Sziasztok!
Hurcia! Nekünk van légzésfigyelőnk, és egyszer sem riasztott, de én is hallottam, hogy sokszor tévesen kezd el sípolni és akkor aztán rögtön szívinfarktust kaphat az ember ...
Egyébként azt mondják, a légzésfigyelőnek is csak akkor van értelme, ha az ember tud újjáéleszteni. A férjem elméletileg tudja hogyan kell ezt csinálni, de ha élesben került volna rá sor ... nem tudom, mi lett volna.
A fürdetést mi a fürdőszobában végezzük a mosógép tetején, és a szobában öltöztetünk. Mi is távfűtéses lakásban lakunk, ahol egyenletes meleg van. Szerintem sincs jelentősége, hogy ugyanabban vagy másik helyiségben végzi-e az ember ezt a két műveletet.
Szopipárnám nekem sem volt, én pl. IKEA-s párnákkal támasztottam alá a pocakom a 9. hónapban, de tényleg sokan dícsérik.
Annak idején mi is voltunk egy bababoltban, nevezetesen a Minimanó Babacentrumban, ahol az eladó fickó nyomta a süketet, komolyan mondom én bizonytalanabb voltam, amikor kijöttünk, pedig azt hittem, ott majd jó tanácsot kapok. Engem ez az óriási cumiválaszték bolondított meg, játszó cumi, alvó cumi ... stb. En azt hittem, hogy a cumi, az cumi és kész!
Satuk! A kisfiad jól megtréfált Titeket!
Biztos azt gondolta, hogyha már úgyis császár, akkor fordulhatok , amerre akarok. A 32-33. hét környékén Marci is farfekvéses volt, emlékszem napokig beszéltem hozzá, hogy forduljon meg, mert nem akartam a császárt. Aztán ő megfordult, én meg jól megkaptam a császármetszést!