Hali!
Coolasa!
Ezek szerint sikerült kinyitni azt a fránya ampullát?
Gabuska!
Akkor ezek szerint nem sikerült diagnosztizálni a betegséget, csak megállapítani, hogy vírus? Oda se neki, legalább, mire Livi oviba kerül edzett lesz és nem fog annyit hiányozni
A bölcsizés egyik hátránya, hogy sok bacit benyal, de felfoghatjuk előnynek is
Dia!
Azt iszem a fogyizással várok még egy kicsit. Na nem lusta vagyok és nekem sem jó így, de tudod bele kéne jönnöm ebbe a 3 gyerekes anyuci szerepbe, mert azért nem olyan könnyű
Na meg még a gyermekágyas időnek számító 6 hét se telt le, és ezt meg is érzem. Tegnap egyébként tornáztam, behúztam 10x a hasam
Elég megerőltető volt még ez is
Na meg elég nekem, hogy főzni kell, nemhogy még magamnak külön, ráadásul a tegnapi kajcsit mind elpusztították a fiúk, úgyhogy ma ismét főzni kell, nem hagytak semmit. Legalább ízlett nekik
Fasirt volt sasha módra... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálom a fasirtban, hogy folyton felbüfögöm a fokhagymás ízt, úgyhogy én alapból kihagyom belőle már, helyette inkább sűlt hús fűszerkeverékkel beszórtam és marha nagy sikere volt. És nincs büdibüfi
Ilba!
És erre nem lehet valami fájdalomcsillapítót bevenni? Doki nem tud valamit ajánlani ami szopipárti? Elvileg minden gyógyinak van szopis alternatívája, csak nem reklámozzák.
Coolasa áltatal javasolt kenőcsről én is sok jót hallottam a nagyimtól, meg az idős nőszemélyektől a családomban
Natasa!
Nem lesz olyan sikamlós a gyermeteg, ha nem kened be a fürdetőkrémmel. Én a kis fürdetőkád oldalára szétkenek egy kis krémet és a zuhannyal engedek a kádba vizet, így "lemosom" a kád oldaláról a kenőcsöt és nem lesz olyan darabos, viszont kicsit habos lesz a víz és nagyon jól le lehet mosni a babát.
Kis korkülömbségre én is csak szavazni tudok
A Gabi 16 hónappal ezelőtt sokkal jobban vette az akadályokat ám! Az első testvére érkezése nem viselte meg ennyire és hamar túlesett minden dilijén. Szerintem most nem készítettem fel eléggé a második testvér érkezésére. A Daninak meg tök természetes, hogy itt van. A védőnő azt mondta erre, hogy azért mert még ő maga is kicsi és egynek tekinti magát a pici babával. Olyan édi egyébként, mert megy a picihez, ha az ágyon hagyom és simogatja, meg puszit ad neki. Na az a simogatás beleillene néha egy-egy pofonnak az ügyetlen kezecskéjével, meg a puszi is inkább nyálcsorgatás a Geri fejére, de a lényeg a szándék
2 év múlva meg már tök jó dolgom lesz (hehe, gondolom most) a két "nagy" oviban, és lesz egy 2 évesem itthon, aki akkor már nagyon értelmes lesz. És már fognak tudni együtt játszani. Az az igazság, hogy minden többgyerekes azt mondja, hogy az első 2 év a legnehezebb és utána, 1 belejössz, 2 más problémák lesznek
Sajtiné!
Orvosnak tanulnak már most a kölkök?
sasha