Sziasztok!
Gyorsan pár szót magaunkról:
A héten nagyjából minden lerendeződött, persze azért mégsem teljesen minden, mer nehogy máááá az úgy menjen a hivatalokban!
OEP-nél hülyére szivatták az agyam, GYED-et kellett volna lemondani, GYES igényelni. Megkérdeztem könyvelőnket, Sunimumot, 3
helyen az internetet kurkásztam /Magyarország, MÁK és OEP honlap/ mire kitaláltam, hogy OEP-hez kéne mennem. Elmentünk a Teve utcában, de ott átirányítottak a Váci út 173-ba. Ott azt mondták, hogy nem ott kell intézni, hanem a MÁK-nál a Lőportár utcában. A Lőportár utcában 1 óra sorbanállás után azt mondták, hogy ott csak a GYES-t lehet intézni, és előtte kellett volna a GYED-et lemondani AZ O E P -nél(!!!!), de azért ha húzok újra sorszámot és kitöltöm az igénylő lapot, akkor elfogadják az igénylést, de a lemondást majd pótlólag be kell mutatni. Újabb több, mint 1 órás sorban állás után leadtam a lapot, de akkor már nem tudtam visszamenni az OEP-hez lemondani a GYED-et, mert péntek lévén mindenütt csak 12-ig volt ügyfélszolgálat. Arról nem is beszélve, hogy 12-re vártak volna minket a bankba a hitel miatt, de jól elkéstünk, mert mivel a MÁK-nál elb.sztuk az időt, "rohantuk" a párommal és elnyaltunk a Margit körúton a motorral az esős úton...
Ilyen most fordult elő velünk először, és szerencsére (koppkoppkopp)irtó mázlink volt, sem mi, sem a motor nem sérültünk meg különösebben. Lehetett volna belőle nagyobb baj is, mert mögöttünk is megindult a zöldnél a kocsisor is..
A bankban persze kitalálták a nemtudomhánymillliomodik egyeztetés után, hogy mégis inkább nem az albérleti, hanem az állandó lakcímszerinti közüzemi számláink kellenének... Újabb túra lesz szükséges egy az anyámhoz a nyóckerbe, mert oda vagyunk most éppen bejelentve, egy a bankba, hogy leadjam.
Úgyhogy maradt még az OEP, a MÁK és a bank elintézendőnek - naná, hogy nyitvatartás szigorúan munkaidőben.. Új helyen meg nem kezdhetek állandó elkéretőzéssel.. Na majd csak megoldom valahogyan ezeket is.
Beszoktatás viszonylag jól sikerült, bár a reggeli elválás elég szívszaggatóra szokott sikerülni, mindig a sírás kerülget.Azért napközben egész jól érzi magát, és a délutáni elalvás is meglepően könnyen megy, pedig ettől tartottam, mert eddig cicin aludt el.
Cici még van, reggel azzal ébred, aztán ha itthon vagyunk napközben is többször kéri, elalvás szopival, de nélküle is elvan a bölcsiben, viszont ahogy megérkezek csatlakozik a töltőállomásra..
Éjszaka is sokszor ébred, főleg, ha nől valamelyik foga, bár most szerencsére héten kibújtak a felső szemfogacskák is ..
/? bár akár várhatott volna is 2-3 hetet, hogy ne egyszerre történjen minden
/
Na meg ha megérkezek onnantól csak azt hallom, hogy MAMAAAA... megállás nélkül, és rám van a kisasszony estig cuppanva, mint egy kis tapadókorongos levelibéka
Sajnos már benyalt valami enyhe fertőzést, mert fájt a torka, és folyik az orra, szerencsére láz nincs - kúrálom, remélem nem is lesz..
A baj, hogy én is elkaptam tőle..
Ma már nekem is elég rossz volt a torkom..
Kúrálom magamat is.
Azt azért meg kell jegyezni, hogy kevés nála mozgékonyabb, rosszcsontabb kisember van a csoportban..
Munkakezdés: május 2-án..
Érdekes lesz!
Láttam hogy mennyit agonizáltatok a bárányhimlőoltáson, még szerencse, hogy az utóbbi időben egyáltalán nem volt lehetőségem a tévé rémhíreit figyelni, így meg sem fordult a fejemben, hogy nekem ilyeneken is törnöm kéne a buksimat..
Szerintem nézzetek Ti is kevesebbet ebből a rémhírmédiából, egyszerűbbek lesznek a napjaitok!
Nikk! Szakdoga címe: "A barlangok, mint Magyarország kihasználatlan turisztikai lehetőségei". Nálad hogy áll a suli?
Niácska! Köszi a szép szavakat tanulás ügyben!
Állami bölcsi ügyben sajnos nem volt lehetőség: 1.) anyunál vagyunk bejelentve a 8.kerben, 2.) ha be is jelentkeznénk ide Biára itt nincs bölcsi egy sem, 3.) apája Börsön melózik, de minden bölcsiben azt a választ kaptuk, hogy a helyieket részesítik előnyben, és túltöltés van, 4.) az én melóhelyem környékén dettó ugyanez, csak pepitában, még durvább válaszokkal..
Úgyhogy most azzal próbálkozunk, hogy börsre papa fönökéhez bejelentkezünk, és úgy próbálunk meg legalább szeptembertől ott bölit keresni.
Magi! De jó neked, hogy ilyen segítségekre futja majd!
most tök sárga vagyok: irigyirigyirigy!
Tényleg mi van papa praxisával, rendbe jöttek már a dolgok? nem emlékszem pontosan, de volt valami kavarás nem?
Noémi!
Képzeld el, hogy ez a bölcsi még olcsónak számít ebben a kategóriában, ahogy így utána érdeklődtem!!!! Börsön 50+ kaja+pelus+stb... Pesten meg 60-70e/hó, de volt 100e is!!!! Helénád gyönörű, mint mindig, és rettentő csuda ügyes, de már ezt is sokszor mondtam!
Természetes, hogy jól esik a dicsekvés, hiszen joggal vagy büszek a tudományára. Ja, ma láttalak Benneteket, de hiába dudáltunk, nem néztetek fel, a Gundel előtt bajlódtatok a babakocsival, mi meg mentük a nagy BPi Zoo-ba kocsival
Kiszti! Papátoknak nagyon nagyon nagyon nagy köszönet az árvízvédelmi munkák miatt, azok nevében is, akiknek a házát elmosta volna a katonák munkája nélkül a víz!!!! Ne úgy fogd fel, hgy rossz volt a húsvét, hanem úgy, hogy ők most tényleg hősök lettek, ezért bár neház, de lekellett mondani az együttlétről. Lánykáidnak jobbulást, szörnyű, hogy így megbetegednek!
Papádnak dettó jó egészséget kívánok!!!!
Judy! Golyó fejűkéd
családi napközi alatt a
www.csana.hu-s intézményeket érted? van esetleg vmi elérhetőséged? Meló teljesen nem passzol a leendő végzettségemhez szokásomhoz híven
hasonló, mint az előző volt, csak az "asztal másik oldala", eddig bankautomata szervizben dolgoztam, most meg az üzemeltető cégnél nyomom a sódert, és én fogom kiadni a gépeket a volt cégemnek szervizre .. khm... és majd jól b...gathatom őket, hogy mi van máááá vazzeg???
ez is egy komoly elégtételt jelent majd nekem
REditke!
Jó hallani rólatok!
Milánnak további jó fejlődést, növekedést kívánok, és remélem nem lesz semmi gond a kis lurkóval a3 éves korig.
B-nek üzeni a kis menyasszony, hogy hisztit felejtse el, mert átküldöm és móresre tanítja
Liv! Dávidkának további jobbulást kukiügyileg, remélem jól alakul majd a helyzet..Kuglóf receptet is feltehetnéd még egyszer ha nem gond, mert múltkor nem mentettem le, és nem találom.. .
Köszi
Pocó! Nálunk is hasonló volt a fogak sorrendje, és kicsit rosszabbak is voltak a szemfogak, de azért már türhetően bírta a kismuki..
Lánykák szépségesek
CSengő!
Köszi a bíztatást, eddig nem volt példa rá, hogy hétvége lett volna a tali, mert azt gondolom a legtöbben a "végreegyüttapapával" mottó szellemiségében tölti, de azért ha összejönne én örülnék neki!
Gratula a kis kukacbercihez, hajrá névügyileg!
BESZTIII!! NAGYON SOK GRATULA!!!
Erika! Fentiek szerint is, igen szopi még van, nem is akarom hirtelen még azt is megvonni tőle teljesen, elég lelkifurkám van így is, hogy nem maradtam itthon tovább, de hát oénz beszél, kutya ugat...
Meg abban is reménykedem, hogy a szopi az első idők immunrendszert próbára tevő időszakában az anyatej is kicsit támogatja majd a kis szervezetetét, és talán nem lesz olyan sokat beteges a bölcsitől... - mondjuk most pont nem ezt igazolja torokfájás..
-
Kormi! Szép ez a két kis manóember!
méretek sem semmik!
Benekdek hisztije
CSirkesz!
Édes a kisasszony, főleg akis dunci lábai tetszenek
sok sikert az előszerződéshez! Rosszcsont nagyobbad sosem volt egy nyugis tutyimutyi alkat, meg lettem volna lepődve, ha ez a tesó hatására megváltozott volna.
Ani! CSak szépen gömbölyödj
Eszti édes nagyon!
Hizelgésből nálunk is van repertoár bőven el tudom képzelni milyen lehet a dorombolásotok..
Házépítéshez drukk megy!
Viola! Tényleg nem túl kedvező a csillágok állása számotokra mostanában.Azt azért ne felejtsd el, hogy a szavaknak és a gondolatoknak hatalma van. Ha azt mondogatod magadnak - félre ne érts, tudom hogy te itt soha nem panaszkodtál így, csak magamból kiindulva írom- hogy milyen szerencsétlen vagy, akkor az is leszel, mert a negatív gondolkodás bevonzza a többi negativ eseményt az életedbe. Nekem az elmúlt időszakom szintén nagyon nagyon zűrös, nehéz volt, most meg hirtelen egy csapásra úgy tűik, minden lendületbe jött, és minden jól alakul. Szóval van remény, talán nem vigasztal, de mi ennél jóval mélyebbés kacifántosabb slamasztikában voltunk, mégis megindult lassan azon a bizonyos lejtőn felfelé is a szekérkénk.. Ahogy az Tulipán elvtárs mondta a Tanúban: "Ja kérem elvtársak, az élet nem egy habostorta!"
Avagy: fel a fejjel, nincs remény!
Ne csüggedj, próbáld meg mgelátni a jót a rosszban, hiszen bármilyen nehézségeket is állít eléd anyagilag,lakásügyileg, autótöréssel vagy szocpollal az élet, van egy gyönyörű, szerető egészséges családod, és ennél nagyobb gazdagság nincs is a földön!!!!
Kata! Remélem bari-ügyileg jól alakultok, és összejön nálatok a tali majd után a munka neked is.. Hátha véletlen úgy alakul, hogy akár mi is el tudunk menni a talira...
Csini a fejfedője Marcinak, előnyös ez a narancssárga szín
A fürdetés meg nagyon édes
Na mára ennyi, így is rettentő hosszúra sikeredtem!
Puszi:
Macs