Új privát üzeneted érkezett!

írtam korábban és eltűnt.

Na leírom mégegyszer.

Szóval Nercsi sztem kérdezzük meg vasárnap hogy mikor menjünk hozzá, nem?

Mirama: hogyhogy van cirkusz, tegnap volt Mira? Ez mit jelent?

Gabó! Csak Demalgont próbálsz rá?
Nekem a Nurofen jött be nagyon a fogfájásra.
Vendég

Sziasztok!!!

Vero!!

Szerintem a csajok arra gondoltak, hogy ha Sopronban cirkusz van mindig esik az esö! Ugye?! Kép
Itt nalunk is olyan mocsok idök vannak , de azert ma egy kis napsütesböl is volt reszünk!
Te vagy most a következö szülö kismamank? Mikor is van az idöpontod? Olyan jo, hogy mindig van valakiert izgulni. Kép

Gabo!!

Mit csinaltak a fogaddal, hogy ennyit faj? Baromi sz@r egy dolog az embernek semmihez sincs kedve ilyenkor, csak a fajdalomra tud gondolni. Legalabb is en igen! Kép

Minden nap jarok fel a hazhoz, mert mar olyan szepen alakul a lapozas. Kesz van a konyha, az etkezö es a fürdöt most csinaljak. Olyan szep lesz , mar alig varom, hogy ott lakjunk. Kép Csak majd a költözest, hogy oldom meg Laraval azt nem tudom. Takaritas, pakolas es mindezt 2-szer! Mar elöre felek töle!

Na puszi Mindenkinek! Jo ejszakat!!

Reni

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Vero!
A babaruhák vasárnap eljutnak hozzád.
A volt MATÁV pályán van a Fővárosi Nagycirkusz tehát esik az eső!Ez így szokott lenni.
Kép
Érted és a kis rokonért izgulok a legjobban!Már nagyon,nagyon várjuk Szonjával együtt.

Reni!
Itt is ramaty az idő.Egész nap szemerkélt,majd esett.Ez az április.Szeszélyes mint az ekkor születettek.Pl:Szonja.Imádom de néha elképesztő tud lenni.Egyik nap úgy ébred,hogy a világot a keblére ölelené másnap utál minden előző napi dolgot.Egyébként én mint IKREK ugyanilyen vagyok.
A férjem csak egyet kért,hogy ne legyen a kicsi IKREK.Hát kapott egy kis KOSt ami majdnem ugyan az.Kép Kép

Gabóca!
Ha gyógyszerekkel el is múlik a fogfájásod azért menj el a dokidhoz mert ha elhal a fogad az góca lehet egy esetleges gyulladásnak a szervezetedben.
Jobb ha látja kedden doki.Kitört belőlem a fogászati asszisztens.KépKépKép

Kriszti!
A férjem vette Szonjának a biciklit és nem emlékszik rá hányas.Nagyobb a barátnőm fiáénál.Tehát van ennél kissebb 2(+2 pót kerekű )bicikli.Kép

Jó ötlet a Violt vasárnap meginterjuvolni,mikor látna minket szivesen.Felhívom ha gondoljátok!

KépKép
eszti76

Igen, a Matáv pályán van cirkusz és tegnap a nagyszülök elvitték Mirát. Erre gondoltam, mégha nem is voltam teljesen érthetö. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Komolyan mondom megjött a kedvem megint babát várni. Most mindenki terhes körülöttem. Én úgy imádtam ezt az állapotot! Persze most biztos nem vágunk bele, csak a tavasz meghozta a kedvem. Meg a sok pocakos barinöm. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Végre nincsenek itthon a gyerekek, alhatnék egész délelőtt erre 6-kor felébredtem... az eső is esik, piacra akartam menni virágokért, de azért jó kedvem van, azt hiszem hozzáfogok végre a varráshozKép
Egy hete várnak az anyagokKép

Kriszti, nem találtam meg Szonja bicajos képét, de 12" és 16"-os a gyerekbringák mérete, szerintem Szonjáé már 16-os, Márton is akkorát kapott 3évesen, de Janka csak 12-est fog kapni júliusban a 3.szülinapjára.

Vero, szuper, hogy már lassan itt az időd és kihúztad addig, hogy ne legyen gáz az idő előtti szülés miattKép
Nekem csak az a lényeg, hogy júliusig eljussunk és akkor már talán nem jön túl hamar. Most még nem kezdett el riogatni a doki, de jankával nagyon rázós volt az ügy.
Épp azt számolgatom, hogy meddig vigyem oviba a Mártont, mert finoman azért, de szóltak, hogy nyárra a gyeses anyukák gyerekei maradjanak inkább otthon. Na végre mostanra beszokott a kölyök, udvar, homokozó, barátok, nem sír már, közlékeny lett és vidám erre...
Na mindegy, most azt gondoltuk ki, hogy hiába a június eleji évzáró abban a hónapban még visszük, nehogy a kórházban kössek ki.

Eszti, Gabó, Nercsi, Katus, Zsanett, Hajni azért az eső ellenére is szép napot!
Gabó, remélem jobban vagy és ha kedden tudsz tényleg menj el a dokidhozKép

Kép
Kép
Kép
amica

Mira volt...értem már, ott volt! Anyukádékkal? Mondd meg hogy puszilom őket, jó?

Amica,
ne törödj vele hogy mit csipognak az oviba, nyugodtan vidd csak te is "gyeses anyuka"! (Nem szoktak rád nézni???? Nem látják hogy babát vársz??)
Én azt bírtam az oviban, hogy az volt a "jó szülő", aki keveset vitte be a gyerekét. Magyarán akinek semmi szüksége nem volt az ovira...
Mindig olyan érzésem volt, hogy azt keresik hogy lehet minél kevesebbet foglalkozni a gyerekekkel. Ekkor meg akkor ha lehet ne hozzuk, mert az iskolás gyerekek testvérei már otthon vannak, NAGGGGGGYON kevés gyerek lesz, stb, stb.
Ki nem szarja le? Ha az ember dolgozik vagy terhes, vagy akármi ha az ovi nyitva van jogod van vinni ezért ovi nem pedig játszóház vagy mittomén gyerekmegőrző.
Én például EGYÁLTALÁN nem értem középső csoporttól a déli alvás lényegét. Vagy akár a célját, hiszen 4-5 éves gyerek már nem alszik délben ha igen akkor 11-ig éjfélig fenn van a másnap dolgozó szüleinek. A mi ovinkban 3 terem volt. Soha nem értettem hogy miért nem lehet az egyiket odaadni a nemalvó gyerekeknek. Ehelyett az Áron 4 éves kora óta minden alvásnál fenn volt az ágyban (1 vagy 2 óra mozdulatlan fekvés Kép) és mindig büntiben volt, mert persze dumált a többi nemalvóval akárcsak az anyja régen...
A legdurvább hogy még nagycsoportban is alszanak, következő évben pedig iskolában vannak, ahol valaki (napközis) 4-ig 5-ig tanul, de legalábbis aktív.
Na szuper, még mindig indulatos leszek ettől pedig már milyen régen volt ovis a fiam!!
(A nagyobbik háhá, de fura van mégegy fiam is!! Kép Kép Kép Kép)

Eszti!
Ráér a ruhácska ezen ne stresszelj!!

Én is nagyon örülök amúgy hogy kihúztam eddig, és főként hogy nem kellett befeküdni, attól féltem a legjobban! Most 37 hetes, elvileg ha ma megszületik akkor is időre született, azt mondta a Rada doki hogy 37 héttől nincs koraszülés. Mi volt a Jakánál nyílt a méhszáj?

Na eldugulok mostaztánmár!! Kép
Vendég

Mirama!

Én is nagyon sajnálom hogy lassan vége, olyan klassz volt! Érdekes hogy az Áronnál mennyire türelmetlenül vártam hogy végre foghassam, most egy kicsit sajnálom is hogy vége pedig elvileg ez volt a nehezebb terhesség, hányinger, görcsök, vérzés nem sorolom...

Nem mondok le a kislányról sem, ha minden jól alakul velünk pár év múlva talán lesz mégegy baba. Mert olyan szép babát várni, olyan klassz babázni és olyan, de olyan hamar nagyok lesznek!!!!A férjem is nagyon szeretné, pont olyan gyerekimádó mint az Eszti!! Kép Kép
Azt mondta azért örül a legjobban hogy fiú, mert így több esélyt lát rá hogy vállalkozom mégegyre!!
Kép Kép
Vendég

Vero!Demalgonom nincs csak Rubofenem meg Nurofen.De mindenképp el kell mennem,mert az a fogam van oda amit Otthon csináltak kb.8-éve.
Szóval szeretnétek majd harmadikat is.És ha az is fiú lenne?Már így is "túlerőben"vannak.Szeretem ha egy férfi gyermekimádó.Már az öcsém révén tudtam ha egyszer lesz gyerekünk tudom,hogy imádni fogja,mert mikor megismerkedtünk akkor volt az Adrián másfél éves és a maig napig odáig vannak egymásért.
Az ovis témához csak annyit az alvással kapcsolatban én is gyűlöltem aludni és emlékszem mindíg kusba kellett maradni 2-órán keresztül persze én nem aludtam.A mai napig nem tudok napközben aludni.Ha mégis akkor már vészhelyzet van.

Reni!Ez egy kiidegelt tömött fog amit még Sopiba csináltak 8-éve.Most megadta magát egy része pótolva is van.Úgy ahogy mondod semmihez sincs kedvem még enni se sőt inni se nagyon,mert baromi érzékeny.Nagyon bízom benne,hogy kihúzom keddig,mert valahogy én nem igen bízok az sztksokban.
Úgy irigyellek,hogy nemsokára költöztök abba a gyönyörű házba.Annyira gyönyörű helyen van.
Anyósod nem tud a picire addig vigyázni?

Eszti!Minedképpen elmegyek,mert biztos be van gyulladva.Te is ikrek vagy?Mennyien vagyunk:!KépKépKép

Amica!Jó pofátlanok azért.Teljesen el vannak kényelmesedve az óvónők.Itt az egyik csaj elmehetett volna dolgozni,de ugye hatra be kellett volna érnie és kérdezte a bölibe,hogy nem vihetné-e előbb hozzáteszem fél héttől van böli és ráförmedtek,hogy nem,mert az van kiírva,hogy böli fél héttől.Kérdezem én így,hogy menjen el az ember dolgozni ha nincs semmi segítsége.

Itt ocsmány idő van reggel fél nyolckor olyan sötét volt,hogy azt hittem még éjjel van.Szörnyű.Holnap lesz a kerti party remélem nem fog esni meg majáliskor sem.

Üzentem a Violnak majd kérdezzétek meg tőle megkapta-e.Igaz már csütörtökön volt.
Vendég

Sziasztok.
Az ovis témához:néhány ovónőnek csak nyűg a gyerek,igyekeznek minél hamarabb megszabadulni tőlük.Nálunk ünnepek előtt is mindig korábban el kellett vinni,mert haza akartak menni takaritani.De volt olyan esetünk is,hogy épp ebéd utáni alváskor mentem bejelenteni,hogy beteg,az ovónő meg kereste az alvó gyerekek között.Én szóltam,hogy nincs ám itt...
Amica,neked is szép napot!
Gabó,ugy tudom holnapra és hétfőre is ilyen időt mondtak.Sajnos.Pedig Isti nagyon várja a majálist,Apával mennek.
Szívesen bemennék én is a Violhoz,de nem pofátlankodom oda,adjátok át jokívánságaimat.
Azt hiszem a felettünk lako csaj is most szült meg,mert az ajtojukon kinn van egy plüss gólya.Tök aaranyos.
Akkor hát mindenkinek szebb napot,mint amilyen a reggel.

Kép

Kép
hajnus

Épp most jutott eszembe,hogy Violék meg persze Vero és Amica is megkapják a babakötvényt.Lesz a babáknak"induló tőkéjük".
Én is néztem az időjóst,de abban bízok,hogy úgy mint ma meg tegnap meg azelőtt csak reggel esett délutánra meg elfogadható idő lett.Reménykedem.

Most asszem sütök egy kis palit.
Vendég

Induló tőke! Kép

Sztem arra elég lesz hogy érettségi után valahová elutazzon vagy ilyesmi másra nemigen... Kép
Vendég

Sziasztok!
Viol üzi:"...tejci van csak mindíg beájul rajta Dorka.Nemtom meddig vagyunk de sztem hétfő v. kedd még tuti itt.Nekem mindegy,bármikor jöttök.Kép"

Döntsetek csajok mikor legyen a látogatás!

Ovi téma:sajna tényleg csak nyűg a gyerek az oviban.
A mi ovinkban a dadusok irányítanak és mondják meg mikor"nem ajánlott"a gyereket bevinni.Valóban ünnepek előtt hiába van az ovi 4-ig odasúgják,hogy jó volna 1-ig elvinni a gyerkőcöt.Iszonyú durva!Kép
Majd én is megmondom a fogászaton a betegeknek,hogy hiába vagyunk 5-ig nyitva ne merjenek 2 után jönni,meg egyáltalán ne is jöjjenek.Kép

Amica!
Próbálj meg lazítani....Kép!
Szerintem nyugodtan vidd csak Mártont még júliusban is akár oviba és ne törődj az óvónő kényelmével csakis a sajátodéval és a Márton igényeivel.Az óvónőnek ez a munkája aztán ha leáll augusztusban az ovi majd kipiheni a nagy semmittevést.Kép

Hajnus!
Mi idén kihaggyuk a majálist inkább szerveztünk egy gulyáspartit de úgy néz ki a dolog,hogy a házban megfőzzük aztán a Borozónkban megesszük.Lényeg a jó társaság!Kép
Durva az ovis sztorid.Na,ennyire figyelnek a gyerekekre.A Szonja a héten a 8.váltás ruháját ette le ebédnél mert letojják,hogy magára vagy a gyomrába megy e a kaja.

Gabóca!
Mizujs a fogaddal?Gyökérkezelt és fáj?Akkor ott elb.sztak valamit!

KépKép
eszti76

Most nem fáj csak érzékeny,de enni nem tudok rajta.Amikor csinálta többször vissza kellett hozzá mennem és valamiket kicsavart belőle amit meg is mutatott.Az gyökér vagy ideg lehetett?Nem tom mi volt már elfelejtettem.8-évet kibírt,de remélem nem kell majd kihúzni.

DE jó,hogy szopikál Dorka!KépKépKépKépMa épp azon gondolkodtam,hogy ha nem állnánk költözés ügyében talán most be is vállalnék egy picurt.Megjött a kedvem a terhességhez.De ez még várat magára.
Mit csináltok ilyen szar időben?
Én nem rég végeztem a palival már be is burkoltuk aztán meg punnyadunk meg hallgatom egész nap ahogy be nem áll a gyerekem szája.
Vendég

KépKép

Gosztola Dorkának küldöm így a távolból-e macikát.
Vendég

Gabóca!
Az a gyökérkezelés és valóban néha igen ritkán be tud az ilyen fog is gyulladni.Az enyém is így tett és rezekálni kellett.Ez egy fogászati kis műtét amit érzéstelenítő beadása után csinálnak.Tehát nem altatás vagy ilyesmi.Melyik ez a fogad?Ha front akkor ne engedd semmiképpen kihúzni!
Szonja az imént kelt fel,most eszik én meg takarítok meg vasalni fogok.
Vettem ma neki egy gumicsizmát úgyhogy holnap pocsolyába-paccsogás lesz a program.Kép
Aztán az anyu,öcsém és én felmegyünk a kempingbe mert már elkezdődnek a majálisi programok,fellépések és kirúgunk egy picit a hámból.Már 3 éve ezt tesszük minden ápr.30-án.Ez egy rituálé lett nálunk.Remélem nem fogja elmosni az eső!!!!!Kép
Addig beszéltek itt a gyerekvállalásról míg aztán én is kedvet kapok egy babához.De én nem is oly sokára"hozzájutok"egy bébihez a Vero által.Alig várom!Kép

Vero!
Mi jut eszedbe erről a képről?Kép

KépKép
eszti76

KépÉs ez sok pici kis manó vigyázzon az álmaidra.És lett kötzünk egy bika.Van még bikánk?
Vendég

Na akkor én pont beleestem abba kis százalékba.Ragyogó.Ez a jobb felső rágófogam.Mi az a front?Akkor felköthetem a gatyámat anyagilag?
Na megint eleredt az eső.Jók lehetnek ezek a rituálék.És akkor elsején fel sem mentek?Bár akkor már tömegnyomor van.Na akkor holnap kiélheti magát a pocsojákban.Nem tudom a gyerekek nagy többsége miért szeret benne paccsogni.
Ezt az alsó képet nem értem.Le vagyok lassulva.
Vendég

Bika lett Dorka?Pedig Violék kis Kosra számítottak.Ennyit számított pár nap késés?Kép

KépKép
eszti76

Ha jól tudom 04.21-től van bika!
Vendég

Gabóca!
Az alsó képről a Veronak kellene egy személyre gondolnia.Addíg amíg ő nem nyilatkozik nem akarom lelőni a poént.Kép
A front a jobb fent 3-tól a bal fent 3-ig tart.Aztán a 4-es 5-ös fogak a premoláris fogak a 6,7, a moláris és végül a bölcsesség fogak.Gyors fogászati továbbképzést tartottam.Kép
Azért kérdezd meg először mennyi az annyi?Kép
Elsején nem megyünk mert nem kóser az a nagy tömeg kisgyerekkel főleg olyannal aki már képes elkeveredni a tömegben.Kép

KépKép
eszti76

ÓÓÓÓ köszönöm a képzést.Remélem csak fúrás lesz,mert sok kiadásunk lesz májusra.
Vendég

Most megyek vasalni.Imááááááááááááádom!Kép

KépKép
eszti76

Reni!A külföldön élő magyarok topikba írt egy csaj igaz már februári.
Vendég

Jóóóóóóóóó szórakozást!
Vendég

KépKépHolnap és azután ezeket fogom csinálni ha a fogacskám is úgy engedi.

Eszti!Már akartam korábban is kérdezni,hogy apuddal milyen a viszonyotok ha ez publikus?
Vendég

Na megyek csinálok egy kis kultúrát a fiam után.Olyan nappali mint ahova be......t a bomba.Képpedig tegnap dzsuváltam végig mindent.Na ez van.
Vendég

Sziasztok!
Reggel 7-kor állatm neki megvarrni a rácsvédőt, most végeztem. Majd megmutatom, nagyonm szép lettKép
Legalábbis azt gondolom nem lett émelygősen rózsaszín, de igazi lányos.
Na ha mégis fiunk lenne...Kép
Ez volt az extra pihenés, de úgy örülök neki!

Kép
Kép
Kép
amica

Akkor jövök a képekkel...
A kiságy még szét van szedve, így tudom csak lefényképezni, és a színek sem igazán tökéletesek a villanyfényben de nem várok holnapigKép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép Kép

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Nagyon ügyi vagy.Azok a pillangók különösképpen tetszettek.Kép

Gabóca!
Remélem a fogad lehetővé teszi a lazítást!Kép

KépKép
eszti76

Vero üzent és jóslófájásai vannak ma már óránként voltak.Nem jó a számítógépe ezért én tolmácsolok.Kép

KépKép
eszti76

Eszti, még a végén Violnak igaza lesz, hogy ő kicsit később, Vero kicsit előbb?KépKép

Bár nekem két hétig voltak jóslóim Jankával. Szülés előtt is pár órával bevettem a kis no-spa-t, de már nem használt...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Igen ügyes vagy nagyon szép lett.

Eszti!Majd a bal felemen eszek meg iszok.Nem kocsival megyünk úgyhogy apa is tud inni kirugunk a hámból.Jaj,de jó!!!!!!!!Talán meglesz a babóca nemsokára?Juj,de izgi.Most te vagy a Viol meg a vero közvetítője.

Na megyek nézem tovább a megasztárt kiváncsi leszek ki eski ki.
Az RTl-es táncika műsorban a Szellőék estek ki.
Úgy szeretnék így táncolni!!Júliusba megyünk haza a barátnőm esküvőjére ahol mellesleg koszorúslány leszek úgyhogy muszáj valamit tanulgatni,mert nem jártam tánciskolába anno.Nem akarok bénázni bár szerintem úgyis a pia fogja vinni a lábaimat meg a számat.Na megyek bújni kis családomhoz jó éjt nektek.!
Kép
Vendég

Huha mennyi fejlemeny amiota nem volt idom olvasni!

Vero!
De izgi! Azert szerintem meg egy hetet varhatna a baboca! Nem is tudom, veled kapcsolatban en meg ugy voltam, hogy meg azert odebb van a szules. Ez most meglepett, hogy maris johet akar! Szoritok!

Emlekszem, en is utaltam aludni az oviban, kinszenvedes volt az az alvasido. Mondjuk en az egesz ovit nem szerettem.

Amica!
Gyonyoruek ezek a parnak! Nagyon ugyes vagy! A kis pillangok edesek! Hova teszed oket? Fellogatod, vagy rakotod a racsra?

Itt most mar par napja nagyon szep az ido, de holnapra esot mondanak. Ki is hasznaltuk, minden nap mentunk setalni, meg a Bence biciklizni.

Megyek furdetni, mert a Jason nincs itthon, igy egyedul csinalom az egesz esti musort.

Eszti!
Mindenkeppen mondjad, hogy mi van Veroval jo?

Kép
Kép
agi

Megpróbálok írni valamit, most bejött az internet Operával...

Szóval azért még nem szülünk, Áronnal 2 hétig voltak jóslóim...Tegnap tényleg óránként voltak most meg semmi...Tipikus jósló amíg nem rendszeres nem lesz semmi. Kép

Ági! Pedig már 37 hetes, ami már "rendes" szülésnek számítana (asszem 36. héttől nem koraszülés ha a súlya is megvan a babának).Persze nem verseny, maradjon csak benn de ha kijön sem lesz semmi gond már tüdeje, mindene érett. Áron 39 re született (épphogy 39-re)

Amica!
Nagyon szépek a takarók, most kicsit én irígykedek bárcsak ilyen szépeket tudnék varrni!! Kép
Nem baj majd egyszer!

Eszti!
Samara Morgan jutott eszembe, rémálmaim horrorszereplője!!! Kép
Írok sms-t ha valami van és nem jön be a net.

Ha nem tudnék jönni, mindenkit puszilok és akkor üzenek az Esztivel ha valami történik! Puszi mindenkinek!!
Vendég

Hú Veró ez nagyon izgi! Szorítok nektek, hogy ne kelljen már sokat várni. Már tényleg mindene rendben a kiscsávónak, és úgy tűnik nem akar már sokáig maradni? Kívánom, hogy minden rendben menjen. Kép

Amica, gyönyörűeket alkottál! Bárcsak én is ilyen ügyi lennék. A kisbabóka biztos jókat fog aludni ilyen szépek közt.

Gabó, hogy van a fogad? Én tegnap lemaradtam a táncról, de én is órákig el tudnám nézni. És közben irigykedek. Így vagyok a műkorcsolyával is. Imádom nézni.
Mit fogtok táncolni a lagzin? Lesz valami extra dolog? Hányan lesztek koszorúslányok?

Reni, biztos gyönyörű lesz a ház. Ha küldesz nekem képet, én megpóbálom lekicsinyíteni, és felrakni ide.

Rólunk: Alízzal csütörtökön voltunk doktornőnél. 59cm, és 5240 gramm. kapott szurit, egész jól viselte, most be sem lázasodott, csak a pénteki napot szinte végig átaludta. Lehet a szuri miatt?

Szép napot, már ha ilyen időben lehet szép.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rakok egy -két új képet:
Kép
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Nagyon szép a mosolygós angyalkád!Szonjának is ilyen kalapocskája volt.Biztosan a szuri miatt aludt olyan sokat.Ez normális olyankor.

Csajok!Én kedden 4 óra körül bemegyek a Violhoz.Velem tart valaki?

KépKép
eszti76

Én mennék, de nem tudom hogy alakul a nap. Ha a Peti hazaér addig, egyedül mennék, ha nem, akkor lesétálunk Alízzal.
Olyan kiváncsi vagyok rájuk.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti,
kedden addigra mi is odaérünk a gyerekekkel.
Már itthon vannak, most fektettünk, Márton nyafogós lett, de remélem nem betegség lesz belőle!!!!!!!!!

Vero, Márton is épp 39-re született, de Janka pont betöltött 37-re, nekem is 2hét jóslókkal.
Vigyázz magatokra!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Alíz milyen nagy lett!!!!!!!
Nagyon helyesen mosolyogKép

Kép
Kép
Kép
amica

Nercsi!Utólagos boldog névnapot Péternek.Nagyon gyönyörű Alíz baba.Édes a kalapos képen.
A fogam továbbra is érzékeny nem úszom meg a fogdokit.Hol fáj hol nem fáj.

Vero!Nemsokára ismét anyuka leszel ez olyan izgi.Nagyon drukkolok neked.

A buli jó volt két sört meg ehy pohár bélist ittam.Már ettől is jól álltam be nem állt a szám nekiálltam fecsegni.Otthon pár éve egy ilyen alkalommal vallottam anyunak két olyan durva dolgot amit anno csinálta.Persze akkor durvábban be voltam állítva.Most,hogy itt a pici azért vissza fogom magam,de ilyenkor a szokásosnál is jobban megered a nyelvem.Ez van,de imádok ilyenkor csacsogni.A hátrány,hogy minden témából dumálok.Kajálni nem kajáltam inni is elég érdekes volt egy oldalon.Sokan voltunk egy két ember kivételével mindenki be volt már állva mikor eljöttünk.Csak szegény barátnőmet sajnáltam ő már teljesen ki volt gyerekre figyelni,kiszolgálni,mindenkit,mosogatni főzni stb.Remélem holnap legalább egy órára le tudunk menni a Csótóra.

Eszti!Milyen volt a Campingi családlátogatás?

Most lépek megnézem az Amerikai Pite kettőt.

Jó,éjt!!KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!
Gabóca!
A kempingi buli elég lapira sikeredett.Az öcsém nem jött velünk mert nem akarta a Vercsit egyedül hagyni jósló fájásokkal,hátha....Kép
Anyu,anyu barátnője,annak a haverja és én alkottuk a csapatot de azon kívül,hogy nagy volt a sár és jó volt az Irigy Hónaljmirigy előadása nem történt említésre méltó.Folyamatosan esett az eső így mindenki a sátorban gubbasztott vagy ittasan esett kelt.Na mi ezt kihagytuk.Fél 1-kor már itthon is voltam pedig 10 után indultunk el a kempingbe.Merthogy előtte az anyu barinőjénél ücsörögtünk.
Remélem jövőre az időjárás kedvezni fog a rituális kempingezésünknek és a Lackó is velünk tud tartani!

Nercsi,Amica!
Én 4 körül végzem a melóval,utána tudok a kórházhoz menni.Hol találkozzunk?Mit vigyünk?

Viol üzi:A szopizás alakul."Tegnap sugárban lekakiltKépkiürült a pocak,ment is utána a 60g rendesen!A sebem picit fáj."

KépKép
eszti76

Sziasztok!Nercsi!Nagyon édes a kisbabád!Mindig ilyen jókedvű?
Amica!Szépek nagyon a takarók !Ügyes vagy!
Végre kisütött a nap!Ha így marad kivisszük a Virágot a majálisra.Tavaly is nagyon tetszett neki,főleg a kisvonatozás.De gondolom hatalmas sár van a kempingbe.

KépKép
kola2

Zsani!
A kempingbe gumicsizmába érdemes csak kimenni akkora a sár!Autóval megállni a platón lehet és ott is nagy a sűllyedésveszély!Szörnyű!
Mi idén nem megyünk.Inkább elmegyünk egyet fagyizni,sétálni ha Szonja felébredt.

KépKép
eszti76

Eszti!Virág is alszik,még nem mondtunk neki semmit de ha ilyen nagy sár van akkor nem megyünk ki.Köszönöm az út infót.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Mi sem megyünk majálisra, bár ha nem lenne sár akkor sem. Elég az ilyesmiből nekem az évi két búcsú a nagyszülőknélKép

A kölykök nagyon fel vannak pörögve, szétszedik a szobát, még nem alszanak, pedig már egy órája lefektettem őket!!!!!!!
Ilyenkor tudnék én is pihenni...

Eszti, autóval mész dolgozni? Csak azért kérdezem, hogy akkor neked nem nehéz kijutni a kórházhoz, mi vagy gyalog vagy busszal tudunk menni, úgy kell az időt kiszámolnomKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Igen,autóval megyek.Fel tudlak hívni amikor már tudom,hogy kb mire érek oda.Csörögjek elötte?
Na,elaludtak a csemeték?

KépKép
eszti76

Csajok, én is mennék, kb. negyed ötre odaértek? Akkor én is úgy mennék. Ha Alíz is úgy akarja. Talizhatnánk lenn az portánál.
Azért egy telefonszám jó lenne. Eszti elküldöd a tiedet? kohalmierika@freemail.hu

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?