Sziasztok!
Kisütött a Nap!!!
Voltunk tanácsadáson, hát Beni kitett magáért. Onnantól kezdve, hogy levetkőztettem, egész addig, amíg ki nem léptünk az ajtón, üvöltött. Hát nem tudom mi történt, de vigasztalhatatlan volt. Alig értettem a saját szavam. Itthon ülne fel hasizomból állandóan, doktornéni próbálta felhúzni, a fejét szorította le, megemelte a popsiját és feszített ezerrel.
Egyébként 71cm, 7750g és hivatalosan is elkezdhetjük a hozzátápit.
Megkérdeztem, fütyit nem szabad huzigatni!!! És nekünk egyenlőre úgy néz ki, hogy műtét fog kelleni ha már szobatiszta.
Ez ugye valami 2 perces művelet???
Timi,
Én meg Fanninak üzizem, hogy a wiwen a kép róla, nagyon frankó!
Hát fogsz Te még idegeskedni a lányaid miatt, nem is olyan sokára!!!
Egyébként Beni is most kezd hisztis lenni, nem tudom, ez korral jár, de az elmúlt pár napban többet sírt, mint a fél év alatt összesen.
Szilvike nagyon cukika!
Érdekes, ezen az állós képen nagyobbnak tűnik nekem ő is, mint élőben. Nagyon ügyes, hallod 1 éves kora előtt el is fog indulni szerintem. Felkötheted ...
Nekem most jön a tábla csoki.
Sajtine,
Digitális? Mert nekem pont kéne, képzeljétek, jövő héten lesz egy kézis találkozóm, az az egyesület, ahol 13 évesen elkezdtem játszani. A wiwen találtunk egymásra és egy lány leszervezte az egészet. És abban az étteremben lesz, ahol most az árvíz volt, mert azt hiszem már írtam, ott volt régen a helyén a pálya.
Nagyon várom!
Nálunk 5 baba kapott rossz oltást, akik november előtt születtek, de megvették az új oltást. Direkt megkérdeztem.
Szegény Zsófi, ez akkora szívás.
Gabi,
Jó a nap képekben!
Ez a sapi ..., hihetetlen a kisasszony.
Éljen a refluxmentesség!!!
(kopp-kopp-kopp)
Eszti,
Bence az öledben nagyon helyes!
Tücsökmami,
Görgő nagyon cuki pofa!
Nincs több uszis kép? Méééég!!!
Mamacka,
Ma megjött az Anyák Lapja is, de a múlt hónapban nem!
Vuka,
Én lenni issssszonyú írigy!!!!!
Körkérdés 1: etetőszéket szeretnék lassan venni. Tapasztalatok? Mi a véleményetek arról, amibe akár már most bele tudnám tenni, tehát ilyen állítható a háttámlája? Mire kell figyelni a vásárlásnál? A pihenőszékben etetem most, de nem marad meg benne és már ki is nőtte.
Körkérdés 2: autósülésünk is csak 9 kilóig van, de totál kicsi neki, lelóg róla. Szóval uez a kérdésem. Tudtok ajánlani valamilyet? Isofixes nem jó a kocsinkba.