Új privát üzeneted érkezett!

Vuka, nekem a visszaalvásról az jut eszembe, hogy tegnap már hajnali 4 órától fenn voltam, és vagánykodtam is a gyermek apukájának, hogy lámlám, az én acélos szervezetemnek 4 óra pihenés tökéletesen elegendő, majd miután 7 órakor ő elment dolgozni, én pedig lehunytam a szemem csak 1 percre, azt is csak a gyerek miatt természetesen, és legközelebb délben ébredtem a családfő ironikus megjegyzéseitől kísérve.

Kép Kép
coolasa

Vuka,
vegyek egyet nektek? Bár nem tudom, hogy mekkora kell. 00-ástól indul, Livié nem tudom mekkora, már kidobtam a címkéjét. Szerinted, ha mondom, hogy 3 hónapos babának kell, akkor jót ad az eladó? Vagy ha tudod Petra felkörfogatát, akkor írd meg, én meg lemérem a sapikat.Kép

Coolasa,
KépKépKép

Tücsimami,
láttál te már kövér embert? Akkor miről beszélünk?!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabíííí, nagyon jó ez a satyi. Mit satyi, tényleg olyan benne Livicsek, mintha időbenvisszamentünk volna 100 évet. Nagggyyyon cukor! Kép

Coolasa, de jó neked, én TÉNYLEG nem tudok nappal aludni. Kép

Bubek, még arra gondoltam, hogy azt szokták ilyenkor tanácsolni, ha kevésnek érzed a tejcsit, hogy többször pakolod cicire Marcit, és az is ugyebár tejgyarapító. Akár óránként. Tudom, ez nem túl kényi, de minél többet szopizik, annál több tejcsi fog termelődni. Hajrá! Kép

Na, reggel volt R. Réka a Mokkában......hááááááát.

Amúgy a héten Szandi is volt a tévében, és a 3. bébi is körtefejű. Kép

Gabi, imádom a kakasomat, úgy hívják, hogy Bence. Kép

Ilba, tényleg neked akartam mondani, hogy Beni a csőröst nem fogadja el?

Tücsimami, ilyet meg nem is hallok meg..... Kép
Vendég

Bubek!

Nem-nem!
Reggel mindig több tejcsi jön, nem apad az! majd később jövök
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Gabuska, ezzel én is így voltam, hogy rosszul vagyok az ilyen fodri-bodri cuccoktól.
De ez nagyon tetszik nekem!!!!!
Ha esetleg jössz a Margitszigetre veszel nekem egyet?
De csak ha nem gond. Ott rögtön oda is adnám a pízt.
Zsófinak most 49-es meretű sapit veszek.
Nemtudom ez hogy van méretezve. Ha kicsit nagyobb az nem baj, mert úgyis gumis.

Na megyek takarítás, rendrakás stb....
Hétvégén nagyon zsufi a programunk.
Lehet, hogy bekukkerolok ha lesz még erőm.

legyetek jók

Ya,
a tegnapi Blikkben láttam Rubint Rékát.
Levetkőzött a playboynak. Szülés után 2 hónappal már bomba nő volt.
A mellébe meg akkora szilikon van mint Zsófi fejeKép
Milyen büszkék lesznek rá a gyermekei, Playboy...KépKépKép

Tegnap ivott pohárból Zsófi, nagyon ügyi voltKép

Kép

Kép
sajtine

Bubek
köszi az infot dr. Ruttnerről. Megtudnád írni priviben a tarifákat? (crie@index.hu)

Szopizás ügyben nem tudom túl vagy e már rajta, de nekem a LLL telefonos tanácsadói és a homeopátiás bogyó sokat segített. 1 évig ki tudtuk így húzni. Ne add fel! Az én lányom már 2 múlt és még soha nem volt beteg. Az a fixa ideám, hogy a szopi miatt.
floramama
floramama

Sajtiné,
irigy-irigy a pohárból ivásra!

Oké, veszek egy ugyanakkorát, mint Livié!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

<font color="660000">Floramama,

nekem is a Ruttner a dokim. Múlt novemberben szültem nála. És maximálisan meg vagyok elégedve vele. Szívből ajánlom!

Ha van kérdésed: írj: wolga kukac freemail pont hu</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

<font color="66000">Bubek,
sok-sok folyadék és szerezz be Urtica Urens homeós bogyót. Ha megvan, megírom, hogy kell szedni. Nekem, asszem segített. Bár mi is kínlódunk megint, csak nálunk Andris folyton enne, és néha már annyira kikészíti a cicimet, hogy fáj.
És igaza van Sashának, a tej estére mindig kevesebb. Nálam ez különösen így van.
Fel a fejjel, kitartás!!! KépKépKép

Tücsökmami
Mit mondjak, meg tudlak érteni, egy-két képen én is rémesen nézek ki. Rajtam is van még legalább 10 kiló plusz. De azért NEM VAGY KÖVÉR. SEM ÖREG!!! ÉS nagyon jól áll a rövid haj!!! KépKépKép Belevaló, vidám anyuka vagy, nekem nagyon szimpi voltál. És egyáltalán nem jött át, hogy parázós lennél. Kép

Gabi, végre!!! Üdv. a rendszerben. Kép

Lányok, annyira sajnálom, de úgy néz ki, hogy a Margitszigetre nem tudunk menni, mert aznap ballagásra megyünk. KépKépKép Ezt a közlekedésnél vegyétek figyelembe, biztos nagy dugók lesznek.
Mindjárt feldobom a képeket, én még adós vagyok velük. </font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Bubek!

Akármi lehet a háttérben, pl, hogy miért nem akar szopizni. Mennyi idős a baba? Bocsi, de a képekből nem tudom megmondani. Lehet egy fejlődési ugrás amikor a babának hirtelen megnő a tejcsi igénye, és az addigi pl 100 ml helyett hirtelen 150 tejcsit enne, aztán később 150 helyett 200-at. Meg aztán ott van az az időszak amikor a baba felfedezi, hogy körülötte van egy csomó érdekes dolog, szép színes, és mozog, és sok a néznivaló. GAbi csinálta ezt velem, és szinte csak félálomban volt hajlandó szopni, meg éjszaka a tök sötétben. Nappal alig evett, vagy a másik véglet, hogy szinte 5 percenként kellett cicire rakni, mert elkezdett szopni és miután éppenhogy csillapodott az éhsége jobb dolga akadt, de aztán persze közben éhes maradt, és üvöltött utána. Ilyenkor szinte folyamatosan cicin volt, mert első gyerek lévén féltem, hogy éhen maradKép
A ciciknek meg elvileg 40 nap kell, hogy elapadjon a tejcsi. Ha ez igaz (úgy tapasztaltam saját magamon, hogy igen) akkor nincs izgulnivaló. Előfordulhat olyan is, hogy a mensi megjövetelének idején / időpontjában megcsappan picit a kínálat de ez pár nap alatt rendeződik.
Szintén magamon azt vettem észre, hogy reggel sokkal több a tejcsi több mint a duplája, mint amit esténként ki tudtam fejni.

jövök még, csakm ost is sírás van
sasha

Kép
sasha

Jucus, vki visszaél a neveddel, és bejelölt engem a wiwen!!!....pedig meg sem mondta a jelszót.
Gabus, mondj már te is valamit..

Kép Kép
coolasa

<font color="660000">Pokrócparti
Kép
Milyen finom Andris rágókája. Kép
Kép
Hogy férne be a számba?
Kép
A virág is finom...
Kép
Megérkezett Bubek és Marci
Kép
Zsófi és Marci találkozik</font>
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Na ma azért sikerült visszaaludnom egy picit, de most már újra itt vagyok és már rendbe is szedtem magam. Coolasa irigylem a visszaalvási képességedet, úgy látszik én is Esztipeszti típus vagyok, nappal max. csak csukott szemű pihenésre vagyok képes, alvásra nem igazán. Ha véletlenül sikerülne, akkor Petra sír egyet álmában, nehogy már büszke legyek magamra, hogy sikerült a dolog. Kép

Tücsökmami, miket írkálsz itt össze vissza?! Hát én egy tök szimpi anyukát láttam, mást nem vettem észre. Na jó egy centivel vastagabb voltál mint én, de ha vékonyabb lettél volna, akkor már szanatóriumba kellene utalni Téged és hízókurába fogni. A RR meg ne érdekeljen.
Jut eszembe jön ma valaki baba-mama tornára? Kép Nekem még kell egy kis karizom erősítés, mert Petrát már nagyon nem bírom el.

Gabuska jó ötlet ez a sapivétel, látom másnak is tetszik. Petra feje most 40-es. Csak azt nem tudom mikor adod oda. Úgy néz ki, hogy mi sajnos nem tudunk menni pénteken a bába micsodára, délelőtt Petra alszik ált., délután pedig nekem lesz 10 éves érettségi találkozom. (Hát igen, öregszik az ember) Ez a két program túl sok lenne 1 napra, így is rohangászhatok majd a szopik miatt, Petra meg élvezheti a nagymami társaságát.

Na most megyek, mert itt a kajaidő.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, Eszti, kategórikusan visszautasítom a gyanúsítgatást: én sem tudok nappal aludni, de a hajnali alvás folytatásaként, szóval ha még kora reggel történik mindez, akkor úgy megy. Ellenben ha már felkeltem, akkor az egy álmatag nap marad, amikor is csíknyi szemekkel koppanok egyik bútortól a másikig..

Kép Kép
coolasa

Hellóka Kép!

Sajtine,
Beni a sapit Olaszországból kapta. Még csak hasonlót sem láttam itthon sehol.
Nem is tudtam, hogy Ti is kocsit akartok venni. És milyet néztetek ki?

Apropó babakocsi. Most láttam a prosit, május 12-én nyílik a Babycenter és képzeljétek itt Óbudán, tőlünk 5 percre! Mi ebben vettük a Jané babakocsinkat még Gyenesdiásig mentünk érte. Most is lesznek olcsóbban babakocsik (is). Nekem nagyon bejött ott ez a bolt, remélem ebben is nagy választék lesz és hasonlóan jó áron.

Babaméret: Beni is megint csak 10 dekát hízott 1 hét alatt. Bár egy motollának ez nem rossz szerintem. Kép Élőben Zsófi és Livi sem sovány, sőt, nagyon is formás kis manók, semmi gond nincsen velük. Nem lehet mindenki debella. Kép

Vuka,
Kiscsajnak be kell szerezni egy sálat zászlóval! Kép Tünemény tündérkirálylány. Kép

Dia,
KépKépKép
Szuper! Tök jó lenne talizni! Kép Domi majd megtanítja a többieket is a kis huncutságaira. Kép

Bubek,
És előtte mennyit evett Marci? Estéhez képest az az 50 miért rossz? Mennyit hízik Marci? Méred mennyit eszik? Miből gondolod, hogy kevés neki?

Tücsökmami,
Nem emlékszel? Még mondtam is, hogy tök jó az a fehér lengatyó rajtad, senki meg nem mondja, hogy terhesgatyó. Kép Dagadt? Rajtam még mindig itt éktelenkedik az a 7 kiló. Persze ekkora zabálások közepette csoda, hogy nem 17. Kép
Szerintem is tök jó ez a haj neked és igaz, hogy nem vagy sovány, na de azért a dagitól nagyon messze vagy! Hallod, he!!! Kép Majd jól renbeteszlek a Szigeten. Kép

RR? Na nekem megvan az ilyen Anyáról (Anya az ilyen egyáltalán?) a véleményem. Terhesség alatt 5 kilót hízni (szóval fogyott!), és 2 hónappal a szülés után úgy kinézni ahogy ... Mennyit foglalkozhat szegény gyerekekkel. Azon a cikken akadtam ki, ahol a kisfiú születése után nyilatkozta, hogy már majdnem 6 hetes és még mindig szopizik! Miért mit csinálna? Update párizsit falna????

Eszti,
Csak a kanál megy nálunk. Majd a szilárd kajcsinál ha inni kínálom, azt szeretném, ha megszokná, hogy az csőrösből jön. Hátha a kezdetektől abba kapja majd, akkor elfogadja.

Vvolga,
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, én ilyesmihez nem szeretek hozzászólni, mert nem jön ki jól, de van úgy, hogy alkati adottságok miatt esetleg 1-1 szerencsés flótásak nem maradnak fenn plusz kilói. Én konkrétan 1 ilyet ismerek, aki amúgy civilben nem anorexiás, viszont a 9. hónap végére 7 kilót "hízott", pedig nem sanyargatta magát, mivel imád enni, egyszerűen csak nem volt éhesebb, mint babátlanul. A születés utáni 4. napon pedig ugyanannyit nyomott, mint 9 hónappal azelőtt, az azóta eltelt kevesebb mint 2 hónap alatt pedig 1 kilóval még kevesebb lett, mint az eredeti kiindulási pont. Nem sportol, nem diétázik, ellenben maga is rettentően csodálkozik a dolgok ilyen alakulásán. A kislányát történetesen Noéminek hívják.
Tudom, hogy atipikus..... és lehet, hogy nem is ide tartozik, mert RR tényleg önsanyargat, és úgy éri el mindezt. Viszont vigasztaljon minden 50 kilósnál nehezebb kismamát az a tudat, hogy RR-rel ellentétben az ő hangja legalább nem emberiség elleni fegyver, amit legszívesebben a hágai konvenció is betiltana...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok lányok!

Milyen nagy az élet most!Ebben a kaka időben a babanetre menekültetek?Kép

Mindenki nagyon jó képeket csinált a talirólKép

Ilba:
Legközelebb tuti,hogy többet beszélgetünkKép
Most végülis szeretnéd,ha Beni cumisüvegezne?Én Szilvinek úgy trükköztem,hogy csináltam egy nagyobb lukat a cumin és úgy adtam a szájába 3a folyadékot.Persze óvatosan,nehogy túl sok menjen a szájába.Ez bevált.

Bubek:
Én is csak azt tudom irni,hogy kitartás!!!!

Tücsimami:
A kövérségről pedig egy szót seKépFelesleges ezzel sokkolni magunkat,ha a gyerek szaladni kezd,mi is sportolunk velükKép

RR:Coolasa,egyetértekKépKépKép

Szilvi rendett tett a fiókokban:Kép

Kép

Kép
novum

képzeljétek, mióta itthon vagyok, nagyon érdekes telefonbeszélgetéseket folytatok, tegnap pl a következőt:

csörr csörr..

női hang: "elnézést, hogy ismeretlenül zavarom, az xy kft-től hívom, lenne önöknek egy ajánlatunk"
én: "?"
ő: "háztartási takarítógépeket forgalmazunk, és szeretnénk egy bemutató takarítás keretében megismertetni önt termékünkkel, ami kíválóan alkalmas szőnyegek, szőnyegpadló tisztítására..."
én: "...elnézést, a világért sem szeretném félbeszakítani, de nekünk nincsenek szőnyegeink, szőnyegpadlónk.."
ő: "hogyhogy?
én: "parkettánk van, pont higiéniai szempontoktól vezérelve"
ő: "másfajta, szintén kíváló takarítógépeink is vannak, amik tökéletesek nagy padlófelületek tisztítására.."
én: "nem kétlem, és megintcsak nem szívesen szakítom félbe, de nekünk nincsenek nagy padlófelületeink sem..."
ő: "van önöknek otthon esetleg valamilyen komplett takaítógépük?"
én: "hogyne, épp vele beszél"
ő: "nos akkor esetleg csak egy bemutatót tarthatnánk önöknél, természetesen vásárlási kényszer nélkül"
én: "nem szeretném rabolni az idejüket, márpedig tudom, hogy nem fogunk ilyesmibe beruházni"
ő: "rendben, tudomásul vettem, ettől függetlenül azért egy bemutató takarítást tarthatnánk -e.."
én: "azt hittem, az önök célja az értékesítés..."
ő: "persze, a végső cél az, de igazság szerint a kollégának meg van határozva, hogy havonta 60 db bemutatót kell tartania.."
én: "jaaaa, hogy mi itt most munkahelyeket teremtünk...tényleg minden jóindulatom a kollégájáé, de jelen helyzetben nem látom értelmét a bemutatónak, mivel biztosan tudom, hogy nem fogok vásárolni"
ő: "nem baj, elég ha csak érdekli ez a téma"
én: "attól tartok, pont ez hiányzik..."

Kép Kép
coolasa

Coolasa,Kép
Csakis az a galád lehetett, aki itt az email címemmel már korábban regisztrált. Vigyázz vele! Ez egy netgarázda, úgy látszik.Kép

Csajok,
Szuper lehetett a tali, nagyon jók a képek. Már úgy mennék én is. Legközelebb, ha máshogy nem, elindulok gyalog. Csak aztán megvárjatok ám!Kép

Tücsimami,Kép
Könnyesre röhögtem magam. És annyira így van!

Ilba,
Köszi!!! Kép A barátném párja is kertészmérnök, mondjuk nem dolgozik a szakmájában, és most már messze vannak (Eger), lehet, hogy kérjünk a segítségeteket.

Még nem olvastam teljesen vissza, de most rohanásban vagyok, remélem még tudok jönni valamikor azért.
jucus33

Novum, hú de szép a lakásotok! Remélhetőleg kevés várandós betörő van a babanet regisztrált felhasználói közt...

Kép Kép
coolasa

Coolasa:
Ém is remélemKépKépKép

Lányok!Szilvinek jobban izlik a rakott krumpli,mint a paradicsomos krumpli csirkehusival!KépKi érti ezt?

Kép

Kép
novum

Timi,
nálunk is rakott krumpli van! Kép

Coolasa,
persze alkat kérdése tudom, nem hiszem, hogy Gabi, vagy Vuka is önsanyargatta volna magát, de mégsem nőtt a szoptatással emberi fej nagyságú szilikon a cicijükbe és bájos, nőies kismamák, nem férfias izompacsirták, akik a pár hetes babájukat hátrahagyva elmennek külföldre fitness műsort forgatni. Lehet, hogy az előbb nem voltam teljesen világos, de nekem ez nem tetszik a "Nagy Fitness Családban".

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Timi!
Húú de csillog-villog a padlótok.Ez lakkozva van?A miénk nem csillog,igaz nincs lakkozva.KépSzilvike.KépSzerintem is fincsibb a rakott krumpli.KépÉn ilyenkor azt szoktam mondani,hogy a gyerek nem hülye csak kicsi.KépKép

Gabi!
Szerintem nagyon tündéri a sapi és benne Livicsek.KépA piacnál van egy hobby bolt(az Erste bank mellett),ott lehet kapni tök jó hungarocel mesefigurákat.Van Vuk is,nagyon szupi.Kép

Ilba!
Hát az biztos,hogy Domitól csak huncutságokat tudnának tanulni a skacok.KépMár előre látom,hogy Ti ott ültök a pléden jókat dumcsiztok én meg loholok Domi után.KépKép

Vuka!
Bevallom a kuka apának jutott eszébe.Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaaa!
Tücsökmami nyugi én kövérebb vagyok és lehet,hogy idősebb is!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Ilba: jaaaaaaaaaaaaa, ééééértem, csak lassan.
Hát, izompacsirtának még sose csúfolt senki. Mikor a szülés előtt olvasgattam a császáros szakirodalmat, láttam, hogy a hasizmokkal is tesznek ezt-azt....de nem nálam! Nekem ugyanis olyanom nincs!
Kiskoromtól megszoktam, hogy nem sportolok semmit, mert más elfoglaltságaim voltak, így ha a buszmegállótól hazáig vezető kb 20 métert nagy hősiesen gyalog tettem meg, már roppantul meg voltam elégedve ezen gigászi teljesítménnyel.
Tavaly kezdtem járni a kerületi uszodába, és azt elég rendszeresen csináltam. Fura volt, hogy az elején 1 hosszt (25 m!) is csak úgy tudtam leúszni, hogy fél centinként el akakartam halálozni végkimerülésben, 2-3 hónap után pedig 1.5-2 km-eket úsztam le. Emlékszem, nagyon meg voltam ijedve, mert egyik napról a másikra gyanús dudorokat vettem észre a karomon, amik kicsit fájtak is, és kérdeztem a nővéremet, hogy szerinte halálos beteg vagyok -e, mire ő (aki több mint 10 évig versenyszerűen úszott) megvető arckifejezéssel felvilágosított, hogy ez nem tumor, csak néhány izomcsomó. A családom rosszindulatúan kinevetett, hogy én már végrendelkezni akartam....dehát honnan tudhattam volna, hogy mik azok a puklik? Izom? Rajtam? Nekem olyanom még sose volt!

És még annyit szeretnék hozzátenni mindehhez, hogy éljen a rakottkrumpli. Most állok neki ugyanis.

Kép Kép
coolasa

IlbaKép
RR,tényleg úgy néz ki,mint egy testépitő!
Dia:
Tök igazad vanKép
Igen lakkozva van!de emlékszem a te képeiden is szép a parketta,mintha világosabb lenne!
Domi után futkosásKép

Kép

Kép
novum

Timi!
Sötét a parkettánk.KépEgész pontosan antik tölgy a neve.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Lányok, olyan aranyosak vagytok KépKépKép Azért 20 kg súlyfelesleg az akárhogy is vesszük 20 kg. Csak én jobb szeretek panaszkodni, minthogy tegyek is valamit Kép
Rubint Réka emberileg nem érdekel, a véleményem megvan, ami kb ugyanaz mint a tietek. Viszont megvan egy pár dvd-je, az viszont besz@rás. le szoktam halkítani, hogy ne halljam a vércsehangját. Ha látnátok mennyire lerokkantam, nem tudok menni, és a helyzet egyre rosszabb Kép
Olyan szintű izomlázam van, hogy úgy közlekedek, mint akit egy ló s....be b....ott KépKép Apa nem is tudja, kicsit furán nézett hajnalban a nyögéseimre....KépKép biztos azt hitte valami pajzánt álmodtam..pedig csak szoptatáshoz akartam kikászálódni az ágyból Kép

Dia
szerintem Novum után én vagyok a rangidős, vagy nem? 72.06.21.

Coolasa_
tényleg igazságtalan az élet. énrajtam sovi koromban is rohangált 2-3 kg, igaz az 45 és 48 között volt.Kép

Jaj mennem kell, mert hatalmasat rottyantott a gyerek
Vendég

Tünde Kép,
KépKépKépKép
András is június 21!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok, ma már a 2. hsz-em tűnik el a semmibe!Kép

Szegény Livi, mindig ráfogják, hogy biztosan ő strapál le, azért vagyok ilyen "jó húsban", pedig ő aztán igazán nem akadályoz meg az egész napos csokifalásban...

Coolasa,
amíg úsztam (suli alatt, meg még utána pár évig - de csak a saját magam szórakoztatására), addig olyan vállaim voltak, mint az Egerszegi Krisztinek, de ezt már csak fényépről nézegethetem.Kép

Dia,
köszi, elmegyek megnézem, bár a hungaroceltől egy kicsit tartok. Próba cseresznye.Kép

Itt a kölök, miközen 39 fokos láza van:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Azért látok egy lázas kis táskát a szeme alatt, vagy az az alvástól van? Kép

Íme egy sapkás Bence, köszönjük még egyszer. Kép Kép

Gabi, amint felkerül a gyermekre a harika, arról is teszek egy képet!

Kép
Vendég

Eszti,
a kis táskákat tőlem örökölte, de azért lehet, hogy most jobban látszódnak.
Enyém családban szinte mindeki rendelkezik ilyennel.

Oké, várom a fotót!Kép

Basszus, nem merem levinni Livit, pedig olyan jó levegő van kint. Szerintetek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti
Ezen a sapis képen is emlékeztet Áronra... Kép

Gabuska
Szegény Livi... Kép

Olyan dühös vagyok... tegnap úgy megkívántam a fagyit ezért apa hozott egy dobozzal... ma akartam belőle enni erre látom, hogy apósom kivette a fagyasztóból és betette a hűtőbe.... majd felrobbantam, hogy lehet ennyi esze??? Csak azért, mert nem fért be három liter tej a fagyasztóba.. ez a mániája, hogy lefagyasztja a tejet...Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
Peg-Peregot szeretnénk.
Esernyő babakocsi. Csak az a jó benne, hogy lehet dönteni több fokozatba a háttámlát.
Meg teteje is van.

Találjátok ki én mikor születtemKép

Kép

Kép
sajtine

Livi babó gyógyulj meg
Kép

najó megmondom a választ, mert nem időzhetem itt sokáig

1975. 06. 21. Kép

Kép

Kép
sajtine

Szökőév febuár 30?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zsófinak már van útlevele

2 évig érvényes
tudja igazolni magátKép

Kép

Kép
sajtine

Gabuska KépKép

Kép

Kép
sajtine

Lassú voltam...Kép

Köszöni szépen Livi, most alszik, ma már harmadszor.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

kinek mi a horoszkópja?

Kép

Kép
sajtine

Zsófi is most alszik már több mint 1 órája

Kép

Kép
sajtine

úgy látszik ez a június 21-e egy jó nap KépKép

Szegény Livi, úgy sajnállak Kép
Vendég

kéne rosszalkodni valamit
Kép

aha itt is lehet matatniKép
Kép

Kép

ennek majdnem csúnya történet lett a vége KépKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

akkor Te is ikrek vagy Tücsimami

Kép

Kép
sajtine

Na megint itt vagyunk a torna, vásárlás és kajálás után. Tisztába is raktam a gyereket, de ha jól hallom most is rottyant még egyet, pedig az előző se volt kis adag. Szóval nem semmi levelezést folytattatok ez idő alatt, alig győzöm a visszaolvasást.

Sajtine,
nem semmi milyen mutatványra képes már Zsófi.
Egyébként bika a horoszkópom, most lesz május 15-én a szülinapom, mikor Szonja baba névnapja lesz. A május nálunk tele van szülinapokkal, ez ugyanis egy nagyon jó hónap. Petrát is májusinak szerettük volna, de apa már nem bírta kivárni, így a fogantatás lett májusi. Kép

Gabuska,
Livikének gyógypuszikat küldünk, hiszen itt a hétvége és nem jó a négy fal között kuksolni.

Coolasa,
ezen a baba-mama tornán én is mindig rádöbbenek, hogy semmi izmom nincs. Nem sok ez a torna, de egy-két gyakorlatnál már feladom. Ilyenkor mindig foglalkozom egy kicsit Petrával, mert cikisnek érzem, hogy nem tudom a gyakorlatot csinálni. KépKépKép

Mamacka,
tegnap már én is nagyon fagyit kívántam, úgyhogy addig sétáltattam Petrát, amíg fagyizót nem találtunk Kép.
Amúgy most én is tejet fagyasztok ezerrel, már a szüleimhez is vittem ki, de ez ugye anyatej, ami aranyat ér. Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Lányok!

Az a szerencse ért,hogy Gabustól kaptam meghivót az iwiwre.Már be is jelöltem közületek egy-két emberkét,ne lepődjetek meg!Kép

Gabi:
Tényleg jó a levegő kint,de Livinek most lehet,hogy a benti meleg esik jól.
Jobbulást kivánunk neki!Kép

Kép

Kép
novum

Na sziasztok,

Azért ezt a babanetet negyon jó ám olvasgatni...Olyan jókat kacagok rajtatok...KépKépKép
(Pedig nem is vagyok valami vidám....KépKép)

Gabi, Livi satyija télleg király! Kép Sok gyógypuszit.
Marcinak is ilyen volt amikor hőemelkedése volt. Nem volt semmi más tünet, csak a hőemelkedés. Aszonta dkinéni, hogy van valami ilyen vírus a gyerekek között, ami csak a lázzal jár. De azért nagyon reméljük, hogy Livinél csak a foga...

Tücsökmami,
le a kalappal előtted, hogy még tornázni is nekiálltál...Én nem lennék még erre is képes...Kép
Ja egyébként a többiekkel egybehangzik a véleményem. Nem vagy dagi, csak nem vagy sovány! Én elég közelről és elég jól meg tudtalak vizsgálni mostanában! KépKépKép

Sajtine, Zsófi is egy kis tornabajnok!Kép

Nagyon köszi Mindenkinek a mindent, most egyszerre írok mindenkinek mert nem is tudom, hogy melyiket ki is kérdezte...

Marci alig tud 10-20 grammokat szopizni, mert ennyi van a ciciben. Kép Nem tudom miért de nem termelődik több. Ha várok akkor sem, ha nem várok, akkor még ennyi sincs. Pedig most szopizna ám ezerrel, szerintem mostanság éhes már a kincsem. Asszem mélyhűtött tejet veszek elő.KépKépKép
Tegnap este ugye volt 50 ml, ma reggel még tudtam fejni 70-et, mit gondoltok mennyit evett meg ebből Marci? Hát a harmadát, másik harmada a nyakában, a harmadikat meg megittam, mert nem voltam hajlandó kiönteni az anyatejet.Kép
Igen, mérem, hogy Marci mennyit eszik, de döbbenetesen nincs tej a ciciben. A 77-55-33-11-es fejés is olyan, hogy fejek mint a barom, és csak a 7-es és az 5-ös ciklusokban a végén egy kis tej előcsurog...Kép
Persze nem tudok minden szopi után ilyet csinálni, mert a szopik igazából egybefolynak szinte, a 10-20 grammok miatt Marci félóra - óránként kéredzkedik a cicire. ezért inkább rendszert csinálok, és 3-4 óránként csinálom végig ezt a fejés mizériát, ami meg lejön, azt is odaadom Marcinak. Múlt héten kerek 8 dekát hízott, bár akkor még volt tejci a ciciben, csak ő nem szopizott rendesenKép, most meg szopizna, de nincs tejci. Most megmértem reggel pucéran, és vasárnap óta hízott mintegy 3 dekát. Hármat!!!!!. Iszonyú! Na jó, mozog is ezerrel, már gyakorolja a négykézlábat (hogy ne kelljen bömbizni a mászáshozKépKépKép), de 3 deka!!!! A végén még elkezd nekem fogyni is. De azért most örülök egy kicsit hogy van még tej a hűtőben itt is, meg anyuéknál, meg anyósoméknál is. Szóval még szerintem egy-két hétig tudom húzni az anyatejet, és hátha azalatt visszafejem a tejcit. Hátha... Lehet, hogy meg fog jönni nekem is? Akkor ennyire drasztikusan lecsökken a mennyiség? (azért eddig Marci tudott kb 50-60 grammokat szopizni, és utána még fejtem is. most meg....KépKépKépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sajtine,
akkor pont egy napon születtél a férjemmel. Kép

Én kos. Kép

Beni skorpió. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Coolasa, olyan jót röhögtem ezen az izmos hsz-on, hogy hasizomlázam lesz Kép
Tücsökmami, fogjunk össze! Én is 20-al vagyok több mint Szonja előtt Kép Viszont abban bízom ha le tudtam fogyasztani a férjem akkor csak sikerül magam is.
Sajtine, lánykád annyira nőies az első képen!
Gabus, Livinek gyógypuszikat küldünk a homlokára!
Bubek, sajnálomKép Viszont én a gyerekre esküszök. Nekem Szonja jobban termeli a tejet mint a mellszívó. OK, nekem nem is nagyon sikerült fejnem eddig sem.

Én lenni bak (néhol már vízöntő) szűz aszcendenssel.
Szonja lenni vízöntő kos aszcendenssel.

N

Kép Kép
natasa1975

Bubek!

Csak gyorsan!
Próbáld annyiszor mellre tenni a babát ahányszor csak szeretné és váltogasd a cicit. Egyik-másik-egyik-másik. Fejésnél meg... ha nem jött be az a módszer akkor próbáld ki azt, hogy amikor fejsz, akkor valami egészen másra figyelsz. Én pl játszottam a gépen, tök mindegy, hogy mit, csak elvonja a figyelmedet. Én volt, hogy fél-fél órát fejtem és közben játszottam. Tök jól kikapcsoltés még a tejcsi is jött. Persze, reggel több, estére majd csak a fele. Bízon benne, hogy 2-3 nap alatt rendbejön a tejcsi hozam. Én nagyon hiszem! Az meg, hogy a minimumokat hízza nem vészes! A lényeg, hogy a baba jól érezze magát a bőrében. Lehet, hogy a tejcsiből származó energiát most nem a hízásra, hanem a nyúlásra használja. Próbálj pihenni és inni sokat. Legtöbbször egy kiadós alvás segít a legtöbbet!!!

Drukkolok nagyon nagyon. Ha pár nap alatt sem javul a helyzet, akkor egy telefon a Szoptatási Ambulanciára Sarlai Katalinnak tanácsért jó ötletnek tűnik. István kórházba természetesenKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?