Új privát üzeneted érkezett!

Natasa,
mi a címed? Neked is elküldeném a sztorinkat...Kép

Kép
mancs

Bubek,
elkövettem azt a hibát, hogy utánaolvastam a neten meg könyvben a bárányhimlőnek, és mindenhol mást írnak. Az egyetlen, ami egyezik, az, hogy előtte láz van és kb. 2 hét a lappangás ideje. Mindegy, holnap kiderül, és ha az, akkor mindenki számítson rá, hogy elkaphatta a gyerek, de szerintem ennek csak örüljetek, mert legalább túl esik rajta.

Natasa,
köszi!KépKépKép

Szegény Livimanó ma nagyon rosszkedvű.Kép Nem jó neki sehogy, semmi nem érdekli. A fosi egy kicsit alábbhagyott, meg már láztalan, de ennyit összesen nem nyügizett még, mint ma.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs
Nem akartam melltartóban aludni, de lehet, hogy mégiscsak az lesz belőle... Kép

Nagyon örülök,hogy ilyen jól alszik... remélem, hogy ez így is marad... az az igazság, hogy nem is bírnám ha nem így lenne... mikor hazahoztuk három órát végig ordított minden éjjszaka... azt hittem megőrülök...Kép Kép Kép
Viszont nekem még egy kicsit sárgának tűnik...ez normális? A szemefehérje különösen...

Szegény Livicsek... Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, a szemefehérjénél múlik el legkésőbb. Ne izgulj, az én lányom ilyen idősen még mindenhol sárga volt.
Mancs, már akartam rikácsolni, hogy nekem is, nekem is! Nos: kronor kukac freemail.hu Köszi előre is!

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Mancs:
Köszi a történetet,nagyon tetszettKép,a beszólások meg különösenKépLátszik,hogy azért a humorérzékedet nem veszitetted elKép
Petike nagyon édes,nekem a kukis képen tetszik nagyonKép

Gabi:
Sajnálom LivitKépRemélem a doki kedden azért mond valami biztatót.A pöttyök milyenek?Hólyagosak?Mert a bárányhimlő olyan.Ha nem akkor lehet,hogy a hasmenéstől van.

Bubek.
Marci igy szereti az ásványvizet?Kép

Ilba:
Ezek szerint az erkélyetek most szép lett!Kép
Nem alvásKép
Mi valószinű pénteken nem tudunk menni a taliraKép

Mamacka:
Amig ennyi a tajad fejjél szerintem is,mert a tejci bármikor jól jöhet.
Szilvinek is van kedvenc oldala,de muszáj a másikat is kiszivnia,igy többször kinálom amelyiket nem szereti ,igy részletekben kiszopizza.
Irigyellek az éjszakai alvásértKép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Na végre véget ért a 3 napos vendégeskedés Nálunk,így én is gépközelbe kerültem.Gondolom ma mindenki olyan letört az időjárás miatt mint én.Voltunk a Városligetben,de szörnyű ez az eső úúúúgy utálom.Kép

Gabi!
Hatalmas gyógypusssszkót küldök Livikének.Kép
Nagyon kis bágyadt a lázmérős képen.KépNálunk se sokat használt a Panadol szirup(bocsi,hogy korábban ajálgattam),így áttértünk a Nurophen szirupra.Ez most per pillanat hatásos.Kop-kop-kop!!!Ezt szoktam váltogatni lázkúppal.Ha nagyon gáz van akkor még ez ülőfürdővel is kiegésszül.

Sasha!
Neked igazán van mentséged a plusz kilókra hisz 3 gyönyörű fickód van.KépBár nem hiszem el,hogy tőlem is kövérebb lennél.

Mancs!
Nagyon jók a képek,gyönyörű a kislegénykéd(na jó a nagy is csiniKép ).Bizony,bizony most már nem lesz sok sok szabadidőd ilyen ez az anyaság.KépKüldöm a címem előre is köszi,hogy megosztod velem is az életed egyik legszebb pillanatát.Képldicsi@freemail.hu

Volga!
Köszi a segítséget.Még lenne kérdésem.KépMennyit kell fizetni az útlevélért?Ott helyben tudtál okmánybélyeget venni?A kerületi hivatalban van az okmányiroda?Ha nem,akkor hol?Mérleg.Kép

Ilba!
Fáradság okozta sírógörcs ismerős.KépKépSzép erkély.Kép

Bocsi lányok most ennyire fitotta.Akinek nem írtam most külön annak dupla puszit küldök.KépÉéééés végül jöjjön pár kép.KépPuszi.Jó éjt!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Ilba,
ha jó idő lesz mi is megyünk

Mancs,
elküldöd nekem is a szülés történeted?
esallai kukac yahoo pont com

Bubek,
hihetetlen ez a Marci, nagyon gyorsan fejlődikKép
Zsófi most kezdett el mászni
olyan mint egy kukacKép feltolja a popóját és úgy halad előre

Livicsek,
gyógyulj meg hamar
Gabuska, majd írd le mi volt a dokinál

jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Halihó!

Mancs,
köszi a szüléstörténetedet, nagyon élveztem. Annyira jól leírtad, majd később jó lesz visszaolvasni, Petike kedvenc meséje lesz biztosan.

Gabuska,
hát kíváncsi leszek, hogy mit mond az orvos, de remélem keddre már semmi baja nem lesz. A képeken nagyon aranyos a bágyast Livicsek, Õ mindenhogy ennivaló Kép. Azért még sok gyógypuszit küldünk.

Bubek,
ez a Marci baba nagyon ügyes. Lehet, hogy kevés a tejed, de ami van az nagyon energiadús. Lehet, hogy nem is tejci jön a melleidből, hanem pl.: RedBull, mert elképesztő dolgokra képes a fiúcska.

Ilba,
legalább látod az eredményét a fáradtságodnak (szép erkély, újdonsült barát...). Én is hulla fáradt vagyok, de semmi különöset nem csináltunk, csak a rokonságot látogattuk végig Kép.

Mamacka,
nekem annyi tejem volt az elejétől fogva, hogy mindig is melltartóban aludtam és néha dupla betét volt benne, így is minden elázott. Most az Avent tejgyűjtő kagylóját használom, mert reggel mindig csorog a tejci az egyik cicimből, míg a másikból szoptatok. Tényleg fejjél ki egy kicsit a feszülő ciciből, nehogy mellgyulladás legyen a vége, aztán egy idő után ez megszűnik, beáll a mell éjszakai üzemmódba.

Mi ünnepeltünk a hétvégén ezerrel. Voltak szülinaposok, de a legfontosabb Petra 3 hós évfordulója. Képzeljétek el a nagylány végre külön szobába költözött Kép. Olyan fura a hálószobánk (tök nagy lett a tér). Majd csinálok fotókat az Õ birodalmáról, de most felébredt és mennem kell fürdetni, aztán kaja és alvás. Pedig tök édi képeket is készítettünk az új szoknyájáról. Most nagyon sír, mennem kell, majd holnap.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Lányok, köszi a drukkokat, olyan aranyosak vagytok!Kép

Dia,
hát Ti meg hol voltatok Domival? Klassz kis hely!

Ne hülyéskedj már!Kép (Panadol)
38 körülire hatásos volt, de a 39-el már nem bír el. Dehát ezért van a kúp, meg a hidegvíz.KépKép Viszont a fogzásra nagyon bevált nekünk.

Ma volt 1-2 nagyon szívszorító sírása Livinek, szerencse, hogy nagyon rövid ideig. Elvontuk a figyelmét és abbahagyta. Mi járhat ilyenkor a kis fejükben?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj, annyiszor eszemben volt, de mindig elfelejtettem,
Petra, boldog hófordulót!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka!

A tejed max az idegtől fog elapadniKép Én is csak addig fejtem amíg a geri kórházban volt, azóta egy grammot se. Majd ma kiderül mennyit hízott, de szerintem sokat, mert elég nehéz már a kis popijaKép A Gabinál, meg csak kívámncsiságból fejtem néha az elején, hogy mennyi jön ki, a Daninál meg elő se vettem a fejőgépet.Kép

sasha

Kép
sasha

Gabus!

Szegény Livi! Azért kíváncsi vagyok mi les a diagnózis... A Panadol nekünk is inkább fogzásra vált be, annál hatékonyabb kicsit a Nurofen, de igazán nagy láznál mi is kúpoztunk, plusz pancsi. De ezekkel se ment 38 alá soha a nagyon makacs láz. Pedig volt valamelyikkel 40 felé közelítő is... Lehet mindkettőnél voltKépKép

DiaKép
Nyílvánosan azért nem írnám le hogy, hány kg vagyok, de mit számít, majd összefogunk és topikos fogyikúrát rendezünk egymást húzva, bár ahogy elnéztem a talis fotókat nem sokaknak van szüksége hájírtástaKép

Sajtiné!
Gratula a fókázáshoz, vagy kutyázáshoz, vagyis a mászás előtti próbálkozáshozKép

Vuka!
Szülinaposokat isten éltesse sokáig, ugyanúgy a hófordulóst isKépKépKép

Dia!
Domi nagyon édi kisemberke, nemsoká átléptek a kisgyermekkorba, ahogy elnézem, már egyáltalán nem olyan babás, igazi kiskrapekKép Nagyon tecc a hely ahol voltatok!

Mamacka!
Geri is sárga még, ez elég sokáig tart. Élettani sárgaság azt hiszem! Szeme még neki is olyan, még a színe sem látszik, de a szülés következtében felléppett bevérzés az pirosKépKép Majd múlik szépen lassan.

Ma sok dolgom lesz, meg holnap is, ráadásul apa nélkül vagyunk ma. Elsőnek Gabit elvisszük oviba, aztán elmegyek beíratom a másik oviba, utána egészséges rendelés, ami elvigel a jövő héten lett volna, de nagyon csúnya a Geri feneke, szerintem gombás a szájpenész miatt, amit sikerült kiírtani ugyan, de a feneke nem lett kezelve... Hiába láttam már ilyet, azért csak megkérdem a dokit, hogy a Candibene jó-e ilyen kicsinek is és tényleg az-e. Azért nagyon pirinke még a saját diagnózishozKép
Holnap megyünk a születési anyakönyvi kivonatért utána meg kontrollra a Tűzoltó utcába és ott kapja meg a BCG-t meg az egészségügyi kiskönyvét, mert ilyenek még nincsenek... Aztán lassan intézni kéne az anyasági támogatást, meg a gyest, meg a cs. pótlékot, mert jól jönne a plusz 1 csp. Így már egész szép pénzt fogok kapni, csak kár, hogy 3 gyereket kellett ahhoz szülni és 3 gyerekre elosztva már nem is olyan sok.
Dani ráadásul belépett abba a korba amit a Gabinál alig vártam, hogy vége legyen. Mivel nagyon húsgolyó, ezért a Liberoból a legnagyobb méret kell neki, hogy ne ázzon át óránként a pelus (15-30 kg), főleg éjjel. Nappal is eléggé gáz. Sokat iszik és sokat pisil, na meg a kakik is meglátogatják, legalább 3x egy nap, így most a havi 2 cs. pelus megnőtt 3 csomagra és ahogy láttam most emelték a pelenka árát. Eddig 3199 volt, most meg 3400 felett van, majdnem 3500 1 csomagKép De legalább találtam olcsó popsitörlőt. A penny marketben a vastag törlőkendő 250 forint. Jó az illata nem jó, meg nem mintás, meg nem csíkos, csak sima fehér, na de 250-et megér! Remélem annak nem emelik az árát egy darabig mégKép
Most írtam össze, hogy mi az ami kell egy hónapra a gyerkőcöknek, (mindent előre veszek, mert különben elköltöm hülyeségekreKép) és hát nem sok marad... Pedig a Gabinak az egész ruhatárát meg kell újítani, mert azok a nadrágok amiket a télen hordott és jók voltak most mind bokalengetőek. Tegnap is ráadtam egy nadrágot és kilátszott a bokája, épp, hogy a vádliját még takarta. A Dani szintén sokat nőtt és hiába vannak meg azok a pólók amiket a Gabi hordott ennyi idős korában, ső még tavaly is, a Danira kicsik! Apám nagyon találóan kis Döbröginek hívjaKép Akkora bendője van, hogy a pólókból kilóg, a hátánál meg be lehet tűrni a naciba, na de a pocakjánál állandóan kicsúszikKép

sasha

Kép
sasha

mindjárt visszaolvasok, addig is 2 gyakorlati tanácsért esedezés felétek:
1, mikorra áll be a gyerekek szemszíne? Egyelőre 2 hónaposan acélszürke (megjegyzem a kedves papának is ilyen), de gyanítom, hogy ez a csecsemők 95%-áról elmondható. Be szép is volna, ha így maradna, és nem venné át az én kommerszzöldesbarnámat.
2, ti hogy adjátok/adtátok be anno a k vitamint? Mármint milyen misztikus eljárással nyitottátok fel az ampullát? Én eddig azt gondoltam, ampullanyitogatásban verhetetlen vagyok, de ezt nem lehet értelmesen lefejezni úgy, hogy ne szilánkos végűre törjön....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Vvolga, Bubek, olvastam, hogy mindketten Dr. Ruttner Zoltánnál szültetek. Irnátok még róla? Engem főleg az érdekelne, hogy mennyire a természetes folyamatok hive, kivárja-e a dolgok alakulását?

Többiek! Még mindig orvos-ügyben nyomozok a SztIstvánban.. Eddig Boros doktornőről hallottam még jókat. Még kit javasoltok?

Köszi!
csiling
csiling

Csiling, mint ahogy a többiek utaltak már rá, mindenki a saját orvosáról gondol szépeket, én pl Fedina Lauráról..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
úgy hallottam, kábé 1 éves korig minden gyereknek szürkéskék a szeme.

K-vitamin: az első két ampullát mi is eltörtük, aztán a nyakán lévő bevágásnál egyszerűen levágtam késsel a tetejét. Zoli meg csak egy kicsit reszelgette, aztán simán letört neki.

Sok sikert, jó szórakozást!!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Majd még jövök, most Csillingnek itt a tábla, hogy lássa, hogy még kiket ajánlunk. Kép

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szégyellem magam, de Petike és Áron még nincsen benne. Bocsika!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, ne viccelj, mi a robbantásostól a reszelgetős módszerig már a teljes arzenált felvonultattuk.....najó, akkor megújult lelkesedéssel, tiszta lappal indulok majd harcba legközelebb...

Kép Kép
coolasa

Coolasa:
K-vitamin:elvileg ugye ampullareszelővel kéne felnyitniKépEnnek hiányában én a legnagyobb konyhakéssel estem neki,mert az a legélesebbKépKicsit nyiszáltam a nyakát.majd egy hirtelen mozdulattal/kézzel/letörtem ,igy rögtön letört.Bár a kezem néha megvágtam igy isKépTehát ez se 100%-os módszerKép
A többiek is biztos adnak tippeket,majd ird meg melyik jött beKép

Gabi:
Mi van Livivel?Még nem voltatok dokinál?

Most jöttünk meg a sétából,megnéztük az összes kutyát,galambot,szagolgattunk virágot,vagyis Szilvi ismerkedett a természettelKép és a kutyát sétáltató emberekkelKép

Kép

Kép
novum

köszönöm a tejcis tanácsokat...
Melltartóban aludtam... így viszont egy csepp sem folyt ki... tök száraz volt a betét... ki érti ezt??? Kép most akkor elég a tejem vagy sem??? igaz kistökös sem húzta a lóbőrt 10 órán keresztül...csak hat órát aludt egyhuzamban... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

1. A védőnő nekem is azt mondta, hogy a gyerek 1 éves koráig ne kössek fogadást a szemszínére, mert igen változó.
2. Mi is reszelgetjük, bár tényleg nem egyszerű. Ez apa dolga, mert nekem még a reszelgetés se megy, nemhogy a törés. Egyébként nem értem, hogy miért nem adnak hozzá reszelőt, és egyáltalán mért így csomagolják.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nektek milyen ampullátok van???
A miénket egyszerűen csak le kell pattintani... abból az irányból kell rá nyomást gyakorolni ahol a pötty van az ampulla nyakán...
Elöbb ki kell pöckölni a nyakából a lötyit és nem árt ha valami rongyot tekertek köré...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vuka
Szerintem azért nem adnak hozzá reszelőt mert egyszerűen csak le kell pattintani a nyakát! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
K vit: Elvileg ezt az ampullát nem kell reszelgetni. A lényeg, hogy a hüvelykujjad tedd a fehér pöttyre és határozott mozdulattal törd le. Persze, ezt leírni sokkal könnyebb mint megtenni, de nekem eddig csak 1-et sikerült ne jól felpattintani. Az kiesett a kezemből Kép
Szemszín,...még szopik addig a legtöbb babának kékes szeme van. De 6 hóstól két évesig változhat. Coolasa, a zöldesbarna szem nem snassz! Kikérem magamnak! És ezek szerint neked is! Kép
Vuka, boldog hófordulót Petrának! Hogy fogadta a saját birodalmat???

Kép

Kép Kép
natasa1975

Kép Kép Kép
Mamac, megelőztél Kép

Kép Kép
natasa1975

Csiling
Mi Ujvári dokira szavazunk! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa,
nekünk ua, mint Mamackánáéknál. Ampulla a fehér pöttynél nyomvba törik szépen, mindenféle abrakadabra mellőzésével. Se kés, se reszelő, se semmi. csak a puszta női kéz...(Nálunk is apa csinálta addig, amíg rá nem jöttünk, hogy ha a fehér pöttynél nyomjuk, akkor úgy törik, mint a karikacsapásKép)

Szemszín: Marci szeme színe a születése óta sötétbarna. Talán még a papájánál is sötétebb. Szóval ez nem valószínű hogy be fog kékülni. Kép

Gabi, mi van Livivel?

Timi,
Ez a Szilvike!!!! És nem ijedt meg a kutyáktól?
(Mellesleg Marci a sört szereti - apa megnyalatta vele valamelyik nap, és nagyon szeretett volna még- még -még!!!Kép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Én csak egyszer nyitottam ki az ampullát, de szanaszét kaszaboltam magam, azóta nálunk a párom csinálja, ő pedig tényleg csak egy egyszerű mozdulattal lepattintja. Szóval biztos tényleg ilyen egyszerű.
Vendég

Csiling,

Ruttner doki a természetesség híve, de én nem tudom, az milyen mert nekem vákummmal ki kellett segíteni Marcit, és emiatt volt gátmetszésem is. Edát azért kaptam, mert hosszú volt így is a vajúdásom, de egyébként előtte beszélgettünk a dokival, és akkor mondta, hogy ő is inkább a természetesség híve. Ismerek olyat, aki négykézláb szült nála minden egyéb segítség nélkül.

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok!

Kár,hogy ezt az ampulla dolgot nem tudtam előbbKépMennyi küszködéstől megkiméltem volna magamKép

Bubek:
Ez a Marci fiú tudhat valamitKépKép
Szilvi azért megtartotta a tisztes távolságot/babakocsi/Kép.Szerencsére a kutyák nem jöttek közelebbKép

Kép

Kép
novum

Nane, lepattintani? Mikor én próbálkoztam, a konyha gyakorlatilag sebészeti műtővé alakult. De akkor legközelebb így próbálom, persze elsősegélydoboz és kötszer nélkül bele sem kezdek.

Mamac, szerintem most azért maradtál száraz, mert a fehérnemű nyomást gyakorolt a célszervre, épp csak annyit, hogy visszatartsa a folyamot.

Kép Kép
coolasa

Coolasa
A kötszert tekerd az ampulla nyakára mielőtt megpróbálod a lepattintást! Kép

...attól meg elapadhat nem?... ha nyomorgatja a melltartó...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, a szoros melltartó igen, de gondolom kaptál rendesen levegőt Kép Ne görcsölj! Az elapaszthatja! Nekem ennyi tejem lenne, vagy lett volna mint neked akkor egyfolytában vigyorogtam volna. No, így sem sírtam Kép Szóval csak lazán, szeretettben ahogy a képeiteken is látszik! Van ott kaja dögivel!

Kép Kép
natasa1975

Mamac, konkrétan nem spártai lekötözésre gondoltam én sem, épp csak olyan szorosságúra, ami tartja. Meg fogod látni, hogy ha túl szoros, akkor is folyik, így mindenképp ráérzel a helyes megoldásra... (mondom én, aki hetente elvérzik egy ampullán)

Kép Kép
coolasa

Mamacka, szerintem se görcsölj, ha így csöpizik a cicid, akkor ott bizony jó sok a tejcsi. És amúgy meg Áron reklamálna, ha nem lakna jól, de mivel 6-10 órát végigalszik, ezért nagyon úgy tűnik, hogy marhára jól lakik! Kép Aztán pedig a heti mérlegelések úgyis meggyőznek. Csak így tovább, tök jól csinálod.
Ha éjjel befeszül a cickód (nekem is volt ilyen, aztán 8 hetes kora óta megszűnt, mert beállt a kereslet-kínálat), picit elég fejni, csak hogy a csomók - ha vannak - eltűnjenek, de azért maradjon Áronnak, ha felébred. Pár hét, és neked is szépen be fog állni! Kép
Vendég

Még nem voltunk dokinál, 6-tól rendel. De már felhívtam reggel.
Láz nincs, pöttyök meg nyűglődés van.

Istenem, de gyönyörűűűűű ez a lány, Natasa!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Igenis... nem görcsölök! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Itt van az ősz, itt van újra ... Kép

K-vitamin: én meg sem próbáltam kinyitni, mikor láttam, hogy ez nem csavaros, vagy valami hasonló, a fél év alatt 1x tört össze András kezei között, de egyébként neki sem okoz gondot a kinyitása. Azt, hogy hogyan csinálja nem tudom, mert én olyankor öltöztetem a Manót.

Melltartó: én is az elején melltartóban aludtam, aztán egy ideig pelust tettem csak oda duplán, mostanság meg már nappal sincsen rajtam melltartó. Kép

Szemszín: Beninek elég kék, de mivel nekünk is ilyen, én meg azt nem gondolom, hogy bebarnulna. Kép

Livinek sok-sok pöttyeltűntető puszi!!! KépKépKép

Natasa,
Szonja cuki bogár! Kép

Sasha,
és hogy telnek amúgy napjaitok? Mit szólnak a fiúk Gergőhöz? És hogy van időd még rájuk is a pici mellett? (Elvileg én is 3 gyereket szeretnék. Kép)

Vuka,
nekem is egy csomószor eszembe jutott Petra hófordulója, tökre megjegyeztem, mert ugye az 1 hónapost nem tudtátok a február miatt megünnepelni. Mire meg ide jutottam, mindig elfelejtettem.
Szóval Petra baba! Boldog 3 hónapos szülinapot!!! KépKépKép

Szerintetek lehet a fogtól ha: elég nyűgi, de semmi extra. Ez ok, lehet a hülye idő miatt is.
Mikor itthon altatom, felveszem általában és két ringatás után durmol, így megy a kiságyba. Tegnap mindkétszer sikított, nem sírt, sikított és úgy megfeszítette magát, hogy bizony Isten minden erőmmel tartanom kellett. Alig tudtam elaltatni. Este alig várja mindig a szopit, most mintha elfelejtette volna, hogyan is kell bekapni a cicit, szenvedett egy sort, aztán jött a feszítés és sikítás. Sőt éjjel is eljátszotta ezt, pedig az éjjeli szopihoz szerintem még soha nem ébredt fel. Aztán persze egy idő után felém fordul és szopik. Na? Nektek is csináltak ilyet a gyerkőcök. Ja, és az ökle a szájában és iszonyúan csiszatolja mindennel az ínyét.
Sajtine, Te mit is mondtál, a fogmosó szett melyik darabja a legjobb?

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi, nem lehet, hogy ez a 3 napos láz, vagy mi? Annál vannak pöttyök, és láz, aztán ennyi.

Szonja baba édeske. Kép

Mamacka: helyes!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Voltunk súlymérésen, 4450 g Petike. A hossza pedig 56 cmKép Ez jó, mert 58 cm-el születettKépKépKép
Jól lemérték a kórházbanKép

Coolasa,
az ampullán a fehér pöttynél megfogod, és lepattintod, ennyi az egész. Nem kell reszelgetni! A kéz szétkaszabolása ismerős, csak én egyszer egy alkoholszondával vágtam szét a körömágyamat meló közben, de durván ám... Biztos az intézkedés alá vont emberke átkozott elKépKépKép Ja, és nem kell pöcögtetni az ampullát, hanem egy határozott mozdulattal legyinteni egyet vele, hogy kimenjen a fejéből cuccKép Nekünk az első a gyerek rugiján landolt, mert kiverte a kezemből.

Natasa, Ldicsi, Sajtiné
mindját megy a mailKép

Mamacka,
ez már csak így van, eljött a melltartóban alvás ideje. Isten veletek szabadon lobogó cicik!KépKépKép

Ha a gyerkőc még bírja és nem ébred föl, rakok fel pár képet. Addig is pá!

Kép
mancs

Fenékmosás kaki utánKép Piszkosul élvezi a seggbirizgát!
Kép
Ez lett a fenékmosás végeKép Belecsinált a tenyerembeKép
Kép
És esti fürcsi közben is...Kép
Kép
Végre nem piszkálnak Anyáék!Kép
Kép

Kép
mancs

Vmi sátánista koncerten már elvegyülhetne a tömegben csáploás közbenKép YeeeeeeeeeeeeeeeeKépKépKépKép
Kép

Kép
mancs

Akarom mondani, csápolás!Kép

Ilba,
el is felejtettem mondani! Vettünk egy másik kádat, mert SEHOL nem volt a miénkhez kapható állvány... Várom a Bababónusz meghívót! Neked jöttek már májusi újságok? Nálunk még sehol semmi...Kép

Kép
mancs

Hahó!

Ilba!
Egész jól boldogulok, főleg, hogy a kicsi még elvan a kiságyban és max ordít egy 10 percet amíg épp rá nem érek... szegénykémet ilyenkor sajnálom, de néha muszáj kicsit várakoztatni. Na, hát gyorsan jött, elvileg csak 2 évvel későbbre terveztük a jöttét, de gyorsan beköltözött amint lehetett és ez ugye a Dani 7 hónapos korában történt. Tegnap este pl úgy raktam rendet és pakoltam el a tiszta, mosott ruhákat, hogy kenguruban rajtam volt. Még olyan kicsike, hogy a fejtámláig sem ér a feje, csak a merev szivacsos hátrésznél volt, az meg simán tartotta neki, nem volt semmiféle fejbicsaklás. Most meg mindenki alszik. A két "nagyot" ketten altattuk apával, így a hitvesi ágyban 5-en feküdtünk, mert persze a Geri mikor éhes? Hát rosszkor, de most mind a 4 hapsi alszik... remélem a legtörpébb isKép Én meg mehetek valami ebédet összecsapni brühüKépKép

MancsKép
Nagyon édes a kicsikéd! Látom sok kaksi jöttKép Ezek szerint tejcsi is akad bőven, mert csak az tud kijönni ami be mentKép

Voltunk oviba beiratkozni és kiderült nem is oda tartozunk körzetileg amit hülyeségnek tartok, mert elvileg az van hozzánk a legközelebb... na mindegy. A lényeg a lényeg, hogy csak akkor veszik be oda, ha a körzetükből a létszám nem telik ki...
Gerit meg bevittem az egészséges rendelésre megmutatni a fenekét, hogy adjanak rá valamit. Adtak, gombás, de csúnyán. Egyébként meg jó sokat hízott, azt hiszem 1 hónap és alatta is leszakad a karom. 3300 g hoztam haza és most kereken 4 kg.

pusz
sasha

Kép
sasha

Mancs, köszi a mailt! Puszilni való PetikeKép A kakis víz a rémálmom, de szerencsére nekünk max a pelenkázóra sikerül az ilyesmi Kép Ha jól emlékszem Eszti Bencéje is összement a kórházi mérés után. Lehet nem kalibrálták a centiket Kép
Mamacka, helyes Kép
Ilba,...nekem mint "tapasztalt" anyukának ez nagyon fognak hangzik!
Gabus, rejtenem kell Szonja elől a hsz-id, mert még túl beképzelt lesz a drága Kép Várjuk a dokis beszámolód! Addig is szurkolok, hogy ne legyen himlő és nagyon gyorsan elmúljon bármi is zaklatja most Livicseket!
Annyit dumálunk itt a K vitaminról,...most jutott eszembe, hogy vasárnap nem jutott eszembe Kép

Kép Kép
natasa1975

Mancs, még mindig tiszta anyja ez a gyerök. Ja, Benyó elvileg 58 cm-rel született, ehhez képest most 10 hetesen még "csak" 59 cm. Ez mai adat. Pedig már lassan a 3. méret ruhák jönnek, szóval valószínű, hogy a születési hossza ötvenpár volt. Kép Kép Node úgysem ez a lényeg.

Ezek a sz@ros képek nagyon jók, mééééééééééég! Kép

A múltkor a Garam utcai rendőrségnél jártunk, beszóltunk, hogy jól vagytok! Kép Persze csak hallhatatlanul. Kép Kép
Vendég

<font color="660000">K-vitamin, amit mi már nem kapunk:
Egyszerű mozdulattal a fehét pöttynél kell eltörni. Valahogy adja magát. Nálunk mindig én csináltam. Coolasa, hajrá!!!! Kép

Bubek, jó hogy írtad, hogy megkaptad, mert tegnap többször gondoltam arra, hogy lehet, hogy elküldtem egy ismeretlennek, aki ki tudja mit gondolt magában: Urtica urens szedési javaslat, hmmm??? Kép
Ja és már akartam írni: nem semmi Marci négykézlábazása. Nálunk még a forgás se megy igazán, pláne mióta bálna akar lenni a fiam, és egyfolytában attól fél, hogy éhenhal. Kép

Gabi, továbbra is ezer gyógypuszi megy Livikének. Este gyere, és írd meg, mi a baja.
Ja és ne parázz. Kell a közösség a gyereknek. Senkinek semmi baja, ezzel csak meggyőzheted Anyóspajtit. Bárhol elkaphatta, nem kellett ahhoz a városligeti Nagyrét. Kép

Dia,
Sajtine már írta, hogy 1500 pénz az útlevél, amit helyben kell befizetni az okmányirodában. Okmányiroda meg minden önkormányzathoz tartozik, ha esetleg nem tudod, hol van a tiétek, hívd fel a Hivatalt és megmondják. Felesleges bejönni a központiba vagy a BM-be, mert így is hamar elkészül. Mi a 8. kerületiben voltunk. Kép

Sajtine
nincs mit, szívesen. Kép Egy kérdés, szted mindegy, hogy a nyuszi háttérszíne milyen, vsgy egyező kell legyen?

Csiling
Ruttner doki: Nálam a kiírás napja után 2 nappal megkérdezte, hogy mit szeretnék, hagyjuk, amíg lehet vagy indítsunk szülést. Én baromi bizonytalan voltam és rábíztam. Ez csütörtökön volt, keddre tervezte a szülésindítást. Pénteken szültem. Kép
Nálam, mondjuk természetesebben folyt talán a dolog, mint Bubeknél. Nem kértem EDA-t, semmilyen fájdalomcsillapítást, igaz, nem nagyon volt mit csillapítani. Elfolydogált magzatvíz mellett enyhe fájások. S mivel azok csak gyengültek, és ilyenkor nagy a fertőzésveszély, ezért oxitocint kaptam. Sajna ez nem természetes, de kellett. Emellett viszont fekve kellett szülnöm, ami nem lett volna baj, csak a vajúdás. Mivel bekötött infúzióval és CTG-vel a hasamon nem lehet járkálni. Mondjuk a labdára egyszer ráülhettem.
Császár se lett belőle, pedig sok helyen már elvitek volna a műtőbe. 12-től este 8-ig volt ott , és minden félórában bejött. Andris fél 7-kor született. Kép Nem sürgetett, nem nézegette az óráját, türelmesen várt. A végén már túl sokat is, mert én már nyomtam volna. Összefoglalva: nagyon rendes volt.
Szóval, én csak ajánlani tudom. Lelkiismeretes és körültekintő orvos.
Ja és én vittem zenét, majdnem végig szólt és a villany sem az arcomba világított, ő kapcsolt be valami kislámpát, hogy mégse legyen sötét.
Ajánlom neked. Kép

Nálunk ezerrel tombol az első dackorszak. Ha anyu nem áll rendelkezésre: ordítás. Szívszakasztóan. Kép Irigylem a járókásokat... Kép</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Hol a hozzászólásom???? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,

én már mindegyik elküldése előtt nyomok rutinból egy ctrl C-t. Biztos ami biztos...ajánlom neked is figyelmedbe. Az első 10 után már te is rutinból nyomod majd...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba: itt a hozzászólásod. Azt írod benne, hogy "hol a hozzászólásom????"

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?