Új privát üzeneted érkezett!

Én mindig Word-ben írom, csak most hirtelen szóltam hozzá. KépKépKép

Na csak dicsértem Mancs kakás képeit Kép, meg írtam, hogy az újságok még ide sem értek ide, de áprilisban az Anyák Lapja se, hiába reklamáltam. Kép

Meg Sasha előtt kalapot emeltem, hogy 4 pasi mellett főzni is van energiája. Kép Nekem Beni mellett arra is alig van néha, hogy rendeljek valamit. KépKépKép

Útlevél nekünk is kell, lehet, hogy jövő héten el is intézem.

Mancs,
holnap megyek OEP-be és postára!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Helllló!

Petike nagyon fáááááááájin!
KakaparádéKépKépKép

Sasha,
csatlakozom Ilbához!

Köszi csajok a drukkot, én nem bánnám a bárányhimlőt, minél előbb, annál jobb.

Pussssssssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ma annyira depis napom van KépKépKép
Semmihez nincs kedvem, még Petrához sem, rettentő fáradt vagyok. Azért erőt vettem magamon és csörgetem a játékokat rendületlenül, meg baba-mama tornára is elvittem a kiscsajt, mert ma Kormival együtt mentünk + a kicsi Levente. Néha olyan kilátástalannak érzem a helyzetet, annyi mindent kellene csinálni és az embernek semmire sincs ideje. Pedig még csak egy gyerekem van, nem tudom Sasha miként bírja.
Köszönjük a köszöntéseket.
Azért rakok föl egy keretes képet a kisasszonyról, mert ezt nem kell kicsinyíteni, ahhoz végképp nem lenne energiám.
Az évfordulós kalapom-pom-pom:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

LányokKép
Kísértetiesen hasonlítanak a hozzászólásaitok az enyimekre amiket 3,5 éve írtamKép Egy gyerek mellett természetesenKép És szintén a több gyerekeseket csodáltam, de higgyétek el anyának nem mindenki születik, bele kell jönni, bele kell tanulni. Aztán ahogy telik-múlik az idő észre se veszitek hogy egyre több időtök, energiátok van. A nem alváshoz is hozzá lehet szokniKép, de persze már nagoyn várom, hogy ismét legalább 6 órát aludja egyfolytábanKép

Ja K vitaminos ampulla. Fehér pöttynél le lehet pattintani valóbanKép

sasha

Kép
sasha

Sasha, azért az én elismerésem is a tiéd, és azé, akinek több, főleg 3 gyereke van. Kép Minden több gyerekes ezt mondja, mint te, de egyelőre tényleg én sem tudom még elképzelni, hogy hogyan lehet 2, vagy 3 bébicsekkel....
Vuka, átérzem amiket írtál, én is vagyok így néha, meg aztán ez az idő sem segít, hogy nem lehet kimenni! Kitartás, holnap jön egy szebb nap, jobb kedvvel! Kép
Vendég

Mancs:
Tök jók a képekKép
Micsoda kakainvázióóóKépKép

Ilba:
Valószinű,hogy a foga kinozza BenitKép
Szerintem azt a kis buzogány félét add a szájába,de figyeld,mert Szilvi többször mélyebbre dugta mint kellett volnaKép

Szemszin:Szilvinek tuti,hogy kék szeme lesz,szerintem ez már nem fog változni.Nekem kék,apjáé zöld.

Sasha:
Irigyellek amiért ennyi energiád van a három gyerekre!Geri tényleg szépen hizottKépAz éjszakákat végigalussza?

Natasa:
Szonja milyen nyugodt a képenKép

Wolga:
Nálunk van járóka de nem használjuk,csak a szobát diszitiKépDe ha véletlenül Szlvi belekerül tiltakozik rendesenKép

Vuka:
Nagyon aranyos Petra kalapjaKépMicsoda hatalmas szemekkel tud nézni!!!!Kép
Hááááát ha körülnézek a lakásban,lenne mit csinálnom,de én is úgy vagyok,hogy semmihez nincs kedvem.Olyan álmos vagyokde Szilvitől aludni most lehetetlen.
Meglátod,ha kisüt a nap a kedved is jobb leszKép

Kép

Kép
novum

Csajok,
a kölök megint belecsinált a tenyerembe posimosás közben, Mindezt egy full teli pelus kidobása után... Most ordít, megyekKép

Kép
mancs

Lányok, csak azért ugrottam be, hogy elköszönjek tőletek.
Sajnos végleg.
Nem látogathatom többé hőn szeretett fórumunkat, mert csatába készülök: azon vagyok, hogy mindössze pillanatok múlva felnyissak egy k vitaminos ampullát instrukcióitok alapján. Ám magamat ismerve legjobb, ha egyúttal megírom rögtön nekrológomat is.
Gondoljatok mindig hálás szívvel rám azért a sok jótanácsért, amivel segítettelek benneteket az elmúlt hónapokban (most hirtelen egy sem jut eszembe), lényeg, hogy amennyiben 5 percen belül nem jelentkeznék, feltétlenül hívjátok brinkman professzort.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
inkább a Ross dokit javallanám!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

jaj.... hol vagyok?
Áhá...nyilván elhaláloztam, és ez itt a mennyország...

Kép Kép
coolasa

Halihóóóó!
Elmentem választani egy szép koszorút Coolasának!Kép
Na jó, ilyesmivel nem viccelünk.Kép

Végre kiderült(?) a nagy talány, melynek neve ............................................... sötétség, dobpergés ....................... és ............................. háromnapos láz.
Három napig tartó magas láz, ami elmúlik és kiütések váltják fel. Bár a fosizás nem tudom, hogy illik ide, de a doki nem akadt fenn rajta. Ha esetleg valamelyikőtöknél lesz ilyen, semmi teendő nincs közben, csak a lázcsillapítás és sok folyadék.

Szóval sajnosKép mégsem barihimlő.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hurrá-hurrá Livi baba!!!! Kép

Fiús Anyukáknak és azoknak, akiket érdekel, csak itt, csak most, csak Nektek:
http://www.babanet.hu/publ/fityma.htm

Nyilatkozzatok:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, 1 teljes percig gondolkoztam azon, mért akarod, hogy nyilatkozzam május 5.-ei kisfiúnemiszervekről, ami a táblázat szerint nálad és sajtinénál okés..

Kép Kép
coolasa

Ilba,
Bubek is nyilatkozott már....ha jó az idő, ott a helyünk!!!!KépKép

köszi a linket!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Én még a gondolkodó állásponton vagyok, mivel du. 10 éves érettségi találkozóm lesz. Segítsetek dönteni, pontosan hol, mikor stb...??? Annyira szeretnék menni, de nem tudom, hogy belefér-e ebbe a napba a 2 program.

Coolasa mi du. elsétáltunk a virágoshoz, de így szerencsére olcsón megúsztuk Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Volga!
Köszi az infót.Azt hittem 5 vagy 10 ezerbe kerül,most megnyugodtam.KépDe még lenne kérdésem.Az útlevélkérő lapot ott a helyszinen kell kérni?Mind a két szülőnek alá kell írni?Köszike.

Gabi!
Örülök,hogy találkoztunk, bár kicsit szét voltam esve.KépJó már,hogy végre lagalább tudod,hogy mi a baja Livinek.Nagy puszkót küldök Neki.KépAz első kép a Jövő Házában készült,a második és harmadik a Csodák Palotájában,a negyedik pedig az Állatkerti játszóházban.Kép

Sasha!
Igen,most már határozottan kislegény Domi már nem olyan babás.KépDani mikor is született?Domi után nem sokkal ugye?Én benne vagyok az együtt fogyizásban.KépBár igazad van abban,hogy az itteni lányok többségének nem kell fogyózni.Kép

Mancs!
Köszi a történetet.Nagyon tetszett.Először én is rendesen fogtam a hasam,sziszegtem amikor olvastamKép.Majd jókat rötyögtem rajta(pl:amikor felszólítottad a dokit:A törvény nevében......Kép)Majd a végére potyogtam a könnyeim.KépKöszi mégegyszer.A képek is nagyon jóóóóóók!!!Kép

Szem szín:Dominak "kis"korában sötétkék volt most már nagyon szép vakító kék.Szerintem már így marad sok lány örömére.KépAmúgy az enyém barna az apjáé szürke.

Ma Elővettük a bilit és elkezdtünk játszani vele."Jó lenne ha télre szobatiszta lenne legalább nappal."Nos a nap folyamán többször ráült(magától)és úgy csinált a szájával mintha pisilne(pispispisKép)nagyon édi volt.De egyenlőre még csak ruhástul hajlandó ráülni,aztán telepakolja mindenfélével.Kép

Sok puszi mindenkinek!Jó éjt!Dia
A hófordulós babuciknak küldöm.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vuka,
holnap megpróbálok utánanézni.

Lányok!
Nem tudom mit csináltam, de a bal könyököm totál kivan. Kép Annyira fáj, hogy sírni tudnék.
Még a kézi múltamból adódóan nem jó, sokat estem rá, porcok nincsenek a helyükön, de mióta abbahagytam tünetmentes. Most piros, be van eszemód dagadva és fáj. Most jegelem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba eddig úgy néz ki nekünk is jó az ötödike.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ilba, férjemnek az ilyesmit (kützdősportból adódó térdsérülések) a feketenadálytő krém mindig helyrehozza. Be kell tekerni fóliázva éjszakára, és másnapra elfújták...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Coolasa, üdv a Mennyországban! Kép
Gabus akkor most már minden OK? Juhé! Én azért örülök, hogy nem himlő, de csak egó gondolatoktól hajtva.
Ilba, én csak gyógypuszit tudok küldeni a könyöködre. De, hatásosat ám Kép
Útlevél,... Szonjának is van! Mind a kettőnknek alá kellett írni és nem töltöttünk ki semmit sem előre.
A fitymás nyilatkozaton én is elgondolkodtam Kép mi valószínűleg kihagyuk pedig tuti találnék pár érdekes dolgot, titeket pl Kép Hű, ez nagyon seggnyalósra sikeredett Kép Kép
Mancs, én nem kaptam meg az egész beszámolódKép Csak a gyermekágyas részt. Kérlek ha még ehet küld el az előzményeket is!!!! KöfikeKép
Sasha, örülök hogy neked minden megy mint a karikacsapás, de én is nagyon felnézek rád! Még mindig kis korkülönbséggel akarok testvérkét Szonjának, de egyre jobban izgulok a kihívásoktól.

Szonja ma utánozta Petikét. Igaz, nem a kádba fosizott, de sikerült olyan mennyiségű kakit produkálni, hogy nem vártuk meg apát a fürdetéssel. Az egész gyerek olyan sikamlós volt mint a fürdetőkrémes bedörzsölés után. OK, ez elég élethűen hangzik, de élethű volt az egész nem találtam ki. Mostanra kimerülten alszik a KISÁGYÁBAN!!!!!

Jó éjt nektek!
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

Mancs,
köszi sz.történetetKép
nagyon jó volt olvasniKép
tündéri Petike
Zsófi még egyszer sem kaksizott a vízbe
csak a mérlegreKép

Dia,
útlevél igénylésnél mindkét szülőnek jelen kell lennie

Ilba, a gumis végüek jók rágcsálni
a harmadik ami a csomagban van az rendes fogkefe
megvettük a babakocsit, nem volt hozzá kupon perszeKép
nem is szabad ezentúl megnéznem a kuponos résztKép
a mostaniban semmi jó nincs szerintem

CoolasaKép

képzeljétek el a mi doki nénink 1 hétig adatta a K vitamint (amit a FEHÉR PÖTTYNÉL kell letörniKépKépKép)
Azt mondta, hogy ő már 35 éve van a szakmában és egyetlen gyereknél sem lépett fel vérzés, úgyhogy nem kell hetekig adagolni.
Én el is fogadtam az érvét. Úgyhogy Zsófi csak 5 napig kapta.

Vvolga,
szerintem mindegy milyen szinű
baba figura is lehet, vagy nyuszi

Gabuska,
örülök, hogy Livinek nincs komoly bajaKép

Holnap megyek utoljára sulibaKép
be kell már fejeznem a nyóc általánostKép

Eszti,
voltunk az egyik barátunknál vendégségben
Zsófinak kitettem az agyat játszani, az ő kislányuknak meg gumiból szive vanKépKépKép

jó éccakát

Kép

Kép
sajtine

Eszti,
ezt inkább illusztrálom Is Kép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Hali!

Coolasa!
Ezek szerint sikerült kinyitni azt a fránya ampullát?Kép

Gabuska!
Akkor ezek szerint nem sikerült diagnosztizálni a betegséget, csak megállapítani, hogy vírus? Oda se neki, legalább, mire Livi oviba kerül edzett lesz és nem fog annyit hiányozniKép A bölcsizés egyik hátránya, hogy sok bacit benyal, de felfoghatjuk előnynek isKép

Dia!
Azt iszem a fogyizással várok még egy kicsit. Na nem lusta vagyok és nekem sem jó így, de tudod bele kéne jönnöm ebbe a 3 gyerekes anyuci szerepbe, mert azért nem olyan könnyűKép Na meg még a gyermekágyas időnek számító 6 hét se telt le, és ezt meg is érzem. Tegnap egyébként tornáztam, behúztam 10x a hasamKép Elég megerőltető volt még ez isKép Na meg elég nekem, hogy főzni kell, nemhogy még magamnak külön, ráadásul a tegnapi kajcsit mind elpusztították a fiúk, úgyhogy ma ismét főzni kell, nem hagytak semmit. Legalább ízlett nekikKép Fasirt volt sasha módra... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálom a fasirtban, hogy folyton felbüfögöm a fokhagymás ízt, úgyhogy én alapból kihagyom belőle már, helyette inkább sűlt hús fűszerkeverékkel beszórtam és marha nagy sikere volt. És nincs büdibüfiKép

Ilba!
És erre nem lehet valami fájdalomcsillapítót bevenni? Doki nem tud valamit ajánlani ami szopipárti? Elvileg minden gyógyinak van szopis alternatívája, csak nem reklámozzák.
Coolasa áltatal javasolt kenőcsről én is sok jót hallottam a nagyimtól, meg az idős nőszemélyektől a családombanKép

Natasa!
Nem lesz olyan sikamlós a gyermeteg, ha nem kened be a fürdetőkrémmel. Én a kis fürdetőkád oldalára szétkenek egy kis krémet és a zuhannyal engedek a kádba vizet, így "lemosom" a kád oldaláról a kenőcsöt és nem lesz olyan darabos, viszont kicsit habos lesz a víz és nagyon jól le lehet mosni a babát.
Kis korkülömbségre én is csak szavazni tudokKép A Gabi 16 hónappal ezelőtt sokkal jobban vette az akadályokat ám! Az első testvére érkezése nem viselte meg ennyire és hamar túlesett minden dilijén. Szerintem most nem készítettem fel eléggé a második testvér érkezésére. A Daninak meg tök természetes, hogy itt van. A védőnő azt mondta erre, hogy azért mert még ő maga is kicsi és egynek tekinti magát a pici babával. Olyan édi egyébként, mert megy a picihez, ha az ágyon hagyom és simogatja, meg puszit ad neki. Na az a simogatás beleillene néha egy-egy pofonnak az ügyetlen kezecskéjével, meg a puszi is inkább nyálcsorgatás a Geri fejére, de a lényeg a szándékKép 2 év múlva meg már tök jó dolgom lesz (hehe, gondolom most) a két "nagy" oviban, és lesz egy 2 évesem itthon, aki akkor már nagyon értelmes lesz. És már fognak tudni együtt játszani. Az az igazság, hogy minden többgyerekes azt mondja, hogy az első 2 év a legnehezebb és utána, 1 belejössz, 2 más problémák lesznekKép

Sajtiné!
Orvosnak tanulnak már most a kölkök?KépKépKép

sasha

Kép
sasha

Gabuska, látoooooood, mondtam, hogy lehet, hogy a 3 napos láz, és tessék! Dr. Esztipeszti Kép Kép Na jó, tesóm gyerekorvos, könnyű nekem... Kép

Sajtine, naaaa neeeeeeee. Ez durva. Kép Innentől már csak egy lépés a minifütyi...... Kép Kép

Részemről a pénteki tali lefújva, mert jönnek a nagymamák! Kép Kép

Sasha, Coolasa-nak nem sikerült kinyitni az ampullát, viszont annyira szeret minket, hogy még a mennyből is szóla hozzánk, halandókhoz!! Kép

Dia, jó ez a kifejezés: Domi kiskorában. Én is szoktam mondani: amikor Bence még pici volt....... Kép Kép

Na jó, csákány, és ma már jó idő lesz, irány sétálni.
Vendég

Esztipeszti, Sasha, ha nem ismernélek benneteket ilyen jól, azt is hihetném, IRONIZÁLTOK az ampullás érsebészakciómon, így viszont tudom, hogy csak félreértés...

Kép Kép
coolasa

Oltás:
állítólag az A-14 sorszámúak voltak a romlottak.
Mi A-20-asokat kaptunk. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa!

Tényleg bocs, azt hittem sikerült

Kép
sasha

Mancs:
Köszi a történeted, nagyon megható és mulatságos is volt egyszerre. A gyerek tiszta minimancs, de ezt már elmondták előttem Kép Cukipoffffa KépKép

Mamac:
neked még a múltkor akartam írni, az én didkóim 2 hónapig nem tudtak beállni kereslet-kínálatra, a mai napig kebelfékkel alszom Kép, Most már nincs annyi benne, sőt időnként neki kell állnom szaporítani, de én is volt, hogy dupla betéttel is szanaszét áztam reggelre. Meg volt, hogy hajnalban nemcsak etetni, de még fejni is fel kellett kelni, hogy ne robbanjon fel Kép Sőt most, hogy a gyerekem 3 napja végigalussza az éjjelt, nekem meg leszakad a didkóm reggelre Kép

Coolasa:
ampullanyitogatás Kép én feltaláló szellemű vagyok, mert addig kísérleteztem, amíg rá nem jöttem a helyes nyitási módra Kép Én a pelenkára esküszöm, amivel beburkolom, így elkerülöm a Vészhelyzet magyarban kiadását Kép

GabuskA:
JÓ kis kálváriátok volt, de te nagyon hősies voltál, dícséret érte.

Ilba:
De ki az aki ezekért fizetett, azt milyen betegség ellen adják?

Nekem elvileg jó a tali, csak két napja valami fejfájással küszködök, remélem nem üt ki rajtam semmi.

Képzeljétek, el kezdtünk lakás után kotorászni, úgy néz ki, hogy szépen nyugisan meg-meg nézegetünk egy párat, és ha szerencsénk lesz talán találunk is egy megfelelőt, és akkor hurrá!!! mire Gergő mászni kezd talán lesz gyerekszobája isKépKépKép sajnos nem megyünk közelebb a topik nagy részéhez, maradunk Újpesten.
Vendég

Halihó Mindenkinek!

Zsong már az egész fejem a sok infotól, két órája olvasgatom a babaúszásos oldalakat. Kiirogattam hol vannak uszodák, melyikbe mennyibe kerül és ezért mit kapsz cserébe, mikor vannak foglalkozások stb... Szóval most teljesen döntésképtelen vagyok.
Tényleg Tücsökmami, Te szoktattad Gergőt a hidegvízhez otthon, vagy az uszodában volt az első élménye? A Pólus Hotelen kívül még hol voltatok és mi arról a véleményed?
Valaki hallott már véleményt a kőbányais bébiúszásról (Köszi-Előd utcai uszoda, Aquakids program)?

Ilba, mi is A-20-ast kaptunk.
Egyébként tegnap elfelejtettem Petrát levinni a tanácsadásra a 3 hós oltásra. Nem szólt nekem senki, a múltkor a védőnővel megbeszéltük a dolgot, most nem, hát el is felejtettem. Csütörtökön nem viszem, mert akkor 8-10-ig vannak az nekem nagyon korai és Petra is az igazak álmát alussza, nem akarom a napi rutinját megzavarni. Szerintetek gáz, ha csak jövő kedden (9.én) viszem el?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

sasha: (persze hogy sikerült, tehát nem bocs!!!)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Szonja fél 3-ig húzta a lóbőrt a kiságyban. Mi meg a párommal 10 percenként ébredtünk, hogy megnézzük mit csinál,... Aztán a hajnali etetésnél nem volt erőm elaltatni, magától meg még nem tud Kép Így reggelig ismét 3asban szunyáltunk, de akkor legalább már mindenki aludtKép
Most megint alszik, de fájdogál a hasa. Pedig én a sétára szavznék, de valószínűleg majd csak később megyünk le.
Sasha, köszi a biztatást. apropó, nem a fürdetőkrémtől csúszott Szonja hanem a kakitól Kép A fürdető nálunk annyira nem jött be Kép Nem az álagával van gondom hanem utána olyan fura a csajom bőre,... A J&J meg a Nívea nyerőbb nálunk. Olykor kap egy kis mandulaolajas masszázst, mert sok maradt a haskenegetésből Kép
Ilba, örülök, hogy nem kell ismét bökni!
Sajtine, sikerült nálam döbbenetet okozni ezekkel a gumiszervekkel! Műpénisz is van csak azt máshol árulják Kép Bocsi ha perverz vagyok! Szonjának műcici kell, hogy néha szusszanni tudjak Kép

N

Kép Kép
natasa1975

Tücsökmami,
menjünk értetek pénteken? Mondjuk dél előtt egy kicsivel? DE VISZÜNK BABAKOCSIT!!!!!!Kép

Mancs,
most olvastam ela a történetet, hát nem mondom, hogy nem pityogtam el magam...KépKép
Ügyesek voltatok!

Megyek mert Marci itt van az ölemben, a pólómat már félig megette, és a kezeimet állandóan elveszi a billentyűzettől. És közben nagyon ki akar ugrani...

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba miként működik ez a bababónusz a DM-nél? Végre megkaptam a válaszlevelüket és van benne egy bónusz, mely szerint a 15%-ból a kedvezmény 21% lesz. Az én gyűjtőfüzetemben még csak 7 pont van, vagyis 8000-ért még vásárolnom kell, hogy egyáltalán a 15%-ot elérjem és ezek szerint majd csak utána élhetek a bababónusszal. Viszont ez a kupon meg csak júni 30-ig érvényes, hát addig nem biztos, hogy vásárolok 8000-ért. Szóval ennyi az egész bababónusz, vagy később is vannak kedvezmények?
Remélem érthető voltam? Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na végre eljutottam oda, hogy a hétvégi ünneplős képekből kicsinyítsek. Ezeket kapta Petra: kalap - egyik nagymami, harisnya - másik nagymami, ruha - tőlünk (a szoknya tulajdonképpen nadrág, ill. két rétegű), csörgős cipő - barátnőnk
Annyira aranyos volt mikor az egyik csörgős cipőt ráadtam, felemelte a lábát és csodálkozó szemekkel nézegette, rugdosott, hogy csörögjön, majd mellé rakta a másik lábát és csodálkozó tekintettel nézett ránk, hogy azon miért nincs Kép
KépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mindjárt jövök érdemben, csak előbb kidühöngöm magam.
Miért megy Mo-on minden olyan nehezen? Miért kell egy pici babával az Anyukáknak futni a pénzük után? Miért nem jár ez automatikusan? De legalábbis, ha a GYÁS miatt kértek munkáltatói igazolást, akkor most fél év elteltével miért kell megint? Valószínű, hogy a 2005-ös jövedelmem január óta nem változott meg. Nem baj, hadd bumlizzak be az Orczy térre. Kép És miért kellenek megint uazok az igazolások, amiknek másolata már náluk van?

Bocsi, de muszáj volt ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
csak nem gyedet intézel?! én már végigcsináltam, nekem a cégem nagyon rendicsek, beküldik nekem a dolgokat, csak az anyakönyvi kellett még megint.

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Dr Eszti KépKépKép

Sajtiné,
beszarás vagy ezzel a gumiaggyal!Kép
Képzeld, iskolás korunkban majdnem elhagyott engem az én drága emböröm, mert fakultatíve el lehetett menni emberboncolásra (biosz szakos gimis voltam), ő meg kijelentette, hogy ha elmegyek, akkor nekünk végünk. Elmentem, ő meg maradt!KépKépKép FÉRFIAK!!!!! Úgy gondolta, hogy aki ilyenre képes, még csak nézni is, az egy érzékeltlen, lelketlen ááááááááááááááááállat. Megértem az érzéseit, de ez akkor sem így van.
Szóval képzelem, mit lépne, ha hazaállítanék egy ilyennel... Pedig nagyon tecccccccccik!

Pénteken mi sem megyünk, bár nem fertőzünk már, de a helyetekben én nem örülnék magunknak, úgyhogy maradunk! De azért szeretünk Titeket, de most még csak itthonról.Kép
Pedig nagyon hiányoztok ám, a kis szomszédasszonyékról már nem is beszélve.Kép

Minden pillanatomat leköti Livi, már nem tudok netezni, csak ha alszik. Mindig fel akar állni, és ha nem stabil dologra támaszkodik, pl. díszpárna és nem jön össze neki, akkor ... bálhé az van, csempe a francba a van!KépKépKép
De ravaszdi, mert mindig nyújtja a kezét, tudja, hogy ha belém kapaszkodik, akkor sínen van a dolog, úgyhogy egész nap ezt játszuk.

Ilba,
csak nem a gyed-et intézed?...
Én február óta várom, hogy haladjon, pedig minden papír náluk van már.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát, ez a gyed-ügyintézés valószínűleg a munkáltatókon is múlik, vagy csak én fogtam ki nálunk a bankban rendes ügyintézőt, - persze az is nagy előny, hogy a nagy cégek általában kifizetőhelyek is - mert minden papírt ideadott nekem jó előre, tehát már a gyedest, gyesest is kitöltöttem előredátumozva, kiszámolva a jogosultság kezdetét Noémi születésnapjához viszonyítva. A szül anyakönyvit, meg lakcímkártyát, meg ilyesmit, amit be kellett mutatnunk, azt meg egyszerűen ajánlottan feladtam a céghez, az ügyintéző ugyanígy postázta vissza, így egyikünknek sem kellett rohangálni semmiért...mert én igazságtalannak tartom ám azt, hogy az apukákat mindenféle izgalmas ügyintézésre kárhoztatják, pont az első időszakban, mikor ők is szívesebben lennének otthon az újdonsült családdal (erre kapják a szabit is tudniilik), nem is beszélve arról, hogy ilyenkor van igazán szükség a segítségükre..

Kép Kép
coolasa

Vuka: Petra olyan, mint egy képeslapkislány, aki másodállásban napraforgó..

Kép Kép
coolasa

És hogy átérezzétek (szó szerint), hogy milyen jó napom van, van a wc-ben egy használaton kívüli illatosító, olyan falra felnyomható, kicsi műanyag, mert iszonytatos szaga van. Véletlenül levertem és szétesett. Én meg jó nagy erővel összenyomtam és ezzel a mozdulattal kb. a fél tubus ki is jött. Úgyhogy azóta már nem tudom, hogy milyen kereszthuzatot csináljak, hogy kimenjen a bűz a lakásból. Szerintem a lépcsőházban azt hiszik, hogy sz@rrá fosiztuk a wc-t. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Gyerkőc napirendje: a délelőttöket végigüvölti, nappal 2-2,5 óránként szopizik, éjjel pedig 3-4 óránként. És a kora reggeli etetés után már nem hajlandó elaludni. Ma éjjel olyan álmos voltam, hogy amikor nyüszögött hogy éhes, azt hittem viccel, hiszen akkor tettem le büfuóiztetésből... Aztán kiderült, hogy azóta már eltelt 3 óraKép

Ilba,
ez a "szuperillatú" wc spray anyósoméknak van, nekem is felfordul tőle a gyomrom. Büdösebb, mint a sima szarszagKép Még annál is rosszabb. Erre mondom azt, amikor mindenféle szagtalanítókkal (pl. fenyő, brrr!) telefújják a klotyót, hogy beszart a fenyőerdőKép Ami nekünk nagyon bejött, az az Oust. Az nem büdi. Jó kis téma, mi?KépKépKép
A Baba magazint ma megkaptam, Anyák lapja sehol. Ha nem kapom, asszem k... nagy cirkuszt fogok csapni, mert már nem ez az első esetKépKépKép

Gabi,
örülök, hogy jobban van Livicsek! Ne aggódj, ahogy közösségbe kerül, az első dolga az lesz, hogy elkap mindentKép Boncolás: egy időben én is meg voltam indulva, hogy el akarok menni. Aztán a munkám során láttam cifrább dolgokat is, mint holmi egyszerű boncolás, úgyhogy letettem róla.

Natasa,
mindjárt küldöm mégegyszer a levélkét!Kép

A talira én még nem merek benevezni, egyedül még nem voltam Petivel sehol... Biztos tök jó lesz! Mi a helyszín? A múltkor hol voltatok?

Eszti,
már nem az a munkahelyem! Nemrég sikerült átkerülnöm a Reptérre, úgyhogy majd ha egyszer visszamegyek dolgozni, akkor már ott üldözöm a bűntKép Ez sokkal közelebb van nekem, mint NagymarosKép

Kép
mancs

<font color="660000">Mancs, már akartam írni, hogy nagyon jók a kakis képek!!! KépKépKép
És jó, hogy tudsz azért jönni.

Novum!
Boldog névnapot kívánunk neked! KépKépKép

Dia,
a lányok már mindent leírtak. Ott helyben kaptok formanyomtatványt és mindkét szülő aláír.

Vuka, boldog hófordulót Petrának így utólag is. Csini ruhákat kapott. KépKép

Ilba,
nálunk is a cég intézte majdnem teljesen, de én inkább bevittem személyesen, hátha úgy hamarabb kapok. Egy hónapja intéztem, kíváncsi vagyok az eredményre...
Amúgy fél órát se kellett várnom. Kép

Most megyünk sétálni, végre megint jó idő van. KépKépKép</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Lányok,
a közösségre való bíztatásokat köszönömKép, de csak anyós parázik, mi nem. Majd jól elolvastatom vele a hsz-eiteket!Kép

OUST nekünk is bejött, eddig ez az egyetlen, ami tényleg "megszünteti a kellemetlen szagokat".Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka,

csalakozom Coolasához, Petra tényleg mint egy kis képeslapbaba...KépKép Csúcs az a kalap!

Én is voltam gimiben boncoláson. Biosz szakon - mert akkor még ugye majdnem zoológus lettemKép - 20 fő ment be, és a boncnokkal együtt 3 fő maradt a végéig. A biosztanárom, én, meg a boncmester. (nem csak egy holttestet boncoltak, mert mellettünk volt még két asztal, és ott is "ügyködtek" más boncnokok. De azok gyorsabbak voltak, és közben volt hullaváltás is. Szóval a többiek nem nagyon bírták a látványt sem, és a formalin szagát sem. De nagyon maradandó élmény volt, ebben asszem egyetérthetünk.

Mancs, te ilyen bűnügyis voltál? És sok csúnyaságot láttál? És a reptéren mit fogsz csinálni? Keresed majd a gyanús elemeket?Kép
Télleg nagyon köszi a szüéstörténetet, nagyon jó olvasmány volt!!!

Az az oust az spray?

Nem akarom elkiabálni, de képzeljétek, naponta 100 - 160 miliket teszek a fagyasztóba, pedig időnként Marci kapja ám kanállal is a lefejtet. De nem eszik sokat. Most figyeltem meg a hűtőben gyűlő tejcit, hát, még elég jó, mert nagyon kicsi része a vizes, és jó sok zsír gyűlik a tetején mindig össze. Szóval most jó a pálya.KépKépKépKép

Wolga, szedem ezeket a bigyókat, édesek mint az állat, és azt írtad ne igyak előtte utána, hát most majdnem állandóan majd szomjan veszek tőlük! Kép
Amúgy lehet, hogy emiatt kezdett több lenni a tejci? Mart most tök jól kezdi Marci is visszaállítani a 2,5-3 óránkénti kaját, mondjuk nem szopizik továbbra sem sokat, de legalább megvan a rendszerünk megint! KépKépKép

Gabi Livicsek egy angyalka. Nem is mondtam, hogy mennyire szerettem volna többet látni belőle a talin. Úgy sajnáltam, hogy Marci így kiborult, mert ha nem borult volna, akkor egy kicsit talán jobban megnézhettem volna magamnak ezt a kis csillagszeműt!!!! Olyan cuki!

Képzeljétek lementünk a kertbe pokrócozni, és Marci ott is kiborul. Persze miért lenne ez más, mint a többi idegen hely, de most majd megpróbálom azt, hogy többször lemegyünk naponta, és több napon keresztül, és akkor talán jobb lesz a helyzet. Ha majd most felébred, megint lemegyünk egy kicsit. Addig is most odafekszem mellé, pusszancs!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Ilba, Mancs, ezektől a szaros dolgoktól itt fetrengek a parkettán. Kész vagyok Kép
Vuka, tényleg képeslapkislány Petra Kép
Gabus, én soxor voltam boncolni, de szerencsére akkor még nem ismertem a párom. Õ csak a patkányfejezésem látta,...én meg őt falfehéren lógni ki az ablakon. Legalább tudom, hogy nagy hatással vagyok rá Kép Kép
Bürokrácia? Tudnék mesélni, de inkább nem rontom a kedvem és a kedvetek.

Szonjának sok kék, zöld rucija volt. Sokszor fiúnak nézték. No, de hogy rózsaszínben is???? Ma csak 3x dícsérték meg a fiamat!!!!!

N
Kép

Kép Kép
natasa1975

Bubek,
a talin Livicsek az első fél órát leszámítva, amikor táplálkozott és BenizettKép, végig aludt...

Aha, spráááj!

A boncolás nekem is "jó" élmény, érdekes volt nagyon. S.k. boncoltam galambot, egeret a suliban, de az nagyon uncsi volt. Nálunk is egymás után zöldültek el főleg a fiúk, meg egy csomóan eljöttek nem bioszosok is, na, ők már a folyosón kiadták az ebédet a szagoktól...

Gyerekecském nagyon nem akar enni mostanság, csak reggel meg este a tápszert.Kép Meg rákapott a feszítős hisztire, bár még csak 2-3 másodpercig tart, de gondolom, ahogy nő, úgy lesz ez is egyre durvább...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
ma a rossmannban Livit is fiúnak nézték, de ez már megszokott, főleg, hogy általában kékben van, de most rózsaszínben és pirosban pompázott!!!Kép

Egyébként én még akkor sem tudnám Szonját fiúnak nézni, ha bajuszt ragasztanál neki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa, szerintem tök szép Szonja baba, szóval ne is idegesítsd magad. Én gyerekkoromban úszó voltam, rövid szőke hajjal, állandóan fiúnak néztek. Nagyon utáltam....Kép Nagyon jó a polipkoma! Kép

Én is voltam boncoláson, mert bűnügyi újságírás szakon voltam, de én csak egy ideig bírtam az ügyködést, a szagokat nem bírtam....böööööááááááá.
Nem is lettem bűnügyi újságíró...... Kép Kép

Nekem akkor szerencsém van a mh-emmel, mert minden papíros dolgot ők intéztek, én csak aláírtam, és utalták is a lóvékat. Ilba, azért hajrá!!! Kép

Gabi, Livicsek kilábalt már azért a bágyadtságból?

Boldog Timi napot Timi! Kép
Vendég

Eszti,
kilábalt, olyannyira, hogy egyfolytában zizeg!Kép De jól ki is fárad mindig, nappal többet alszik, mint eddig, bár eddig is egész jól aludt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A fiam meg Tarzankiáltásokkal gyűri a hasonlevést, miközben emeli magát.... cukorpofa. Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?