Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Túléltük a húsvétotKép

Pancsika!

Nekem nagyon sok virágom volt, de szinte teljesen száműztük őket a lakásból. Egyrészt mert megeszik a levelét, másrészt mert kilapátolgatják alóla a földet. Ha magasan van meg magukra rántják és jobbik esetben a földre esik, rosszabbikban meg a fejükreKép
Na adtam megint valami jó kis álmodnivalótKép

Era!

Nekünk a szerda egyelőre nem jó, ha sikerül apa vesz ki szabadnapot és visszük Pepét ultrahangra. Van egy kis vesemedence tágulata, azt kell időnként ellenőrizteni.
Persze ez a főnöktől függ, nem tudom elengedi-eKép

Ditke
ditke62

Hát ilyen amikor együtt játszanak:

Kép

és ez a vége:

Kép
És ez megy naponta milliószor. Tegnap és ma különösenKép
Aki még egyszer azt meri nekem mondani, hogy "de jó, hogy ikreid vannak, legalább eljátszanak együtt", azt lelövömKép bocs...

azért tudnak angyaliak is lenni:

Kép

Fürcsi után Pepe:

Kép

Egy kép Cseniről:

Kép

Jó éjt!

Ditke és a csajokKépKép (17 hó)
ditke62

Sziasztok!

a szerda nekünk sem jóKép
talán csüt inkább?Kép

párhuzamosan egy délutáni gyerkőcmentes talit is össze kéne hozniKép
kinek mikor jó kb?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Akkor legyen a csütörtök.

Ditke!
Biztos front voltKépKép, mert Anna kibírhatatlan volt a 3 nap alatt. Már ma is úgy voltam, hogy elviszem valamelyik nagyihoz, de nem akar menniKépKépPedig még csak fél 9.

Krisz!
A héten nekem nem túl jó a gyerekmentes...

Megyünk reggelizni.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hát, a gyerekmentes...majd ha iskolában lesznekKép
A férjem csütörtökön megint elmegy és csak hétfőn jön, anyumék meg így is azt mondták hogy legközelebb akkor vigyáznak rájuk ha betöltötték a 18-atKép
Valóban nem angyalok, de azért...

A csütörtöki gyerekes viszont nekünk jóKép

Era!

Lehet hogy tényleg front volt, különösen vasárnap kergettek az őrületbe, mintha egy szirénázó mentőautó parkolt volna le a lakásbanKép
Ilyenkor el sem tudom képzelni mi megy ott ahol 3-4-5 gyerek van?!

Megyek, tanulok egy kicsit míg alszanakKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Én ilyen napok után a 2. gyereken is nagyon elgondolkodomKépKép

Nem nyertem ma semmitKép

Képek:
Az első grillezésünk idénKép
Kép
Kép

AlvásKép
Kép

Ezt a sportot űzi legújabbanKép

Kép
Kép

És ez, mert szépKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

na persze elfelejtettem:

Ditke!
Csajok nagyon édesek!!!Kép

Orsi!
Túléltétek a pénteket?

Krisz!
Láttuk ma Dorka csajt Mamával, tevéket néztekKép

Vasalnom kellene......brühühü

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era és Ditke nagyon jók a képekKép mindig megállapítom, hogy milyen szép gyerkőceink vannakKépKépKép

Nagymamizott a csaj mert elmentem cipőtnézni és végre tudtam venni egyetKépKép Dorkának persze egy jót sem találtamKép

Francia filmnapok lesznek 19től, nagyon klassz filmek lesznek az ApollóbanKép

Dorka nyuszizott húsvétkorKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Csak ámulok a képeken, annyira aranyosak a csajokKép
Anna alvásaKép

Era!
A csütörtök nekünk nem a legjobb a refi miatt, de ha nem gond, hogy kb. 1/4 12 lesz mire odaérünk, akkor megyünk. Csak, hogy ne maradjanak a lányok udvarló nélkülKépKép Egyébként is Berci mindig indulni akar otthonról és ha kérdezem, hogy hova megy, akkor mutat egy olyan festményt, amit Nektek is készített, innen jöttem rá, hogy hozzátok indul állandóanKépKép
Tényleg, ha jó nektek a szerda nem jöttök el játszani délelőtt hozzánk?
A péntekkel kapcsolatban van rossz is és jó is. A lámpák nagyon jók lettek, de ezért a tetőről kellett átfúrni mindenhol a plafont. Este 1/2 9-kor mentek el a villanyszerelők. Még akkor kezdtünk takarítani, mert Laci meg másnapra előrelátóan vendégeket hívottKépKép
A napernyőt még ma jönnek szerelni, mert az a banda kriminális volt. A fél cuccot otthon hagyták, egy helyen el is szabták a szerelést, de még nem értek ide. Nem tom mikor akarják befejezni...Biztos amikor Berci a legmélyebben alszik...

Manó!
Jobbulást a fiúknak, meg neked is, ha még benne vagy. Pénteken nem lesz tali, de ha van kedvetek, gyertek át Imivel és Zsigával játszani. Vagy mi is elmehetünk a máltaira ha jó idő van és lehet játszóterezni. Olyan régen találkoztak a fiúk, sztem örülnének neki.

Na megyek, mert angol házi vár rám és a szokásos vasalásKépKép
Kép
Kép

Ja és Erának már mutattam, Berci festett és gyurmázottKép
Kép
Kép

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok,

hűha... milyen jó sokat írtatok... Kép

Remélem mindenkinek szép húsvétja volt. Mi beszereztük 4 hét után az első jó kis zöld taknyos bölcsis bacit, de szerencsére csak egy nap vol tláz, aztán jókedv, napocska, orrszívásKép Ma már mentünk is bölcsibe, és képzeljétek: a gyerek szeret járniKép Nem is hiszem el, de már játszik szépen, nem sír, hogy menni kell, és folyton emlegeti a bölcsis néniket meg gyerkőcöket, hogy "imájja" őket Kép Olyan nagy megnyugvásKép

A legeslegeslegeslegnagyobb hír: több mint 72 órája nincs cici!!!!!! Egyszercsak nem kért, és miután másfél nap eltelt csak akkor hiányolta. Így gondoltam, akkor mostmár vége. Eddig 2x nyafizott picikét, de olyan kis ügyi. Sehol az a kétségbeesett ordítás a ciciért, mint eddig.... Jó tündérke járt nálunk????
Igaz a hormonjaim csak úgy rohangásznak, meg van kis cicigyuszim is, de azért ez nálunk olyan nagy haladás.... Csak most meg én depizek picit, hogy már sosem fogom szopiztatni az én kisfiamat... pedig 2 éve ez a dolog olyan szerves része az életemnek...Fura érzés, hogy ennek is vége Kép

Sancsa,

158 Kép , de általában a 160at én is megelőlegezem magamnak Kép) És ha láttál volna engem, én is egy kis gömb voltam...De már úgy várom, hogy megint az legyek Kép

Pancsika,

én fiús anyuka vagyok, de azt hiszem Móni egyet fog érteni: a fiúk éppúgy tudnak hisztizni, mint a lányok.... sőt... Kép Azelőtt én is azt gondoltam, csak lányom lehet... El sem tudtam képzelni magam fiús anyukának, most meg fordítva. Ha választhatnék megint fiú kéne.... Hidd el, az lesz a legjobb ami leszel... A kis törpék teljesen átformálnak mindent Kép

Álmok: én terhesen egyszer azt álmodtam, h szülés közben úgy kiszőrösödött a hátam, h nem tudtam tőle feküdni. Így folyton járni kellett a kórházi fodrászhoz borotváltatni... Ja és egy fontos részlet: csak a menyasszonyi ruhámat tudtam felvenni, mert annak volt szabad a háta Kép Annyira durva, nem? Kép

Függöny Kép Egy év múlva megkérdezem, mikor mostad utoljára ;)

Ditke,

csajok tündérek... Annyira különleges dolog, ha valakinek ikrei vannakKép
Én is szemétgyűjtős vagyok KépKépKép, visoznt még sohasem nyertem Kép De melyik csokiról is van most szó???

Krisz,

csorbacsík Dorka olyan édiKép Nekem nagyon csúnya fogaim voltak oviban, szétcumiztam őketKép Mégsem csúfoltak soha.

Marci imádja a tejitalt, amit ajánlottál... de csak akkor issza meg , ha mondjuk neki, h Dorka italKép

Era,
grillezésKép kácsingózok rendesenKép Olyan jó egy kis kertecske....
Bocsi, h csak úgy elhajtottunk múltkor, de a kocsinak menni kell, különben felébred a Manó Kép

Gyerekmentes taliban bármikor benne lennék. Gyerekesben meg májustól újbólKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Krisz!
Hol sikerült cipőt venned?
Olyan édes DorkaKép
Hol lehetett nyuszit simizni?
Köszi az infót a filmnapokról.

Orsi!
Berci nagyon helyes és ügyesKép
Nekünk OK a holnap.
Mit szólnátok az állatkerthez? Ha meg rossz az idő, megyünk hozzátok.
Nekem jó a 1/4 12 is. Anna ma is 1/2 2-kor aludt el. Erősítsétek a fiús frontotKép
MesterekKép

Manóka!
Nem megy át neked a mailKép

Olyan jót vasaltamKépKép
Megyek is iszom egy kapucsínót, mert megérdemlemKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era!

Akkor reggel egyeztetünk, OK?

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Hű micsoda forgalom volt ittKép

Orsi,
milyen nagyfiú ez a BerciKépKép
Dorka jött és Bercit kellett nézniKépKép
csudaszépek a képek és a gyurmák isKép milyen gyurmából csináltátok?

Gabi,
ez szuper!!KépKép nagyon ügyes MarciKép
DorkaitalKép

Holnap esetleg mégis talán jó nekünk 10 után, mert én angolon vagyok, legfeljebb Anyukám elhozza DorkátKépKép

Tényleg Era már kérdezni akartam Anna hogy bír fent lenni du 2ig?
Valszeg az lehet a baj nálunk hogy Dorka velünk együtt kel fél7-kor...

Krisz
krisszie

Krisz!
Sima iskolás gyurmából. Én is keresgettem, hogy van-e olyan, ami ilyen kisgyerekeknek gyártódott, de nem találtam. Aztán rájöttem, hogy felesleges is, mert úgyis ott vagyok, amíg gyurmázik, tehát látom, ha valami olyat csinálna vele, amit nem kéne De egyébként nem is próbálkozott. Ja és ez így nem olyan pénztárcarengető...Egyébként a festést is rendes iskolai temperával szoktuk csinálni. Arra sem veszek már különleges festéket.

10 előtt mi sem indulunk el, legalábbis ahogy a két gyerkőcöt ismeremKépKép (nem Era???), úgyhogy gyertek sztem!!!

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Áhhhh, 10 előtt semmiféleképpenKép

Én olyan 1/2 11 körül gondoltam az állatkertnél.

Krisz!
Anna úgy bírja 1/2 2, 2-ig, ha 8-ig alszik.
Ha korábban kel Õ is hamarabb elalszik. Meg azt figyeltem meg nála, hogy a délelőttöt jobban bírja. Este azért alszik időben, mégha sokáig is alszik délután.

Gabi!
Én olyan jót nevettem az álmodonKép, bocsi.
Örülök, hogy nálatok is ilyen könnyen ment a cicileszokás!

Grillezni meg majd lehetne egy közöset....úgy mint tavaly...emlékeztekKépKépKép
Ha most elkezdjük szervezni, még hátha nyár végéig összejönKépKépKép

Orsi!
Reggel egyeztetünkKép
Anna mondta, hogy menjünk hintalovazniKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Akkor holnap tali nálunk.
Mindenkit várunk szeretettelKép

Era

Era
Kép
era75

Ok, mi megyünk, csak meg kell várnom a mestereket. Remélem jönnek, mert ma felénk sem néztekKép

Ditke
ditke62

SziasztokKép

Era,
klassz volt nálatokKép köszi a meghívástKép

képet nem teszek fel, bár viccesek lettekKép mindegyiken grimaszol legalább egy gyerkőcKép

Dorka fél2-fél4-ig aludt, este kukorékolás lesz már látom előreKép

jövő héten lehetne nálunk is a tali csüt vagy péntek délelőtt, okés?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Era!

Tényleg jó volt, köszi!Kép

Krisz!

Nekünk úgy néz ki oké a taliKép

Gabi!

Gratula a bölcsihez, a cichez meg különösen! (irigykedemKép)
Igaz, nem tudom elképzelni sem milyen lesz ha egyszer csak nem szopnak, már úgy megszoktamKép
A nyárban bízom, azt figyeltem meg, hogy ha nem unatkoznak akkor nem is igénylik annyira. Ha egész nap kint lesznek hátha elfelejtikKép
"Szemétgyűjtés": én kb. fél éve kezdtem de azóta teljesen "belebolondultam". Igaz, tényleg semmit nem dobok ki, figyelem hol, mivel, mit lehet nyerni, de eddig már több dolgot is nyertem, szinte minden héten hoz valamit a postás. Persze vannak köztük olyanok is bőven amit semmire nem használok, de azért már maga a nyerés öröme is megériKép
Ez a mostani meg a Mars, Snickers, Twix, Bounty csokikkal volt/van, bár mostanában nem nyertem ennyit, de azért nem adom felKép

Jó éjt, megyek tanulniKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Jó kis tali volt, köszönjük a vendéglátóknak!

Kicsi a rakás:o)
Kép

Krisz! Nekünk a péntek egyáltalán nem jó a jövő héten, a csütörtök pedig megint úgy, hogy 11 után mennénk. Na majd figyelem, hogy a többieknek melyik nap jó.
És köszi a képeket:o)

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

sziasztok!

nagyon jo volt a tali, Flora teljesen be volt pörögve. még haza fele bementünk az apjáért az egyetemre, ott is nagyon elemében voltKép amint hazamentünk, két perc alatt beájult és 3 órát aludtKép

remélem azért Dorka kiheverte Flora ölelgetési rohamát. sose szokott ilyet csinálni, meg ő is utálja amikor az uncsitesója ezt csinálja vele. sztem a fáradtság és hogy egy hete nem volt ő se emberek között. remélem ez nem lesz általános

ma voltunk vissza a dokinál, kiderült, hogy mégse ez a mononucleosis volt ezenugyanis már valamikor átesett. most azon gondolkozom, hogy ez nem a három napos láz lehet ez a betegség, mert a doki kérdezte hogy jelentkeztek e avégén kiütések. ez a kiütéses lázas betegség meganno páriszban volt amikor még egy éves volt. de azt nem tudom, hogy most mi lehetett a baja. jo hogy kétszer szurták megKép
valószinű hogy vmi bakteriális fertőzés volt.
megyek még egy kcsit takaritok. ma gyerekmentes nap van fél 5-re megyek érte. most nagyizik a csajsziKép

Krisz, Orsi Era!
majd elkülditek a képeket emilben ha nem gond?köszi

nekünk a jövöhéten a péntek jó a csütörtök nem mert akkor lesz az oviban a kerti parti.

sziasztok
enci
renci

Renci!
Megkaptad a levelemet? A címedre küldtem még pár napja.

Képzeljétek , járok intim tornára. Nagyon jó, élvezem eddig. Kikapcsolódásnak is jó. Volt ilyen meditációs gyakorlat is a félidő táján, néma csend, halk zene stb. mindenki hanyatt relaxál a szőnyegen, csak én kuncogtam bele a teljes csöndbe, mert Kiselefántomnak annyira tetszett a zene meg a fekvés, hogy őrülten elkezdett hullámzani, meg pörögni.
Ditke!
Gyönyörű a két kis manó!!!
Sziasztok!!!
pancsika

Sziasztok!

Nagyon, nagyon jó volt ez a tali isKép

Képeket majd küldöm, de most nincs itthon Anna pár napig, és semmire sincs időmKépKépKép

A jövő héten akkor nekünk sem jó a csütörtök( mi is megyünk az oviba), csak a péntek.

Krisz!
Ti nem jösztök megnézni az ovit?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

az oviban délelőtt lesz a kerti parti? legfeljebb ott lesz a taliKép

Dorkával voltunk ma kavicsozni az egyetem előtt, még mindig imádjaKépKép szóval akár oda is kiterelhetnénk a gyerkőcöketKépKép

Móni,
nektek jó lenne valamelyik nap?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Életjelet adok magunkról. Élünk virulunk, csak időm nincs semmire. Mivel beléptem a háromgyerekesek táborába, így aztám az időm nulla lett. Na mielőtt képzelődnétek bemutatom családunk legifjabb tagját:

Kép

Na itt a két lány kedvence most 7 hetes és agyon hisztis a dög. Szobtiszta viszont. ezért nem sok mindet tettünk így vettük Kép

Ha a tali pénteken lesz mi is mennénk. Akkor úgy is megyünk debrecenbe, Zsani meg már nagyon vágyik gyerekek közé is. bár most Lidike a favorit az az első szava reggel hogy hol van.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine!

Tetszik a harmadik "gyerek"Kép

Pancsika!

Tetszik az intim-tornás sztoriKép

Sajna mi a héten valószínűleg nem tudunk talira menni, mindig van valami elintéznivalóKép

Kata!

Ma voltunk a boltodban, vettünk is egy szandit az egyik csajszimnakKép Sajna előre nem tudtam Neked írni mert az uram "hirtelen felindulásból" kitalálta hogy van egy órája, intézzük el a cipővásárlástKép Nagyon szép dolgaitok vannakKép

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

megyünk most délelőtt az egyetemhez kavicsot dobálniKép
jön még valaki?Kép

Krisz
krisszie

Mikor indultok?

babafalva.hu vonalzó
brosi

sZIASZTOK,
soha nincs időm írniKép már vagy 3-4x elkezdtem, de mindig elmaradok. Imi remélem, hamarosan elalszik, addig csendesen írogatok, nem akarom zavarniKép

Tali nekünk 12-körül lenne jó, mert mostanában minden reggel úgy ébred, hogy megy a bölcsibeKép Kinéz az ablakon, mert reggel már kipakolják a játékokat. Bármilyen fáradt, 2 óra előtt nem alszik el, így ebéd után nekünk még van szabadidőnk. Persze, nehogy tőlünk tegyétek függővéKép

Era,
virágok gondolom, majd a jövő hónapban jönnek már. De nem is baj anyagilagKép

Cipőt én Iminek valamelyik nap a CSórában vettem, nagyon jó árban, Akkor sok gyerekcipő volt. Játszónak sztem érdemes ott is megnézni, mert sok új van,és árban kedvezőek. Igaz, doboz nincs hozzá.

Intim tornán én is nagyon gondolkozok, Józsán van egy hely, ahol lehet, 2 napos, szombat- vasárnap, ha van valakinek kedve, akkor mehetnénk együttKép

Nagyon szép idő van, de állítólag csüt-péntek már hűvösebb leszKép

manóka
manóka

Sziasztok,

okés legyen akkor péntekKép ha nem lesz jó idő gyertek hozzánk, de ha ilyen szupi napsütés lesz akkor biztos nem akartok bent ülniKép mehetünk a máltaira is pl.
kinek mihez van kedve?

és saját káromon okulva már kell a napkrém!! Dorkával 2 órát voltunk kint, az Õ karja is lepirult, de az én vállam is húzódik. 11 után már nagyon tűzött a nap!

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Most tudok csak írni,nálunk tombol a bárányhimlő.
Orsin Húsvét első napján jött ki,két nap múlva
már én is pöttyös voltam.Szerencsére Orsika nagyon jól viselete,nem jött ki sok pötty,és csak néha panaszkodott viszketésre.Én már rosszabul viseltem,az egész fejbőröm tele volt,éjszaka is alig tudtam aludni,és nagyon gyengének éreztem magam,most már kifele megyünk belőle.Sárika is várható hogy elkapja tőlünk.
Ditke legközelebb , majd írjál és engedek szívesen az árbólKép

Suzy hogy vagytok??
Kata
jázmin

Sziasztok!

A talit a héten kihagyjukKép

Kata!

Köszi, szerettem volna írni, de a férjem teljesen kiszámíthatatlanKép Sosem tudom előre mikor ér rá hogy elmenjünk valahova, így nem is tudtam megmondani hogy megyünkKép A két gyerekkel meg nem merek egyedül elindulni, szerintem két perc alatt átrendeznék a kirakatodatKép

Jó éjt mindenkinek, engem még vár a könyvKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Nekünk a héten nem jó a péntek sajnaKép
Nektek viszont nagyon jó talit!!! Kép

Felvették Bercit az ovibaKép

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Era, mikor van a nyílt nap?

mindjárt indulok mosógépet venniKép végre találtam egy jótKépKép

Dorka az egyetemnélKép

Kép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Meghoztam a csajt, végre, már nagyon hiányzott.
Szerencsére nagyon jól érezte magát! Azt mondják, áldott jó gyerek, csak nekem tartogatja a hisztiketKépKép
4 nap alatt jó sok összegyűltKépKépKép

Nadine!
Gyönyörű ez a 3. gyermekKép

Manóka!
Én is remélem, hogy már csak a jövő héten jön! Így hónap végén....KépKép
De jó, hogy Imi ennyire szereti a bölcsit!!!
Anna is 2 után alszik el.

Krisz!
Nekünk is jó a péntek.
Nekünk jó a MáltaiKép
Olyan jók ezek a képek!Kép

Kata!
Jobbulást nektek!

Orsi!
Ovi:SZUPER!!!!!!Kép

Ma 3-tól van a Majális az egyik oviban, erre Anna 1/2 3-kor aludt elKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
ma reggel úgy döntött Imi, hogy babatalira menjünkKép
Így megoldódódott a dilemmaKép

Jázmin,
a bárányhimlőKép és, hogy még te is elkaptad,gondolom, külön kellemesKép
Gyógyuljatok!

Most mennem kell, rendezik ép egymástKép

manóka
manóka

Sziasztok!

Várunk mindenkit szeretettelKépKép

Móni,
örülök, hogy Imi mégis kihagy egy napot a bölcsibőlKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Babatalira mi is mennénk! Jó lenne ha nem esne, mert Zsani két hete a játszótérért rágja a fülem. Mondjuk még alszanak, de ha megittam a kávém összekapom őket és megyünk be.

Era
És tudnád milyen okos ez a ki hölgy. Már totál szobatiszta és még csak ma 8 hetes, igaz az első három éjszakán amit levirnyákolt az elég egy hónapra is. Csak a lányokon vannak olyan nyomok mintha egy macskával vesztek volna össze, mert szeretik gyipálni Lidikét, és persze védekezik foggal körömmel.

Orsi
Zsani is tegnap kapott levelet, hogy felvették, meg egy több oldalas űrlapot a gyerek szokásairól érdeklődnek benne. Majd az első szülőire kell vinni, addig ki se töltöm hátha változik valami.

Ja és képzeljtétek Tegnap este Cumi nélkül aludt el!!! Annyira mérges lettem rá tegnap este, mert eloppta a neogranormont miután Gréti fenekét bekentem vele estére és az új tubus felét az asztal aljára és a parkettára kente, hogy a kezébe adtam mind a két cumiját is kidobattam vele a kukába. Azóta egyszer emlegette, de nem kérte és nyugodtan alszik. Mondjuk épp előtte ürítettem ki és tettem tiszta nylont bele, meg mikor nem látta kiszedtem és fertőtlenítve elraktam a szekrénybe ha gáz lenne. De ezt ő nem tudja, és remélem nem is fogja keresni. Így az oviba az elalvás se lesz gond mert a macikát be lehet vinni, csak a cumi van tiltó listán.

Na megyek keltem őket....

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

sajna mi nemtudtunk elmenni a talira mert papának debrecenben van dolga és elvisz minket hétvégére magukhoz. zsolti szerdán elutazott páriszba majd szombat hajnalba jön haza, de szombaton és vasárnap is tanitania kell.Kép hétfőn , kedden is szinte csak vacsira esett haza ugyhogy alig láttukKép én eléggé elfáradtam igy egyedül még szerencse, hogytegnap anyosom eltudott jönni az oviba, mert kocsink sincs.persze ne legyek ennyire kényelmes, csak mostmár kezedm érezni a lassan 6 hónapot. ugyhogy Ditke minden elismerésem neked hogy te sokszor vagy egyedül a csajokkal. nekkem elég volt ez a hét. és ráadásul flori most kezdett el nagyon bátorkodni a mászokákon . ez nem is baj, csakhogy van amikor a legmagassab ponton egyszercsak nem kapaszkodik és ilyenkor jol jön hogy valaki ott van aki eltudjakapni mert nagy esések lennének belőle.olyan kis bátor meg egyre ügyesebben csinál mindent, de persze mindig a nagyokat akarja utánozniKép

orülök hogy mindenkit felvettekk az oviba és a cumimentességhez is Zsaninak!

Jázmin!
bárányhimlőKép

Nadine! nagyon édi a legifjabb gyermekKép

Dorka nagyon ari a képeken. tegnap hamar elmentetek, vagy mi értünk oda későn. Dorkának elég volt a nyüzsiből? Kép

sziasztok
jó hétvégét mindenkinek
enci
renci

Sziasztok!

Krisz!
Köszönjük a vendéglátást, jó kis tali volt megintKép

Annával voltunk Apájánál ebédelni, még sétáltunk egy kicsit, és nem akar aludni!!!!!
Igaz most a szobájában játszik, de esze ágában sincs lefeküdniKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

nagyon szivesen!Kép

Dorka is fél4ig szunyált, jól lefáradtKépKép

éééés itt az új mosógép!!!KépKép
már egy adag kész isKép

Enci,
mennünk kellett mert Zolival a Spárban taliztunk. Dorka olyan hisztit levágott mert nem akart jönniKép a buszmegállóból vagy 30-an nézték ahogy az ordító gyereket hurcolom... hiába no nincs is ennél szebbKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Bocs, nem érek rá visszaolvasniKép
Petra tegnap este belázasdott ma meg úgy köhög, fulladKépKép
Majdnem befektettek minket a Klinikára, alig tudtuk kibulizni hogy itthon maradhassunk, most itt virrasztok melletteKép LaryngitisKép
az volt a szerencsénk hogy ikrek és mondtam hogy vagy mind a kettőt felveszik vagy egyiket sem. Most hogy csináljam hogy az egyik itthon én meg bent egy hétig?!

Van valakinek hidegpárásítója? Milyen a jó márka? Mire figyeljek ha veszek?

Köszi, mindenkinek szép hétvégét!

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Ditke,
amit írsz, az elég szomorú, sajnos, Zsigával én is próbáltamKép
Lehet, hogy hihetetlen, de nálunk a stodal az, ami nagyon bevált, amikor beadtam 5 perc múlva jobban lett, na, meg az erkélyen üldöélt fél-1 óra.
Persze, gondolom, megkaptátok ti is a kötelező rectodelt, Fenistyl, stb gyógyszereket is.
Remélem, nem ismétlődik a dolog.
Majd számolj be, hogy hogy vagytok azóta.

manóka
manóka

Sziasztok!
Manóka,megatál nekem egy címet ahol tortát és hidegtálat készítenek,leírnád mégegyszer.Próbáltam visszaolvasni de nem találom.Köszi.
Zsigmondnak nagyon sok boldog névnapotKép
jázmin

Sziasztok!

Gyors leszek csak.

Manóka!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ZSIGÁNAK!!!!

Ditke
Hogy vagytok? Pepe jobban van már? Nekem Szombatra ment el a hangom, meg kezdtem el elég csúnyán köhögni, hát ilyenkor még jobban sajnálom a piciket, mert ők még mondani se tudják hogy fáj.

Megyek mert dolgoznom kell...

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk ZSIGÁNAK!KépKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ditke!
Gondolom nincs most sok időd, de ha lesz, írj, hogy mi van Petrával!
Jobbulást neki!

Manóka!
Boldog névnapot ZsigánakKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

SZiasztok,

hűha megint jó sok minden történt Kép

Ditke,

mi újság? Van valami változás?
Nekünk van hidegpárásítónk. Nekünk anno az ultrahangost ajánlották, abból is a BONECO márkát. Meg is vettük 36 ezerért. Sztem nem jobb, mint bármelyik másik uh-s. Vigyázni kell, mert irtó hamar betrutyisodik, drága bele a szűrő, és azt vettük észre, hogy pára ugyan van, de port meg úgy felkavarja, hogy a férjem tiszta allergia volt egész télen. Ez egyébként minden párásító hibája. Ami eszembe jutott, hogy szívesen kölcsönadom, próbáljátok ki, nekünk most úgysem kell. Így dönteni is tudtok érdemes-e venni.

Ovisoknak gratulálunk!!! Nekünk az még messzire van, de meséljetek, hogy megy ez? Felvételi azért nincsen, ugye? Kép És ki mikor kezd?

Pocisok!

hogy bírjátok ezt a sok frontot meg nyomi időt? Én annak idején úgy szenvedtem, keményedtem, nyafi voltam.... Nálatok hogy van ez? Kép)

Akartam már kérdezni: nincs kis ráérős időtök csütörtök esténként? Járunk a Garaira játszóházazni, meg babaangolra. Ez csak annyi, h angolul énekelgetünk, mutogatunk fél órát. Most új tanárnéni lesz, nem tudom, milyen, de gyertek el egyszer, sztem jó kis kikapcs. És nagyon jó kis játékok vannak, ha az angol nem is érdekel Kép

ZSigának ezúton is boldog-boldog első névnapotKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Délután írtam már egyet, de elszállt....most szedtem rá magam az ismétlésre.

Ditke!
Mi a helyzet Petrával? Sok-sok gyógyító puszit küldtünk neki Bercivel, remélem segítettKépTényleg írj, ha lesz egy kis időd, hogy mi van a kicsilánnyal! Addig is jobbulást neki!!!!

Móni!
Mi is sok boldogságot kívánunk Zsigának névnapja alkalmából!
Sajna nem tudtunk menni a múlt heti talira, megint pont elkerülték egymást a fiúk! Legalább nem kapnak hajba a csajokonKépKép Azért remélem ezen a héten találkozunk!

Nadine!
Először is jobbulást neked!
Örülök, hogy Zsaninak is sikerült az ovi! Nálatok is olyan nagy "tülekedés" volt a helyekért? Nekünk egyébként nem küldtek semmi kitöltenivalót, bár mi az értesítőt sem kaptuk meg a felvételről hála a magyar posta minőségi szolgáltatásánakKép Úgy hívott fel a vezetőóvónő, hogy nem reagáltunk a levelükre...
Kutya nagyon édiKép

Gabi!
A csütörtök este mit jelent? És hol van ez a Garai??? Mi még nem voltunk ott Bercivel sosem és a debreceni tájékozódásom még hagy kívánnivalót maga után...

Jázmin!
BárányhimlőKép
Azért talán a gyerkőcöknek jobb, hogy túlesnek rajta gyerekkorban, csak azt nehéz megérteniük, hogy miért nem vakarhatják meg a bőrüket, ha viszket. remélem Ti is jobban vagytok már!

Na megyek, mert lassan vacsiidő.

Sziasztok! Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

sziasztok!

Zsigának nagyon sok boldog névnapot kivánunk!

Ditke!

Pepének mihamarabbi gyogyulást! nagyon sajnálom hogy ez van. remélem hamar tul lesztek rajta

Mininyul!

én most már egyre jobban érzem a pocimat, kezdek fulladni, alig birommagam. hát ez nem volt Florival de ugye nemkellett szaladgálni akkor egy két és fél éves után

ma néztük Pötyikét. ő jol van bő két héttel idősebb a méretei alapján. most remélem nem a cukrommal van baj. annak holnap lesz meg az eredménye. mondjuk nem eszek tul sok édeset szerintem de a doki diétára fogott. de mivel holnap lesz meg az erdménye azért ma még beültunk egy cukrászdábaKép
sajnos a vesém tovább tágult. 3és fél centis a tágulatom és a bal oldalt is egy bő centis. ugyhogy ezenmost van mit itzgulni, megy a torna ezerrelKép
megyek vacsit csinálni
sziasztok
enci
renci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?