Új privát üzeneted érkezett!

Sasha köszi!!!
számot tudsz hozzá? köszi.
(most csináltam megint egy 77553311-et, 20 ml-vel...KépKépKép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Mérleg vagyok, tehát azok közé tartozom, akik bizonytalanok, döntésképtelenek és folyton hezitálnak.

Anyukám is 06.21-én született. Javaslom, alapítsuk meg a jün 21-én születetteket ismerők klubját. Ha a tagok közül valaki ma ráadásul rakottkrumplit ebédelt, az pluszpontot ér.

Kép Kép
coolasa

Bubek Kép,
nagyon szorítok!!!++++++++++++++++++++++++++++++
455-5700 / 1644 mellék

Később még jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hallottátok?
Csak véletlen derült ki, hogy romlott szurikat kaptak a gyerekek december és március között!!!
Újra szurják őket!
Beninek az összes(!!!) beleesik.
Most mindjárt felrobbanok!

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek, én is nagyon szorítok, és tök ügyin csinálod. Amúgy a 7-5-3-1-nél szinte sosem jön tejecske, ez a stimuláció miatt fontos, hogy ezzel is minél többet ingereld a cickót. Legtöbbször nem jön nagy mennyiségű tej. (olvastam az lll-en)
És tényleg nyugi, mert a stressz meg gátolhatja a tejleadó reflexet is.

Hajrá Bubek, Hajrá Marci!!! Kép
Vendég

Huncutkodunk:
KépKép
TV-t nézünk, kitúrva mindenkit:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Timi!
Nem is tudtam,hogy ekkora nagy lányod van.Igazán szép leányzó.Kép

Gabi!
Jobbulást Livikének.Domi is ilyen,hogy 39 fokos lázzal táncol és rosszalkodik.Kép
Küldök egy gyógypuszit Livicseknek.
Kép
A Vukot úgy tudnám elképzelni,hogy ne egye meg a leányzóKép,hogy damilról lógatva a mennyezetről vagy felragasztani a falra.Ne takard be Livit éjszaka úgy jobban tudja leadni a hőt!Ezt csak azért írom mert én egyszer Domit nyakig betakartam amikor lázas volt.Mert ugye az volt bennem,hogy aki lázas azt rázza a hideg.KépAztán felvilágosított a dokinéni.......Kép

Bubek!
Én is nagyon szorítok!Nagyon ügyi vagy.Kép

Coolasa!
Én is mérleg vagyok szia.KépA párom is az.

Sajtine!
Húú ez meredek volt.A képet nézve még az éteren keresztül is azt vártam mikor pöttyan le a rosszcsontod.KépKép
Mennyi volt az útlevél?Sok utánajárás volt?Dominak is aktuális lenne.

Tücsökmami!
Na jó,egyezzünk ki abban,hogy korilag Te vezetsz(én 75.09.30).Viszont súlyban én vezetek +36 kiló felesleggel.KépCsak az "vigasztal",hogy szülés előtt is ilyen voltam.Terhesség alatt híztam 8 kilót amit szülés után kapásból a kórházban hagytam.Kép

Mindenkinek jó hétvégét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj nem mindent hagytam a kórházban.Domit hazavittem.KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
a felakasztás azért nem jön be, mert Livi kiakad attól, ha nem ér el valamit, ami nagyon teccccccik neki.
Betakarós infót köszi, vaciláltam is rajta, mert minket is mindig betakartak kiskoromban, ha lázunk volt, csakhát olyan ésszerűtlennek tűnik. A neten utánaolvastam, ott azt írják, hogy pl. hűtőfürdő után könnyű ruhát kell ráadni és vékony takarót.
És Dominak írtak valamit?

Estére azért Livicsek is kiakadt, az esti fürdést végig bömbölte, 35 fokos vízben "pancsikolt" biztos ami biztos, meg kapott egy kúpot is (38,1-re lement így 39-ről),csak én hülye nem merek lefeküdni, nehogy éjjel felszaladjon neki 40-re (nem is látok rémeket) és ne ébredjen fel rá, mert akkor én sem éredek fel ugyibár.

Mindenkinek köszi a gyógypuszikat!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

70 grammKép, de most fürdés közben csináltam. Meleg víz - fejés - meleg víz fejés. Tök jó.Kép
Köszi mindenkinek mindent. Meglátjuk. Most a z elalvásos szopinál három nap óta először MArci nem csak az üres cicit szopizta! KépKépKépKép De nem kiabálom el, meglátjuk mi lesz holnap. Éjjel nem fejek, alszom meg szopizunk. Majd honap megírom mi van.
Köszi mindent gyrekek.KépKépKépKép

Floramama,
írtam mailt.

Jó éjtKép

Ezt nézzétek! Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

<font color="660000">Sziasztok!
Annyit írtatok tegnap, hogy nem tudtam követni. Kép

Nálunk tegnap nagy nyűgi volt. És kiakadtam teljesen. Valahogy úgy érzem, hogy Andris már maximálisan kiismert - míg én még csak haladok -, és nem hajlandó nélkülem ellenni. Pedig már kéne, sztem. Ennek az a következménye, hogy semmire sincs időm. Kép A háztartás romokban... Ja és a legjobb, tegnap éjjel egyig ment a mizéria.
Mondtátok a talin, hogy milyen jó gyerek. Hát vendégségben, sétakor nagyon. De ha mi kettesben vagyunk, akkor megy az ereszd el a hajam. Muszáj egy kicsit bekeményítsek, mert aztán majd pisilni se lesz időm. Kép

Timi Kép
Kb. 1 percig gondolkodtam, ki is jelölt be engem, s hogy ilyen nevű ismerősöm nincs. Aztán a képek segítettek. Kép

Sajtine, Bubek nekem 2 matricát adott. Ha gondolod, elküldthetem postán az egyiket, és akkor neked is 5 van meg nekem is. Kép

Bubek, ez a kép Marciról haláli. Kép Igazi nagyfiú rajta.

Coolas, Dia én is mérleg vagyok (09. 25.) ikrek aszcendenssel,
Andris meg skorpió rák aszcendenssel.
Egyébként nálam inkább az aszcendens dominál.

Dia, Andrisnak január legelején csináltattunk útlevelet, mert mentünk vele síelni. Hétfőn bementünk az okmányirodába, vittük a születési kivonatát meg a lakcímkártyáját. Lefényképezték, kitöltöttük az űrlapot, aláírtunk és csütörtökön (!) hozta a postás a kész útlevelet. És nagyon rendesek voltak az irodában velünk. Kép

Livinek mennek Andristól a gyógypuszik... KépKépKép

Ilba, most ez komoly???? Mármint az oltás? Hol hallottad? KépKépKép
Sajna nem megyek mostanság Óbudára, csak kíváncsi voltam, hogy hol laksz, mert oda jártam dolgozni.

Gabi, mit küldtél nekem, ami óriási és nem jött át? Nekünk kis csomagunk van és egy hónapban 100 MB-ot tölthetek csak le.</font> Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Lányok, elnézést, hogy csak most jönnek a találkozó maradék képei:
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Hali!

Képzeljétek szabadnapos vagyok! Apa elment a Nagyiékkal horgászni és vitte a két "nagyot"Kép Csak reggel fél 8-ig volt fejetlenség, aztán leléptekKép Tegnap este már nem volt energiám szendvicseket gyártani, meg bepakolni a legszükségesebbeket, így az is reggelre maradt, Dani szokás szerint kakast játszott (korán kelt), Gabi meg alig lehetett felkelteni, a Geri szegény meg... kivárta a sorát, míg ő is reggelit kapott.
Olyan mákom volt, szegénykém arra ébredt, hogy bukott egy akkorát. És hiába volt oldalra fektetve, jött vissza az orrán-száján. Két feltörő visítást hallottam és benéztem a Gerihez. Ott fuldoklott. Gyorsan kiszívtam neki, a száját, utána az orrát, de nagyon sok jött, tele volt mindene. Még az a szerencse, hogy a porszivós orrszívó eleve ott figyelt a pelenkázón szájjal szívhatósra csinálva. ( A porszívóba illeszthető vastag műanyagot leszedtem róla, így a csövet meg lehet szívni szájjal.) És az is érdekes volt, hogy NEM ijedtem meg! Rögtön csináltam amit kellett és csak utána remegtem, hogy jajj mi lett volna, ha... Pedig büfizett hajnalban, csak ő is olyan kis bukós fajta, de ilyet még a Gabi sem csinált. Pedig a Gábor aztán bukott rendesen, felemeltem és már jött is vissza a fele tejcsi, sőt, volt, hogy már az emésztett tejcsit bukta vissza. A Dani egyáltalán nem bukott soha, a Geri -eddig legalábbis- meg épp egy-egy kortyokat.

Dia!
Nem igaz, hogy Te vezetnél súlyfelesleg ügyben, ez a megtisztelő helyezés ugyanis az enyém!Kép Igaz a csokifalásban engem sem akadályoz meg senkiKép De ez csak azóta van amióta a Geri megszületett, iszonyúan kívánom a csokoládét és hát ugye húsvét volt, tele vagyunk vele.

Gabuska!
Livinek jobbulást! Sok gyógypuszi megy: Kép
Egyébként úgy látom a kép alapján, hogy Livicseket nem igazán viseli meg a 39 fok, vagy tévednék? Mikor enyimek küzdenek ilyen magas lázzal akkor elfekszenek, nyafognak... az ölembe és nem mehetek sehová... nélkülük. Hiába már most igazi pasik.

Bubek!
Látom Ilba megelőzött a telefonszámmal szerncsére. Én sajnos nem tudtam a számot, de utána néztem volna, de így nem kell. Remélem rendeződnek a dolgok. Felhívtad már? Mit mondott? Ha több információra, több helyről van szükséged akkor tudom ajánlani még a Szoptatás topikot, vagy az LLL honlapját. E-mailen tudnak tanácsot adni az LLL-es segítők. Drukkolok nagyon.

Bubek!
Na most olvasom, hogy éjfélkor sikerült sokat fejni, nagyon örülök!KépKépKép Szuper! Remélem reggelre még több tejcsi lesz! Ügyi vagy nagyon!

Vvolga!
2 napja szajkózza a rádió, meg a tv, hogy romlottak voltak a vakcinák, de nekem nem egyértelmű, hogy milyen vakcinák. Egészségre ártalmatlan, csak épp nem érnek semmit. Valami olyasmi volt a hiba, hogy túlságosan hűvös helyen tárolták és ezért lett a galiba. De én hallottam olyat is, hogy az az oltóanyag (ma reggel a Sláger rádióban) 8, v 6 ezer forint volt és most ingyen oltják újra. Mivel a kötelező védőoltások ingyenesek ezért nem biztos, hogy azokról van szó. MIndenesetre én kedden felhívom a védőnőt, hogy most mi van?! Ugyanis Danim is ebben az idővallumban kapta meg a 15 hónapos oltását... szegénykémnek már így is fehér köppeny szindrómája van a sok fülfájás, fülfelszúrás miatt és akkor még ez is. Az oltásnál meg még levegőt sem akart venni úgy behergelte magát. Esküszöm, hogy minél nagyobbak annál rosszabb ez az oltás. Míg kis pici csecsemők, addig nem is tudják mi vár rájuk, de mikor már ilyen nagyok, már előre befeszülnek. Na a 3 éves oltás meg kész katasztrófa volt a Gabinál. 2 napig nem bírta használni a lábát ahová kapta a szurit. Mivel az izomba kapta, ezért ha a lábát csak kicsit meg kellett mozdítania nagyon nagy fájdalmai voltak. Úgy kellett felkapni, és rohanni vele, pl pisilni, ha fel akart állni, abban is segíteni kellett neki, a járásról nem is beszélve. Na jó abbahagyomKép

Apa meghagyta nekem, hogy ne üljek egész nap a gép előtt, hanem pihenjek is... de hogy?Kép Már úgy elszoktam a pihenéstől. Esküszöm unatkozom. INkább puccba vágom a házat addig, úgyis akkora felfordulás vanKép

sasha

Kép
sasha

Vvolga,
Most így visszaolvasva nem egyértelmű, mert a miénk ingyenes volt, de akkor is borzasztó, hogy tök véletlen derül ki egy ilyen dolog.

Romlott oltás
Az oltóanyag nem mérgező
RTL Klub Híradó - Kiss Norbert Ádám, Czakó József
2006-04-28 18:30:03

Több, mint 1200 gyereket oltottak be romlott oltóanyaggal szerte az országban. Az anyagot Belgiumból hozták és túl hidegen tárolták, ezért megfagyott és megromlott. Az oltóanyag nem mérgező, de nem is hatásos, ezért a gyerekeket újra kell oltani.

"Több, mint 1200 gyereknek adtak be olyan oltást, amely romlott volt. Azt mondják, ez nem betegíthet meg senkit, de meg kell ismételni. A háziorvosok szerte az országban már keresik azokat a gyerekeket, akit ilyennel oltottak.

"Amennyiben az oltóanyag nem volt megfelelő a fagyás miatt, és nem oltják be a gyerekeket, akkor a védekezőképessége az adott betegséggel szemben nem lesz megfelelő" – mondta Ócsai Lajos, az Országos Tisztiorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője.

Azoknál a csecsemőket kell újraoltani, akiknek a szülei december 20. és március 31. között vették az anyagot. Akkor ugyanis a régi higanyos injekciót már nem lehetett beadni, az új pedig átmenetileg még nem volt ingyenes. Az aggódó szülők ezért 8 ezer forintért vették meg az utólag romlottnak bizonyult oltást.

"Az újraoltáshoz az oltóanyagot természetesen a cég ingyenesen biztosítja" – mondta Orosz Zoltán üzletág-igazgató.

Egy raktárban tárolják most a Belgiumból érkező kötelező oltásokat, 2 és 8 Celsius-fok között. A romlott ampullák a repülőgépes szállításkor fagytak meg. Most vizsgálják, hogy pontosan hol és mikor, hogy máskor ne adhassanak romlott oltást a kisgyerekeknek."

Kép
Kép
Kép
ilba

Na, akkor legalább az kiderült Ilbának hála, hogy nem a kötelező védőoltásokról van szó.

köszi Ilba
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Aszonta a tévé, hogy mindenkit értesíteni fog a gyerekorvos, akit érint az újraoltás.
Szép kis történet...

Nálunk a helyzet változatlan, nyugodt éjszakánk volt, de ma megint 39 fok a láza, akármit csinálunk. Reggel meg olyan bűzös volt a kaki, hogy aszittük elpatkolunk. Felhívtam az ügyeletet, nagyon kedves, segítőkész nővel beszéltem, küldött ki egy dokit, ő is szupiaranyos volt, kaptunk gyógytápszert, meg valami bélflóra helyreállítására szolgáló port. Azért ma már nem olyan nagylegény, vagyis nagyleányKép Livi, sokat szundikál, meg ébren is csak merengve nézi a faleveleket az ablakból. Néha azért dádádádázik meg énekelget, most per pillanat az apján mászik keresztül, meg étvágya is van. A fosi miatt tömöm főttkrumplival.
Délelőtt vettem neki 1-2 nyári LÁNYOS!!! cuccot a Centrumban, kis bugyogókat a kánikulára (alig várom!), meg egy farmergatyót, mert megirigyeltem Szilvitől és Benitől.Kép

Sasha,
kellemes easy time-ot neked mára!

Lázmérés reggel:
Kép

Lázmérés délben:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jajj, Gabi, olyan édes, kis bágyadt Livicsek, olyan, hogy úgy ölelné az ember egész nap. Kép
Vendég

Eszti,
hát igen, most egész nap ölben van, babusgatjuk ezerrel.
Írták neki azt a gyógytápszert, hát, ezt is, meg az ion és ásványianyag-pótló szert is egyből kihányja, sőt már a szaguktól is öklendezik. Mindkettő banános ízesítésű, de tényleg nagyon sz@r, megkóstoltam és nekem is megindult a gyomrom. Csak az a baj, hogy 2 napja fosizik, mint a kisangyal, és nagyon kéne a kis szervezetének a só, ion, ásványianyag bevitel, különben úgy is járhatunk, mint szegény Domika, hogy infúziót kapott.
Meg egy kicsit aggasztó, hogy nem megy le a láza. De sem a gyerekorvos, sem az ügyeletes doki nem akadt fenn rajta, csak mi parázunk.
A kúpot meg tegnap alig bírtuk beadni neki (a panadol szirup nem sokat ér sajnos), befeszítette a kis fenekét. Végül úgy cseleztük ki, hogy amikor a sírásban egy levegővételnyi szünetet tartott és épp nem feszítette magát, akkor benyomtam valamennyire, koncentráltamKép, hogy a következő pár másodpercben az üvöltéssel járó feszítés alatt ne jöjjöj kijjebb, aztán az újabb levegővételkor még beljebb nyomtam stb., a negyedik próbára már benn is volt a kúp...
Tisztára mint egy szülés, csak nem kifelé nyomtunk, hanem befelé.Kép
Na jó, nem panaszkodom tovább, csak elmeséltem a dolgok állását.
De nagyon kis hős, mert simán sírhatna egész nap tegnap reggel óta, de nagyon nyugodtan tűri a lázat, csak akkor reklamál, ha a fentihez hasonló atrocitások érik.
Most megyek, mérünk még egyet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

<font color="66000">Gabi,
kitartást nektek. Sajnálom Livikét. KépKépKép
Andris hatalmas gyógypuszikat küld neki, hogy lemenjen a láza.

Mi megint Bicskén vagyunk a szüleimnél. Kép Most még szebb a kert.

Sasha, Ilba
Köszönöm az infókat. Remélem, hogy ezek szerint nem kell újraoltani Andrist. Még jó, hogy az agyhártyagyulladás ellenit most kapta áprilisban. Meg az 2000 Ft, nem 8.
Ez az, hogy 2 napja be se kapcsoltam a rádiót, híradót sem néztünk.

Mindenkinek nyugodt és szép éjszakát kívánunk!</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Lányok!Köszi a visszaigazolásokat!Ügyik vagytok,hogy felismertetekKép

Gabi:
Nagyon sajnálom a kis Livit.Látszik az arcán a bágyadtság.KépKépEz a láz nagyon kitartóKép
Jobbulást kivánunk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubek:
Gratula a sikeres fejéshez!!!!Ügyes vagy!!!!!!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

majd még írok ma, de most csak annyit:
17 deka a ma reggeli mérésre!!!KépKépKépKépKépKép

Wolga, van már homeos bogyónk, hogy kell szedni?
(Apa aszitte a MArcinakkell hoznia, és arról adtak tájékoztatást a patikában...Kép) kÖSZI!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Egy ideje nagyon lustikák vagyunk, tessék többet jönni! Kép

Livinek lement a láza, ma még nem ment fel 38-ig se.
Viszont még mindig nagyon büdit kakil, meg hígat. Nem is tudom mihez hasonlítsam azt a szagot, de semmiképp sem olyan, mint a normál kakié.
Este 39,3 volt neki, újból felelevenítettük a Schirilla Gyuri féle fürdőzés szépségeit, de legalább lement 38 alá.
Köszi mégecccer mindenkinek a jókívánságokat!Kép

Vvolga, a talis fotókat kezdtem el küldözgetni, de ha nem kellenek, akkor nem terhelem vele a postádat, úgyis fotóztál Te is.Kép

Jaj csajok, lehet, hogy kezdődik valami. Zoli Anyukája mondogatja, hogy szerinte Livicsek még kicsi a közösséghez (bölcsi, csütörtöki tali). Ez még nem lenne baj, a véleményét mindenki elmondhatja, csak a telefonbeszélgetést hallva, amit Zolival folytattak, elég vehemensen hajtogatta, valószínűleg a köv. személyes találkozásnál is ez lesz a téma. Nagggggyon nem szeretnék vitatkozni. Majdnem 9 hónapos, már rég lehetne bölcsis is, akkor nehogy már ne mehessek el vele egy társaságba.
Legközelebb anyák napján megyünk szerintem, remélem ez jó alkalom lesz, hogy nyugisan beszéljük meg.
Amúgy múlt hétvégén tök jó fej volt, eljött velünk sétálni, mikor náluk voltunk. Õ tolta a babakocsit, minden szomszédhoz bekiáltott és mutogatta a legkisebb unokáját. Ez azért nagy szám, mert ő egyébként mindig kerüli a szomszédokkal való bájcsevegést.

Bubek,
Apa-homeós bogyók KépKépKép
Kíváncsian várom, mit írsz majd, hogy alakul a tejcsi.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ezer bocs, de Petike minden időmet leköti, amit meg nem, azt meg sajna másra kell fordítanom. Lásd: konyha, lakás stb. Nem tudom, Ti hogy csináljátok, de nekem a 3 óránkénti (vagy 2) szoptatás és fejés szinte teljesen kitölti a napjaimat, magamra se nagyon van időm. Petike ráadásul olyan lassan eszik, hogy képes 1/2-3/4 órákat is elszüttyögni a cicimen, meg bealszik, büfiztetéskor felébred, és még kéri a cicitKép Szóval időm semmiKép De azért nagyon boldog vagyok ám, a picsogós időszak kb. 1 hét alatt elmúltKép Levegőztetés már jópárszor volt a kertben, és tegnap voltunk sétálni is! Végre kimozdultam!Kép

A szüléstörténetnek lassan a végére érek, és akkor küldöm! Kb. napi 1 mondatot tudok írni, ezért haladok vele oly lassanKép Nincs még meg nekem Bubek, Novum, Lldicsi, Blackrose címeKép

Kedden megyünk a védőnénihez, kíváncsi vagyok, mennyit nőtt a Törpe, de jópár 56-os rugit már kinőtt...Kép

Gabi,
képzeld, most volt itt a tesóm a csajával és kapott Petike egy csomó ajit, köztük egy Vukos tutyit, és 2 Vukos előkét (bár mifelénk ezt szakállkának hívják)! Egyből Te jutottál eszembeKép

Csajok,
most nem tudok mindenkinek írni, és az utánaolvasás is reménytelen...
Piszkosul hiányoztok, és nagyonnn-nagyonnnn irígy a maxi-tali miatt!!!! Mancsbá szokott Titeket olvasgatni ha van ideje, és ő mondta, hogy sikerült nyélbeütni a találkozót, látta a képeket isKép

Soksok puszi mindenkinek!

MancsmamaKép

Kép
mancs

Mancs,
SZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Az első hetek szó szerint ugyanígy teltek nálunk is, ahogy Te írod.Kép
45 perc szoptatás, 30 perc büfiztetés (nagyon nehezen jött ki), ugyanennyi fejés, nekem is kaja meg egyéb tennivalók.
Hát, ez ilyen.Kép
Én is sokszor gondolok rátok, ha a villamoson ülünk!Kép

Mancsbá tehetne fel képeket, ha olvasgat minket!Kép

Remélem hamarosan fogsz tudni jönni sűrűbben, addig is pusssssszMancs!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na hali,

Gabi, tök jó, hogy lementt Livicsek láza! A kaki meg lehet, hogy ma még ürül, és holnap már nem lesz olyan büdi.
Anyós: nem lesz ott gond! Hát hiszenolyan kis diplomatikus is tudsz lenni! KépKépKép

Hello Mancsék!
Csatlakozom Gabihoz, képet!!!! És igen, a maratoni szopik - most már én is tudom!!!Kép - rendesen elveszik az időt...

Csajok, köszönök minen bíztatást, nem is gondoljátok milyen jól esik!!! Most mindenki kapott egy vállveregetést! KépKépKép

Tücsökmami,
Apa lenyírta a füvet! Mikor jöttök?KépKépKép

Sajtine, ez neked is szól.
ha átjöttök, akkor tudunk itt a kertben is pokrócozni. Kép

akkor az események:
Tegnap annyit szopiztunk, meg fejtem, hogy maradt 40 ml éjszakára. Hááát, nem merem még most sem elkiabálni, de mintha okés lenne most a tejcsi. Legalábbis van mit szopizni Marcinak, és most délután mértem. 2h és 4h között kéredzkedett cicire kb 5x-6x és kiszopizott 100 ml-t a két ciciből. Nála ez már nagy szó ám. Ennyit 3 hónapos korában szopizott utoljára. még két óra alatt is.
A pelusok pisisek, söt ma volt kaksi is, szóval Marcinál minden oké. Na a ma reggeli 17 deka plusz (ami pénteken 3 deka volt!!!) az most szerintem jól lefogyott a kaki miatt! Pedig mondtam Marcinak hogy inkább holnap reggel kakiljon, mert a mai súlyt kell írni! KépKép De ellenkezik állandóan a kis lókötő! Kép Ja és ma annyit fejtem, hogy 130 ml-t lefagyasztottam!!!!KépKépKép És még az esti fejés hátravan! Na ezek vannak, remélem, hogy rendeződik a dolog. Nem azt mondom, nem dúskálunk, de azért annyi mindig van a ciciben, hogy nem kell az üres cicit szopiznia Marcinak. Nem is tudjátok, milyen öröm hallgatni, ahogy szopizik, és közben nyel! Néha még a tej spriccelését is hallom, ahogy koppan a szájpadlásra....KépKép

Na csövi!

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi:
Örülök,hogy Livike már jobban van!Kép
Nem hiszem,hogy Livi a talin kapott el valamit,hiszen nem is zárt térben voltunk a többiekkel!Az anyós meggyőzés nem lesz könnyű menetKép

Mancs:
Végre Jelentkeztél!!!!!Kép
E-mail:novum.b.t@freemailponthu
Utólag is boldog névnapot a kis PetinekKép
Nekem is hosszúra nyúltak a szopik,ilyenkor én a babanettel foglaltam el magam,ölembe SzilvivelKép

Többiek hol vagytok??????

Kép

Kép
novum

Bubek:

Ezek szupi hirek!!!!!!KépRemélem minden igy is marad!!!!!!Kép

Kép

Kép
novum

Halihó!

Kölök alszik, így itten van pár képKép Most legalább Mancsbát is láthatjátokKépKépKépKépKépKép
Imádja, ha a kezünkre fektetjük, és közben a kis fenekét mossukKép Hiába, igazi pasi, már most csípi, ha a zacsit birizgáljákKépKép Közben pedig a tv-t bámulja, abban is a MegasztártKép
Ja, és tök szőrös a kis segge, fekete szőr, és ez nem kopik le, mint a fülén lévő fekete pihékKépKépKépKép

Páááááá!

Kép
mancs

Bocs, ezt elég hülyén sikerált felrakniKép Ebben nincs még nagy tapasztalatomKép

Gabi,
a rucin nem látszik a minta, de a dínós van rajta, ami Tőletek vanKépKépKép

Novum,
megy a mail! Én inkább a tv-t bámulom ilyenkor, már ha van benne vmi értelmes... A hülye mellszívóm meg nyikorog, és úgy idegesít a hangja...Kép

Kép
mancs

Timi,
igen, igen, én is biztos vagyok benne, más meg mondhat, amit akar!Kép
Fél órája is beszéltünk telefonon, kérdezte, hogy a többi baba nem beteg-e...

Ma délután elég sokat nyávogott (meg még most isKép) Livi, egyfolytában nyomkodja az ínyét és ömlik a nyála. 90 százalék, hogy emiatt volt ez a kétnapos kis lázas szösszenet is. Dehát majdcsak kijön az a felső fogacska.

Péter nap június 29.Kép

Biztos van több is, de az igazi az ekkor, Péter-Pál. Tesóm is akkor tartja.Kép

Persze ha Mancsék most ünnepelték, akkor befogtam!KépKépKép
És akkor boldog névnapot Petikének!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Vvolga,
drága vagy, de vettem Liberot Kép (bár mi Pampers-sök vagyunkKép)
Úgyhogy megvannak a nyuszik.
Majd kedden fel is adja a férjem.

Útlevél,
önkormányzatnál 1500 Ft. 2 évig érvényes.
Nem kellett sokat várnunk.
Aki szeretne nyárra, az most intézze el, mert szerintem olyan káosz lesz késöbb. Mindenki egyszerre csináltatjaKép

Gabuska,
szegény Livi Kép
Olyan szép amikor apukájával van
ja, mindkettőn apukájával vanKép
szóval a második apukájával
egyetlen apukájával a második képenKép

Ilba,
én is láttam, hogy rosszak voltak a szurik
a mienk nem arra az időre esik amit mondtak, de felhívom a doki nénit.
Lesz tali????

Bubek, köszi a meghívástKép
Jó szopizást kívánokKép
Nagyon ügyike Marci ahogy iszikKép Talán sör volt benne?Kép

Mancs, jó, hogy jelentkeztélKép
ez így volt az elején nálunk is.
szopi, büfi, pelus csere, és el is telt az egész napKép
Mancsbá, írjál Te ha van időd.

A pelenkázoról le is esett Zsófi, de elkaptamKép
A férjem meg is jegyezte, anyuka meg csak fényképezgetKép
jó, hogy szétloccsant agyvelőt nem kellettKép
bocsánat, kicsit morbid a humorunkKépKépKép

Én ikrek vagyok, férjem vízöntő, Zsófi mérleg pont ez a három összepasszolKép

na megyünk pancsizni
jó éjt!

Kép

Kép
sajtine

Mancs,
egyből felismertem a dinós cuccot, minta nélkül is!Kép Livi 4 hónapos korában hordta...KépKépKép
Eszméletlen sokat változott Petya a kórházi képek óta! Olyan kis rágcsálnivaló! A tokás fotó a legjobb!Kép
Megkaptam a mail-t, köszi! Nem semmi vagy, amiket a dokinak, bocsánat, kancellárnak mondtál!Kép

ÓÓÓÓÓÓÓ, most látom, mindjárt 8, megyünk pancsolni meg mirigyeket nézni.

Bubek,
KépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

jóvanna, akkor írni fogok én (is) ha Mancs nem tud. Petike most éppen leokádiát játszik vele Kép

Gabuska, ezt a képed Mancs Neked címezte:
Kép

(zárójelben jegyzem meg, hogy a barátokkal és rokonokkal megtartott Tejfakasztó Party után találkoztam a kis ravaszdival) Kép
Mancs éppen a fürdés utáni táplálással van elfoglalvaKép Kép
Jóccakát mindenkinek!

Mancsbá(c)

Kép
mancs

KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Helló!

Délután elkezdtem írni egy maratonit, de sógornőék beestek, így sajnos félbe kellett hagynom Kép
Szóval:
Már akartam írni a múltkor Natasa olyan szép vagy a Szonjával a képeken, hogy csak na KépKép

Bubek:
Látod nem kellett parázni (mondom ezt én, a főparás Kép) a Marci csak nem halasztja éhen magát Kép 17 dk, úristen, nekünk annyi gyarapodás, talán a 2. hónapban volt utoljára.
azt hiszem a jövő héten nem tudunk elmenni hozzátok, ha csak úgy nem, hogy a közös pénteki előtt. A hét ugye keddel kezdődik, csütörtökön gyógytornász, péntek meg ugyebár a nagytali. Egy pár napot úgy is kell lenni, hogy nem cipeljük a kölkeket sehová. De a jövő hét után jön a jóidő, akkor lesz érdemes kertezni.

Új babausziban voltunk: Csömörön. Kocsival tőlünk 15 perc, igazán otthonos, családias, kis hely. Most apa úszott vele, képzeljétek már a fejét is belemerítette. Csak nagyon hülye időpontban van hétvégén 8-10 között. Utána úgy megéhezett, hogy ott helyben kajáztatnom kellett, közben meg körülöttem ott járkáltak az apukák Kép.

Gabuska:
nagyon izgultam, hogy meggyógyuljon Livi. Amit írtál azért az nem semmi. Én anno így kerültem 6 hónaposan kh-ba, mert kiszáradtam egy ilyen hányós-fosós vírus miatt. Anyós pajtit tutira lerendezed. Én biztos ecsetelném neki, hogy a találkára ki milyen súlyos betegen jött el Kép

Mancs:
Petike nagyon aranyos. Nagyon hosszú lábai vannak, jó magas lesz biztos ő is. Amit írtál, az bizony nekem is ismerős. Azt nem tudom elképzelni, ezt hogy lehet megcsinálni, ha már több gyerek is van.

Nálunk úgy állnak össze a jegyek, hogy én Ikrek, apa Szűz, gyerek Nyilas. Aki ismeri az összefüggéseket, az elmondhatja nekem, összeillenek ezek?

Na jó éjt. Holnap assszem felrakok egy-két uszis képet.
Vendég

Hááát, a reggeli örömöm egy kicsit megcsappant, mert megmértem fürcsi előtt...5 deka hízás az előző hét ue. időponthoz képest. Brühühűűűűűűűűű!KépKépKépKép Hát ezt most akkor mire véljem? 12 dekás kaki???!!! Pedig nem is volt olyan sok...bár elég sűrű volt...Na mindegy. mindkét cicit most üresre szopizta (szinte) - nemtom mennyit, de még 25 ml-t sikerült fejnem. Wolga, ha olvasol várom az infot, hogy szedjem a homeos izéket...azt az u-betűset.
Na azért remélem az éjjeli szopikmegnyugtatnak, lesz tejci, és akor nem izgat, hogy nem hízik, akkor csak ne fogyjon!

Tücsökmami, okesz. én is most egy kicsit pihegnék, hátha jót tesz a cickóknak.Kép

Mancs! Édik vagytok apustól, babustól, Vukkostul, mindenestül! Kép
Peti még mindig olyan kis Mancsos ábrázattal rendelkezik! Kép

Gabi, majd írd meg hogy hogy van Livi holnap! Izgulunk ám értetek! KépKép

Na jó éjt.
Van kép a négykézlábról, ezt skubizzátok. Hinnétek hogy most múlt 4 hónapos? Kép
Kép

Hűűűű, de fincsi anya...Kép
Kép

de mi volt ebben, lehet hogy nem is ásványvíz?!?!KépKépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

<font color="660000"> Bubek,
írok sms-t!

P. Wolga</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Mancs, köszi a mailt, jó volt olvasni minden sorodat. Sok mindenben a sajátomra ismertem, de azért ezek a beszólások nem semmik!!! Kép
Ahol Mancsbá lógatja Petikét, na azon tiszta Mancs a kistöki!! Kép Cukimanó. És mint a többiek is mondják, az első hetek tényleg másról sem szólnak, csak cici, kaki, büfi, alvás. Majd aztán egyre ügyibb lesz, és 10 perc alatt lerendezi a kaját, ráadásul elkezd veled kommunikálni szopi közben, hát az nagggyyyon jó lesz! Bence rendszeresen elkezd rötyögni szopi közben, és csorog ki a tej a száján... Kép Kép

Bubek, azért ha szopizik, hiába érzed üresnek, termelődik az a tejcsi, csak nem ömlik. Hajrá továbbra is!

Nekem most a jobb cicim nem termel annyit, mint eddig, szóval most én is minden szopit a jobbal kezdek, hogy többet legyen stimuzva.

A pénteki tali hogy lesz??? Hol lesz a tali, egyéb részletek?

Gabi, szerintem nem hogy baj a közösség, de kifejezetten jó. Én sem szeretnék egy négy fal közt felnövő gyereket, és egy idő után kell a változatosság is. Plusz, a bacik szempontjából is jó, mert egy csomó bacival találkozik már most, amit észrevétlenül "regisztrál", és akkor az később nem fogja leteríteni. Én is fogok vele közösségbe járni, sőt, ősszel már Benyó is 7-8-9 hónapos lesz, tuti nézek én is ilyen bölcsit, ahová ti jártok.

Bubek, nagyon édi Marci, nem úgy néz ki egyelőre, mint aki éhezik. Főleg ez a mászóakció!! Kép

Na pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bubek,
nem semmi ez a gyerök! Mi ebben a korban tapsikoltunk Livinek, hogy hasra fordult!KépKépKép

Tegnap már csak hőemelkedése volt, a fosizás is lement 7-ről 4-re, viszont ma reggel mire ébredtünk (11 óra alvás utánKép)? Tele van apró piros pöttyökkel a felsőteste meg a nyaka...
Kezdtem örülni, hogy de jó, végre fény derült a titokra: bárányhimlő! Felhívtam az ügyeletet, aszonták, hogy ha a fejbőrén nics és nem viszket neki, akkor nem az. De akkor meg mi? Hááááááááát, lehet vírus is, hangzott a válasz. És akkor most mi legyen? Hát, ha viszket neki, akkor fenistil csepp, kálcium pezsgőtabletta, kedden gyerekorvos.
Szóval, a változatosság gyönyörű dolog! Nem látom, hogy viszketne neki, de ezt a kemény 2 órát, amit ma eddig ébren töltött, azt végig nyűglődte.

Na, én nem nézem tovább, ahogy ezek itt bénáznak, megnézem, mi bajom van!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, én is drukkolok, és egyben felhívnám figyelmed a murphy alaptörvényre, hogy a krach mindig hosszúhétvégén köszönt be...

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
igen, eddig akármi gond volt Livivel, mindig vasárnap volt. Most ugyan a hét közepén kezdődött, de a java szombatra esett! Már nem is tudom, hogy KépKépKép vagy KépKépKép...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Na gyorsan, míg nyugiban van, írok.

Képzeljétek tegnap estére annyira elfáradtam, hogy a sírógörcs határán voltam. Ilyen Beni születése után volt utoljára. Kezdődött azzal, hogy szombat este akartam 11kor zuhizni menni, előtte benéztem Benihez és hatalmas nagy szemekkel nézelődött. Na akkor még szopi, altatás, éjfélkor feküdtem, éjjel 2x szopott, 5kor kijöttem fejni, hogy ezek után 10-ig fel sem fog ébredni. Aha. 6:45-kor már iszonyúan magyarázott, és vissza sem tudtam altatni. Délelőtt mentünk a kertészetbe, a kocsiban kemény 20 percet aludt, délután pedig 1 óra 20 percet. Gondolhatjátok, milyen fáradt volt már délután és este. Mi meg megcsináltuk az erkélyt, vettünk virágokat, tuját, virágföldet, majd meg szakadtunk. Volt nagy ebéd Anyu itt volt, és délután vásárlás, meg nekem is meglett az új "legjobb barátom"!!! Kép Mire ezt beépítettük, helyet kellett nek icsinálni, pakoltam be-ki, totál kilettem.Beni végre este fél10kor aludt el.

Gabi,
puszi Livicseknek!!! Remélem most már megmondja valaki, hogy mi lehet a baj. Lehet, hogy mindenért egy nyavajás kis fogacska a bűnös?Anyós úgy gondolja, hogy a talin kapott el valamit? Remélem nem Beni kulcsaitól. Nekünk semmi bajunk (kopp-kopp-kopp), csak nekem kezd az allergiám kijönni, már viszket a torkom és a szemem néha. Kép
A lányos rucikról nem kapunk képeket? Kép

Péntek: megnéztem most, már jó időt mondanak. Kép
Margitsziget, szerintem megint úgy 12 körül kéne, mint a múltkor. Még kiderítem, hogy melyik részén lesz ez a móka, ok? Aki gyalog jön, mindkét irányból a 26-os busz jó, az alacsonypadlós, babakocsival is jó.
Ki jön?

Mancs,
köszi a történetet!!!!
A törvény nevében: KépKépKép
Nagyon szépek vagytok, nagyon nagy lett Petike! Kép Mancspapa! Gyere Te írni, majd Mancsmama diktál! Kép
Jók a Vukos szerkók! Kép
Látom bírja kölök a Megasztárt! KépKépKép

Bubek,
részeg Marci nagyon édi! Kép És elképesztő ez a mászás! Nagyon ügyi, erős. Nem úgy néz ki, mintha kevés tejcit kapna!!!! Kép
További drukkok mennek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na, mennem kell, majd még jövök, ebben a gyönyörű majálisi időben úgysem nagyon lehet mit csinálni. Most vár a házimunka, egyik fiam még, a másik végre már alszik. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska
Szegény Livicsek! Kép
Olyan kis aranyos ilyen bágyadtan...

Bubek
Örülök,hogy sikerült a tejhozamot növelned! Kép

Mancs
Tök aranyos a kiskrapek!
Szőrös popsi... Kép Kép Kép

Én nem fejek egyáltalán arra más nincs energiám...
Anyukám egyfolytában azzal riogat, hogy el fog apadni a tejem... de azért az nem olyan egyszerű ugye???
Attól fog elapadni, hogy ezzel idegesít...

A jóalvó babák szüleit kérdezném... ti mit csináltatok a cicitekkel amikor a kölök éjjszaka jóízűen durmolt?
Ma éjjel 10 óra telt el a két szopi között, ami baromi jó lenne ha éppen a melleim nem akarnának felrobbani...
Ugye nem baj, hogy ilyen sokat alszik??? ...milyen hülyeségeken agódok ahelyett, hogy örülnék...
Este fél nyolc körül kezdtem a szopit, a következőt hajnali fél hatkor... addigra már mindkét cicim robbanni akart, nem csak a soros... ezért egy kicsit adtam neki a másikból is, hogy ne feszüljön annyira... mondanom sem kell, hogy az egész ágy a hálóingem úszott a tejben... felültem az ágyban és szabályszerűen csöpögött mindkét cickó...

Azt vettem észre, hogy az egyik mellemből szívesebben eszik azt habzsolja, míg a másikon csak nyammog... ez miért van? Kezdek egy kicsit féloldalas lenni... Ilyenkor mit kell csinálni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac,
nagyon "sajnálunk" az átaludt éjszakák miatt. Kép
Mázlisták vagytok, de szerintem két nyugis emberkének csak nyugis babája lehet. Kép
Éjjel, ha nagyon feszít, akkor fejjél egy picit belőle, míg a feszülés érzése elmúlik. Vigyázz, nehogy mellgyuszi legyen, ezért kell a csomókat mindig elmasszírozni, a nagyon feszülő cicit picit kifejni.
Azzal vigyázz, hogy reggel mindkét cicit adod neki, nehogy túl hamar átrakd a másikra és ne jusson hozzá a hátsó tejcsihez. Ha elég 1 cici amúgy, akkor inkább SZERINTEM egyen egyből és a másikból fejjél csak annyit, hogy a feszülés megszűnjön.
Féloldalasság: én is az vagyok Kép, van benne elég tej? Mert akkor ne engedj neki, abból is egyen. Kép

Várom az újabb csoda képeiteket!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
...hát látnál néhanap nem mondanád, hogy nyugis vagyok! Kép Kép Kép
Csak az utolsó körben adtam neki a másikat, amikor már láttam a megtelt feliratot a homlokán... de mivel az volt a kedveltebb cici ezért újra belelendült.

Te fejtél? Arról mit gondolsz? Szerinted nem baj, hogy én nem teszem???
Lehet nem ártana már csak a fagyasztós tartalékok miatt is...
Ma megpróbáltam szopi után fejni de szinte semmit sem sikerült... jó mondjuk elég hamar feladtam... és a kissebb cicivel próbálkoztam...

Még mindig alszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...képek majd lesznek...

Beadtunk nagyítatni vagy 500db-ot (egy kissebb vagyon volt) de sajna papíron látszik, hogy digitális... sokkal jobban mutatnak a gépen. Nemnagyon szeretem a digitális képeket... lehet visszatérünk a filmes fotózásra...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac,
én is jobban szeretem a papír képeket.

Fejés: én fejtem és most bőszen veregetem a vállam miatta, mert azért most már használunk fagyasztott tejet is. Cicim napi 700 körül bír, Beni e körül eszik (gondolom Áron ennél többet, de az én fiam a semmitől is hízni tud Kép), de mostanában hébe-hóba 800 körül is van, hogy fal, ekkor este beiktatunk plusz egy evést és ilyenkor fagyasztottat kap. Mivel mi kanalazunk mostanság, így most ezerrel fejek, éjjel kb. 50-80at, reggel 200 fölött, aztán 120-160 között, az utolsót fél 6 körül, utána már nem nyúlok a cicihez, hogy maradjon Beninek lefekvéshez tejcsi.
Szerintem akkor fejjél, ha úgy érzed, hogy csökken a tejcsi, vagy ha szeretnél lefagyasztani. Pár alkalomra szerintem mindenképp érdemes, nem kívánom, de soha nem tudhatod, esetleg mikor leszel beteg, hogy gyógyszert kelljen szedned, vagy mikor kell elrohannod valamit intézni, vagy mikor mész moziba, színházba ... Kép
Persze előtte próbáld ki, hogy Áron elfogadja-e van olyan baba, amelyik nem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Petike szunyálKép
Tegnap miközben Mancsbá Nektek írt, a kölök úgy leokádott, hogy a hátam mögött levő díszpárna, a derekam, a melegítőgatyám, de még a bugyim is szmötyis lettKép

Mamacka,
örülj, hogy ilyen nagyokat alszik Áron!Kép Nekem is szokott így feszülni a cickó, csak nekem mindezt a 3 óránkénti etetés mellett teszi... Éjjel is... Melltartóbetétet nem használsz? Egyszer az is átázik, de sokkal később, mint a hálóinged. Éjszakára én sem akartam használni, de az első tejtől csöpögő lepedő látványa meggyőzöttKép

Gabuska,
hogy van Livi? Akkor most bárányhimlő vagy sem?
Péter névnap: június 29. Ekkor tartjuk mi is, mert van 2 Péter és 2 Pál is a családbanKép

Minden jó tv műsoron elalszom... Szégyen gyalázatKép

Páááááá!

Kép
mancs

Sziasztok!
Mancs, nagyon édik vagytok a képeken! A szmötyis történeten jót mosolyogtam Kép Minket még elkerült a szmötyi Kép Nem is hallottam még ezt a kifejezésd, de nagyon tetszik!
Mamac, én sem fejtem. Az az fejtem, de csak később és minimálisat. Azt viszont csak azért, hogy most legyen 100ml tej a fagyasztóban. Viszont a napokban ki is próbálom, hogy Szonja kéri e. Ha kéri akor már nem is lesz semmi a fagyasztóban. Ha nem kéri akkor meg úgy is feleslegesKép
Gabus, sztem is aranyos a bágyadt Livicsek, de nem bágyadtan is ennivaló így inkább gyógyuljon meg hamr. Főleg legyen láztalan!
Tücsökmami, neked vagy nagyon jó a humorod vagy vmi bibi van a szépérzékeddel! Megnéztem a képeket,...eddig is dagadtnak tartottam magam, de a képek láttán csodálom, hogy a párom rám tud nézni Kép Kép

Jajj, felkellt Szonja,....

Kép Kép
natasa1975

Most csak annyi,

Gabus, nekünk a dokinéni mondta, hogy ha a lábán nincsenek pöttyök, akkor nyugodtan lehet a láztól, mjelegtől, izzadságtól is. Főleg ha nem viszket. Szóval ha magától elmúlik egy két nap alatt, akkor az valsz. attól van. A dokinéni mondta nekem a hintőport is, de én nem hintőporoztam, amikor Marcinak is voltak pöttyei, mert a lábán és a hátán amúgy sem volt, és feleslegesnek tartottam, mert nem volt zsíros a bőre vagy ilyesmi. Én hagytam úgy ahogy van, csak este fürcsi után akkor nem olajoztam.

Ja Wolga, köszi, megkaptam! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?