Új privát üzeneted érkezett!

Ria75!
Izgulok érted!Írj, hogy mi van!

Csajok!
Én ma reggel csináltam egy tesztet és negatív volt. Vasárnap kell mennem a dokihoz, akkor lesz vérvétel.
Ha terhes vagyok, akkor már ki kellett volna, hogy mutassa a teszt, nem?
Annyira el vagyok keseredve, a férjem meg aztán pláne. Félek, hogy nem sikerült.
Légyszi írjatok!!!

Nika
nika31

Nika Kép
A vérvétel a biztos!!! Én a teszteket jó messzire igyekszem elkerülni. Sajnos nem egyszer megvicceltek már. Kép Úgyhogy izgulhattok még 2 napig. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nika

melyik tesztet használtad? még ne adjátok fel a vérvétel a tuti Kép
monyo

Monyo!
Medi-Lab-ot.
nika31

Nika:
Én is vasárnap megyek Szűcshöz tüszőnézőbe.

Nem tudjátok, hogy a BMC melletti gyógyszertár hétvégén nyitva van? Pregnylt hol fogok szerezni ha kell?
esperanza

Esperanza!
Akkor ott biztos összetalálkozunk.
Csak hétfőtől-péntekig van nyitva, úgy tudom. A múltkor nekünk is hétvégén kellett gyógyszer és a déli pályaudvarnál váltottuk ki.Az szerintem nyitva van.
nika31

Esperanza!
Akkor ott biztosan összetalálkozunk.
A BMC melleti patika csak hétfőtől-péntekig van nyitva, szinte biztos.A Déli pályaudvarral szembeni gyógyszertár szerintem nyitva lehet, mi ott váltottuk ki két hete a gyógyszereket.
nika31

Látom kétszer is elment, amit írtam. Azt hittem, elsőre nem sikerült. Bocs!
nika31

Szia Nika!
Mi reggel megyünk fél 8 felé.Kép
esperanza

Na végre sikerült beszélnem a BMC-vel, és azt mondták, hogy nincs nyitva hétvégén a gyógyszertár, csak a Déli pu-nál lévő. Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy pontosan merre van az a patika a Délinél? Van Pregnyl-jük is.Kép

Ria:
Mizu? Jelentkezz!!!
esperanza

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat,de megint nem sikerült.Kissé magam alatt vagyok,olyan elegem van az egészből!Főleg azért mert 2 tesztet is csináltam és mind a kettő pozítiv lett,az egyiket kedden a másikat szerdán,ma meg már negatív lett,iszonyuan csalodott vagyok,ugy bele éltem magamat.Tüneteim is voltak rendesen,azt mondja a doki hogy elkezdödőtt de végül nem sikerült.Most nem puregont irt ki hanem merionalt.Ha valaki használt ilyet megírhatná hogy kell használni.Mondjuk az elsőnél inkább elmegyek orvoshoz,hogy meg mutassa.Ki vagyok mint a liba.
ria75

Ria:
KépKépKép
Hát én ezt nem értem.
esperanza

Sziasztok lányok!

Vége a hétnek!!! Kép Kép Kép

Ria, borzasztóan sajnálom!!! DE előbb-utóbb sikerülni fog!! Ez tuti!! Legfeljebb nem januári, hanem februári baba lesz, és nem kell neki kezeslábast venni. Kép Kép HIDD EL!! Ne keseredj el, jó? A jelek meg jófele utalnak. Minden esélyed megvan rá, hoy előbb-utóbb egy nyugodt éjszakád se legyen.

Nika, tényleg nem jó előre tesztelni, mert ilyen és olyan eredményeket is hozhat. Tudom hogy nehéz kivárni, meg hát én is teszteltem... nem tetszik nekem a bélgyulladásod. Mennyire aktív? Mikor voltál vele kontrollon? Mennyi a CRP-d? Jól emlékszem, hogy fagyibabátok is lett?

Zsókuci, hogy vagy? Mennyi lett a süllyedésed? És a CRP? Lassan végre célegyenes felé! Tök jó!!!

Chestikém, láthatod, igyekszik mindenki, hogy ne legyél nagyon egyedül! Jól vagytok?

Esperanza, Brigi, Mot, mennek a drukkok!!! Lányok jók legyetek, jó hétvégét mindenkinek!!

Kép
lucia1

Kiscsillag, akartam kérdezni, nálatok mi újság? Szomorúan olvastam vissza ,hogy nem lesz inszem. A következőbe belevágtok, ugye?? Az május... Kép Kép Neked ki az orvosod? A Kaáliba jársz, ugye?

Lányok, tudtok valamit Szusziról? Régebben írt ide, aztán eltűnt. Most már a táblázatban sem látom.

Kép
lucia1

Sziasztok!

Ria sajnálom Kép Ezért mondom én el kell felejteni az otthoni tesztelgetést, ha még egyszer meghallom, hogy valaki csinál otthon letöröm a kezét. Ne keseredj el, elindult valami és ez jó jel. Mikor kezditek a következőt? Én menopurt kaptam nemtom milyen a merional.

Lucia Szuszit és Dedinát, meg Eduát kivettem táblázatból mert hónapok óta nem irtak mi van velük. Hát Picur várja már nagyon a játszópajtásokat, és szurkolis mindenkinek Kép Jól vagyunk köszönjük, ha minden igaz felrakjuk majd honlapra a kis videót ahogy forgolódik Kép Ha érdekelne valakit Kép Te hogy vagy? Sok még a meló?

Nika hogy győzzünk meg arról, hogy a kétségeid nem segitik a kis Picurok megtapadását? Csak pozítivan igenis ott vannak, ebben kell hinned, és nem tesztelgetni. Kép Mennek a drukkok Kép

Esperanza hát ahogy jöttök a BMCből vissza pont a délivel szemben van a patika, asszem egy busz megálló és villamosmegálló is van ott. Ha a telszáma kell akkor szerintem hivd fel a tudakozót, annyi patika nem lehet a déli pu környékén Kép

Brigii drága hogy vagy? Kép

Mot hogy mennek a szurik? Kép

chesti

Sziasztok csajszik!!Chesti,köszönöm kérdésed jól vagyok-vagyunk, készülök a keddi napra.Pihizek,sétálgatok és persze titeket olvasgatlak.Jó hallani a pozítiv erősítéseket.Kellenek a tapasztalatok megosztása,itt mindenki egy csónakban evez!Hajrá mindenkinek,és persze a babáknak legfőképpen!

Kép
brigii

Sziasztok!
Köszi mindenkinek!Nem fogok többet tesztelni meg igérem.Most várom hogy meg jöjjön a piri,aztán kezdem elölről,de nehéz nagyon nehéz.
ria75

Chesti, Dedina írt, ha jól emlékszem, hogy április 27-én lesz a fagyibabás transzfer! Lehet, hogy ritkán van gépközelben!

Naná, hogy érdekel! Kép Kép Bár hétvégén borfesztiválon leszünk Villányban. Kép Kép Kihasználom az alkalmat, amíg lehet. Munka változatlan, ha nem lenne a lombik, a felmondásomon gondolkodnék. Így azonban kell a táppénz. Gáz az egész, már csak az emberfeletti munkánk viszi előbbre.

Kép
lucia1

Ria!
Sajnálom, hogy így alakult. Én is nagyon izgulok, hogy mi lesz vasárnap az eredményem. Nem is tudom, mit írhatnék neked, talán azt, hogy mi mindannyian átérezzük a helyzeted, hidd el. Mindannyian hasonló cipőben járunk. Sajna.De fel a fejjel, lesz ez még jobb is. Én hiszek benne.

Chesti!
Igazad van, ígérem nem fogok többet tesztelni. Csak már olyan nehezen telnek a napok és alig győzöm kivárni, hogy megtudjam az eredményt.

Lucia!
A bélgyulladásom jócskán előjött a transzfer után, de azóta használom a klizmát és most már sokkal jobb.Mi az a CRP?
1 fagyibabánk van.
nika31

Chesti
köszi az infót, most már biztos megtaláljuk, feltéve ha kelleni fog a Pregnyl. Ki tudja mi van a tüszőimmel.
Jó hétvégét mindenkinek!
esperanza

Sziasztok Csajszik! Kép

Agnesm,
Nagyon szépen köszönjük a bíztatást, és, hogy megosztottad velünk történetedet, és gratulálok a pocaklakó kisfiadhoz! Kép
Köszi a bíztatást is, az nagyon ránk fér! Kép
További könnyű terhességet kívánok, és persze minél fájdalommentesebb szülést! KépKépKép

Esperanza,
Sok sikert a vasárnapi tüszőnézéshez, remélem jó híreket kapsz majd!!!! Kép
Addig is mennek a tüszőnövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mot,
Nagyon drukkolunk!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Share,
Köszi a bíztatást!
Neked miért ilyen hosszúak a ciklusaid? Neked sincs peteérésed?
Mesélj magadról! Kép

Nika,
Szerintem sem szabad tesztelni, az sosem biztos annyira!
Légy türelmes, már mindjárt itt van 30.-a! Kép

Ria drága! Kép
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de nem szabad elkeserdni, hanem újult erővel újra próbálni! Kép
Megértem a csalódásodat, és együtt érzek veled, de semmiképpen ne kerülj a padlóra!!!
És nézd a dolgok +oldalát, ha már valami elkezdődött, az már mindenképp jó jel!
HAJRÁ! Kép

Lucia,
Tegnap voltam vérvételen, és ma lecsúsztam arról, hogy megtudjam az eredményt, mert elfelejtettem, hogy csak délig vannak, úgyhogy majd kedden kiderül milyen lett a süllyedésem. CRP-t nem néztek, azt mondták, hogy azt még korai, mert azt csak idősebb korban szokták vizsgálni, mert valami citológiai véreredményt mutat, és az nekem még korai... szóval a lényeg, hogy nem nézték, de remélem nem is kell, mert jó lesz a vérképem Kép

Chesti,
Naná, hogy érdekel a video Picurról! KépKépKépKépKép
Remélem jól vagytok!
Millió puszika!!!

Nekem tegnap beindult piri, méghozzá elég rendesen, úgyhogy megint gigabetéteket használok Kép
A pocóm is fáj nagyon, és hányingerrel is küzdök szinte folyamatosan.
Most talán nem annyira durva (kb. 1-2 fokkal enyhébb), mint legutóbb, de azért azt hiszem el kezdem szedni újra a vasat, mert hát fogy a vérem elég derekasan.
Ahogy Luciának is írtam, kedden lesz meg a vérvételem eredménye, és ha jó, akkor utána hívom a BMC-t, és sztem 05.08-ra bejelentkezek HSG-re, remélem, mostmár nem jön semmi közbe Kép
Na megyek aludni, mert nagyon fárasztó hetem volt, alig élek, de most végre lesz 3 nap egyben, amikor pihenhetek! Kép

Millió puszka mindenkinek!
Szép álmokat, és aki nem jön, annak kellemes hétvégét is kívánok! Kép

Zsókuci
(2.cn)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci!
Drukkolok, hogy sikerüljön végre megcsinálni a HSG-t!

Esperanza!
Reméljük nőnek a tüszők rendesen!

Úgy látom, ma mindenki pihen. Holnap megyünk reggel a BMC-be, már nagyon izgulok az eredmény miatt. Majd jelentkezem.

Puszi nektek!

Nika
nika31

Sziasztok!
Mi is holnap megyünk BMC-be tüszőnézőbe, ma szurkált rendesen a hasam, biztosan nőnek.
Legalább is remélem. Szorítsatok!
Csak este tudok jelentkezni, mert leltározunk az üzletben. Kép
esperanza

Sziasztok!

Nika,
köszi, remélem én is, hogy most már nem lesz akadály KépMennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Esperanza,
neked is nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + Kép

Képzeljétek pár órája annyira fáj a fogam, hogy majd' meghalok...KépKépKépKép Már bevettem 2 cataflamot, meg borogattam, de még az is fáj, ha a nyelvem hozzáér, valszeg gyökérgyulladás Kép
Úgyhogy most még várok 6-ig, hátha hat a gyógyi, és ha nem, megyünk a fogászati ügyeletre KépKépKépKép
Brühühüüüü Kép

Zsókuci
(3.cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Kiscsillag, Ria, Kép Kép Kép Kép Kép Sok-sok erőt kívánok a folytatáshoz. Vannak időszakok, amikor borzasztóan nehéz ezen az úton járni.

Mot, Nika, Esperanza, gondolok rátok ma. Kép

Zsókuci, hasfájás Kép Gondolj bele! Meg lesz a Hsg, utána sikerül az inszem, és már a szülési fájdalmakkal kell küzdened. Ezt kívánom neked! Kép
Mi van a fogaddal?

Chesti, nekem nem kell letörnöd a kezcskémet. Teszt kitiltva a házból. Kép
Itt válaszolok Zsókucinak is. Nálam a mensi, mint a mesében... Hol volt, hol nem volt... Teljesen rendszertelenül működtem évekig (10 nap-86 napig bármi megtörténhetett). Kiborító volt a várakozás, tesztelgetés, hátha mégis azért nem jön meg, mert... Így került tilalmi listára a teszt. Kép Azért csináltam 2x kétcsíkosat is. Biokémiai terhességek. Kép A második alkalommal egész sokáig húzódott a dolog. Papírforma szerint 7. hetet is betöltöttem, amikor még mindig volt hcg a szervezetemben, és csak ezután kezdtem el vérezni. Ria, átérzem a helyzetedet. Kép Nem tudom, miért szórakozik velünk a természet.
V.szeg a súlyom nem tetszett a szervezetemnek. Pedig nem voltam sovány. Aztán ősszel a derekam miatt le kellett állnom a tornával, híztam 6 kg-t, elkezdtem jógázni, és december óta 24-28 naposra beállt a ciklusom. Kopp-kopp-kopp-kopp! Kép NAgyon jó hormoneredményeket produkáltam. Előtte éppen, hogy csak volt egy kis progim.

Chesti, engem is érdekel a videó. Kép

Szép napot mindenkinek! S.

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Na tegnap el is indultunk olyan 7 körül a fogászati ügyeletre, és még az út kb. 1/3-ánál jártunk, amikor hívtak a barátaink, hogy balesetük volt. Szerencsére nem komoly, csak egy hülyegyerek oldalba kapta őket, mert előzni akart, és nem fékezett, hanem bevágni akart, de már nem fért el, ezért az oldalával a barátaink kocsijának az oldalának ment...Kép A durva csak az, hogy lehetett volna komolyabb is, és a kocsiban egy 13 hónapos kisbaba (keresztlányunk), és egy 6 hónapos terhes kismama is utazott... még szerencse, hogy nem lett semmi bajuk!!!
Szóval mentünk segíteni, úgyhogy a fogászat elmaradt, de aztán elviselhetővé vált a dolog, úgyhogy nem is bánom. Mondjuk enni nem nagyon tudok, de nálam ez úgysem akkor baj Kép
Képzeljétek ez a 4.cn, és már csak pecsétel csak. Hihetetlen, tegnap délután mintha elvágták volna, egyszer csak már nem volt, illetve alig. Nagyon meglepődtem, mert ilyenben még nem volt így részem Kép Úgyhogy remélem pénteken már mehetek a HSG-re KépKépKép

Mot, Nika, Esperanza: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Share,
köszi a bíztatást, remélem bejön! Kép Amúgy nem inszem, hanem lombik lesz. De a sorrend jó Kép
Amúgy sok közös vonásunk van a mensivel kapcsolatosan, nekem is voltak hosszú ciklusaim, amellyek általában csak barnázgatással jártak, vagy még azzal sem, nekem a rekord 7 hónap volt - tehát addig semmi. Igen, és in boldog ember lennék, ha az eddigi tesztek ára a zsebemben lenne, lehet, hogy fedezné a stimus gyógyik jó részét Kép De veled ellentétben, nekem sosem volt 2 csíkos. Bár, ha csak biokémiai, akkor inkább ne legyen, mert a remény...
De nemsokára igazi 2 csíkosokat fogunk produkálni, és minden rendben lesz! Kép És nemsokára kisbaba fog gőgicsélni a karjainkban! KépKép

Szép napot mindenkinek!
Puszika,

Zsókuci
(4.cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Nika,Esperanza
Nagyon szorítottam ma nektek!Remélem minden oké!
Share
Ma már jobban vagyok,tegnap totál kész voltam,egész nap csak magamat sajnáltam,bőgtem egyfolytában,estére még a szemem is bedagadt.De lehet hogy ez kellet ahhoz hogy lenyugodjak.Holnap már kezdem a szurizást,kezdődik az egész elölről.De soha többet nem fogok tesztelni!!!!
Zsókuci
Még jó hogy nem lett senkinek se baja.Bizzunk benne hogy a fog fájásod is abba marad.Jó lenne már ha tényleg túl lennél a HSG-n,és kezdődhetne neked is a stimu.
ria75

Ria drága,

örülök, hogy kezdesz helyrebillenni lelkileg, egy kiadós sírás szerintem mindig jót tesz! Ezzel kiadod a felgyülemlett feszültséget, dühöt, szomorúságot.
Mostmár tessék az új szurizásokra koncentrálni, és HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! KépKépKépKép

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Ugy lesz koncentrálok ezerrel,sőt még a kölcsönbe kapott agykontrolos könyvet is elfogom olvasni,ugy hallottam "csodákra" képes.
ria75

Ria,

küldök egy angyalkát, hogy vigyázzon Rád:

Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Istenem,nagyon drága vagy!Most már biztos hogy sikerülni fog!
ria75

Sziasztok!
Van egy 18-as szépséges tüszőm, ma még kaptam 75 Puregont, és nemsokára megkapom a tüszőrepit, aztán kedden inszem. El sem hiszem. Kép
Majd még jelentkezem mi volt.
Nika:
Veled mizujs? Voltatok ma?
esperanza

Esperanza,
ez nagyon jó!!! Kép Gratula a szépségesen nagy tüszőcskéhez!!!! KépKépKép
Keddre meg már előre mennek a drukkok:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + Kép

Ria,
azért küldtem Kép Biztos szerencsét hoz!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Esperanza,

neked is jár az angyalka, Rád is kell, hogy vigyázzon Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Esperanza
Mondtam hogy meg fog nőni,ne izgulj.Minden rendben lesz,nyugi!
Zsókuci
Tök jó angyalkák,ezek után már tutkó hogy szerencsénk lesz.Te vagy a mi "szűz Máriánk".
ria75

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkolást, de sajnos nem sikerült.Eléggé kiborultunk mindketten, a férjem még talán jobban, mint én.
W. doki azt ajánlotta, hogy rögtön a következő ciklusban ültessük be az egy fagyibabát. Mennem kell méhnyálkahártya-nézőbe kb. 10-12 nap múlva, és ha az elég vastag, akkor beültetik. Na persze, ha felolvad. Remélem megmarad ez az egy.
nika31

Nika:
Kép Sajnálom a dolgot. Néztelek reggel, de nem tudtam kit kell ám nézni, mert nem ismerlek. Mi ott ültünk a recepcióval szemben a fotelban, én egy olasz nyelvű Cosmopolitan újságot "olvasgattam". Csak egy másik ismerőssel találkoztam, neki tegnap volt a leszívás, szegényke ő is lebetegedett. Kép
Mi holnap megyünk inszemre, már nagyon izgulok, mert a múltkor is fájt a beavatkozás.
De most nem érdekel az sem, csak sikerüljön.
Mindenkinek erőt és kitartást kívánok!
esperanza

Nika
Borzasztóan sajnálom,nem is tudok mit mondani.Remélem sikerülni fog a fagyibabátok.Én is már készülök a következőre,csak bízni tudok benne hogy nagyobb sikerrel járunk.Sok sok erőt kívánok Nektek is!
Esperanza
Ne izgulj nem fog fájni az inszem,nekem legalábbis nem fájt.Én is már mennék a következőre,de kissé félek!
ria75

Jó reggelt lányok ebben a csúnya rossz időben is.

Ria és Nika nagyon sajnálom, hogy nem sikerült Kép
Ria az jó ha kisírod magadból, Nika neked is jót tenne biztos. A jó hír ahogy hallom viszont, hogy Ria már holnap kezdi a stimut, Nika te pedig már a következő ciklusban. Muszáj hinnetek benne a kételyek sem tesznek jót a beágyazódásnak. Picuroknak pozítiv energiákra van szükségük. Itt leszünk veletek, és nem sokára dobogó szivecskékkel leszünk tele. Fel a fejjel lányok.

Zsókuci drága látod akkor mégis jól szurkoltunk érted, és elkerült a niagara, ennek nagyon örülök.Bevittem táblázatba, mert ennek már igy kell lennie, pénteken HSG Kép Ez csak egy megerősítés Kép

Esperanza grat a szép nagy tűszőcskédhez Kép mennek a drukkok holnapra Kép

Brigii szoritok neked, remélem jó hirekkel jössz Kép mennek a drukkok

Mot már túl vagy a transzferen, remélem minden rendben van, mennek a babatapik Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Kép

chesti

Sziasztok!
Jó ez a táblázat,de szebb lenne,ha tele lenne szívecskével!Dehát igyekszünk.
ria75

Nika
Kép
monyo

Ria, Chesti, Zsókuci:
Köszi az angyalkát, meg a drukkokat!
Zsókuci:
Most nézem, végre mész HSG-re??? Ez hihetetlen!
Nika:
Remélem azért nem hagysz itt bennünket? Kép

Igen, jó ez a táblázat, csak lehetne benne több fotó, meg szív.
esperanza

Sziasztok!

Nika,
Rettentően sajnálom, hogy nem sikerültKép, de fel a fejjel, meglátod a kis fagyibaba már marad, és hamarosan a kezedben tarthatod!!! Kép

Esperanza,
Nagyon mennek a drukkok a holnapi inszemre!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Chesti,
Remélem, hogy tényleg összejön a pénteki hsg, és ez remélhetően már csak a holnapi véreredményemtől függ.
Még kicsit mindig pecsételek, de már ez elég kevéske, remélem péntekig már nyoma sem lesz.
Bízom benne, hogy a táblázatba való beírása a hsg-nek szerencsét hoz KépKép

Brigii,
Amint tudsz valamit, jelentkezz! Nagyon drukkolunk!!! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mot,
Én is küldöm a babatapikat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

A fogam viszont még mindig beteg Kép hajnalban arra keltem, hogy annyira fáj, hogy majd' betojok Kép
Úgy voltam vele, hogy várok vele 15 percet, és ha nem hat a gyógyi, akkor irány az ügyelet, de aztán hatott.
Persze még mindig nem az igazi, nem merek enni csak joghurtot, meg pépes kaját (azt hiszem ma tejbe gríz lesz az ebédem), és sztem holnap irány a fogdoki...KépKépKépKép- feltéve, ha addig kibírom.

Szép napot mindenkinek ebben a csúnya, esős, borús időben.

Puszi,
Zsókuci

(5.cn)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!Mostmár teljes starton vagyok,holnap reggel megyünk Pestre 8-kor.Remélem nem kell nagyon sokat várni,de amint hazaérek jelentkezem.Nagyon megtréfált bennünket ez a mai nap,valahogy mást terveztem mára.Teljes pihi volt ma.Esperanza!Hányra mentek holnap?Talán összefutunk?További jó pihenést mindenkinek,és csak pozítivan megyünk előre!Üdv mondenkinek!

Kép
brigii

Brigii,

nem úgy volt, hogy ma lesz a teszt? Vagy csak elnéztétek a naptárat? Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Nem,én keddet momdtam(írtam),a táblázatba lett 1-je írva,de végül is az is itt van mindjárt!

Kép
brigii

Brigii,

akkor oksi, és mennek továbbra is a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

És Neked is küldök Angyalkát: Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Brigi:
Reggel fél 8-8 felé kell mennünk. Biztosan találkozunk, talán felismerlek ha városi vagy. Kép
esperanza

Sziasztok!

Szép álmokat Mindenkinek, és holnapra jó munkát! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?