Sziasztok Csajszik!
Agnesm,
Nagyon szépen köszönjük a bíztatást, és, hogy megosztottad velünk történetedet, és gratulálok a pocaklakó kisfiadhoz!
Köszi a bíztatást is, az nagyon ránk fér!
További könnyű terhességet kívánok, és persze minél fájdalommentesebb szülést!
Esperanza,
Sok sikert a vasárnapi tüszőnézéshez, remélem jó híreket kapsz majd!!!!
Addig is mennek a tüszőnövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mot,
Nagyon drukkolunk!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Share,
Köszi a bíztatást!
Neked miért ilyen hosszúak a ciklusaid? Neked sincs peteérésed?
Mesélj magadról!
Nika,
Szerintem sem szabad tesztelni, az sosem biztos annyira!
Légy türelmes, már mindjárt itt van 30.-a!
Ria drága!
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de nem szabad elkeserdni, hanem újult erővel újra próbálni!
Megértem a csalódásodat, és együtt érzek veled, de semmiképpen ne kerülj a padlóra!!!
És nézd a dolgok +oldalát, ha már valami elkezdődött, az már mindenképp jó jel!
HAJRÁ!
Lucia,
Tegnap voltam vérvételen, és ma lecsúsztam arról, hogy megtudjam az eredményt, mert elfelejtettem, hogy csak délig vannak, úgyhogy majd kedden kiderül milyen lett a süllyedésem. CRP-t nem néztek, azt mondták, hogy azt még korai, mert azt csak idősebb korban szokták vizsgálni, mert valami citológiai véreredményt mutat, és az nekem még korai... szóval a lényeg, hogy nem nézték, de remélem nem is kell, mert jó lesz a vérképem
Chesti,
Naná, hogy érdekel a video Picurról!
Remélem jól vagytok!
Millió puszika!!!
Nekem tegnap beindult piri, méghozzá elég rendesen, úgyhogy megint gigabetéteket használok
A pocóm is fáj nagyon, és hányingerrel is küzdök szinte folyamatosan.
Most talán nem annyira durva (kb. 1-2 fokkal enyhébb), mint legutóbb, de azért azt hiszem el kezdem szedni újra a vasat, mert hát fogy a vérem elég derekasan.
Ahogy Luciának is írtam, kedden lesz meg a vérvételem eredménye, és ha jó, akkor utána hívom a BMC-t, és sztem 05.08-ra bejelentkezek HSG-re, remélem, mostmár nem jön semmi közbe
Na megyek aludni, mert nagyon fárasztó hetem volt, alig élek, de most végre lesz 3 nap egyben, amikor pihenhetek!
Millió puszka mindenkinek!
Szép álmokat, és aki nem jön, annak kellemes hétvégét is kívánok!
Zsókuci
(2.cn)