Mira volt...értem már, ott volt! Anyukádékkal? Mondd meg hogy puszilom őket, jó?
Amica,
ne törödj vele hogy mit csipognak az oviba, nyugodtan vidd csak te is "gyeses anyuka"! (Nem szoktak rád nézni???? Nem látják hogy babát vársz??)
Én azt bírtam az oviban, hogy az volt a "jó szülő", aki keveset vitte be a gyerekét. Magyarán akinek semmi szüksége nem volt az ovira...
Mindig olyan érzésem volt, hogy azt keresik hogy lehet minél kevesebbet foglalkozni a gyerekekkel. Ekkor meg akkor ha lehet ne hozzuk, mert az iskolás gyerekek testvérei már otthon vannak, NAGGGGGGYON kevés gyerek lesz, stb, stb.
Ki nem szarja le? Ha az ember dolgozik vagy terhes, vagy akármi ha az ovi nyitva van jogod van vinni ezért ovi nem pedig játszóház vagy mittomén gyerekmegőrző.
Én például EGYÁLTALÁN nem értem középső csoporttól a déli alvás lényegét. Vagy akár a célját, hiszen 4-5 éves gyerek már nem alszik délben ha igen akkor 11-ig éjfélig fenn van a másnap dolgozó szüleinek. A mi ovinkban 3 terem volt. Soha nem értettem hogy miért nem lehet az egyiket odaadni a nemalvó gyerekeknek. Ehelyett az Áron 4 éves kora óta minden alvásnál fenn volt az ágyban (1 vagy 2 óra mozdulatlan fekvés
) és mindig büntiben volt, mert persze dumált a többi nemalvóval akárcsak az anyja régen...
A legdurvább hogy még nagycsoportban is alszanak, következő évben pedig iskolában vannak, ahol valaki (napközis) 4-ig 5-ig tanul, de legalábbis aktív.
Na szuper, még mindig indulatos leszek ettől pedig már milyen régen volt ovis a fiam!!
(A nagyobbik háhá, de fura van mégegy fiam is!!
)
Eszti!
Ráér a ruhácska ezen ne stresszelj!!
Én is nagyon örülök amúgy hogy kihúztam eddig, és főként hogy nem kellett befeküdni, attól féltem a legjobban! Most 37 hetes, elvileg ha ma megszületik akkor is időre született, azt mondta a Rada doki hogy 37 héttől nincs koraszülés. Mi volt a Jakánál nyílt a méhszáj?
Na eldugulok mostaztánmár!!