Új privát üzeneted érkezett!

OrsiKép

Ne aggódj az AFP eredmény miatt, nekünk se lett jó, aztán Berci mégis tökéletes.Kép Itt már nem is használják ezt a vizsgálatot, mert annyira magas a hibaszázalék. A genetikai UH úgyis kimutatja, ha gáz van, az AFP csak kismamariogatásra szolgál.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Helló csajok!

Eszternek óriási gratula! Kép

MI jól vagyunk, de erről később!

Most Orsinak néhány megnyugtató szó!

Lilla MOM értéke 0.79 lett. De itt 0,8 alatt már alacsony. Szóval volt minden, jajajjjj, meg újabb vérvétel...És mégis! Nagy, szép és okos lány lett belőle. Kép

Kép

Nyugi, minden rendben lesz! Kép

Pussz!

Mindenkinek pussz! Olvaslak Titeket, csak lányom mellet nem lehet netezni. Állandóan kint vagyunk. Ha tehetné, a játszótéren aludna. Kép Minden délben és minden este visítva hozom fel (mármint ő visít Kép ). Még akkor is maradna, ha már az összeesés határán áll.

Jön a foga, vagyis jönnek a fogai. Mostanában sírdogál éjszaka. Most már ott tartunk, hogy mindkét mutatóujja a szájában van, azt rágja. Kép Reméem hamar kijön, már hónapok óta duzzad, dagad, talán most elindult kifelé...

Tényleg megyek, itt sem vagyok már. :D

Pussz!

Timi
(13-1)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Eszter, gratulálok, sok tejet és boldogságot Marcihoz!

Orsi, azt nem írom hogy ne izgulj, mert persze hogy idegesít a dolog. Genetikai UH után megnyugszol. Drukkolok!

Timi, nagyon szép kislányod van! Visítás ismerős, Dávid is állandóan a kertben lenne.Kép

Anikó, Balázs is itthon volt a héten, remélem hogy csak megfázás és nem allergia. Marci is 4,5 éves kora óta szénanáthás. Nekem fáj a torkom és a fejem. Nem vészes de így nem lehet közösségbe menni. Remélem jövő héten eljutunk Ritáékhoz.

Rita, mehetünk mi is?

Esős időt mondanak hétvégére, jó lesz bezárva.Kép

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Annyira aranyosak vagytok mind, jól esnek ám ezek a megnyugtató szavak!Kép
Este sikerült beszélni a dokival és ma szerencsére a kórházban van, és Õ ott szokta csinálni a genetikai uh-t és behívott. De azt mondta, hogy nagyon kicsivel alacsonyabb, így nem aggódom annyira. Meg tényleg felesleges, mert az úgysem segít! Azért meg fogom kérdezni, hogy a Bchg (remélem ez az!) vérvételt meg lehetne-e csinálni, a biztonság kedvéért. Mondjuk az sem sok mindenen változtat, mert akkor is megtartanánk, ha valami baja lenne!

Timi
Gyönyörű a lánykád!Kép
És Te jól vagy? Pocak növöget?
Fogak: kitartás!

Nalika
Puszika!Kép

Egcsi
Neked is!Kép

Na, most csak ennyire futotta.

Puszi mindenkinek, majd jelentkezek a hírekkel.

Orsi
18+3

avocado

Sziasztok!

Nagyon jol sikerult a tegnapi nap. Oriasi szerencsenk volt az idojarassal, mert delutanra elborult es jott az eso. Kép Volt villamlas, dorges es eso. Kép Legalabb nem kell locsolni. De front is van rendesen. Tegnap elegge fajdogaltam alul. Ha 39 hetes lennek, azt mondtam volna, hogy szulunk. Kép Ma is kemenyedek idonkent. Tuti, hogy a front miatt. Es marha aluszekony vagyok. Kép Nagyon jol aludtunk ejszaka, Lili is, de en meg most is tudnek aludni. Kép
Nagyon jok lettek a fotok a talirol, majd delutan felteszek egy parat, azoknak, akik maskepp nem lathatjak.

Orsi: nem hiszem, hogy gond lenne. Sogornomnel az elso fianal is alacsony volt az ertek, a mostaninal is. De most nem megy magzatvizvizsgalatra, mint az elsonel, hanem csak genetikai uh-ra es vervetelre. Ennyi eleg.
Biztos minden rendben lesz. Kép

Aniko: Hat nem lesz konnyu Katanak. Kép Es mar felkeszitettetek ra? vagy nem tud rola?

Timi: Lilla gyonyoru. Kép Lili mellett se lehet netezni, csak amikor rossz az ido, vagy inkabb amikor ebed utan alszik. Akkor szoktam netezni. Kép

Andrea: barki johet! tegnap is emlegettunk teged, hogy kar, hogy nem jottetek. Kép Ugyhogy varunk benneteket. Remelem szep ido lesz, mert nem sok jot igernek jovo hetre. De nem baj, mert bent is van hely. Kép
Hat, bezartsag. Kép tenyleg utalom.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Eszter uzeni, hogy koszoni a sok gratulaciot. Jol van mar, nincsen laza es Marci is lassan belejon a dolgokba. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Orsi!

Én jól vagyok! Mostanában elég gyakran elkap a "reggeli rosszullét", ami némi öklendezéssel jár nálam. De csak ennyi. Közérzetem, kedvem jó. Csak ha nagyon elfáradok, vagy elfelejtek enni, akkor szólnak odabentről, hogy foglalkozzam már vele is. Kép
Pocak alakulgat, ruhában még nem látszik semmi, de csupaszon már egész formás. Kép

Megyek, mert elutazunk hétvégén, pakolnom kellene, meg kitakarítani, de nem jutok egyről a kettőre. Lillkát lepaszzoltam anyóshoz, hogy haladjak, dehát...Kép

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!
Most próbálok jönni,mert mi is elutazunk,de csak röviden.

Eszter:örülök,hogy rendben vagytok.Kép

Orsi:biztos,hogy nincs baj,majd este azért benézek a híreid miatt.KépPuszika.

Rita:nekem is az jutott eszembe,hogy milyen szerencsénk volt tegnap az idővel.Kép
Kata mindent tud,a doktor bácsi személyesen Vele beszélt meg mindent.Kép El van keseredve azért rendesen szegény.Kép

Andrea:sajnálom a betegségeket.KépJobbulást mindenkinek! Jövő héten mi nem valószínű,hogy megyünk,mert aznap jönnek családlátogatásra a suliból,és rendbe kéne raknom a lakást.Kép Pedig jó lenne már Veletek is talizni.Ahhoz képest,hogy milyen "messze" lakunk egymástól! Kép

Timi:de jó,hogy jelentkeztél,már hiányoltunk! KépLilla gyönyörű csajszi!

Egcsi:mi újság Bercivel???

Na,csók :

Anikó
vakili

Sziasztok!

Figyelem! Talis kepek. Sok! Kép
Dorka a kutyaknal:
Kép
Gergo eszik es Dorka hintalovacskazik:
Kép
Dorka portre:
Kép
Orsi pocakosan:
Kép
Gergo morcosan:
Kép
Rita es Lili:
Kép
Orsi, Vera, Aniko, Bence es Gergo a hintaban:
Kép
Lili a siras utan es Rita:
Kép
Lili es Dorka:
Kép
Lili motorozik:
Kép
Mira:
Kép
Orsi es Gergo:
Kép
Mira a csuzdaban:
Kép
Orsi es Aniko elmelyulten beszelgetnek:
Kép
Bence es a labda:
Kép
Bence es tovabbra is elvalaszthatatlan baratja Kép :
Kép
Lili simogatja Bencet:
Kép
Lili es Gergo rosszalkodnak a csapnal:
Kép
Bence es meg mindig labdaval:
Kép
Gergo es Mira apolja a tulipanokat:
Kép
Orsi, Vera, Rita. Valamirol elmelyulten beszelnek:
Kép
Vera, Mira, Lili es Bence. Szomjasak vagyunk!
Kép
A csapat: Vera-Mira, Aniko-Bence, Anita-Dorka, Orsi-Gergo, Rita-Lili:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztoK!

Anikó!

kedves férjem felhomályosított,nem tud nagy fájlokat fogadniKéppersze én vakon bízom benne aztán így járokKép
Akkor légyszi küldjétek ide:viranka @ citromail.hu vagy viranka @ freemail.hu
Köszi és jó hétvégét mindenkinekKép

vera

KépKép
viranka

Rita!
Köszi,hogy felraktad a képeket.Egész felvidultam.KépAnnyira jó volt!!!!!!
Vera!
Akkor megpróbálom kicsinyítve.Azt a puszis képet mindenképpen látnod kell! Kép

Pussz:Anikó
vakili

Anikó!

A puszis nem jött még át,eddig 19 képet töltöttünk le.

Míra meg az ölemben ülve hisztizik s közben: Be(nce),Lili,Do(rka),Ge(rgő) kiabáljaKép

KépKép
viranka

Vera!
Bocsi,félbehagytam a küldést.Kép Már ment!!! Kép Azért szelektáltam,nem küldtem el mindet,nem baj?

Édes lehet,ahogy kiabálja a neveket.Kép

Anikó
vakili

RitaKép
Nagyon jók a képek!Kép Jó látni benneteket.Kép A gyerkőcök nagyon édesek, a kismamák nagyon csinosak és a nem kismamák is.Kép

AnikóKép
Szegény Kata!Kép Berci teljesen jól van, igaz, most felrúgta a napirendet, beájult a kocsiban fél 11-kor. Most vagy alszik még egyet délután, vagy megbuggyanok vele estig....

OrsiKép
Na, mi újság? Minden rendben, igaz?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó!

Köszönöm még 1xKép Kép
Tök jó lett a puszisKépfelteszemKép

Kép

vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Először is: FANTASZTIKUSAK a képek!Kép Annyira jó volt így újraélni ezeket a klassz pillanatokat!Kép

Rita, Vera, Anikó, Bori
Légyszi-légyszi-légyszi én is szeretném a képeket!!! Ugye elkülditek nekem???Kép

Hírek:
Ma voltunk a dokinál, jó sokáig nézegette prüntyőkénket és mindent rendben talált. Ja, különben a leletem azóta sincs meg, így még jó, hogy betelefonáltam a Rókusba, így tudjuk csak. Majd be is megyek és kérek egy másolatot róla.
Szóval doki szerint ne aggódjunk, mert annyira kicsivel alacsonyabb az alsó értéknél és szerinte csak azért van, mert nem jókor vették le (Õ pénteket mondta annó, de mi csütörtökön utaztunk, így szerdán vették le a vért és már akkor mondta, hogy e miatt lehet rosszabb az eredmény, hát be is jött neki.). Azért beküldött a Baross utcába egy másik genetikai Uh-ra, biztos, ami biztos alapon, de szerinte nincs semmi gond. Érdekes, de tegnap óta tök nyugis vagyok, úgy elsőre jól kibőgtem magam, aztán jól átgondoltam a dolgokat és most egész jó. Azért jó lesz a másik uh is, megnyugtatásul.Kép
Amúgy pedig nem fogjátok elhinni, de végre SIKERÜLT az első videófelvétel picurkánkról! Gondolhatjátok milyen boldog voltam!Kép Olyan kis édes!Kép

Timi
Jó utat Nektek, ha még olvasod!

Anikó
Remélem még benézel elolvasni!
Annyira jókat rötyögtem a képeken, meg amiket Rita hozzáírt!Kép Nagyon jó volt újra találkozni mindenkivel!

Ja, és lányok!
A csoportkép annyira jó lett!Kép Ezt meg kell ismételni a talikon, olyan édesek a gyerekek így egymás mellett, hát még az anyucik ölében!Kép
És hát az a puszis kép...Kép

Na, megyek hímezni, különben sosem lesz kész!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

OrsiKép

Örülök, hogy minden OK.Kép A nemét nem tudta megnézni?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Jó rég nem írtam,lent voltunk a házikónknál és ott még nincs netünk.
Szóval van egy pocaklakómKépkb 6 hetes.
Na mennem is kell,riadó vanKép
Sziasztok
Anita

Kép

Kép
anita23

SziasztokKép

Csak 2 mondatra:

Egcsi
Ezt el is felejtettem írni, hogy nem látta még a doki, pedig kérdeztük. Rejtegeti a drágám.Kép Nem úgy, mint annó Gergő, Õ igazi pasi volt, jól megmutatta.KépKépKép

Anita
Nagy gratula!Kép

Ma elültettük a fácskáinkat a kertbe, szám szerint 8-at. Nagyon szépek, meg vagyunk elégedve a kertészettel, ahonnan rendeltük, mert tök korrektek voltak az árak is, és a fák nagyon szépek! A füvecskénk is egyre sűrűbb, szóval igazán szépül a kert. Ja, és pénteken a kaput is felszerelték, így már el is ment a nyereményem, de meg is van a látszata!Kép
Majd próbálok hozni fotót, de nem ígérem.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Eszter!
Gratula! sok tejecskét! már nagyon várom a beszámolódat :-) 8-tól másnap délig..hú, az sok:-)

Timi!
gratulálok a pocaklakódhoz!
Anita!
gratula neked is!

Orsi,
épp kérdezni akartam a nemét.. nekem se látták, de nem bírtam ki, rögtön 4D- re jelentkeztem be. :-)
Jók a talis képek, csötikor megyünk!

csak ennyit most,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

AnitaKép
Gratulálok!Kép(megint, mert az elsőt nem tette ide a rendszerKép) Szép lassan mindenki nagycsaládos lesz itt.Kép

OrsiKép
Talán legközelebb már nem fog titkolózni.Kép Mikor mentek 4D-re? Gyümölcsfáitok vannak?

Tegnap a fiam felügyelet nélkül itta a joghurtot. A végeredményt szívesen feltennén, de nem tudom.Kép Vannak új szavaink is, cica, "csöcsap"(kecsap) és AJA(anya).Kép Nagyon simogatja a lelkemet, hogy végre nevemen szólít, eddig csak irigykedtem, hogy minden gyerkőc mondja, csak az enyém nem.
Legújabb játéka, hogy beül az autómba, természetesen a vezetőülésbe és vezet. Álítom, ha odaadnám a kulcsot, még be is indítaná.Kép Mindig mutogatja, hogy a kulcsot hova kell dugni és utána veszettül tekergeti a kormányt. Mondjuk a visítás sem marad el, mikor ki kell szállni, de mostanában mindenért visít, ha nem úgy történik ahogy ő akarja és nem azonnal.Kép
Mindenkinek szép napot, én megyek aludni.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jelentem, hogy Lili mar az uj agyaban alszik. Kép Tegnap este es ma ebed utan is az uj agyaban aludt el minden problema nelkul. Sot lathatoan nagyon elvezi is. Kép Az ejjel oly jol aludt, hogy egy mukkanas nelkul ataludta es meg a tejert se kelt fel. Kép
Tegnap atpakoltam a Lili gardrobszekrenyebe a ruhait es a Kitty ruhait pedig a Lili volt szobajaban levobe. Kép Szoval keszen vagyunk. Kép
Most mar csak egy-ket dolgot kell meg beszerezni, mint pl. az Avent isis mellszivot, mert nekem nincs itthon. Ami volt Lilivel az kolcson volt. Most csak allandoan szemezgetek vele, hiszen 15000 Ft es meg nem vitt ra a lelek, hogy megvegyem. nagyon draga..

Nem is irtam, hogy orultem nagyon, hogy ennyien eljottetek a talira. nagyon jo volt. A kepek nagyon jok lettek. Furcsa, nekem nincsen meg az a puszilos kep, pedig az osszeset atmasoltam a kartyakrol. Csutortokon varlak ujra benneteket.

Orsi: orulok, hogy minden rendben volt az orvosnal. Mikor mesz legkozelebb UH-ra? mar mindenki kivancsi a baba nemere. Kép
Milyen fat ultettek? Gyumolcsfat? Biztos nagyon szep lesz a kertetek. A fu nagyon szep tud lenni, ha megfeleloen apoljak. Kép

Anita: Gratulalok a pocaklakohoz! Kép Meselj bovebben ha van idod. Hogy vagytok??

Mese: De jo, hogy jottel! meg ha csak ilyen roviden is.. Csutortokon varunk! Epitkezessel hogy alltok??

Egcsi: Miert nem tudsz kepet felrakni? rem kivancsi vagyok pedig. Nekem is elkuldheted a kepet es akkor fel tudom rakni. Lili is automanias. O allandoan bent akar ulni. Ha papa megjon munkabol, mi kimegyunk es rogton beul az autoba. Keri, hogy csukjuk be az ajtot es akkor fulig ero vigyorral tekeri a kormanyt, visit, kacag. Bekapcsolja a radiot es razza magat. Kép
Ot is nehez kiszedni az autobol. Kép

Nanda: Hol vagy?? Minden rendben veled??

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Kép megy.Kép Sajna a babanet diszkriminál és nem engedi, hogy képet tegyek fel.Kép

Lányok!
Állandósul a 3O fok! Az idén még talán némi barnaságot is összeszedek.Kép

NandaKép
Én is sűrűn gondolok rád. Nagyon muszáj legyantázni a lábamat.Kép Persze nem csak ezért... Hogy áll a Miami ügy?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

RitaKép
Nincs e-mail cím a profilodban! Írj az én címemre, hogy tudjam hova küldeni a képet.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Gyors leszek, mert már húúúúz az ágy.Kép

Mese
Sajna most nincs keret arra, hogy 2x menjünk 4D-re és én mindenképp akarok menni a 30.hét körül. Így ha addig nem derül ki, akkor lyukadhat az oldalunk.Kép

Egcsi, Rita
4D fentebbKép
Gyümölcsfák: lesznek, bent a kertben 2 barack és 1 cseresznye, kint az utcán már van egy kis meggyfa és még lesz egy meggy és egy dió. De ezeket majd csak ősszel ültetjük, a gyümölcsfákhoz már késő lett volna a mostani időpont.
A málna és szeder-tövecskék már el vannak ültetve, 1-2 év és lehet legelni.Kép Lesz még ribizli és pöszméte (vagy köszméte). Ezen kívűl díszfák és díszcserjék lesznek.
Fotót ma nem tudtam csinálni, de talán holnap az is összejön.

Rita
A dokihoz legközelebb 4 hét múlva kell mennem, tehát május végén. Akkor lesz uh is. De előtte még megyek a Baross utcába egy genetikaira, azt még nem tudom mikor lesz, de remélem kapok időpontot a jövő hétre! Elvileg ott is elég jól látnak mindent, hátha megtudjuk, hogy fütyis, vagy puncis a drágám.Kép
Lili új ágyaKép Az nagyon klassz, hogy ilyen jól alszik benne! Akkor megvan a leesésgátló?
Ruhácskák pakolásaKép Én nemrég pakoltam, csak éppen a Huginak, Õ vitte el most az újszülött cuccokat, aztán majd ősszel jönnek vissza.Kép Aztán meg majd újra hozzá, ha majd ott is jön a 2. baba.Kép Szerintem ennyit már nem is fognak kibírni ezek a rucik!Kép

Na, leesek a székről.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita!

A puszis kép azért nincs meg neked mert azt azután csinálta Anikó miután átmásoltuk a képeket.

Orsi!

Én még egresnek is ismerem,megyek majd hozzátok eszegetniKép
Az jutott közben eszembe h.Rita felírhatná a képeket cd-re és ha megyünk viszünk neki és akkor nem kell küldözgetniKép

Pusz Vera

KépKép
viranka

Egcsi!

Kicsit írígy:itt Felsőgödön +10fok van és esik az esőKép +festik az ajtókereteketKép

Pár kép hétvégérőlKép
Apával bográcsoznakKép
Kép
A hajam is égnek állKép(az ugrálóvárbanKép)
Kép
Míra+Matyi
Kép
Matyi már fáradKép
Kép

vera

KépKép
viranka

VeraKép

Jók a képek.Kép Hát a 1O fok az tényleg gáz.KépTegnap itt is szélvihar volt és esett, de fél óra volt az egész műsor.Kép Ajtókeretfestés.Kép Remélem hamar eltűnik a szag.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Nagyon jók a képek, irigy vagyok h nem tudtunk elmenni. De a szakdolgozat leadás itt van a nyakamon ( jövő hét szerda) Már 4 vizsgán túl vagyok de még nincs eredménye egyiknek sem.
Most nem tudok mindenkinek írni inkább pár szót manóról. Szombaton esküvőn voltunk, így már péntek estétől az anyukámnál volt. Nagyon jól érezte magát, mentek a szomszédba állatokat nézni, minden nap locsolt, talicskáztatta magát. Imád kint lenni a kertben a mamikával. Amikor hívtam telefonon nem is akart kimászni a homokozóból. Ma voltunk lent a búcsúban, ment egyet a körhintán de persze ő a Lánchintára akart felülni KépA művházban fellépett Balázs Klári és Korda György, őket megtapsolta Kép

Mindenkinek puszi, pár hét múlva jövök gyakrabban.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Rövid leszek, mert kicsit kivagyok. Több órányi telefonálgatás után, nagy nehezen sikerült időpontot kapnom a Baross utcába a genetikai tanácsadásra. Még szerencse, hogy rákérdeztem, mert kell beutaló, amit a dokim nem adott, úgyhogy most van 2 hetem, hogy beszerezzem nála, ha sikerült elérnem, mert az sem egyszerű.
De azért a mai napban volt jó is, voltam a védőnőnél és hallgattunk szívhangot. Prüntyőkém nagyon kis eleven volt, állandóan elslisszolt a gép elől, így csak nehezen találta meg a védőnő a kicsi szívét , de azért sikerült. Különben annó Gergő is mindig ezt csinálta, úgy elbújt, hogy egyszer vagy 15 percig kereste a védőnő!Kép Olyan jó volt hallani!!!Kép

Vera
Édesek a képek!Kép
Egres: tényleg, én is ismerem így is! Jöhetsz majd nyugodtan, lesz ribizli is..nyami-nyami.Kép

Andi
Nagy kalappal a szakdolihoz és a vizsgaeredményekhez!Kép

Most megyek, ellenőrzöm az ebédet.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most csak roviden. Eszter uzente, hogy jol vannak. Otthon vannak. Marci egy kicsit besargult, de jol van. Oliver imadja a kisoccset es Eszter remeli, hogy igy is marad. Kép

Velunk minden Ok. Voltam ma ctg-n, orvosnal. Minden rendben. Kép

Kesobb meg jovok, mert Lili hiv. Kép
Es az igert kep Egcsi Bercijerol. Kép
Kép

Puszi nektek Rita
35+4

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

A szomszéd kislány épp Gergőzik, így volt egy kis időm képeket kicsinyíteni és fel is tölteni.

Ezt a képet hímzem most Anyukámnak, a 60. születésnapjára.
Kép

Ez pedig már a kert az új fákkal:
Kép

A nagy kupac előtt ott a fa is.)
Kép

Remélem látszik!
Kép
Kép

Gergő ma reggelKép 8-ig aludt, már mind a ketten felkeltünk Karcsival, de Õ még így szunyált. Persze, amikor fel kell kelnünk, akkor Õ alszik, mint a tej.Kép
Kép

Na, most ennyi voltam, lehet hogy még majd hozok képeket.

PusziKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Szép nagy udvarotok van, ez kell az ifjúságnak!Kép Mióta van udvarunk, sokkal könnyebb levezetni Berci energiáit. Ma már felfújtam a kis mendencéjét, délután pancsolhat.Kép
Gergő engedi, hogy betakard? Nálunk ez lehetetlen vállalkozás..Kép

RitaKép
Köszi a képet.Kép
Köszi a híreket.Kép Mikorra tervezed a szülést?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

itt voltam, olvastam, holnap vizsgázom..

csütikor megyünk! Levinek is megígértem már :-)

Orsi, ha ez segít, én Levivel szintén a 30. hét körül voltunk anno, és megdöbbentő volt, hogy a kis 20 heteském mennyire jól látszik. (mindene) meg megevett volna a kiváncsiság is.. azóta rózsaszín rucik, meg kiszoknik lila- rózsaszin, meg édi virágos pihe- puha fehér kiskabát (kiabált hogy vegyél meg) rózsaszín virágokkal várakozik a szekrényben. És egyenlőre leálltam, csak a nagy izgalmakat le kellett vezetni- néhány rózsaszínű ruciban :-)
szóval ha csak ezért nem, akkor nincs nagy különbség- persze csak szerintem.. Mi meg is beszéltük, hogy annyira jók lettek a képek, hogy nem jövünk már el több 4D-re.
Megpróbálom feltenni ide a legkedvesebb ásítós Tündibündi képet.

Rita, cserepet már megrendeltem, lassan jön is, most épp az ablakok, ajtók (kültéri) rendeléseket intéztem el.. És még mi minden van.. Most kezdik a tetőt csinálni. A férjem lassan építésznek is beállhatna :-)

na tényleg lépek, írogatnék még, de muszáj tanulnom is, pusz mindenkinek, remélem jöttök sokan csütikor Ritához!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese
Mi annó voltunk a 20. és a 30. héten is és az utóbbi annyival jobb volt, hogy most csak akkor megyünk. Meg persze az anyagiak is sokat számítanak.Kép Pedig most nagyon elmennék!

Egcsi
Nem lehet betakarni, hálózsákban alszik. Õ annyit forgolódik, hogy teljesen becsavarja magát a takaróba. A hálózsák szuperül bevált!

Rita
Köszi a híreket Eszterről!Kép

Hoztam még "pár" képet, ne haragudjatok rám!

A vadasparkban ők voltak a nagy haverokKép
Kép
Kép

JátékKép
Kép
Kép

Megérkeztünk a játszótérreKép
Kép

ApávalKép
Kép
Kép
Kép

Ilyen huncut vagyok valójábanKép
Kép

Az ártatlan:
Kép

A vagányKép
Kép
Kép

Tagnapi szerelés: először mérünk...
Kép

...aztán fúrúnk (hanghatásokkal kísérve!Kép)
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem fárasztottalak le titeket a sok fotóval, de tudjátok be annak, hogy milyen sokáig nem raktam fel egyet sem.Kép

Megyek szunyni!

PusziKép

Orsi
19Kép

avocado

OrsiKép
Jók nagyon a képek, Apa vállán kidőlős a csúcs.Kép Mikor odaértetek a játszóra felébredt?
Én is tennék fel képeket gyakran, ha engedné a rendszer.Kép Így csak néha fogok kuncsorogni valamelyikőtöknél.Kép
Ma nagyon jót pancsoltak a gyerekek a medencében, alig bírtam behozni őket vacsorázni, elég nagy volt a felháborodás.Kép
Ma napoztam egy órácskát, látszatja is van, nem vagyok már hypo reklám.
Most megyek aludni,nektek szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!Kép
A kocsiban dőlt ki és hiába vettük ki, nem ébredt fel. Egy darabig ácsorogtunk, aztán gondoltuk hazamegyünk, erre a kocsiba beszálláskor kelt fel és utána nagyon élvezte a játszóteret.Kép
Napozás: hú de jó Neked!!! Én idén nem nagyon fogok a baba miatt, de már nagyon várom, hogy fürdőrucit vehessek és nálunk is legyen pancsi a teraszon!Kép

Rita
Sajna nem tudunk menni holnap, úgy alakultak a dolgaink, hogy nincs értelme odamenni fél órára.Kép Még jó, hogy a múlt héten voltunk!
Tegnap, mikor írtad a 35+4-et, azért belegondoltam, hogy már Te is nagyon a finisben vagy ám! Olyan izgi, a Hugim is már bármikor szülhet!!! Minden nap azzal kelek, hogy na?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Irtam egy hisszu uzenetet, de Lilike kitorolte. Kép

Megprobalom osszefoglalni:

mese: Sok sikert es kitartast az epitkezeshez. Kép Ha kellenek cimek, akkor csak szoljal. Tudok jo csempeboltot is ha belulrol is bovititek. Jo draga minden nem? Es csak most jon a java. ha belulrol is csinaljatok, a belsoepiteszet kellekei (burkolatok, szaniterek, butorok stb)a legdragabbak az egesz epitkezesben.

Egcsi: En nem szeretek napozni, de ugyis mindig lesulok, mert Lilivel nem lehet nem kint lenni. Kép de szules elott es utan vigyaznom kell, mert ilyenkor mindig kiijonnek a majfoltjaim, es ha erre ranapozok, akkor sose tunnek el. Mikor Lilit szultem konnyu volt vigyazni, de most nehezebb lesz. Kép majd arnyekbol arnyekba ugralok. Kép Majus 26-28 kozott tervcezem a szulest, de junius 2-re vagyok kiirva. Viszont tekintve a rovid menstruacios ciklusomat, elobb fog jonni Kitty. Kép Legalabbis remelem. lili is julius 2-re volt kiirva es junius 26-an szuletett. Kép

Orsi: Nagyon szep a kertetek. Alakul rendesen. Van kutatok ahonnan tudtok locsolni? nem lesz olcso a locsolas, plane ha csatornatok is van. Ahhoz hogy szep legyen a fuvetek es nem esik az eso rendesen, akkor most naponta 1x jol meg kell locsolni es nyaron a nagy melegben 2x. Ha szeretnetek, hogy megerosodjon a fuvetek, mint nalunk, akkor ajanlom a mutragyat. Ha erdekel holnap megmutatom mirol van szo. Kép Nagy munka lesz am fuvet nyirni es minden nap locsolni. Kép
Gergo kepek tunderiek, a kedvencem a szemuveges.

Lanyok! Holnap varunk benneteket!! Kép

vera: Ha hoztok irhato cd-t, akkor barkinek kiirom a geprol a talalkozorol keszult kepeket! Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: Most olvasom a holnapot. Kép Nagyon sajnalom. Jo lett volna ha eljottok. Biztos nem tudtok jonni?? Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Bár úgy terveztem, majd visszaolvasok és majd úgy írok, reménytelennek tűnik.

Bocsi! NEM MEGY!

Nagyon rövid leszek, mert amíg Emberem szabin van és lefoglalja a nagyfiút, addig amennyit csak lehet igyekszem aludni a mindennapi teendők mellett.

Marci 2006. 04. 27-én dél előtt négy perccel érkezett meg. Nem volt sem nem könnyű, sem nem nehéz szülés. Kicsit mókás volt, hiszen most Apával kettetcskén voltunk, így nem akartam úgy befordulni, mint amennyire egy szülés lehetővé tenné, így elröhögcséltünk. Ráadásul be is nyuszisztam, ezért mégis EDA lett a vége, de jobb is így, mert tudtam figyelni másra is, nem csak a fájásokra. Például arra, hogy nehogy leforduljon Emberem bóbiskolás közben a székéről! Néha megfordult a fejemben, hogy helyet cserélhettünk volna!Kép Amikor nyomni kellett, akkor Emberem kiment, de ez kb 5 perc volt, és már ki is bújt a "kis" Marci. DE a gát ép maradt!Kép Három pici öltést kaptam, de mára már szinte nyoma sincs a dolognak.
Méretei: 3690gr, 58cm, 34-es fejkörfogat, 9/10-es Appgar.
A szopi kicsit nehezen indult, mert a kis lüke csak lenyalta cici tetejét, és aztán néztük egymást, ugyan mé' nem gyün magától a többi.
Kellett két nap, míg belejött. Épp ezért be is sárgultunk kicsit, így néha olyan mint egy kis gumikacsa. Mára már úgy belejött, hogy néha óránként felkunyerálja magát. Addig, amíg kikecmergünk a sárgaságból nem is baj, majd utána rendszabályozzuk a szopikat.

Olivér tündérien fogadta!
Fülig ért a szája, úgy kellett kihámozni a hordozóból, mert annyira bújni akart hozzá.
Az első tali a kórházban volt, hiszen Apával együtt jöttek értünk, hogy hazavigyenek, így nem kis derültséget okoztunk a folyosón kóbórlók körében.
A lelkesedés még töretlen, aztán meglátjuk.

Furcsi a legnehezebb pontja a napnak.
Egyszerre fürdenek. Olivér levetkőzik, be a "kádba", addig Marci a kiskádban gyorsan lecsutakolódik, felöltözik, majd Olivér is felkerül a pelusozóra és öltözik, majd mindenki megy az ágyába, kapja a tejcikét és szunya.
Eddig működik, csak nekünk kell még összeszokni Apával, hogy ne ütközzünk a "tánc" közben, mert így azért kicsit kicsi a fürdő!Kép

Röviden ennyi!
Még jelentkezem, de biztosan ritkábban mint eddig, ám töretlen lelkesedéssel!
Szüléssztori meg lesz, csak egy kis türelem!Kép
És persze képek is!Kép

Puszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita!

NAgyon szépen köszönöm a tudósítást!!!!
Nagyon aranyos vagy! Kép
Remélem viszonozhatom! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter,

Örülünk hogy tudtál jönniKépA kis lükés rész nagyon tetszettKép Remélem hogy Olivér megtartja ezt a lelkesedést és a lehető legkevesebb súrlódás lesz köztük. Sok pihenést és minden jót kívánok nektek. Képeket meg várjuk.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

EszterKép
De jó, hogy jöttél!!!Kép
Mégegyszer gratula a második csemetéhez!Kép
Nagyon édesen írtál magatokról, meghatódtam tőle. Klassz, hogy Olivér így szereti kisöcsit!Kép
Vigyázz magatokra és jó összerázódást apával!Kép
Sok puszi nektek!Kép

Rita
Sajnálom, de nem fog menni.Kép Pedig szerettünk volna! Legközelebb ott leszünk!Kép

Bocsi, de most többre nem futja, enyhén kikészít Mókuska, mert nem akar aludni és már tegnap délután sem aludt én meg szépen kikészülök.Kép Nem tudom mit fogok csinálni, ha itt lesz a kicsi, a nagy meg nem akar aludni nap közben?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

TIMI!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Megműtötték Kata lábát,jól van.A szuri nagyon fájt neki,a többi nem.

Rita:sajnos nem tudunk menni holnap.

Puszi,majd jövök:Anikó
vakili

Sziasztok!

Aniko: Sajnalom, hogy nem jottok. Azert jobbulast Katanak. Kép Igaz rossz az ido ma, de azert a Lili szobajaban el tudnak jatszani a gyerekek.

Eszter: nagyon orultem, hogy irtal. Kép Mar rem kivancsi vagyok, hogy Marci hogy nez ki. Annyi kerdesem is van. Oliver hogy viseli a sok sirast? Ejszaka felebred amikor Marci sir? Hogy viseli, hogy nem tudsz annyit foglalkozni vele, mint korabban? Ossze tudtad hangolni a ket gyereket? Kép
es meg egy utolso. Nehezebb szules volt mint Oliverrel?
Szepen leirtad, hogy mi tortent veled a korhazban, de azert varunk egy szulestortenetet. Kép EDA-val semmi fajdalmat nem ereztel?

Akkor varom azt a par embert mara, akik jonnenek hozzank. Kép

Vera: Lili tegnap egesz nap azt kerdezi, hogy "Jon a Mira"? Kép Nem gyozok valaszolgatni, hogy igen, ma. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita, ha esetleg még olvasol, elküldenéd a mobilszámodat a tandrea3@freemail.hu-ra?

Köszönöm és remélem odatalálok.
Andrea
tandrea

Szia Andrea!

Kuldtem neked mailt.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Andrea:
Utleirast is kuldtem!

Rita

Kép
Kép
trita

na, sehol senki?
Még ilyet..

mi végre itthon, na jó, már 1 órája. A délelőttöm pocsék volt, úúútáálom a dugókat, főleg az ekkorát. A szokásos 10 perces út 1 óra volt, a többiről nem is beszélve. Még mindig pipa vagyok, pedig úgy megígértem Levinek...
Na de végül ha kicsit is, de taliztunk, képeket majd teszek fel :-) Utána az úton azt hallgattam, hogy Luca baba (csak nem akart Lilit mondani, van Luca baba ismerősünk) meg vau- kutya, néni, de leginkább a BÜVÁ. (Lili porszívója, és mi minden porszívót istenítünk!)
nagyikéknál meg hami, és bumm tente :-)

most várjuk apát, aki hutty repcsivel jön haza :-)

Eszter!
Gratulálok a kezdetekhez. Azért az a fürcsi nem lehet egyszerű. :-)
Képeket!!!! Képeket!!! Képeket!!!
olyan kiváncsi vagyok! na meg a szüléstörténetedre. De türelemmel várok, vagy mégse..1 picike képet ha lehetne..

Orsi, kert :-) azért pár év még lesz, mire a kis fák megnőnek.. az a tujasor a szomszédotoké, ugye? Milyen jó, olyan mintha nektek is lenne, de ők vették meg.
Gergő és a játszótér: Ilyet már én is láttam :-)a fúrásról nem is beszélve. Hiába, pasik, mégha ici-picik is!

Egcsi, napozol, meg medencézés.. irigyirigy :-)

Rita,
beszéltünk, de köszi a tippeket. megnézem a Bécsi utat is. Lili édesen énekel :-) megvan videón.

na pusz, mert jön apa, megyünk megnézzük hogy haladt a házikónk.

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok lanyok!

Nagy a pangas itt! Kép

Reggel ota hihetetlen allapotban vagyok. Kép Megszuletett hajnalban egy jo baratnom kisfia 3350 gr-al es 53 cm-el es hihetetlen szulessztorival. Kép Ami az alabbi: baratnom 2:10-kor szolt a ferjenek, hogy folyik a magzatviz. Elotte voltak enyhebb fajasok, de nem volt biztos benne a baratnom, hogy azok mar azok. 3:30.kor ertek a korhazba es 3:59-kor mar megszuletett a kisfiuk. Eppen hogy. Nem volt gatmetszes sem, csak egy pici seb, de nem kell azzal semmit kezdeni. Komolyan megkonnyeztem. Nagyon konnyu es szep szules volt. Barcsak nekem is ilyen legyen!

Lanykam ma olyan edes volt. Voltunk baba-mama klubban Veraekkal. Ok hamarabb elmentek, mert elutaztak. Eszmeletlenul elvezte es nagyon jol viselkedett. Ha ez igy megy, semmi gondom nem lesz vele az oviban. Nagyon tarsasagi leny. Minden gyerekhez odamegy, magyaraz neki, jatszik vele stb.. Szerdatol elviszem zenebolcsibe is. Kép
Most ebed utan letettem aludni. Bekapcsoltam szokasosan a meset a cd-n es a kameran lattam, hogy dumal-dumal, majd a paplanat teljesen magara huzta, alafekudt es ugy aludt el. Olyan edes. Kép

A tali nagyon jo volt. Meg ha kevesen is jottek el, de ha beszamitom, hogy mindket csutortokon masok jottek el, igy eleg sok mindenkivel talalkoztam. Kép

Andrea: itthagytad azt a nagy zacsko isteni gyumolcsot. Kép Engedelmeddel, elkezdtuk elfogyasztani hogy ne romoljon meg. Kép

Irjatok!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?