Tegnap apa elvitte a gépet azért nem tudtam jönni.
Bea
Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok:
Szó sem lehet róla,hogy most terhes legyek!!Apa nem szereti a zoknit tegyük hozzá én sem .Marad a megszakításos...
A reumatológus azt mondta,hogy csak egy hétig kell vigyázni amíg szedem a gyógyszert.Még szerencse,hogy felhívtam a nőgyógyit.Bele sem merek gondolni mi lenne ha mondjuk ebben a hónapban terhes lennék.Nagy boldogan mennék az orvoshoz...Mondanám neki,hogy milyen gyógyszereket szedtem,biztos lemenne hídba,de én is!Nem szeretnék emiatt idegeskedni 9 hónapot.Ennyit nem ér az egész,hogy utánna egész életemben bánjam.Nem rohanunk sehova.Majd júliusba.POntosabban júni 20-tól.Az meg mindjárt itt van
Minden "rendben.Lázunk nincs,nem hányunk,van még egy kis hasmenés,de már nem vészes.
Vettem a fülére fülmelegítős sapkát.Nem nagyon szereti a sapkákat,de úgy tűnik,hogy jólesik neki a meleg mert elvan benne a kis pilóta.
Nem mondanám,hogy az elmúlt napban felfalta a hűtőt de már csipeget.Jól is tesz!Két hete azért örültem,hogy végre elértük a 11 kiló.Tegnap mértem: 9780gramm...
Van mit visszahízni.
És alszik !!!Kedd este óta minden éjszakát végig alszunk!!!
Anyusziszi
Én sem vagyok híve az együtt alvásnak,de időnként úgy érzem "muszály"...
A helyzet hasonló nálunk is.Máté nem horkol,de rugdos ,húzza a hajamat,és keresztben fekszik.A természetes fogamzásgátló
De látod mióta a gyógyulás útjára lépett azóta alszik rendesen.Nekem sem kell igazán altatni.
A derekam nem valami jó.Persze hozzá tartozik a dologhoz,hogy tegnap neki álltam gazolni...Az injekció olyan jól letompította a fájdalmat.De este rájöttem,hogy nem kellett volna.
Ez a hónap szerintem tuti lett volna.Van egy ilyen megérzésem.Álmodtam is egy babával,tegnap óta érzem,hogy nemsokára pé-m van.Mind1.lehet,hogy nem véletlen hogy így alakult.
Cosmo
Muszkuru
Nehogy kifektesd apát
Azt mondják a nagyok hogy a mindennapos együttlét sem jó.Legalább egy nap szünet kell,hogy minden regenerálódjon.Vagyis kétnaponta ugorjatok egymásra
Kis_plutó
A palacsinta nálunk is megy.Remélem mostmár tényleg meggyógyul.Tegnap titokban lenyúlt egy csoki nyuszit...Még jó hogy a paírját nem ette meg