Hali!
Képzeljétek szabadnapos vagyok! Apa elment a Nagyiékkal horgászni és vitte a két "nagyot"
Csak reggel fél 8-ig volt fejetlenség, aztán leléptek
Tegnap este már nem volt energiám szendvicseket gyártani, meg bepakolni a legszükségesebbeket, így az is reggelre maradt, Dani szokás szerint kakast játszott (korán kelt), Gabi meg alig lehetett felkelteni, a Geri szegény meg... kivárta a sorát, míg ő is reggelit kapott.
Olyan mákom volt, szegénykém arra ébredt, hogy bukott egy akkorát. És hiába volt oldalra fektetve, jött vissza az orrán-száján. Két feltörő visítást hallottam és benéztem a Gerihez. Ott fuldoklott. Gyorsan kiszívtam neki, a száját, utána az orrát, de nagyon sok jött, tele volt mindene. Még az a szerencse, hogy a porszivós orrszívó eleve ott figyelt a pelenkázón szájjal szívhatósra csinálva. ( A porszívóba illeszthető vastag műanyagot leszedtem róla, így a csövet meg lehet szívni szájjal.) És az is érdekes volt, hogy NEM ijedtem meg! Rögtön csináltam amit kellett és csak utána remegtem, hogy jajj mi lett volna, ha... Pedig büfizett hajnalban, csak ő is olyan kis bukós fajta, de ilyet még a Gabi sem csinált. Pedig a Gábor aztán bukott rendesen, felemeltem és már jött is vissza a fele tejcsi, sőt, volt, hogy már az emésztett tejcsit bukta vissza. A Dani egyáltalán nem bukott soha, a Geri -eddig legalábbis- meg épp egy-egy kortyokat.
Dia!
Nem igaz, hogy Te vezetnél súlyfelesleg ügyben, ez a megtisztelő helyezés ugyanis az enyém!
Igaz a csokifalásban engem sem akadályoz meg senki
De ez csak azóta van amióta a Geri megszületett, iszonyúan kívánom a csokoládét és hát ugye húsvét volt, tele vagyunk vele.
Gabuska!
Livinek jobbulást! Sok gyógypuszi megy:
Egyébként úgy látom a kép alapján, hogy Livicseket nem igazán viseli meg a 39 fok, vagy tévednék? Mikor enyimek küzdenek ilyen magas lázzal akkor elfekszenek, nyafognak... az ölembe és nem mehetek sehová... nélkülük. Hiába már most igazi pasik.
Bubek!
Látom Ilba megelőzött a telefonszámmal szerncsére. Én sajnos nem tudtam a számot, de utána néztem volna, de így nem kell. Remélem rendeződnek a dolgok. Felhívtad már? Mit mondott? Ha több információra, több helyről van szükséged akkor tudom ajánlani még a Szoptatás topikot, vagy az LLL honlapját. E-mailen tudnak tanácsot adni az LLL-es segítők. Drukkolok nagyon.
Bubek!
Na most olvasom, hogy éjfélkor sikerült sokat fejni, nagyon örülök!
Szuper! Remélem reggelre még több tejcsi lesz! Ügyi vagy nagyon!
Vvolga!
2 napja szajkózza a rádió, meg a tv, hogy romlottak voltak a vakcinák, de nekem nem egyértelmű, hogy milyen vakcinák. Egészségre ártalmatlan, csak épp nem érnek semmit. Valami olyasmi volt a hiba, hogy túlságosan hűvös helyen tárolták és ezért lett a galiba. De én hallottam olyat is, hogy az az oltóanyag (ma reggel a Sláger rádióban) 8, v 6 ezer forint volt és most ingyen oltják újra. Mivel a kötelező védőoltások ingyenesek ezért nem biztos, hogy azokról van szó. MIndenesetre én kedden felhívom a védőnőt, hogy most mi van?! Ugyanis Danim is ebben az idővallumban kapta meg a 15 hónapos oltását... szegénykémnek már így is fehér köppeny szindrómája van a sok fülfájás, fülfelszúrás miatt és akkor még ez is. Az oltásnál meg még levegőt sem akart venni úgy behergelte magát. Esküszöm, hogy minél nagyobbak annál rosszabb ez az oltás. Míg kis pici csecsemők, addig nem is tudják mi vár rájuk, de mikor már ilyen nagyok, már előre befeszülnek. Na a 3 éves oltás meg kész katasztrófa volt a Gabinál. 2 napig nem bírta használni a lábát ahová kapta a szurit. Mivel az izomba kapta, ezért ha a lábát csak kicsit meg kellett mozdítania nagyon nagy fájdalmai voltak. Úgy kellett felkapni, és rohanni vele, pl pisilni, ha fel akart állni, abban is segíteni kellett neki, a járásról nem is beszélve. Na jó abbahagyom
Apa meghagyta nekem, hogy ne üljek egész nap a gép előtt, hanem pihenjek is... de hogy?
Már úgy elszoktam a pihenéstől. Esküszöm unatkozom. INkább puccba vágom a házat addig, úgyis akkora felfordulás van
sasha