Gabus!
Szegény Livi! Azért kíváncsi vagyok mi les a diagnózis... A Panadol nekünk is inkább fogzásra vált be, annál hatékonyabb kicsit a Nurofen, de igazán nagy láznál mi is kúpoztunk, plusz pancsi. De ezekkel se ment 38 alá soha a nagyon makacs láz. Pedig volt valamelyikkel 40 felé közelítő is... Lehet mindkettőnél volt
Dia
Nyílvánosan azért nem írnám le hogy, hány kg vagyok, de mit számít, majd összefogunk és topikos fogyikúrát rendezünk egymást húzva, bár ahogy elnéztem a talis fotókat nem sokaknak van szüksége hájírtásta
Sajtiné!
Gratula a fókázáshoz, vagy kutyázáshoz, vagyis a mászás előtti próbálkozáshoz
Vuka!
Szülinaposokat isten éltesse sokáig, ugyanúgy a hófordulóst is
Dia!
Domi nagyon édi kisemberke, nemsoká átléptek a kisgyermekkorba, ahogy elnézem, már egyáltalán nem olyan babás, igazi kiskrapek
Nagyon tecc a hely ahol voltatok!
Mamacka!
Geri is sárga még, ez elég sokáig tart. Élettani sárgaság azt hiszem! Szeme még neki is olyan, még a színe sem látszik, de a szülés következtében felléppett bevérzés az piros
Majd múlik szépen lassan.
Ma sok dolgom lesz, meg holnap is, ráadásul apa nélkül vagyunk ma. Elsőnek Gabit elvisszük oviba, aztán elmegyek beíratom a másik oviba, utána egészséges rendelés, ami elvigel a jövő héten lett volna, de nagyon csúnya a Geri feneke, szerintem gombás a szájpenész miatt, amit sikerült kiírtani ugyan, de a feneke nem lett kezelve... Hiába láttam már ilyet, azért csak megkérdem a dokit, hogy a Candibene jó-e ilyen kicsinek is és tényleg az-e. Azért nagyon pirinke még a saját diagnózishoz
Holnap megyünk a születési anyakönyvi kivonatért utána meg kontrollra a Tűzoltó utcába és ott kapja meg a BCG-t meg az egészségügyi kiskönyvét, mert ilyenek még nincsenek... Aztán lassan intézni kéne az anyasági támogatást, meg a gyest, meg a cs. pótlékot, mert jól jönne a plusz 1 csp. Így már egész szép pénzt fogok kapni, csak kár, hogy 3 gyereket kellett ahhoz szülni és 3 gyerekre elosztva már nem is olyan sok.
Dani ráadásul belépett abba a korba amit a Gabinál alig vártam, hogy vége legyen. Mivel nagyon húsgolyó, ezért a Liberoból a legnagyobb méret kell neki, hogy ne ázzon át óránként a pelus (15-30 kg), főleg éjjel. Nappal is eléggé gáz. Sokat iszik és sokat pisil, na meg a kakik is meglátogatják, legalább 3x egy nap, így most a havi 2 cs. pelus megnőtt 3 csomagra és ahogy láttam most emelték a pelenka árát. Eddig 3199 volt, most meg 3400 felett van, majdnem 3500 1 csomag
De legalább találtam olcsó popsitörlőt. A penny marketben a vastag törlőkendő 250 forint. Jó az illata nem jó, meg nem mintás, meg nem csíkos, csak sima fehér, na de 250-et megér! Remélem annak nem emelik az árát egy darabig még
Most írtam össze, hogy mi az ami kell egy hónapra a gyerkőcöknek, (mindent előre veszek, mert különben elköltöm hülyeségekre
) és hát nem sok marad... Pedig a Gabinak az egész ruhatárát meg kell újítani, mert azok a nadrágok amiket a télen hordott és jók voltak most mind bokalengetőek. Tegnap is ráadtam egy nadrágot és kilátszott a bokája, épp, hogy a vádliját még takarta. A Dani szintén sokat nőtt és hiába vannak meg azok a pólók amiket a Gabi hordott ennyi idős korában, ső még tavaly is, a Danira kicsik! Apám nagyon találóan kis Döbröginek hívja
Akkora bendője van, hogy a pólókból kilóg, a hátánál meg be lehet tűrni a naciba, na de a pocakjánál állandóan kicsúszik
sasha