Na sziasztok,
Azért ezt a babanetet negyon jó ám olvasgatni...Olyan jókat kacagok rajtatok...
(Pedig nem is vagyok valami vidám....
)
Gabi, Livi satyija télleg király!
Sok gyógypuszit.
Marcinak is ilyen volt amikor hőemelkedése volt. Nem volt semmi más tünet, csak a hőemelkedés. Aszonta dkinéni, hogy van valami ilyen vírus a gyerekek között, ami csak a lázzal jár. De azért nagyon reméljük, hogy Livinél csak a foga...
Tücsökmami,
le a kalappal előtted, hogy még tornázni is nekiálltál...Én nem lennék még erre is képes...
Ja egyébként a többiekkel egybehangzik a véleményem. Nem vagy dagi, csak nem vagy sovány! Én elég közelről és elég jól meg tudtalak vizsgálni mostanában!
Sajtine, Zsófi is egy kis tornabajnok!
Nagyon köszi Mindenkinek a mindent, most egyszerre írok mindenkinek mert nem is tudom, hogy melyiket ki is kérdezte...
Marci alig tud 10-20 grammokat szopizni, mert ennyi van a ciciben.
Nem tudom miért de nem termelődik több. Ha várok akkor sem, ha nem várok, akkor még ennyi sincs. Pedig most szopizna ám ezerrel, szerintem mostanság éhes már a kincsem. Asszem mélyhűtött tejet veszek elő.
Tegnap este ugye volt 50 ml, ma reggel még tudtam fejni 70-et, mit gondoltok mennyit evett meg ebből Marci? Hát a harmadát, másik harmada a nyakában, a harmadikat meg megittam, mert nem voltam hajlandó kiönteni az anyatejet.
Igen, mérem, hogy Marci mennyit eszik, de döbbenetesen nincs tej a ciciben. A 77-55-33-11-es fejés is olyan, hogy fejek mint a barom, és csak a 7-es és az 5-ös ciklusokban a végén egy kis tej előcsurog...
Persze nem tudok minden szopi után ilyet csinálni, mert a szopik igazából egybefolynak szinte, a 10-20 grammok miatt Marci félóra - óránként kéredzkedik a cicire. ezért inkább rendszert csinálok, és 3-4 óránként csinálom végig ezt a fejés mizériát, ami meg lejön, azt is odaadom Marcinak. Múlt héten kerek 8 dekát hízott, bár akkor még volt tejci a ciciben, csak ő nem szopizott rendesen
, most meg szopizna, de nincs tejci. Most megmértem reggel pucéran, és vasárnap óta hízott mintegy 3 dekát. Hármat!!!!!. Iszonyú! Na jó, mozog is ezerrel, már gyakorolja a négykézlábat (hogy ne kelljen bömbizni a mászáshoz
), de 3 deka!!!! A végén még elkezd nekem fogyni is. De azért most örülök egy kicsit hogy van még tej a hűtőben itt is, meg anyuéknál, meg anyósoméknál is. Szóval még szerintem egy-két hétig tudom húzni az anyatejet, és hátha azalatt visszafejem a tejcit. Hátha... Lehet, hogy meg fog jönni nekem is? Akkor ennyire drasztikusan lecsökken a mennyiség? (azért eddig Marci tudott kb 50-60 grammokat szopizni, és utána még fejtem is. most meg....