Sziasztok,
hűha... milyen jó sokat írtatok...
Remélem mindenkinek szép húsvétja volt. Mi beszereztük 4 hét után az első jó kis zöld taknyos bölcsis bacit, de szerencsére csak egy nap vol tláz, aztán jókedv, napocska, orrszívás
Ma már mentünk is bölcsibe, és képzeljétek: a gyerek szeret járni
Nem is hiszem el, de már játszik szépen, nem sír, hogy menni kell, és folyton emlegeti a bölcsis néniket meg gyerkőcöket, hogy "imájja" őket
Olyan nagy megnyugvás
A legeslegeslegeslegnagyobb hír: több mint 72 órája nincs cici!!!!!! Egyszercsak nem kért, és miután másfél nap eltelt csak akkor hiányolta. Így gondoltam, akkor mostmár vége. Eddig 2x nyafizott picikét, de olyan kis ügyi. Sehol az a kétségbeesett ordítás a ciciért, mint eddig.... Jó tündérke járt nálunk????
Igaz a hormonjaim csak úgy rohangásznak, meg van kis cicigyuszim is, de azért ez nálunk olyan nagy haladás.... Csak most meg én depizek picit, hogy már sosem fogom szopiztatni az én kisfiamat... pedig 2 éve ez a dolog olyan szerves része az életemnek...Fura érzés, hogy ennek is vége
Sancsa,
158
, de általában a 160at én is megelőlegezem magamnak
) És ha láttál volna engem, én is egy kis gömb voltam...De már úgy várom, hogy megint az legyek
Pancsika,
én fiús anyuka vagyok, de azt hiszem Móni egyet fog érteni: a fiúk éppúgy tudnak hisztizni, mint a lányok.... sőt...
Azelőtt én is azt gondoltam, csak lányom lehet... El sem tudtam képzelni magam fiús anyukának, most meg fordítva. Ha választhatnék megint fiú kéne.... Hidd el, az lesz a legjobb ami leszel... A kis törpék teljesen átformálnak mindent
Álmok: én terhesen egyszer azt álmodtam, h szülés közben úgy kiszőrösödött a hátam, h nem tudtam tőle feküdni. Így folyton járni kellett a kórházi fodrászhoz borotváltatni... Ja és egy fontos részlet: csak a menyasszonyi ruhámat tudtam felvenni, mert annak volt szabad a háta
Annyira durva, nem?
Függöny
Egy év múlva megkérdezem, mikor mostad utoljára ;)
Ditke,
csajok tündérek... Annyira különleges dolog, ha valakinek ikrei vannak
Én is szemétgyűjtős vagyok
, visoznt még sohasem nyertem
De melyik csokiról is van most szó???
Krisz,
csorbacsík Dorka olyan édi
Nekem nagyon csúnya fogaim voltak oviban, szétcumiztam őket
Mégsem csúfoltak soha.
Marci imádja a tejitalt, amit ajánlottál... de csak akkor issza meg , ha mondjuk neki, h Dorka ital
Era,
grillezés
kácsingózok rendesen
Olyan jó egy kis kertecske....
Bocsi, h csak úgy elhajtottunk múltkor, de a kocsinak menni kell, különben felébred a Manó
Gyerekmentes taliban bármikor benne lennék. Gyerekesben meg májustól újból