az új oltást kérték, azoknak pénzért kellett megvenni.
Jujj de jó! És merre néztek lakást? Apuékhoz még közelebb? Kép

Babaúszás: na még mi sem jutottunk el az usziba, nem megyünk közösen valahová????

Vuka,
A legelején nem kaptál egy levelet, hogy menj be a levéllel a DM-be? Mert én arra a levélre kaptam egy kis dobozkát, abban volt ajándék szappan meg egy kuponfüzet, ami babás-anyás dolgokra tök jó kedvezményeket ad. És most postán jött már másodszorra egy akciós prosi kuponokkal, kedvezményekkel. Ezen van ez a 21% is, amit leírtál.
Petra hihetetlen csini-mini!!! Kép

Gabi,
Tali: KépKépKép
De most talán tényleg jobb, ha még pihiztek. Vannak még pötyik?
Feszítős hisztit Benitől tanulta. Kép
Mászó Livit tátott szájjal nézzük ám! Kép

Mancs,
Bababónusz megy!!! Kép
Én is ma csak a Baba Magazint kaptam meg. Jövő hétig várok, aztán jobb, ha nem veszik fel a telefont! Kép
Most Margitsziget, a múltkor a Városliget volt.

Timi,
Nagyon boldog névnapot Neked!!!! KépKépKép

Bubek,
Tejcsárda??? KépKépKép
Nekem 2 napja nagyon szűkös a kínálat, a kereslet meg most 700 fölött van pár napja, szóval az esti kajcsi fagyasztott. Persze felengedve. Ja, mert tegnap megjött. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

A gondolkodó:
Kép
A hirtelen hapcitól megijedő:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Most van egy kis időm irni,de mindjárt mennem kell lefektetni Szilvit,addig Fannival bohóckodikKép
Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a Timi napi köszöntéseket!!Kép

Szilvi ma rettentő sokat kinlódott a fogával,egésznap a szájában volt a keze,alvás max. félóra egésznapKép.
A piacon végig üvöltött,már mindenki olyan csúnyán nézett rám a gonosz anyára és osztogatták a jó tanácsokat,hogy gyorsan el is jöttünkKép

Gabi:
Hiányoznak a közös séták,de örülök,hogy Livi jobban vanKépKép

Ilba:
Akkor neked is jó napod lehetettKép
Beni könnyes szemekkel nagyon édesKép

Vuka:
A lánykád ruhája nagyon frankó/Fanni mondta igyKép/
Remélem ma már jobb kedvec van!!

És egy pár kép Szilvi mai ténykedéséről:
Először mindent összedobált,majd kipakolt:
Kép
Sajna ki tudja nyitni a konyhaszekrényt is:
Kép
És a legnagyobb szerelem az ajtók:
Kép

Dia:
Tök jó helyeken voltatok!!!Dominak hogy tetszett?

Ja lányok!Ma annyira zabálhatnékom van,hogy állandóan ennék,már egy egész tábla csokit lenyomtam vacsi utánKép

Na mennem kell,mert orditás van!!!!
Pussssz

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

a Rossmannban 40 kép 999 Ft. Ez az akció májusban van.

Vuka,
gyönyörű PetraKép
a ruhája is nagyon cuki

Natasa,
Szonja nagyon szép kislány!!!!
Zsófin is lehet tetötől-talpig rózsaszín, mindig fiúnak nézikKép
Többször megállítottak:
-Jaj, de szép kisfiú
hogy hívják?
- ZsófinakKépKépKép
És itt vége is a párbeszédnekKép
(párbeszéd a francbaKép)

Olyan cuki a kis Szilvike.
Nem is tudom, hogy várom-e ezt a pakolós időszakotKép
Boldog névnapot TimiKép

Holnap megyünk a rendelőbe, mert Zsófi természetesen olyan szurit kapott ami nem jóKép
Pont beszéltük a férjemmel, hogy direkt megvettük, hogy ne kapjon annyi szurit... erre tessékKép
nagyon mérges vagyok és legszivesebben azt szúrnám seggbe aki nem jól tárolta

Mancs Kép
beszart az erdőKép
a legjobb mikor barackos illatú illatosító van a wc-benKép
külön-külön is hányás, nemhogy együtt

Ilba,
hol lesz a tali pénteken pontosan?

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Timi!
Nagyon boldog névnapot kivánunk mi is!Kép
Kép
Domi jól érezte magát mindenhol,de természetesen a játszóház volt a csúcs.KépDe a csodák palotájában is tudott játszani.Dominak is volt egy időszaka amikor kipakolt a szekrényekből,most már mutatja,hogy nem szabad(közben ingatja az ujjátKép ).Ma voltunk bölcsiben és kaptunk anyáknapi ajcsit.KépSógyurmából volt egy kör amibe mindenkinek a saját gyereke beletenyerelt és ez egy karton szivecskére van rátéve.Kép

Mindenkinek köszi az útlevéllel kapcsolatos segítséget.KépMár le is törtem,mert nem tudom mikor tudunk mind a ketten ott lenni aláírni.Kép

Lányok!tuti lesz tali?Hányan leszünk?Mikor,hol talizunk?Eső esetén mi van?

Sasha!
Jaj el is felejtettem,hogy még nem rég szültél.Na jó akkor toljuk egy kicsit a közös fogyit.KépTegnap én is tornáztam hasonló lelkesedéssel mint Te.Kép"Lefeküdtem és felcsatoltam a sauna övet ami másodfokú égéseket csinált a hájamon.Kép"Biztos vagyok abban,hogy ügyi 3 gyerekes anyuka vagy,minden elismerésem a bátorságodért!KépHajrá Sasha fasírt!!KépKép

Mindenkinek pusza,a gyerkőcök továbbra is gyönyörűek!KépJó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Halihóóóóóóó!

A mai nap története:

Miért nincs az ember gyerekének 3 keze?!
Kép

Korszerű nevelésKépKépKép
Kép

He-he, anyáék biztos kíváncsiak, mi lehet a dobozban
Kép

Üres!
Kép

A Story magazin fotósa lencsevégre kapja napjaink egyik sztárját, amint napszemüveg mögé rejtőzve sétál a gyerekével
Kép

Jaj, már megint öltözni kell!
Kép

Bosszúból betettem a cumit, mert anya utálja...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,

mindegyik nagyon cuki, de az utolsóóóóóóóó!!! Utánad, és Eszti után szabadon: Hát megzabálom!!!!!KépKépKép

Azt a napernyőt a babakocsival együtt adják, vagy lehet ilyet külön is venni, ami bármely babakocsira felszerelhető? Kéne egy nekünk is. Mert csomószor van, hogy nem tudom mindenáron takarni sétánál a naptól Marcit, mert ha egyszer a nap ellenében sétálunk, akkor visszafelé is kell ugye menni, és akkor meg már szembesüt ezerrel.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Fodros kalapos kisasszony, gyönyörke!! Kép

Hapcifiúcska szintúgy! Kép

Timi, szerintem tekerj valami porrongyot Szilvi kezeire, és legalább pikk-pakk tisztaság lesz a lakásban! Kép

Nahát, a szaros erdő naggggyyyyon jó!!! Kép

Jövök még, pussz
Vendég

Nem sok kiút van egy hálózsákon, de azt megtalálta Kép

Kép

Anya, hogy te milyen vicces vagy

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi inkább kihagyjuk a pénteket, ne haragudjatok. De igen kaka időt jósolnak, nincs kedvünk megázni.

Ilba:
hát sajnos csak a 4. kerület jöhet szóba Kispeti és a munkahely miatt. Esetleg még a XV. valószínűleg panelt tudunk csak sajnos venni, mert muszáj legalább 4 szobásnak lennie. Igazság szerint rengeteg nagy lakás van Káposztásmegyeren, de azt meg utálom. Én szívesen mennék arra apukádék fele Kép, csak ott nincsenek ilyen nagy lakások, max. 3 szobás, az meg nekünk kevés.

Eszti:
Ez a kis kreolka nagyon aranyos.

Timi:
pakolás Kép már nagyon biztos lábakon áll ez a leányzó. Ja képzeld a múltkor a talin, te mondtad, hogy nagy lukat vágtál a cumin, hogy Szilvi tudjon inni. Na én is megtettem, és csodák csodája, hajlandó volt meginni a lefejt tejet. Úgy látszik utált szívni, mert azt másképp kellett mint a ciciből. Szóval köszi az ötletet.

Gabuska:
A legaranyosabb Livi a főkötőjében KépKép meg persze másban is.

A gyerekem újabban annyit, de annyit alszik. szerintetek ez normális? Mennyit kellene aludnia egy 4,5 hónapos babának? Alszik kb. este 1/2 10-től reggel 6-ig, 8-10,11-ig du. 1-3-ig és még este fürdés előtt is néha. Ennyit újszülött korában nem aludt. Azóta van ez így, amióta tudja csak egy ujját szopni, ezzel bealtatja magát.

Boncolás:
Én az érettségi után, azt gondoltam magamról, hogy egészségügyis leszek, gyorsan el is kezdtem egy nővérképzőt, aholis az anatómiaórát a kórboncnok főorvos tartotta KépKép Nem kell mondanom, hogy majd minden óra a boncteremben volt Kép Én egész jól bírtam. Az volt csak a durva, amikor a kórház portását boncolták, akit előtte egy-két nappal még láttunk ott rohangálni Kép Meg az is durva volt, amikor a levágott lábacskák ott pihentek az asztalon Kép

uszis kép, egy kicsit sötét
Kép

DJ Görgő:
Kép
Vendég

Tücsökmami egy kicsit bővebb beszámolót kérnénk az uszodás élményekről! Pl.: mennyire csípte Görgő a hidegvizet, alámerült-e teljesen stb ???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek,
lehet venni külön ernyőt a kocsira, márkafüggetlen.Kép

Tücsimami,
drukkolok a lakáshoz!
Livicsek ma éjjel pontosan 12 órát aludt, fél tíztől fél tízig. Nem sírok bánatomban...Kép

Eszti,
Bence már kész kis pasi ebben a csíkos szerkóban!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba
A Babamagazin meg az Anyáklapja egy kézben van így egyszerre is postázzák...nyugodtan elkezdhetsz reklamálni...

Aranyosak a babók! Kép

Gabuska
Képzeld ma Livicsekkel álmodtam... azt már nem tudom, hogy mit, de benne volt az biztos... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka Kép

Jaj, látjátok milyen hülye vagyok, a legfontosabbat mindig elfelejtem: HETEK ÓTA NEM TÖRÖLTÜNK HÁNYÁST/BUKÁST LIVI UTÁN!!!!!!!!!
Se rögtön evés után, se semmikor! Na erre varrjatok gombot!

Igaz, a tápszert még mindig sűrítve kapja, de ez eddig nem volt akadály neki.

Jucus, Tücsimami, nálatok mi a helyzet? Nem akartok utánozni minket?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na ma délelőtt megint ügyeket intéztem, de ezek kellemesek. Először is a babaúszást, bár jövő héten még telefonálnom kell, mert akkor tudja megmondani a csaj, hogy melyik szombati csoportba férünk be (mi csak május 13-án tudunk kezdeni). Egyébként ezt választottuk: www.babauszas.net
A másik ügy az egy kis hosszú hétvégés nyaralás a Kolping hotelben (júni 9-11.). Apósom akkor jön haza Németországból és együtt akar lenni az unokájával, így mi ezt a nyaralást kapjuk szülinapunkra.
Már alig várom ezeket a programokat. Bár most már jól beszerveztem magam, heti két baba-mama torna, egy babamasszázs, egy babaúszás, a hétvégék mindig a szüleimnél, szóval nyüzsgünk rendesen és persze minden hétre jut még mindig vendég is, akik Petra nézőbe jönnek. Én meg csak itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy takarítanék Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Kisütött a Nap!!!

Voltunk tanácsadáson, hát Beni kitett magáért. Onnantól kezdve, hogy levetkőztettem, egész addig, amíg ki nem léptünk az ajtón, üvöltött. Hát nem tudom mi történt, de vigasztalhatatlan volt. Alig értettem a saját szavam. Itthon ülne fel hasizomból állandóan, doktornéni próbálta felhúzni, a fejét szorította le, megemelte a popsiját és feszített ezerrel.
Egyébként 71cm, 7750g és hivatalosan is elkezdhetjük a hozzátápit. Kép

Megkérdeztem, fütyit nem szabad huzigatni!!! És nekünk egyenlőre úgy néz ki, hogy műtét fog kelleni ha már szobatiszta. Kép Ez ugye valami 2 perces művelet???

Timi,
Én meg Fanninak üzizem, hogy a wiwen a kép róla, nagyon frankó! Kép
Hát fogsz Te még idegeskedni a lányaid miatt, nem is olyan sokára!!! Kép
Egyébként Beni is most kezd hisztis lenni, nem tudom, ez korral jár, de az elmúlt pár napban többet sírt, mint a fél év alatt összesen.
Szilvike nagyon cukika! Kép Érdekes, ezen az állós képen nagyobbnak tűnik nekem ő is, mint élőben. Nagyon ügyes, hallod 1 éves kora előtt el is fog indulni szerintem. Felkötheted ... Kép
Nekem most jön a tábla csoki. Kép

Sajtine,
Digitális? Mert nekem pont kéne, képzeljétek, jövő héten lesz egy kézis találkozóm, az az egyesület, ahol 13 évesen elkezdtem játszani. A wiwen találtunk egymásra és egy lány leszervezte az egészet. És abban az étteremben lesz, ahol most az árvíz volt, mert azt hiszem már írtam, ott volt régen a helyén a pálya.
Nagyon várom!

Nálunk 5 baba kapott rossz oltást, akik november előtt születtek, de megvették az új oltást. Direkt megkérdeztem.
Szegény Zsófi, ez akkora szívás. Kép

Gabi,
Jó a nap képekben! Kép
Ez a sapi ..., hihetetlen a kisasszony. Kép
Éljen a refluxmentesség!!! Kép (kopp-kopp-kopp)

Eszti,
Bence az öledben nagyon helyes! Kép

Tücsökmami,
Görgő nagyon cuki pofa! Kép Nincs több uszis kép? Méééég!!!

Mamacka,
Ma megjött az Anyák Lapja is, de a múlt hónapban nem! Kép

Vuka,
Én lenni issssszonyú írigy!!!!! Kép

Körkérdés 1: etetőszéket szeretnék lassan venni. Tapasztalatok? Mi a véleményetek arról, amibe akár már most bele tudnám tenni, tehát ilyen állítható a háttámlája? Mire kell figyelni a vásárlásnál? A pihenőszékben etetem most, de nem marad meg benne és már ki is nőtte.

Körkérdés 2: autósülésünk is csak 9 kilóig van, de totál kicsi neki, lelóg róla. Szóval uez a kérdésem. Tudtok ajánlani valamilyet? Isofixes nem jó a kocsinkba.

Kép
Kép
Kép
ilba

............Körkérdés 3: amúgy mi az a pihenőszék? Én jönni marsról..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Nagyon klassz idő van,most jöttünk fel!

Szilvi ma is kezdte a hisztit a babakocsiban,mert iszonyú álmos volt,de kicseleztem ,mert a nap felé forditottam,igy kénytelen volt becsukni a szemét,Kép,két perc múlva aludt is!

Ilba:
Bizony ,már most idegeskedem a lányok miattKépFanniért amikor moziba indul a barátnőkkel,Szilviért meg,hogy mikor esik egy hatalmasatKép
Az orvosnál rendszeresen van orditás,amikor a doktornőt meglátja,vagy a mérlegre teszem.

Szép nagyfiú Beni!!Kép
Etetőszék:amig nem tud ülni,olyan jó ami dönthető,a tálcája legyen levehető,hogy könnyen tisztitható legyen és biztonságiöv!Most ennyi jutott eszembe.

Gabi:
EZ SZUPER HIR!!!!!!!!!!!Ezek szerint csak igaz az,hogy kinövi a gyerekKép
Livi nagyon édes ahogy pakolgat,ahogy sir,ahogy ül a sapijában,ahogy................Kép

Tücsökmami:
Örülök,hogy bejött a cselKép
Még egy pár képet tegyél fel az usziról!

Eszti:
Bence rengeteget változottKépNagyon tündéri!!!!!!!Kép
A porongy ötlet nem rossz!Úgyis minden hamar poros leszKép

Kép

Kép
novum

Dia,Sajtine:
Nagyon köszi a köszöntéseket!

Sajtine:
Ez tényleg kiszúrás szegény Zsófival!!Kép
A műanyagsziv haláliKépMár hallom is amint az anyuka mondja,hogy menjél kicsim játszál a sziveddel és az agyaddal!Kép

Kép

Kép
novum

<font color="660000">Ilba
valahogy nálunk is a sírós-hisztis időszak dühöng. Néha nagyon kiborulok. Kép
Szép méretei vannak Beninek. Kép
Etetőszéket én is szeretnék. Autósülést meg kaptunk a sógornőméktől. Az 18 kg-ig jó. Csak ki kéne mosnom a huzatot...

Vuka: micsoda program! Kép A takarítás rárér. Kép

Gabi,
örülök, hogy Livi ilyen jól van, amint a képeken is látszik. Kép

Bubek,
azért ne halj szomjan. Kép Csak közvetlenül előtte-utána ne igyál. Egyébként most én is újra elkezdtem, hátha több tejet csinál. </font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Vuka, igazán csodállak, hogy ilyen bátran mész Petrával mindenfelé!! Kép Le a kalappal. Egy kicsit bátoríts már, hogy én is mehetek nyugodtan!!! Kép
A kajákat ilyenkor hogy oldod meg? Vagy egy-egy ilyen turnét megcsinálsz két kaja között??
Babaúszást én is szeretném, de még nem merem elvinni fél éves kora előtt. De szeptembertől szeretnénk menni. Vagy lehet, már ilyenkor is?
Vendég

Talán úgy tűnik, hogy haldoklik, de nem..... alszik. Na de így???? Kép

Kép

Kép
Vendég

Ilba,

Hol kellene találkozni holnap? Nekem nem derült ki hogy a szigeten hol lesz ez a balhé. És mikor?
ha szar az idő mi sem megyünk ám....Kép

mi megvettük azt a kuponos etetőszéket, ami most áprilisban volt a brendonban 10-ért. Az olyan hogy később kisasztal, meg kisszék lesz belőle. Enni meg úgyis akkor akarom majd beleültetni, amikor már jól ül. (nemsokára, mert már ha felültetem néha úgy marad pár mp-re. A két lábam között hátradőlve a hasamra meg már simán elül naphosszat. (csak legyen a kezébe-szájába valami...Kép)

Autósülés: mi is kaptuk Némento-ból, meg nem mondom milyen márkája van(fenn van még a padláson), de aszonták ez ott a legbiztonságosabb, legmenőbb. Majd jól kitapasztaljuk. Bár Marcinak még legalább 3-4 hónapig szerintem jó a hordozó(az az autósülés is). Igaz, már néha én is úgy érzem kilóg a lába, dehát ez fog asszem a legkevésbbé zavarni. Ja a miénk is 9 kg-tól van 18 kg-ig.

Eszti
ez király! Kép
Biztos arról ábrándozik, hogy most lendül neki a gyorsúszás világbajnokságán a Nagy Úszásnak! És hát így jobban átéli.Kép

Gabi, és ezt bármely bababolt árulja? Mármint a nap- és esernyőt.

Ma is voltunk lent és még megyünk is, egyenlőre eléggé kiakad még most is, pedig csak 15 percre voltunk lent.Kép
De most jól eszik és jól alszik. Igaz, az alvással eddig se nagyon volt gondom.

Tücsökmami, akkor bizti nem jöttök? Kár!
Az úszás milyen volt Csömörön? Jobb mint a Pólus?

Sajtine,
ha már így alakult, hogy Tücsökmamiék nem jönnek, akkor megyünk együtt? Elmegyük értetek.

Jön valaki a talira holnap, akinek 2-es Pampers pelus jó még? Vagy el tudom valakinek vinni már végre, amíg a csöppek ki nem növik???? Valaki akarjon már egy Jumbó Pack-ot. Asszem 90 db pelus. Na?

Na pussz, megyünk ki mi is ha Marci felkel...

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
szerintem igen!

Coolasa,
a pihenőszék az ilyen:
Kép

lehet benne fektetni is, bár nem teljesen vízszintesre, de majdnem.

Bocs, most csak ennyi, nagymamizunk.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na akkor további részletek az usziról:

Szóval Csömör, egy családi házban kialakított uszoda kifejezetten babáknak, van élményfürdő része csúszdával (nagyobbacska gyerekeknek) tanfolyam nincs, mindig ott van 1-2 oktató akik mondják mit kell csinálni. egy rossz van benne, hogy szombaton a babaúszás 8-10-ig van, na aki odaér 8-ra, annak minden elismerésem. Van ott is szauna. Előtte mint tudjátok a Pólusba jártunk, ott nem tetszett, hogy nekem túl magas volt a víz, meg nagyon pici volt az öltöző, meg nem volt hétvégén. Itt ilyen nincs, viszont van más gond: nincsenek pelenkázók, hanem a földön vannak szivacsok, azon kell átöltöztetni a gyereket Kép Egyszer majd csak megtaláljuk a számunkra ideális helyet Kép nagyon sok képpel nem szolgálhatok, mert mi inkább videóztunk. Ja és már belemerítettük a fejét a vízbe, nem mélyen, de bírta.

Gabus:
csak nagyon halkan, hogy ne kiabáljam el egy pár hete sokkal-sokkal kevesebbet bukik, de lehet hogy csak azért, mert kevesebbet is eszik KépKépKép

képek:
Kép
Kép
Vendég

Tücsimami,
drukkolok!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

most csak gyorsan
Nem megyünk pénteken, mert elfelejtettem, hogy pénteken papa mindig jön haza koránKép

este jövök

Kép

Kép
sajtine

Esztipeszti,
hajrá, hajrá, indulj neki a városnak, mert rettentő unalmas a 4 fal között Kép (Ez volt a bátorítás)
A programokat megpróbálom úgy megoldani, hogy kaják között legyünk, de ált. olyan helyekre megyünk, ahol nyugodtan szoptathatok, végülis babás programok ezek. Egyébként kérdezd meg a védőnődet, hogy van-e nálatok babamasszázs, aztán hajrá!
Úszásra 3 hónapos kortól lehet vinni és érdemes minél hamarabb elkezdeni, mert van olyan baba akinél már 6 hónaposan eltűnik a búvárreflex. Ajánlom a www.bebilap.hu/babauszas oldalt, ott össze vannak foglalva az úszóiskolák, a www.babauszas.hu oldalon pedig az előkészületeket érdemes elolvasni.

Coolasa,
a pihenőszék egy fantasztikus dolog. Petra a nap nagy részét abban tölti, ott nagyon jól elvan. Cipelem mindenhova, Õ ül benne, ált. ringatom a lábammal, a kezemmel pedig tudok házimunkát imitálni, a számmal pedig közvetítem amit csinálok persze babahangsúlyozással Kép
Teszek fel róla képet is. Ja a mienk rezeg is, úgyhogy élvezkedhet a kiscsaj a vibrátorral. 9 ezerért vettem.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Bocsika lányok de mi is lemondjuk a holnapot.
Három ok miatt.1)A gyakszival kapcsolatos ügyek után kell rohangásznom.2)Esőt mondonak holnapra is.3)Nagyon sokan lemondták,így ez már nem lesz az igazi.De remélem most már jön a tartós jó idő és tuti lesz egy olyan nap amikor mindenkinek ok lesz.Bízom benne.Mégegyszer bocsika,ne haragudjatok!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vuka, Gabus, villámgyorsan levontam a következtetést, hogy a pihenőszék több, mint megfontolandó..

Kép Kép
coolasa

Bubek, Tücsökmami,
ugye ti jöttök?????? Mi megyünk úgy 11 körül. Legalább csináljunk egy nagy közös sétát, semmi pokrócolás, csak séta és duma. Na?
Persze ha esik, akkor nem.
Írjatok, hogy most mi van!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ha jó az idő mi megyünk. majd felhívlak de okés? most nem tudok többet, mert a kis lókötő nem akar aludni. Tücsökmami már tegnap lemondta...

Kép
----------------
B&M
bubek

Télleg nem kell a pelus senkinek? Coolasa, Vuka, Mancs, Mamacka vagy van még valaki, akinek jó lehet? jövő héten elvisszük Marcival bármelyikőtöknek szívesen.

Kép
----------------
B&M
bubek

ja Sasha! Neked kellhet csak igazán! Na, mit szólnál hozzá?

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
ok, de a 11 körüli időpont elvileg jó lenne Nektek? Mert akkor mi eszünk 10 körül és fél1-ig érnénk rá.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Jó, okés. Megoldom, szerintem valahogy mi is így eszünk majd, attól függ, Marci mikor kel. Mert van, hogy fél 7h-kor már csacsog, de van, hogy fél 9h-ig alszik. beszéljünk még fél 10h-ig hívlak, hogy mi van. és akkor megdumáljuk, hogy legyen. jó?

Kép
----------------
B&M
bubek

Ok, de ha holnap is fél7kor már csacsog, akkor azért még nem kell telcsizned! Kép
Mi úgy 9 körül kelünk ... Kép Oxi?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

bocsánat, hogy csak úgy idepofátlankodok, a 2006 őszi babás topikba irogatok mostanában, és 22 hetes terhesen még mindig orvost keresek. A lányok a topicból ajánlották, hogy esetleg kérdezzelek meg benneteket.
Olyan orvost szeretnék, aki elfogadja, sőt maximálisan támogatja az alternatív szülési módszereket, figyelmes és alapos. Valamint ha minden okés, csak jelen van, de nem levezényli a szülésemet.
Van már néhány név a tarsolyomban: Dr Kosztin Árpád, Dr Boiskó Klára és Dr. Hotváth Tamás. Tudtok esetleg róluk némi információval szolgálni?

Előre is köszönöm a segítséget
sz_kata

na, kivasaltam egy halom ruhát.
voltunk a rendelőben. Lemérték Zsófit
6600 gr és 70 cm.
Doki néni nincs megelégedve a súlyával. De azt mondta vszleg ez alkati dolog. Apu ma mondta, hogy én még ennél is kisebb voltam ilyen idős koromban.
Szuriról meg értesítenek ha megjön a szállítmány.

Ilba,
igen digitális.
Bocsi a péntek miatt, de az sosem jó nekem.
Mondjuk papa mondta, hogy menjünk nyugodtan és oda jön értünk. De ha 1 körül odaér akkor szinte semmit nem leszünk ott.
Mindegy holnap pihizünk, mert ma is mentünk egész nap.
Kocsit majd lefényképezem. Nagyon szupi. Papának is nagyon tetszik, tologatja mint az istenKép

Gabuska,
nagyon jók a kép sorozatokKép
Jut eszembe, Zsófi egy sorozatgyilkos.
Amióta itt van, egy sorozatot sem lehet nézni TőleKépKépKép
Szóval nincs buxi? Ez nagyon jó hírKép

na most berogyom az ágyba, hulla vagyokKép

jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Vuka, köszíííí! Kép Bár mi sem ülünk a négy fal között, azt nem is bírnám, de azért ilyen sűrű programunk nincs, de akkor hajrá, belevágok! Megnézem a babaúszást, és a masszázst is megkérdezem. Ahová jártam terhestornára, ott van elvileg baba-mama torna, és az 5 perc sétára van tőlünk, lehet, arra benevezek.
Nekem egy gondom van csak, hogy Benyó nem cumizik (játszó), így ha bármi nyűgi-sírás van, csak a cici marad. Na mindegy, végülis tényleg ezek babás helyek, végülis nem gond.

Na jó, nem keresek kifogásokat, indulás és kész! Kép

Coolasa, tán Sajtine (???) írta, hogy a Tescoban most lesz akciós pihenőszék, én is beneveznék
rá!!! Kép

Ma megyünk koponya és hasi UH-ra.
Vendég

Sziasztok!
Ilba, Bubek, szorítok, hogy szép időtök legyen!
Eszti, cumiügyben egycipőben járunk Kép De, ezeken a helyeken nem gáz a szpotatás. Mi szerdán megyünk babamasszázsra.
Tücsökmami, nekem a védőnőm a csömöri uszit javasolta. Akkor azért elfogadható? Hogy szoktattátok ill. mennyi ideig a gyermeket a hidegebb vízhez? Mondjuk én még nagyon filózok, mert masszázs meg jóga OK, de a vizet annyira nem komálom Kép Párom sem Kép
Vuka, ezen a vibrátoros beszólás Kép Kép Nekünk vibrátor nélküli székünk van. Szonja addig viseli, amíg dumál a ráakasztott játékhoz. Utána ki kell venni. A játszószőnyegen dettó.
Szkata, én ezeket a dokikat nem ismerem, de az én dokinőmre is érnek az álatalad felsoroltak (Bábinszki). Gratulálok a babához!

N

Kép Kép
natasa1975

Esztipeszti néha még jó is, ha torna közben szopizik Benyó, addig legalább tudsz egy kicsit pihenni, mert néha igencsak megerőltető Kép
Petra rettentő jól viseli a masszázst, a kis kéjencnő hajlandó addig lemondani a rugdosásról is, ill. az egyik lába rugdos, de amelyiket masszírozom azt tartja ezerrel, mert nagyon élvezi Kép

Pihenőszék tényleg van most akcióban a Tesco-ban, ha jól néztem 7000-ért. Ez olyan, mint ami mindenkinek van, kivéve minket (ezt jól megaszontam). Nekünk egy kisebb, keskenyebb, más kialakítású van, könnyebben cipelem és teszem fel benne Petrát a konyhapultra, imád ott lenni, délben rezegve a konyhapulton szokott bealudni egy kicsit, míg én ebédelek. Amúgy a földre szoktam tenni, mert onnét mindent jól meg tud nézni. Tegnap is a lábamnál volt miközben vasaltam.

Örülök, hogy Livi és Gergő már nem bukik, de úgy látszik átadták Petrának. Mindig is bukott egy keveset, de amit mostanában az nem semmi. Tegnap este is át kellett öltöztetni, ma reggel meg csak úgy csorgott végig a hátamon, lábamon és lett egy szép tócsa a nemrég kitisztított padlószőnyegen. Kép

Na megyek, mert amíg alszik a csajszi, addig rendbe kell szednem magam, hogy estére jól nézzek ki. Már nagyon várom, hogy találkozzam a régi osztálytársaimmal.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa, ahogy nő Szonja egyre többet tud elleni a pihenőszékben. Először én is azt hittem kár volt megvenni, mert alig van el benne a gyerek, de aztán egyre jobb, most már el se utazunk nélküle. Aztán majd egyszer megint kikívánkozik belőle, amikor már mászni akar.
A Csömöri uszit nekem is dícsérték, de az nagyon messze van nekünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Szerdán egész nap üvöltött Petike, reggeltől estig aludt kb. 1-1,5 órát. Azt hittem megőrülök, mert már minden lehetőséget végigzongoráztam, hogy lecsitítsam, de ő végig bömböltKép A szívem majd' megszakadtKép Meg is lett az eredménye: este 9-kor szopizott, és hajnali fél 5-ig aludt!KépKépKép Mondtam is neki, hogy ezen az áron végigüvöltheti a napotKép

Mamacka,
Ha neked Áron ilyen jól alszik éjjelente, akkor napközben mit csinál? Vagy akkor is alszik? Nálunk úgy látszik a kölök rám ütött ilyen szempontból (is) mert én sem tudtam kicsi koromtól kezdve napközben elaludni. Már csecsemőként sem, ezt Anyukám mondta.
Az OK, hogy 1 cég a 2 újság, ezt eddig is tudtam, mégis előfordult már olyan, hogy csak az egyiket kaptam meg...Kép

Ilba,
Várom a Bónuszt!Kép Megjött tegnap az Anyák lapja isKép

Vuka,
Hogy csinálod ezeket a túrákat Petrával? Én egyedül még nem mertem vele sehova se elmenni. Ha hárman megyünk vhova, akkor is rettegek és számolom a perceket a köv. etetésig, imádkozva hogy kibírja addig, és időben haza is érjünkKép Mikor lesz ennek vége? Mármint a parámnak...Kép

Gabi,
No buksiKépKépKép Gratula!!!!

Én is gondolkodom a Tesco-beli pihenőszéken... Tegnap este úgy maradt el az ágyban sírás nélkül, hogy vmelyikünk ott volt vele, és beszélt hozzá. Így Mancsbá ült fölötte, és turizmus marketinget olvasott fel neki gügyögveKépKép Holnap ugyanis abból szóbelizik. Drukkoljatok neki!Kép

De jó, ma újra tali! Lesznek majd képek, ugye? Gondolatban Veletek vagyunk!

Mancs&Törpemancs

Kép
mancs

Ahhhhhhh!

Asszem elaludtKépKépKép Amikor így ordítva álomba dühöngi magát, mindig olyan pózban van, mint akit keresztre feszítettekKép Egyébként csak hason fekve tud elaludni, kivéve amikor hanyatt addig ordít, míg el nem alszik. Ez valszeg próbálkozás nála, vagyis az én határaimat keresgéli, mert ahogy alányúlok és picit megemelem (hogy hasra vagy hátra fordítsam) egyből elkussol a picikeKép Nagyon sajnálom őt, de még most el akarom kerülni azt, hogy csak ölben maradjon el. Szívtelen dög anya vagyok, de ez van.
Kövezzetek meg érte!Kép

Kép
mancs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?