Sziasztok!
Elnézést a tegnap nagyon rohantam.
Nem is értem, hogy munkahelyen miért nem tudok órákat netezni.;-)
Tildi Drága!
Nem akarlak megijeszteni egyáltalán! De: én úgy tudom - s talán ebben megerősít Okriszti vagy Csakegy - hogyha PCO-s vagy, és nem kezelik (ld: Metformin vagy valamelyik kistesója), akkor gondod lehet a magas / alacsony hormonszintek miatt a terhességnél. Világosabban: elhalhat a babád. ((((velem ez megtörtént)))))
Ugyanebbe a csukába járok
Szóval csajszik, voltam szerdán az endrokin doktornéninél. Kaptam tőle Adimetet, véremet adtam cserébe
Igazából nem sok infót kaptam tőle... folyamatosan csak kérdezett, és nem közölt semmit.
Viszont tegnap tanácstalanságomban, elnyargaltam a ncl-es PCO-s lányokhoz tanácsot kérni
Ugyanis berzenkedtem a Closti és az Adimet együttes hatásától. Eredmény: felfüggesztem a Clostit.
Tildi! Állítólag nekem se olyan óriási magas a férfi hormonom, és éppen alig alacsony a progim. No és sok apró kis sz....r cisztám van. Véleményem szerint valóban lehet egy kis PCO-d. De ha felismerték ezt, akkor jó kezekben lehetsz.
Kriszti77! Fel a fejjel!
Õszintén sajnálom.
Okriszti! Pedig tök jó a görbéd! Él előttem egy példa: anno az én tesztem is negatív volt, pedig akkor már vígan babás voltam.
Tücsök! Hát neked sem egyszerű a sorsod!
Mindenesetre sok-sok drukk Neked!
Junko & Zsazsóka! Nem tudok kinezest. Szeged körül mozgok, de hála égnek annyira nem ismerem az orvosokat.
(vagy nem hála az égnek??)
Csakegy az ilyen kollegákat én is utálom.
Sőt a baráti körömmel is közöltem, hogy erről a témakörröl majd én fogom eldönteni, mikor óhajtok beszélgetni.
No ezóta királylánynak hívnak.
Pedig csak egy kis tapintatot kértem tőlük más szavakkal.
Vettem egy gyönyörű bokazoknit! Virágok csücsülnek a bokarésznél.
- ezt muszáj volt megosztanom veletek
Tontica! Sárgán víritok az írigységtől. Napfény, tengerpart......
És bizti helyes a baywatch fiú is!
Bee----bye