Új privát üzeneted érkezett!

Anyusziszi merre van?Úgy eltünt!

málna2162

Nekem most mennem kell, de előtte: Málna: egy kicsit kisebb legalább a láza? És a kedve?
Ma én is ültetgetek a balkonládámbaKép
Jók legyetek, mindenkinek puszi: Andi

Andi
candi

Sziasztok!

Kis_Plutó!
Nekem is iszonyúan fáj a fejem,biztos a hirtelen jött melegtől van ez.Kép
És még gyógyszert se vehetek be.

Nika,Muszkuru!
Jó végre felőletek is hallaniKép

Málna!
Jobbulást Máténak.Örülök,hogy végre evett valamit.
Tényleg nagyon szép ez a virágKép

Candi!
Jó ültetgetést,holnap várunkKép

KépKép
takido

Sziasztok, Bea, kerestelek az iwiwen, de talált belőled 38-at. Melyik vagy te? Németh Bea, 27 éves, budapesti, 1978.05.04-én születtél igaz? Hol vagy????

Előre is Nagyon boldog szülinapot!!! Kép Hátha ma már nem jössz, így én leszek a net-barátnőid közül az első. Kép

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Mármint, én fogok először holnapra boldog szülcsinapot kívánni.Kép

Remélem Máté is jobban van már.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Kovács Beáta és én vagyok az egyetlen ismerőseKépegyenlőre!
Rajtam keresztűl megtalálod
Most próbálunk vacsizni...Kép

málna2162

Kép

KépKépKépKép

málna2162

Sziasztok!

Málna!
Látom a picúr már eszik ez már jó jel.

Most végeztünk a munkánkal maszekba egy kicsit könyvelgetünk a párommal plusz adó tanácsadásokkal szolgálunk.

A torna jót tett nekem jobb kedvem van ilyenkor felpörgök.
Innét szoktam kezdeni a gyümölcsnapot jobban mondva 18:00 körül indulok tornára s utána már nem eszem csak iszom. Holnapi menü: natúr joghurt + banán.

Bea!
Én is megkereslek az iwiwen.
Takido!Bea!
Hogy vagytok?
Egy hét múlva ilyenkor már újabb doki vizsgálaton lesztek túl.
Nagyon várom a fejleményeket.

Jó ég már ennyi az idő!
holnap a párom majd megér kiimádni az ágyból!

ti már úgyis csak reggel jöttök újra, ezért
Szép jó reggelt mindenkinek.

Kép
nika04

Jó reggelt,

Málna,
köszi az infót (Beáról), picúr remélem jól aludt. (Jó jel, hogy még nem vagy itt, lehet, hogy te is alszol?Kép

Bea,
már 2 ismerősöd van az iwiwenKép (A profilodban Németh Bea van..)

Hoppá

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt, itt szakad az eső, a kedvem is rossz tőleKépKép

Bea
BOLDOG SZÜLINAPOTKép

Bea, Muszkuru, Hoppá jelöljetek légyszi az iwiwen mert én nem találtalak meg titeket.KépKép

Málna
dehogy van harag.
Nekem igért a tesóm meghívót, de elfelejtettem kérni tőle.
Örülök, hogy Máté jobban van és eszik.KépKépKép
Nálunk a "gyógyító" kaja a kakaós v. mogyorókrémes palacsinta. Mind 2 gyerek imádja.

Na most ennyire vagyok képes, majd még jövök:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bea!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Málna!
Örülök,hogy Máté jobban vanKép

KépKép
takido

Kis_Plutó!
A palacsintával beindítottad a nyálelválasztásomKépAzt hiszem,ma sütnöm kellKép

Nika!
Köszsönöm kérdésed,én jól vagyokKép
Nem ám fogyózol babaproject közben!Tessék enni rendesenKép

Hoppá!
Mi újság?
Nem érzel valami szokatlant?
Mikor akarsz tesztelni? Nagyon szorítok,hogy két csíkos legyenKépKép

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!

Kép
nika04

Kép

Bea!
Mégegyszer boldog szülinapot!

KépKép
takido

Sziasztok, Plútó, már jelöltelekcis az iwiwen. Ott vannak az ismerőseim között a többiek is.

Takido,
még csak a 23. napon tartok, úgyhogy még sok hátravan. Eszem ágában sincs tesztelni (még). Bár jó egy hete vettem egy tesztet, arra az esetre, ha valamikor rámjön a tesztelhetnék... Szokatlant nem érzek, csak néha-pár napja-, hgy kicsit fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni, aztán elmúlik. Az a baj, hogy nagyon (jó) hipohonder vagyok, és olyan tüneteket tudok produklni, amilyet akarok. Ugyebár minden "szairodalmat" (neten) elolvastam a tehesség jeleiről, és azokat érzem is minden alkalommal, ezért már nem is hiszek bennük. És veled mi van? Jól vagy?

Bea, mégegyszer happy birthday!!

Kata

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt mindenkinek!
Baromi szép az idő odakinnt mi? Én meg még el is késtem rendesen és ebédet sem hoztam, na ez nem az én napom!Kép

Bea: Nagyon Boldog Szülinapot! Isten éltessen sokáig !KépKép

Andi
candi

Köszi szépen mindenkinek a jókivánságokat!!Kép
Más a nevem,mert nemakarom,hogy egyvalaki aki itt nem is olvasgat MINKET,de az ismerőse igen az ne tudja,hogy ÉN vagyok az!!De már feltettétek a teljes adatomat!!FRANCBA!!!Na mindegy!!Igy jártam..........!Nika!!Én még 3 hét múlva megyek a Dokihoz!!Kép

Kép
bea27

Hoppá!
Nekem is volt olyan,hogy úgy éreztem,meg akar jönni,aztán kis idő után elmúlt.
A teszt valóban korai lenne még,nem is pont most gondoltam,hanem,hogy mik a terveid,meddig vársz.
Mentségedre legyen mondva,szerintem baba dologban egy kicsit mindenki hipohonder.
Velem annyi történt,hogy a mellfájásom,feszülésem alább hagyott,amit persze nem bánok.És tegnap beszéltem unokatesómmal,aki védőnő,s habár nem hozzá tartoznék hivatalosan,elvállaltKép Meg mondott egy csomó hasznos infótKépÉs bármi van őt nyugodtan kereshetemKép
Sajnos most mennem kell.
További szép napotKép Majd délután jövökKép
Candi!
Majd küldök egy kis kaját az oviból(bukta lesz,remélem szereted)Csak ne felejtsd el kinyitni az ablakotKépKép

KépKép
takido

Hát sziasztok,

kicsit eltüntem, de olvastalak titeket.
Én a 30. napon tartok.

Bea
Boldog szülinapot kívánok!

Málna
Olvastam a gyerekkel való együtt alvásról szóló leveledet. Én egy kicist másképpen gondolom.
Nálunk SOHA nem jön át a hálóba aludni. Pici korában (első 2 hónapban) bent volt az ágya nálunk, de azóta, ha baj van én odamegyek hozzá, megnyugtatom, kicsit összebújunk... De nem viszem át magunkhoz, mert annyira horkol, hogy nem tudunk tőle aludni. Mint egy oroszlán.

Szerintem nagyon nehéz leszoktatni arról, hogy veletek aludjon. Én nem is altattam soha. Mindig volt egy kis altatódal vagy mostmár mese, aztán puszi és elalszik egyedül. Ha nem beteg vagy nem
álmodik rosszat alszik is.
Vendég

Jó reggelt Kép
Málna, a manó nagyon édes, a képen úgy látszik, hogy nincs gond az étvágyával Kép Kép
Bea, boldog szülinapot Kép
Még müködik a mindennapos dolog, de már kezdünk kidölni, pedig még csak a ciklusom 8. napján tartok. A nyulak vajon hogy bírják ? Kép
Szia Sziszi, mikor tesztelsz?
Hoppá, én is tudok tüneteket produkálni. "Hm, ha terhes lennék, most reggel lehetne hányingerem, nézzük csak, hm, igen van egy kis hányingerem... És a szagokat is jobban érzem..." Aztán persze semmi...
Bea, Gabi, bejelöltelek benneteket a wiw-en Kép
Dóri, ééén is kérek buktát (bár van ebédem, de az lecsónál jobban szeretem a buktát Kép )

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Bea!
Bocsi, hogy elrontottam a doki dátumot.

Én most tartok a 25. napnál. Vasárnap lenne esedékes.
Nekem is fáj a hasam de ott nagyon alul szurkál. Néha hányingerem is van. Én se tudom,hogy ez nem-e beképzelés. Még olyan tünetem van, hogy nagyon be van gyulladva a foginam. Kép Megbántam, hogy nem mértem a hőmet, talán okosabb lennék. Rossz ez a várakozás.
A wiw-en küldtem egy hülyeséget jobban mondva továbbítottam, kiderült kacsa bocsi

Kép
nika04

Mit küldtél????
Holnaptól kezd el mérni a hődet!!Ha 37közeli lesz,vagy 37 feletti,akkor kezdhetsz örülni!!Amig csak birod mérd minden reggel!!!Ez választ ad MINDENRE!!Hány naposak a ciklusaid??

Kép
bea27

Sziasztok!

Csatlakozhatok?

Kép
Vendég

Szia Cosmo Kép
Hát persze, ugye csajok?
Csak 10 kör békaügetés és 20 kör rákjárás Kép
Jól mondom, Málna? Kép
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Na jó, úgyis fogyózom jót fog tenni egy kis mozgás! Kép
Vendég

Szia Bea!
A ciklusaim 28 naposak egyszer késett 1 napot eddig életem során. Megpróbálom mérni a hómet holnaptól Köszi, bár tegnap este megmértem csak 35,4 volt az jelent valamit?
Ilyen rendszer üzenet félét, fennt van az origon, hogy kacsa. Azt írták nekem a lényeg az volt, ha 50 ismerősödnek továbbítod az emailt akkor kapsz egy meghívót gyúrok a páromnak egyre. Jó, hogy megtaláltál.

Cosmo28!
persze csatlakozz. Érezd jól magad kösztünk.

Muszkuru!
Egyetértek Kép

Kép
nika04

Itt is mindenki iwiw lázban ég? Kép
Vendég

Szia Cosmo,
üdv közöttünk. Elárulsz magadról többet is? Látom 28 éves vagy (hogy kitaláltam... Kép). Mióta szeretnétek babát, stb??

Anyusziszi,
ez nagyon jó hír (30. nap). Drukkolok... KépTüneteid??

Nika,
a tüneteid tökéletesek. Drukk megy ezerrel neked is. Kép

Lányok, ha még valakinek van felesleges meghívója, szívesen "átvenném". Előre is köszi.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Remélem mindenkinek odaért a buktaKépKép

Cosmo!
Jó hogy jöttél,és gyere minél gyakrabban.Hoppá által feltett kérdések engem is érdekelnekKép

Nika,Anyusziszi!
Ezek nagyon jó hírek,remélem ebben a hónapban megkezditek a babásodást,és persze akadnak majd akik követnekKépKép

KépKép
takido

Nika!
Az esti hő nem mérvadóKép
Majd a reggeliből többet tudunk leszűrni.

Málna!
Mi van veletek?
Egész nap nem jelentkeztélKép Remélem nincs semmi gond.

KépKép
takido

Nem mondjátok,hogy már megint nincs itt senki!!!????Kép
Dóri!!Tünci-Bogár,hogy viselkedik???
Én tegnap "jól" voltam,de ANNYIRA imgerlékeny,hogy felhúztam magam valamin,és egész nap azon kattogtam!!KépTiszta hülye lettem!!
Óriáska ma meg tegnap nagyon jól viselkedett!!KépRemélem csak azért ez a nagy csend nála,mert ma pihiztünk elég sokat!!KépDe felkészitettem rá,hogy holnap megyünk dolgozni,és amig BIRJUK csináljuk!!Anyagilag nagyon megéri!!
Nemvoltam ma a háziorvosmál,mert nem volt kedvem lemenni!!Majd szerdán a szabad napomon!!Aztán szerintem még vagy aznap,vagy utánalevő héten fogom megismerni a Védőnőt!!Magamról ennyit!!A másik topikban olvastam egy szörnyű hirt,és azóta ANNYIRA odavagyok!!KépAnyu csak az optimizmusra biztat azóta!!Azthiszem kezdem a stilusomat,illetve a negativ hozzáállásomat elhanyagolni!Mert ez velünk /óriáskával/ nem történhet meg...................!Nemhiába csak 12.héttől fogom a terhességet "komolyan" venni!!

Kép
bea27

Sziasztok!
Én is itt vagyok.
Nézzétek tesóm mit ügyeskedett a mamáknak anyák-napjáraKép

Bea, én is olvastam, hogy mi történt Brillel, de sajnos ez megtörténhet. Próbálj meg ne mindíg erre gondolni. Sőt problémák sajnos végig adódhatnak, de e felett el kell nézni. Nem szabad mindenféle tünetet észrevenni magunkon.
Próbálj minnél többet pihenni.KépKépKép

Takidó, sütöttél palacsintát.
Kellett nekem kajáról beszélni kismamák előtt....
Te fenn nem vagy az iwiw-en?

Cosmo, üdv a csapatban, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, mármint, hogy mutatkozz be nekünk jobbanKépKépKép

Anyusziszi, örülök, hogy végre Rólad is hallok. Nagyon szorítok ám Neked, hogy összejöjjön, én ebben a hónapban "elvéreztem".

Nika, megkaptam az emailt. Kicsit meglepett, de olvastam itt hozzá a magyarázatot.

Hoppá, Muszkuru köszönöm, hogy jelöltetekKépKépKépKép

Muszkuru, mi is ezt a rendszert alkalmaztuk a lányomnál. Ezt első gyereknél még lehet bírniKépKépKép Hidd el megéri..

Málna , hogy vagytok? Máté végre gyógyulgat?

Candi, ma nagyon eltüntél Te isKépKépKép

Bocs, ha valaki kimaradt.
Aki felvan jelentkezzen én még egy darabig vagyok, apa 10 óra 30 körül ér csak haza

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Bea!
Hessegesd is el magadtól a negatív gondolatokt.Nem lesz semmi baj,ilyen mégcsak meg se forduljon a fejedben!!Minden rendben leszKépKép
Örülök,hogy jól vagy,és ne hergeld magad.
Én is egész jól vagyokKépTünci-Bogár jól viselkedik,néha okoz egy kis hányingert,de semmi komoly.Pedig ma elég kemény napunk volt.6-kor már fent voltam.9.30-tól meg 18.15-ig az oviba pörögtem.Túl vagyunk az anyák napi műsoronKép

Kis_Plutó!
Képzeld sütöttem palacsintát,mondtam,hogy megkívántamKép

KépKép
takido

Kis_Plutó!
Gondolom nagyon örültél ennek a szép ajándéknakKép
Fent vagyok az iwiwen,bár még nem sokat foglalkoztam vele.Csak hétvégén kaptam a meghívót.

KépKép
takido

Sziasztok,

nekem holnapra meg fog jönni, mert ma délelőtt már pirosas nyákom volt.
Ez nem volt a mi hónapunk KépKépKép

Májusban a 14. nap körül bejelentkezem UH-ra egy profi onkológus-nőgyógyászhoz. Állítólag szuper gépei vannak és ügyes szakember is...
Legalább megtudom, hogy van-e pé-m.

Bea, nyugi.
Ezekkel feleslegesen stresszeled magad és a babát is. Próbálj meg minél pozitívabb lenni és örülni.
Ez a legszebb időszak egy nő életében...

Üdv Cosmo. Írjál magadról.
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot már nagyon várom a vasárnapot persze az estét olyan 20:00 után szokott jelentkezni.
Jól esik a biztatás.

Bea!
Nyugodj meg. Nem próbálsz meg jógázni azt mondják, hogy kismamáknak+ a magzatnak is nagyon jó. Stresszoldó.

Kis_plutó!
Gratulálok mégegyszer az egész családodhoz.

Kép
nika04

Sziasztok!

Rossz hírem van megmértem a hőmet. Sajnos csak 36,3 Kép Nekem amikor még mértem egy hónapot a 36,7 volt a legmagasabb a 35,2 a legalacsonyabb. Összehasonlítottam akkor is mensi elött ennyi volt Kép

Majd a május sikeresebb hónap lesz mindenkinek.

Most arra gondolok, hogy Szépen süt a nap s megyek tornzáni utána haza anyuékhoz Kanizsára. Szétdönjük az egész alsó szintet központi fűtés szerelés,falbontás stb. elkezdődik remélem hagyott egy kiskerti munkát, mert imádok gyomlálni tényleg.
Aztán átmegyünk sógornőmékhoz s ott babázok egy már 2 hónapos kislánnyal.

Kitartást mindenkinek péntek van!
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
nika04

Tegnap apa elvitte a gépet azért nem tudtam jönni.

Kép

Bea
Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok:
Kép

Szó sem lehet róla,hogy most terhes legyek!!Apa nem szereti a zoknit tegyük hozzá én sem .Marad a megszakításos...
A reumatológus azt mondta,hogy csak egy hétig kell vigyázni amíg szedem a gyógyszert.Még szerencse,hogy felhívtam a nőgyógyit.Bele sem merek gondolni mi lenne ha mondjuk ebben a hónapban terhes lennék.Nagy boldogan mennék az orvoshoz...Mondanám neki,hogy milyen gyógyszereket szedtem,biztos lemenne hídba,de én is!Nem szeretnék emiatt idegeskedni 9 hónapot.Ennyit nem ér az egész,hogy utánna egész életemben bánjam.Nem rohanunk sehova.Majd júliusba.POntosabban júni 20-tól.Az meg mindjárt itt vanKépKép

Minden "rendben.Lázunk nincs,nem hányunk,van még egy kis hasmenés,de már nem vészes.
Vettem a fülére fülmelegítős sapkát.Nem nagyon szereti a sapkákat,de úgy tűnik,hogy jólesik neki a meleg mert elvan benne a kis pilóta.
Nem mondanám,hogy az elmúlt napban felfalta a hűtőt de már csipeget.Jól is tesz!Két hete azért örültem,hogy végre elértük a 11 kiló.Tegnap mértem: 9780gramm...
Van mit visszahízni.
És alszik !!!Kedd este óta minden éjszakát végig alszunk!!!

Anyusziszi

Én sem vagyok híve az együtt alvásnak,de időnként úgy érzem "muszály"...
A helyzet hasonló nálunk is.Máté nem horkol,de rugdos ,húzza a hajamat,és keresztben fekszik.A természetes fogamzásgátlóKép
De látod mióta a gyógyulás útjára lépett azóta alszik rendesen.Nekem sem kell igazán altatni.

A derekam nem valami jó.Persze hozzá tartozik a dologhoz,hogy tegnap neki álltam gazolni...Az injekció olyan jól letompította a fájdalmat.De este rájöttem,hogy nem kellett volna.Kép

Ez a hónap szerintem tuti lett volna.Van egy ilyen megérzésem.Álmodtam is egy babával,tegnap óta érzem,hogy nemsokára pé-m van.Mind1.lehet,hogy nem véletlen hogy így alakult.

Cosmo
Kép

Muszkuru
Nehogy kifektesd apátKépKép
Azt mondják a nagyok hogy a mindennapos együttlét sem jó.Legalább egy nap szünet kell,hogy minden regenerálódjon.Vagyis kétnaponta ugorjatok egymásraKép

Kis_plutó
Kép
A palacsinta nálunk is megy.Remélem mostmár tényleg meggyógyul.Tegnap titokban lenyúlt egy csoki nyuszit...Még jó hogy a paírját nem ette megKép

málna2162

Szia Málna,

kell a jó derék a gyertyázáshoz Kép Gyógyulj meg mihamarabb, aztán hajrá!

Én nem tudom, hogy mi van vagy nincs. Tegnap délelőőt volt piros nyákom, azóta semmi. Viszont a hőm 36.55 volt. Nekem nem is megy fel soha.
Talán ezt a mérést én be is fejezem, mert csak bosszant, hogy más mint a többieknek.

Küldök én is képet Tomiról, csak lekicsinyitem. Ezen épp hajlandó enni.
Vendég

Kép
Vendég

Lányok,

ez a topik is bezár??? Mostanában alig vagytok?
Mindenki szomszédol!
Vendég

Jó reggelt!
Én nem tüntem el , csak tegnap nem jött be nekem ez a fórum, meg még egy csomó másik!Kép
Sziszi: nagyon jó a kép ezzel a csirke combbal. Kis kannibálKép
Málna: örülök, hogy Máté a gyógyulás útjára lépettKép Te meg kíméld a derekadat, nehogy még jobban megerőltesd! Forró lesz a hangulat nálatok a nyáron, nem?Kép
Cosmo: üdv köztünk, írj magadról valamitKép
Takido: fincsi volt a bukta, csak kevés, még egy kis palacsinta is jöhetett volnaKép Nem is vagyok telhetetlen, igaz?Kép
Bea: nem jelölsz vissza a Wiwen? Én is olvastam a szomorú történetet, de te ne képzelj magadba semmi hasonlót,csak pozitívan. Látod Õ is milyen csodálatra méltóan erős!
Málna: majd, ha írod a táblát beírod nékem a mai napot utolsó mensi napnakKép Látod én veled tartok a nyári hajrábanKép
Plútócska: nagyon szép ajándékot kaptál ámKép
Nika: akkor következő hónapban is mindent bele, de még most is lehet esély nem?Kép
Muszkuru: amíg nem pirosodik a szemetek, addig hajráKép
Hoppá: ha megint adnak meghívót, szólok és küldöm jó?Kép
Bocsi, ha kihagytam valakit! Igyekszem még jönni a mai nap!
Pusz: Andi
Kép

Andi
candi

Sziasztok!
Én sem hagyom el a topikot,csak van,hogy írok,és sehol senkiKép

Candi!
Sajnálom,hogy megjöttKép
Legközelebb majd küldök több buktát,meg palacsintát isKép

Nika,Anyasziszi!
Rajtatok a világ,és a topik szemeKép
Nem feladni,amíg nem jön meg van esélyKépKép

Sziszi!
Tényleg édi a fiadKép (Nagyon hasonlít az egyik ovisomra.

Málna!
Örülök,hogy Máté jobban van,ha már nyuszicsokit csen,akkor nincs semmi gond szerintemKép
Te pedig ne hajtsd túl magad,és vigyázz a derekadra,nehogy még a végén elhúzódjon a kezelés.Tessék pihizni!

Bea!
Remélem te se hajtod túl magad a munkahelyeden.

KépKép
takido

Sziasztok!
Ezt nem hiszem el,más másodszor nem sikerült elküldenem amit írtam.KépKép

KépKép
takido

Mégis itt van,jaj de jó,kezdtem kiakadni.

KépKép
takido

Helló Csajok!!Csak beköszöntem!!Kép
OLyan szarul vagyok!!Nemtudom,hogy ez hányinger-e,vagy émelygés!!DE BORZASZTÓ!!!!!Kép
Nemgondoltan volna,hogy ilyen leszek!!
Borzasztó ez az Óriáska!!Egyik nap amikor örülök,hogy nincs semmi baj /émelygés,stb............/
Tuti,hogy másnap tök szar lesz!!
Egyébként a jógát még sosem próbáltam!!
Annyira nincs már kedvem menni dolgozni!!KépOlyan jó itthon pihengetni!!KépDehát egyenlőre ez van!!Muszály csinálnom,amig birjuk!!!!Na mentem dolgozni!!KépSzép napot!!

Kép
bea27

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Akkor pár szó magamról:

1978-ban születtem, Július közepén leszek 28 éves, Rák csillagjegyű vagyok.
160 cm magas és 52-53 kg. Barna hajam és szemem van, Budapesten lakom.

2005 áprilisában mentem férjhez, nagyon romantikus módon, mindössze 1 évvel a megismerkedésünk után (a fél éves évfordulónkon volt az eljegyzésünk)

Már nagyon sok előkészületen túl vagyunk, voltam teljes fogászati kezelésen, nőgyógyásznál kenet, rákszürés és hüvely illetve hasi ultrahangon, minden rendben. Férjemnek volt a Czeizel-nél sperma vizsgálata ő is teljesen tökéletes.

Vettek tőlem vért egy genetikai vizsgálathoz amit Brüsszelben végeznek el, most várjuk az eredményt.

Ezen kívül nemrég megkaptam a rubeola és bárányhimlő elleni védőoltásokat, mert egyik gyermekbetegségem se volt. Mivel az oltások után 3 hónapig nem szabad teherbe esni, ezért most várjuk, hogy leteljen a 3 hónap és utána augusztus vége felé azonnal nekilátunk!

A folsavat minden nap szedjem, az Elevitet heti 1-2 nap.

Mit szeretnétek még tudni?

Ki, hogy áll a baba-dologgal? Van már kismama köztetek, vagy csak még próbálkozók?
Vendég

Jó reggelt csajok!
Nagyon aktívak voltatok, nekem tegnap valami miatt nem jött be délutántól a fórum, sem ez, sem egy csomó más topic, de ezek szerint a hiba nem az én készülékemben van Kép
Andi, a a nyulas projekt elég fárasztó, bár még nem piros a szemünk Kép, de Málna hajlok rá, hogy kövessem a tanácsodat, és lecsökkentsük a penzumot Kép
Hoppá, nekem van iwiw meghívóm, ha szükséged van rá, csak írd meg, mit csináljak vele, hogy megkaphasd.
Bea, Óriáska biztos csak ismerkedik a helyével, még csak most érkezett a gólyával, körbe kell néznie Kép. Hidd el, ha megnyugszol, ő is megnyugszik Kép
Dóri, nem ért ide a bukta Kép De kárpótoltam magamat diós csigával és ropival, amit délután szereztem be a kisboltból Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Örülök neki,hogy nem éheztél miattam

Bea!
Úgy látszik,nekünk a rosszulléteink is együtt jelentkeznek.Ma én is olyan szarul érzem magamKépDe nem tudnám leírni,hogy mit érzek.

Cosmo!
Ti aztán tudatosan készültök a babára.
Bea,meg én vagyunk jelenleg kb.6 hetesek,és várjuk a többieket.Nika,Anyusziszi most a legesélyesebbek.

KépKép
takido

Hogy talállak meg Benneteket az iwiw-en?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?