Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Junkó!! Kép Te is jársz erre néha?!!

Bali! Nem tudok segíteni, vidéki vagyok!Kép
Teljesen igazad van hogy nem szívesen hallgatod a nyavizást! Mocorog már nagyon a babó! Nagy már a hasad?!

Bee ritkán jössz! Kép

Okrisz! Te is ritka vagy! Kép

Kokusz! Gratula a termékeny apához! Akkor hajrá!

Csakegy! Köszi a tegnapi infókat! Egyébként nem baj, ha ma egy picit alacsonyabbat mértél, ha holnap felmegy a tegnapira már jó! Nekem is volt egy ilyen ov.-os görbém, amin egy napra egy picit visszaesett! Kép Látom nálatok is rendbe apa! Mi jövő héten megyünk! Remélem. Mindíg húzza, hogy nem ér rá. Sajna télleg így van, hogy ott kell lennie, mert különben lazsál a bagázs!

Ancsa! Nem voltál bőbeszédű! Mi van veled? Hol tartasz!?

Zsazsó!Kép

Angel! Hát azért lehetne még magasabb! Ez azért elég légypiszoknyi! 30 felett lennék elégedett! De sztm nálam a ffi hormon nyomja le! Kép És sztm a ffi hormonom még magasabb volt az előző cikl.-okban (kivéve az előzőt) amikor tiszta ragya voltam! Most tiszta vagyok és mégis magasnak látszik! Ezt egyébként mivel nyomják le? (CSak jövő héten megyek dokihoz)

Sosi! Mint írtam Angelnek én nem vagyok elégedett!
Vendég

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni én butácska földi halandó,hogy a menstruációm minőségének és mennyiségének van valamilyen hatása a peteérésemre,vagy a terherbeesésemre?!

málna2162

Málna! Szerintem igen!
A kevés sem jó, mert akkor vékony az endo, a sok sem jó, mert az meg endometrozis gyanús lehet! De a több sztm inkább jobb!
Vendég

A kevés alatt mit értesz?A napokat vagy a mennyiséget?
Nekem általában 5 napig tart.Az első két nap nagyon vérzek a többi már nagyon lightos...

málna2162

Tlidi!

majd este megmutatom, jó? Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Málna!
El tudnád küldeni nekem a Bea telefonszámát e-mailben? takacs.dora@citromail.hu

KépKép
takido

Szerintem az tökéletes!Kép

Livi

bali78

...mármint az 5 napos mensiKép

Livi

bali78

Sziasztok!
Bocsi,hogy csak így futtába,de izgulok,meg készülődök,mert ma megyek dokihoz.
Majd utána beszámolok,hogy mi voltKép

KépKép
takido

Takido

Már elküldtem...

Bali

ezt nekemírtad?!

málna2162

Málna!

JajaKép

Livi

bali78

Bali
Köszi csak pont egyszerre írtunk meg küldtünk, utána vettem észre a válaszod.És így is jó hogy csak két nap ilyen erős?!

Takido
Megkaptad?

málna2162

Jééé... emberek a topikban Kép

Fú... nekem nem tudom milyen hiányom lehet de literszám nyomom a paradicsomlét... talán vas? hónapok óta nem ittam de most 3 nap alatt nem is tudom hányadik doboznál tartok... (az elmúlt 1/4 órában lenyomtam 3/4 litert Kép aztán meg jajjgatok mert kipukkad a hasam Kép vannak néha ilyen "rohamaim" Kép)
csakegy

Üdv, van egy pillanatom benézni!

Tlidi,
ha nem ng/ml, akkor valóban nem túl jó, de ha abban van, akkor elvileg ott 20 a felső referenciaérték! Kép

angel37

Málna!
Sztm az tökéletes!Kép. De ha elmész középidőben uh-ra akkor megmondják milyen vastag az endo és akkor már nem csak én fogom mondani, hogy jóóó!

Bali! Várom a képet!!KépKépKép

Angel! De abban van! De a ref. tartományhoz az van írva, hogy >21! És nekem 17! Felső határ az nincs a proginál! Azért mondom,h a 30 lenne jó! A doki azt mondta telón, hogy nem rossz a 17, de lehet még rajta tubózni! Kép

Csakegy! Az én szeretem! De ennyit azért nem tudnék meginni! Nagyon egészséges a pari és fini is.
Vendég

Takido?????

anyapoc

Sziasztok!
Hazaértem.azt mondta a doki,hogy 5 hetes körül lehetek 7,8-8mm-es a petezsák.Mást egyenlőre még nem látott,azt mondta két hét múlva menjek vissza,akkor már több minden fog látszani.
Kicsit megijedtem,ezért utána olvasgattam kicsit.Igaz én is ennyi idősnek jósoltam magam,de azt hittem,hogy a magzatnak is kéne látszani már.De több helyen azt olvastam,hogy 23-26 napos terhességnél még csak a petezsák látszik,és a 35.nap körül a baba.De írjátok meg nyugodtan,ha nem jól tudom.

KépKép
takido

Gratula Kép Akkor mikor lehetett a PÉ?Kép Sikerült kideríteni ?
csakegysokadnick

Az április 2.ill.5 az esélyes.De 2 hét múlva már többet tudok.Kép

KépKép
takido

Sziasztok!

Takido
Az embriót 8-9 hetesen lehet látni általában,addig "csak" a petezsák látszik.Ne izgulj,minden O.K!!!!!!!!KépKép

Ildi
Hát,ha a ffi hormonod is magas,vagy határérték közeli,tényleg PCO gyanús az eseted.Remélem nem haragszol,amiért ezt így ószintén leírtamKépKépNincs véletlenül egy 3. napi FSH/LH értéked ?

Csakegy
Én tegnap aloe vera befőtett ettemKépNagyon fini volt,és egy vödörrl be tudtam volna zabálniKépKár,hogy nem volt itthon csak egy próbacsomagKép

Bali
Szintén vidéki vagyokKépNálunk apu szokott villanyszerelniKép

Málna
A mensid tökéletes!Kép

Zsóka,Junko
Akkor hajrá kinez!KépEsetleg pszichológusra nem gondoltatok?Az is rávilágít a dolgok gyökerére,így saját magad gyógyítod.Ja,és van minden városban(kivéve itt nálunk)

Angyal
Mostanában keveset írsz magadrólKép

Anyapoc
Látod,mégis idecsábít a gép,a könyv pedig nyitva pihenKép

Kokusz
Grat apa eredményéhez!!!!!!KépKép

Ancsa
Voltál már UH-n??

Rólam
Idilli görbém esett egy tizednyi fokot.Reggel ezzel összhangban teszteltem egy negatívat.Már meg sem ráz,annyira megszoktam.Kipróbáltam nem mosódik -e át a reagens vagy mi.Hát nem.Franc a pofáját,még ennyi öröme sincs benne az embernek.Pedig kétszer is rápisiltem,hátha,de nem!Kép
Felrakom azért még utoljára a görbémet.Szombaton uis jőőő Piri,aztán kezdem az új ciklust:Kezdek belefáradni/belefásulni.

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!
Sajna írni mostanság nem nagyon van időm,de olvaslak minden este benneteketKép
Takido
Ezek igazán remek hírek!Mondott A doki már dátumot a szülésre?

Okr
nem leheth. korai még a teszt? Ha jól látom még ma is 37,2 volt?!

A hormonokhoz sajna nem értek...
Nekem is mértek egyszer valami dupla értékű tesztoszteront vagy 8 éve,de akkor csak a Diane 38-at kaptam rá.Vajon ez rendeződhet így?

Ha minden igaz most van pé.-m!! KépSzorítsatok nekem.

Kép
katica_75

Katica
Akkor nyomás az ágyba!!!!Kép

Nem volt korai a teszt.25-s érzékenységű volt,és itt megtalálod a HCG táblázatot:
http://www.wunschkinder.net/demo/hcg-werte-tabelle.htm

KépKép

KépKép
okr

Köszi Lányok a biztatást,meg a gratulációtKép

Okr!
szerintem is korai volt a teszt.Megnyugtatásként,nekem volt 3 tizedes eésem is a 3.fázisban

KépKép
takido

Okr!
Ez nem ér,multkor asszem pont te írtad nekem hogy amíg nincs piri addig még nem szabad feladni!!!
Ha meg is jönne,akkor is mire eljön a pé. a lelkünk újra teli van reménnyel!!!

Ok.megyek!! Kép
Páfrányerdő!!! Kép Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Kriszti annyira sajnalom pedig epp akartam irni hogy ha babas vagy korbeugralom a lakast es ujjongok! Kép De azert meg remenykedjunk. Elhiszem hogy kezdesz belefasulni, regota probalkoztok, lehet hogy majd akkor fog osszejonni amikor mar dolgozol es nem torodsz ezzel a temaval. Kép
Hu, most jol megnyugtattalak, mi?! Kép Sajnalom tenyleg!!! Tanuljal sokat hogy legyen sikerelmenyed! Kép

Takido: Kép DE JO NEKED! Kép Mar van egy kis "kukackad". Hogy fogod szeretni! Kép

Ne haragudjatok de nagyon faj a kezem nem tudok irni.
Ja, meg annyit hogy tudjatok kivel talalkoztam ma? Nancy-vel meg a ferjevel akik itt laknak kozel es szuper jo fejek, nagyon szimpik es most fel vagyok dobva. Kép

Hol kell beallitani ezt a szep alairast mert nekem csak ilyen fekete, csunya lett.

KépKép
KépKép
tontica

Katica
Más dolgában okosabb az emberKép
Irány be az ágyba!!!!!!!

Takido
Nem hiszem,hogy korai volt volna.Na de holnapután kiderül.Mindenesetre már bevásároltam tamponból.

KépKép

KépKép
okr

Katica!
arra el is felejtettem válaszolni,hogy mondott-e időpontot a doki.
Sajna még nem,de én úgy számolom az 5 hét alapján,hogy dec.24 körülKép
Ha páfrányerdő,akkor mindent beleKép

Tontica!
ez nagyon szupi,hogy találkoztatok,és örülök,hogy jó kedved van.KépKép
Én is örülök a kis "kukacnak",és valóban nagyon fogom szeretniKép

KépKép
takido

Kriszti egyszerre irtunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ma voltam orvosnal!Ezt irta a papirra:
48x36mm-es uteruscorpusban 8mm-es,HARMAS RETEGZODEST MUTATO nyalkahartyaecho.
Ez mit jelent?????????
Bal oldalon van egy 22mm-es es egy 15mm-es tuszom!Megkaptam a Choragon inekciot is!

Kriszti!
En drukkolok tovabb++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Takido!
GRATULA!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Köszi szépenKép
A papírodhoz sajna nem tudok mit mondani,a tüszőidnek örülökKép

KépKép
takido

Ancsa
Grat a tüszőhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nyh echo nem tudom mi lehetKép

KépKép

KépKép
okr

Koszi Lanyok!
Probaltam utana nezni de meg nem talaltam semmit!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

A párom ezt mondta :a méhtestben(uteruscorpus) 8mm a nyálkahártya vastagság.

málna2162

A nyálkahártya nem homogén szerkezetű hanem rétegződik,minél vastagabb annál jobb a beágyazódás lehetősége

málna2162

Malna!
Orvos a parod????
KOSZONOM SZEPEN a valaszt!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Nem ,mikrobiológusKép
Szívesen!!

málna2162

En mara el is koszonok!
Kép

Jo ejszakat es szep almokat mindenkinek!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Tegnap rohantam a dokihoz, így csak most írok.
Egyébként egy hónap spontán, utána megpróbáljuk a Closty-t megint.Kép

Csakegy!Kép
Köszi az infot! Megnézem ott.
Kicsit drága ez a macskakarom...

Junko!Kép
Utánanézek, ha tudok valamit, megírom.

Takido!Kép
Neked gratula! Rendben lesz minden!Kép

Kriszti!Kép
Ne csüggedj! Sikerülni fog!KépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok lányok!

Elvesztettem a fonalat és egyszerűen nincs időm visszaolvasni.

Azért puszilok mindenkit és szorítok mindenkinek pé-hez, akciókhoz, zebrákhoz, UH-hoz stb-stb.

Dobok egy görbét aztán megyek dolgozni. Remélem a mai nap lesz az utolsó ilyen húzós!

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Kommentár nélküli görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: Oh, hogy az a ... !!!! Kép

Kamilla: de szep a gorbed, de jo Neked mar a 8. dpo-n vagy. Kép En meg csak a 6.-on.
Holnap mar pihizhetsz egesz keddig. Kép

Kép
Nekem megint olyannak tunik a gorbem mint mindig es ugy erzem hogy nem sikerult. Kép

Hogyan kell szinezni az alairast?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Elnézést a tegnap nagyon rohantam.Kép Nem is értem, hogy munkahelyen miért nem tudok órákat netezni.;-)

Tildi Drága!Kép Nem akarlak megijeszteni egyáltalán! De: én úgy tudom - s talán ebben megerősít Okriszti vagy Csakegy - hogyha PCO-s vagy, és nem kezelik (ld: Metformin vagy valamelyik kistesója), akkor gondod lehet a magas / alacsony hormonszintek miatt a terhességnél. Világosabban: elhalhat a babád. ((((velem ez megtörtént)))))
Ugyanebbe a csukába járokKép

Szóval csajszik, voltam szerdán az endrokin doktornéninél. Kaptam tőle Adimetet, véremet adtam cserébeKép Igazából nem sok infót kaptam tőle... folyamatosan csak kérdezett, és nem közölt semmit.
Viszont tegnap tanácstalanságomban, elnyargaltam a ncl-es PCO-s lányokhoz tanácsot kérniKép Ugyanis berzenkedtem a Closti és az Adimet együttes hatásától. Eredmény: felfüggesztem a Clostit.

Tildi! Állítólag nekem se olyan óriási magas a férfi hormonom, és éppen alig alacsony a progim. No és sok apró kis sz....r cisztám van. Véleményem szerint valóban lehet egy kis PCO-d. De ha felismerték ezt, akkor jó kezekben lehetsz.Kép

Kriszti77! Fel a fejjel!Kép Õszintén sajnálom.

Okriszti! Pedig tök jó a görbéd! Él előttem egy példa: anno az én tesztem is negatív volt, pedig akkor már vígan babás voltam.Kép

Tücsök! Hát neked sem egyszerű a sorsod!Kép Mindenesetre sok-sok drukk Neked!

Junko & Zsazsóka! Nem tudok kinezest. Szeged körül mozgok, de hála égnek annyira nem ismerem az orvosokat.Kép (vagy nem hála az égnek??)

Csakegy az ilyen kollegákat én is utálom.Kép Sőt a baráti körömmel is közöltem, hogy erről a témakörröl majd én fogom eldönteni, mikor óhajtok beszélgetni.Kép No ezóta királylánynak hívnak.Kép Pedig csak egy kis tapintatot kértem tőlük más szavakkal.Kép

Vettem egy gyönyörű bokazoknit! Virágok csücsülnek a bokarésznél. Kép - ezt muszáj volt megosztanom veletekKép

Tontica! Sárgán víritok az írigységtől. Napfény, tengerpart......Kép És bizti helyes a baywatch fiú is!Kép

Bee----bye
beebeey

Okriszti! Most látom csak....Kép

Tontica aláírás engem is érdekelne.Kép

Bee------bye
beebeey

Okr Kép Kép De legalább tankönyvszerű a görbéd! Ez lebegjen a szemed előtt!!!!!!! Szerintem ez egy nagyon jó dolog... (tudom, nem vígasztal, de nekem ez az álmom...)

Nekem meg bejelölte a Ferty a PÉ-t de valahogy nem stimmel...

ld. előző PÉ-m:
Kép
És a mostani:
Kép

A különbség: az előzőnél simán és lényegében azonnal felment a hőm 36,8-ig... most meg 36,4 körül vegetál...

Na szóval nekem ez nem stimmel valahogy...

Létezhet szerintetek, hogy ha eddig felmászott, pont most nem mászik???? (a norcolutnál is azonnal feljebb mászott...)

De legalább nem zuhant le így még van remény...

(hihiKép nekem már a férjem vezeti a hőgörbémet... sőt ma kiadta, hogy a wunschon is vezetni kell mert ott jobban látszik, mikor kéne megjönnie... mondtam neki, hogy nyugodtan... úgyis ő vezetiKép)
csakegysokadnick

SZiasztok,
bocsi, én nagyon ráugrottam a progi témára! Kép

Egyszer Kriszta, meg talán azóta még vki bemásolta, hogy a progi luth. fázisban 5-20ng/ml.
Persze nyilván lehet magasabb, mert az nem baj.

A 20.2-mre a doki azt mondta, hogy teljesen jó. És azt is mondta, hogy elvileg luth. fázisban ha három értéket néznek, és ez egyik 15 fölött van, az okés.

De minden labor kicsit más! Kép

Nem kötözködöm ám, csak megnyugtatni próbáltalak! Kép Kép

Ancsa,
gratula a tüszőkhöz! Kép
A mnyh is jól alakul! Kép

Kriszta,
teszt Kép Basszus! Kép
Hülye görbe! Miért izél lefelé?
De azért várjuk ki végét! Kép

angel37

Bee: teljesen igazad van.. a PCO (ha valódi és inzulinrezisztenciával összefüggő) akkor remekül kezelhető... csak hát idő idő és idő... én december vége óta iszom a gyógyteát és február óta szedem a metformint és most látszik csak az eredménye... van akiknél meg 1/2 éven belül semmi egyértelmű eredmény nincs... hosszú távon viszont szépen rendbeszedi a dolgokat... és az embernek nem kell egész terhesség alatt a baba miatt paráznia, nem kell a terhességi cukorbetegségtől tartania stb.

Szóval tényleg megéri!

Okr a metformin mellé Clostylt is szed... és gyönyörű is lett tőle a görbéje... (én nem akarok még mert TUDOM, hogy anélkül is rendben lesz a PÉ-m... ) Viszont szerintem először érdemesnéhány hónapig metforminozni, az helyrepakol egy csomó mindent és csak utána Clostyl mert így nem kell majd a túlstimulálástól félni és kevesebb Clostyl is gyönyörűen fog hatni....
csakegy

sziasztok,olvasgatlak titeket de egyszeruen belezavarodom hogy kivel mi tortenik.

valamicsket megis.

kokusz,latom a ferjed kiskatonai jok,gratula.

kriszti sajnalom,ez nagyon menzigyanus.azert varjuk ki a veget.

tontika,orulok hogy orulszKép

lanyok a pco-t meg lehet allapitani uh-val(kerdojel)

ja,meg leccci segitsetek.Szeintetek milyen hormonokat kell kernem,sajat fejemmel akarok elmenni hormoncucra,talan sikerul.

Kép
monyoka

Lanyok! Beszti babas! Most lattam a 2006/2007 teli topikban.
Beszti: miert nem kozolted? Hello! Mi van Veled?
Irigy, irigy!!! Kép
Ja es persze hatalmas nagy GRATULA!!! Kép

A topikba ahova azelott irogattam mar annyian varjak a masodikat /negyediket Kép / Kép olyan irigy diszno vagyok! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy,
csak félig látom a görbéidet!

Monyó,
3. nap: FSH, LH, ösztradiol, progeszteron, prolaktin (ez már volt is), tesztoszteron

PCO uh-val jellegzetes képet mutat! Talán ennyit merhetek mondani a témában! Kép

Tontica,
még azért ne temesd ezt a ciklust! Kép Tudod, amíg nincs miklós...

Bee,
zokni! Kép Ilyesmi nekem is van! Kép

angel37

Hű, lehet, hogy keverek vmit, de Beszti nem már régóta zebra? Vagy az másvalaki? Jaja, így jár, aki nem jön ide rendszeresen! Kép

Egyébként gratula!

Tontica,
Én irígy kutya vagyok! Alakul az állatkert! Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?