Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Tünde!!

Engem is érdekelne a mellszívó!! Nagyon is! Én pont ezt a fajtát kerestem!!!HA még nem cspott rá le Satuk, akkor... :-D

Eszti!!

Aranyos vagy, hogy aggódsz! Szerencsére semmi gond, csupán vizsgáztam ma! :-/ Még négy vizsgám van hátra, aztán kész vagyok! :-D Úgy fest, júniusban már semmi kötelezettség!

Ti hogy vagytok?? Hogy bírjátok a meleget??
Már többször kérdeztem, de senki nem válaszolt: MI VAN A MÁJUSI TALÁLKOZÓVAL??? Lesz??

Jó babaázást mindenkinek ( akár kint van, akár bent!)

Üdv: Dóri (32 azt hiszem)

Kép
nagydora

Andry!

Evés előtt ha puha akkor nincs is benne tej. Nem? Utána már persze hogy lehet. Sőt.

Ismerek egy anyukát (még személyesen nem találkoztam vele) de ő a baba mellett árul egy amerikai gyógynövény alapú kapszulát, ami 24-48 órán belül hat. Õ a 3 hónapos babájával volt úgy hogy nem volt teje amikor is ezt kapta kintről és most 11 hónapos a pici (a tápszert már rég kidobta) és még mindig szoptat. Hivatkozhatsz rám, Király Veronikára hogy tőlem tudsz róla a száma 20/414-0212 és a More Milk Plusz nevű készítményről van szó.(NEKEM NINCS BENNE RÉSZESEDÉSEM) A bogyóról bővebben olvashatsz angolul a http://www.motherlove.com/products.php oldalon. A hölgy, Várkonyi Tímea nagyon aranyos és szívesen elmond róla mindent. Remélem segítettem.

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andry!

Te hogy boldogulsz a két picivel?

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika, hiába puha evés előtt, attól még van benne tej.Köszi a telefonszámot. Annyit még leírnál, hogy mennyibe kerül? saskaandi@c2.hu
Köszi.
Mit ne mondjak elég nehéz a két picivel, legfőképp a bevásárlás, az altatás, állandóan felváltva alszanak mostanában.Az egyik elalszik, a másik felkel. Nagyon fárasztó. Neked van segítséged?
Andi
andry

Sziasztok!
Csak nagyon gyorsan, mert irtó fáradt vagyok.. Dóra.. bocsi.. asszem lecsaptam rá.. de ha szeretnéd, akkor tied lehet. Én tényleg még a bizonytalan vagyok, és látom, Te határozottan tudod, mit akarsz..
Beszéljétek meg Tündével, nyugodtan.. Lehet, hogy jobb is, mert most kaptam sms-t unokahugomtól, hogy lehet, hogy tud adni nekem egyet.. Körülöttem mindig minden változik.. talán megszokom.
Majd holnap beszélünk.
Puszi!
MA kerek 36. hét.. elkezdtük a 9. hónapot..

satuk

Lányok!

Ti éjjel is fejitek? Vagy elég csak nappal? és mennyi idő után kezd el több termelődni ha az ember feji?

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Dóra, akkor tiéd lehet a mellszívó: mike.tunde@gmail.com
Veronika, ne izgulj, lesz tejed, énnekem is akkor lett kicsivel több, (de duplája az előtte lévő kevésnek) amikor megnyugodtam, és csak lazán vettem a dolgokat,és nem kellett másokkal harcolnom. Engemmeg azét maceráltak, hoyg miért nem tzek meg mindent...
Találka: Május elején van, 4 vagy 5, nem emlékszem, Rita, a szülésznő írta, és azt bezséltük meg, hogy ott, a szigeten, a szülésznőtalálkozón találkozunk mi is. Mindjárt utánanézek...
Tünde

mtunde

megvan, május 5, Margitsziget. Mit szólnátok, ha mondjuk 11-kor találkoznánk a szökőkútnál. Nem tudom, hol a rendezvény maga, de tqalán ott a sok babakocsis és pocakos nőci megismeri magát.

Május 5 az péntek, ha jól sejtem? Mostanában rosszul állok anaptárral :D
Tünde (Bene 7,5 hó)

mtunde

Tünde!

ez az összes "Kútvölgyis Mamák" találkája is? ha igen, akkor hol van a szökőkút? a sziget déli bejáratánál közvetlenűl?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lenne még egy dolog, amivel kapcsolatosan kíváncsi lennék a véleményetekre. Ez pedig a játszó- ill. alvós-cumi. Azt hallottam, hogy egészen pici korban - míg nem tanulja meg hogy hogy kell a ciciből szopizni - nem tanácsos adni. Én ezt követtem az elsőnél is és csak kb 2 hónapos korától kapott.
Azt is hallottam, hogy ez egy pótcselekvés és ne adjak egyáltalán, mert később (felnőtt korában) majd másik szájjal kapcsolatos pótcselekvés (mint pl. dohányzás) fog kialakulni.
Viszont ami mellette szól, hogy ezt el tudja majd venni az ember nagyobb korában a leszoktatásnál ill. higiénikusabb, mintha a koszos kezét szopizná. Nektek mi a véleményetek? Pro vagy kontra?

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Veronikusz!
Én anno éjszaka is fejtem,de nekem nagyon sok tejem volt.
Hogy mikor indul be a fejéstől? Fogalmam sincs,szerintem fokozatosan termemlődik,attól függően,hogy milyen sűrűn tudsz fejni.
Cumi: Ha jól emlékszem ezzel kapcsolatosan már volt itt egy kisebb vita.Én adtam a gyerekeknek,bár nem voltak oda érte túlzottan.De szerintem is inkább a cumi mint a koszos keze,ami ráadásul mindíg kéznél van.
Nem hiszem,hogy befolyásolná a felnőttkori viselkedést az hogy anno cumizott vagy sem.
És igen,leszoktatni is jóval könyebb a cumiról(szerintem) mint az ujjáról. Hát ennyi.

Üdv Dóri!
Örülök,hogy nem vesztél el!
Én nagyon élvezem a meleget,bár kezd dagadni a bokám,gondolom a meleg miatt is van.
És Te hogy bírod? Nagy már a pocakod?
Én tegnap teljesen ledöbbentem ,mikor megkérdezték,hogy kb.3 hetem van még hátra szülésig? Mindenki azt mondogatja,hogy de nagy a pocakom.Nekem nem tűnik olyan nagynak,és nem is híztam olyan sokat.
Mindenkinek szép napot!

Ui: látom már megint lemaradtam a mellszívóról.
Van még valakinek eladó?
Eszti(31+4)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok,
Veronika olvastam a mail-edet, később válaszolok,most mennem kell.
Ja még annyit, a tejci a fejés közben fokozatosan termelődik és akkor is jót tesz a fejés, ha semmi nem jön le a ciciből, nem is baj, mert a fejés közben termelődött tej jó lesz a következő etetésre. Ha minden evés után fejsz, akkor első nap 20ml jön le, második nap 50ml, harmadnapra 100ml. Nálam így működött, amíg nem ütött be a 40 fokos láz és nem kellett ennyi tápot adnom.Most már nincs türelmem fejni, csak akkor fejek, ha érzem, hogy sokat benne hagyott, de ez mostanában igen ritka.Szóval fejéssel fokozatosan nő a tejed mennyisége.
Andi
andry

Sziasztok!
Bene nem szeretett szopni mellből és cumisüvegből sem. DE a játszócumi kellett neki az első naptól. még a krházban kellett neki , mert csak a mellemen aludt. nálunk berjött, már csdak alváshoz kell, és nem bánom.
tünde
mellszívó, akkor kinek?

mtunde

Sziasztok!

Nincs esetleg valakinek Baba Zene 3 (másolva)Cd,küldenék érte Baba Zene 4-et (másolva).

eva1
(30+2)
eva1

Éva! megvan az összes (4is) de szívesen elküldöm a jövő héten vmikor, mert pill. azt sem tudom hol áll a fejem
üdv

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!
Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, csak kicsit elúsztam.. Igazábol irtó fáradt vagyokKép, de nem baj. Tegnap már alig emlékszem, hogy írtam ide..
No a mellszívó buliból akkor kiszálltam.. Kép képzeljétek kaptam egyet. Mindig minden akkor jön be, amikor már majdnem van. Gondolom Veletek is előfordult már..Kép Most, hogy van kádunk, biztos hogy kapunk még vagy 3atKép
Megyek pihizni, puszi nektek!
36+2

satuk

Sziasztok!!

Tünde, megy a mail!!

Satuk!

Egyébként jó a május 5!!! És valóban péntek!!
Akkor testületileg kivonulunk a Margitszigetre??
Jön valaki jövő héten babaszoba látogatásra?? Én mostmár mindenképp megyek!! :-D

Eszti!!

Nekem is dagad a lábam! :-( Úgy vártam a meleget!! És most kissé nehezen viselem, de azért örülök neki.
Én nem tudom megítélni, mekkora a hasam, mert nincs viszonyítási alapom!
Majd ha jössz jövő héten,. megmondod! :-)

Remélem, tényleg sikerül összehozni ezt a jövő heti találkát!! Jó lenne!!

Jó pihenést!!

Dóri

Kép
nagydora

JA, elfelejtettem mondani, hogy én nem tudok menni a talira, mert az egyik hugom ballagására kell mennemKép
De majd fotózzatok, mert kíváncsi vagyok RátokKép Biztos jók lesztekKép Lélekben veletek vagyok.
Joccaka!

satuk

sziasztok!
Veronika, igen, a déli végénél van, egy kicsit kell besétálni, és igen, ez olyan kútvöolgyis-fórumos találka. akkor van egy bábanap is, azzal együtt szerveztük.

Tünde

mtunde

Sziasztok!

tudja valaki hogy miért van szoptatástól egy gombostű-fej nagyságú, iszonyatosan fájó, fehér pont a mellbimbó hegyén? (csak az egyiken) Mit lehet vele csinálni?

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ma voltam CTg-én ill. UH-on. Valaki mondja már meg, hogy mitől új ez az UH-gép? Ugyanis a régivel megtudták nézni a baba súlyát, ezzel nem. Szerettem volna tudni, hogy mekkora a pocaklakó, most hogy közelítünk a vége felé, erre szegény Mészáros doktor közölte, hogy ezzel a géppel sajna nem tudja megmondani. Hurrá!!!! Egyébként minden rendben van.

Satuk,
Te mikor mész legközelebb CTG-re?

Sajna én sem tudok elmenni a talcsira, de csatlakozom Satukhoz, hogy készítsetek sok-sok képet és majd tegyétek fel. Biztos, hogy nagyon jó lesz.

Ja, és már egy ideje nem dagadt a lábam, erre bejött a meleg és most hasonlít az elefánt lábacskájához. Ez van.

Vica (kereken a 37. hét)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!
Én is ma voltam UHon, ctg-n, vérvételen, EKG-n.. párom szerint lassan engem is rövidítenek.Kép
Nos, az van, hogy Olivér megfordult- faros a drága.. Tehát ő is a császár mellett van.. és máj. 17én Anyuka leszek.. max..Kép
Az Uh gép tényleg nem nagy szám.. én is többet vártam tőle..
Vica! Te mikorra vagy kiírva? Lehet, hogy együtt leszünk?
A ctg-t elfelejtettem megkérdezni-hogy mikor menjek, majd holnap szerintem telefonálok a dokinak, hogy mikor kellene, mert csüt.ön az altató dokival randi, és előtte kellene valamikor.. csak pénteken nemKép

No akkor pusszantás.
36+3

satuk

Kedves leendő és már gyakorló Anyukák,

tegnap voltam egy bababoltban, és az embert mindenfélével hülyítik így az első gyereknél, szóval lennének kérdéseim.
1, Mi a véleményetek a szoptatós párnáról?
Mert én terhesen nagyon jól elvagyok 2 plusz kispárnával éjjelente, egy a has alá egy ha fáj a csípőcsontom akkor a térdeim közé, de megesküdött a fazon a boltban, hogy szoptatós párna nélkül még a nap sem süt olyan szépen... Hogy szoptatáshoz is milyen jó, és előtte is terhesen, meg gyerek"tárolónak" a Nagymamánál pl.
Szóval szívesen vennék 1-2 véleményt.
A másik: hogy nem ajánlotta, hogy a fürdés és a babaápolás helye különbözzön, mert megfázhat a picur,hát nem tudom, nekünk távfűtéses a lakás, de ha így van,hogy tényleg könnyebben baja lehet,akkor inkább ráaplikálunk egy falapot és pelenkázót a mosógépre.... Itt is szívesen fogadnék hozzászólásokat, köszönettel.
A harmadik és egyben egyelőre utolsó kérdésem, hogy használtok-e vagy fogtok e légzésfigyelőt használni. Mert erről pl lebeszélt, én pedig a szívem mélyén nyugodtabb lennék, ha lenne.
Tehát, ha valakinek bevált, de már megnőtt a babája és már nem kell, esetleg át is vennék egyet, mert kb ugyanannyi lenne, mint bérelni.
Bocs, hogy ide öntöttem az összes kérdésem, de most egy kissé elbizonytalanodtam.
Köszönöm hogy meghallgattatok,

további jó pocakosodást!
Hurcia 32+1

Kép
hurcia

Veronikusz!

Bár nem tudom, hogy mitől lehet az a fehér pötty, de nekem is volt, és nekem is csak az egyik mellemen.
És baromira fájt nekem is.
Megjegyzem, pont azon a mellemen volt, amit Gergő nem tudott rendesen bekapni, és állandóan véresre szívta, tiszta seb volt. Plusz még ez a fehér pötty is, ami nálam már kisebb borsó nagyságú volt.
A másik mellemet gyönyörűen be tudta kapni, azzal nem is volt semmi gond.
Nem ez a probléma nálatok is esetleg?

Kép
kuha

Szia Hurcia!
A légzésfigyelővel kapcsolatosan: nekünk ugyan nem volt,de egy ismerős mesélte,hogy sokszor a frász jött rájuk,mert ha elmozdult a baba alatt a egyből jelzett,persze tök feleslegesen.Ezért aztán nem is sokáig használták.
Fürdetés: ezen még soha nem gondolkodtam igazán,mivel általában egyforma hőmérséklet van mindenhol,így nem hiszem,hogy különösebb jelentősége lenne.
Szopipárna: nekem sosem volt,bár úgy hallottam,hogy akinek van az nagyon dicséri.Persze lehet nélküle élni.

Dóri!
A májusi találkozót még nem tudom,de lehet hogy ott leszünk.Főleg,ha szép idő lesz.A jövő héten eldől,hogy el tudunk menni vagy sem.
Mikor van a babaszoba látogatás? Már megint elfelejtettem,bocsi.

Tegnap voltam dokinál,minden rendben. Május 19.-én kezdjük a ctg-t.
Örülök,de azért még úgy élvezném a terhességet!
Mindenkinek szép estét!
Eszti(31+5)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Hurcia! Nekem van szopipárnám, naggyon szeretem, de tényleg.. szerintem semmit nem fogok annyit használni, mint ezt..Kép
Azóta komolyan nem fáj a hátam, sőt, éjszaka felébredek, ha nincs nálam a párna..Ja, és nem én forgalmazomKép
Akkor sem leszek boldogtalan, ha magához a szoptatáshoz nem használomKép
Ha érdekel, én a http://szopiparna.uw.hu/index.html
címen rendeltem meg, minden ok volt velük..
Egyébként mindnki rendben van?

satuk

Sziasztok!

Hurcia! Nekünk van légzésfigyelőnk, és egyszer sem riasztott, de én is hallottam, hogy sokszor tévesen kezd el sípolni és akkor aztán rögtön szívinfarktust kaphat az ember ... KépEgyébként azt mondják, a légzésfigyelőnek is csak akkor van értelme, ha az ember tud újjáéleszteni. A férjem elméletileg tudja hogyan kell ezt csinálni, de ha élesben került volna rá sor ... nem tudom, mi lett volna.

A fürdetést mi a fürdőszobában végezzük a mosógép tetején, és a szobában öltöztetünk. Mi is távfűtéses lakásban lakunk, ahol egyenletes meleg van. Szerintem sincs jelentősége, hogy ugyanabban vagy másik helyiségben végzi-e az ember ezt a két műveletet.

Szopipárnám nekem sem volt, én pl. IKEA-s párnákkal támasztottam alá a pocakom a 9. hónapban, de tényleg sokan dícsérik.

Annak idején mi is voltunk egy bababoltban, nevezetesen a Minimanó Babacentrumban, ahol az eladó fickó nyomta a süketet, komolyan mondom én bizonytalanabb voltam, amikor kijöttünk, pedig azt hittem, ott majd jó tanácsot kapok. Engem ez az óriási cumiválaszték bolondított meg, játszó cumi, alvó cumi ... stb. En azt hittem, hogy a cumi, az cumi és kész!Kép

Satuk! A kisfiad jól megtréfált Titeket! Kép Biztos azt gondolta, hogyha már úgyis császár, akkor fordulhatok , amerre akarok. A 32-33. hét környékén Marci is farfekvéses volt, emlékszem napokig beszéltem hozzá, hogy forduljon meg, mert nem akartam a császárt. Aztán ő megfordult, én meg jól megkaptam a császármetszést! Kép
Vendég

Sziasztok!

Satuk,
Én május 17-re vagyok kiírva, ha a pocaklakó is úgy akarja, akkor lehet, hogy találkozunk. De jó lenne!!! Tényleg, eldöntötted, hogy milyen szobába szeretnél menni?
Én is attól rettegtem, hogy farfekvésű lesz, de szerencsére ma az UH-on azt mondta a Mészáros doki, hogy fejvégű. Nagy kő esett le a szívemről. Ma a Ctg-én olyan lánnyal voltam együtt, aki már 11 napja hordja túl a leányzot. SZegény tiszta ideg volt, hogy miért nem indítják már meg a szülést, de a mai CTG-je se mutatott semmit.

Légzésfigyelő: mi kaptunk egyet, de nem hiszem, hogy fogom használni, mert ha megszólalna azt sem tudnám, hogy mit csináljak. Biztos, hogy szívrohamot kapnék.

Jó pihit mindenkinek.
Vica

vica10

Sziasztok!!

Hurcia!!

Csatlakozom Satukhoz!! Mindkettőnknek ugyanonnan van a párnája, és tényleg ISTENI!!! Nekem előtte mindíg nagyon megfájdult estére a hátam, azóta semmi!!
Sőt, néha, ha a páromnak a sok állástól fáj a lába, ő polcolja fel vele!! Szóval én mindenképp ajánlom! Nem olyan nagy összeg, érdemes befektetni!!
Csak most már lehet, hogy nem mikrogyöngyöset ( olyan, mint a hungarocell, csak kisebb és tisztított izé), hanem tönkölybúza pelyvásat vennék. Semmi nagy különbség, csak természetesebb!!

Mi nem evszünk légzésfigyelőt. Állítólag a Madarász utcai kórházban el lehet végezni egy tanfolyamot, hogy mi a teendő, ha beriaszt, és tényleg baj van.

Eszti!!

Jövő héten kedden, fél 6- kor lesz szülőszoba látogatás! El kellene menni, bár gondolom, téged már nem érdekel annyira! :-)
Jó lenne, ha jönnél!! Legalább tudnánk, kit kell majd keresni a folyosón, hátha egyszerre szülünk! :-)

Jó pihenést mindenkinek!!

Dóri

Kép
nagydora

sziasztok!

Csak gyorsan...

Nekünk van légzésfigyelőnk (örzős), és nem is rudom mi lenne ha nem lenne. Egyszer sem riasztott tévesen sem.
Szopipárnánk is van, de utálom, én is inkább kispárnáztam...
Mi is volt a 3.?? Ja, a fürdés. Mi a fürdőben csináljuk Kép. A mosógép tetején van egy nem merev aljú pelenkázólap.Ott gyorsan bebugyola, és át a hálóba a rendes pelenkázóra. Ja és van még egy villanymelegítő is a fürdőben, mert mi cs.házban lakunk és hidegebb van a fürcsiben nem tom mért... Kép

megyek hajcsi

Holnapra szép napot mindenkinek

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

Dr Vida Gábort keresném... ismeri Õt valaki? Úgy halottam a Kútvölgyiben van.
Van valakinek jó vagy rossz tapasztalata Vele?
Segítségeteket köszönöm!

Krisztina
nagy-medve@axelero.hu
balthis

Szia Krisztina!

Küldtem Neked e-mailt!
Vida doktort meleg szívvel tudom ajánlani! KépKép
Vendég

Szia Kuha!

Nekem nem sebes a cicim. Viszont csillagokat látok amikor bekapja a pici. Pár másodperc után aztán elmúlik. De addig! Kegyetlen. Ha ez azért van mert rosszul kapja be, akkor nem értem. Mind a kettőnél ugyan úgy szoktam szoptatni. ??? Én valami zsír mirigynek gondolom, de hogy mit lehet vele csinálni? Tény hogy nekem is néha kisebb, néha meg nagyobb a pötty.

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tényleg rendes Vida! csak a pokolba kívántam, hogy nem engedte hogy a saját dokim (Mészáros) megérkezése előtt megszüljem a gyereket. Úgy kellett visszatartanom, hogy ki ne bújjon. Kegyetlen volt. Már egymást érték a fájások. Mészáros mondta is hogy úgy jött ki a gyerek mint a puskagolyó. Na hallod! (2. nyomásra, egy óra alatt az első fájástól, Mészáros megérkezése után 5 perc alatt megvolt)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Hurcia,

mi kaptunk légzésfigyelőt is, és szopipárnát is. Én is a párnával alszom, szerintem klassz.

A pelenkázónk meg olyan, mint Anidenek, nem merev a mosógépen. Csináltattam egy farácsot a kádra, arra teszem a kiskádat, és akkor egymás mellett van a kettő.

A mi babánk is szeret lábbal lefelé lenni, folyton forgolódik, bízom benne, hogy kiköt a fejvégű pozicióban, mert én sem szeretnék császárt.

szép napot mindenkinek,
Jube
31+5

Kép

Kép
jube

Szia Dóri!

Én lehet, hogy megyek a jövő keddi szülőszoba látogatásra. Szerinted/szerintetek érdemes elmenni? Nem ráér a szülőszobát a szüléskor látni?

Csütörtökön viszont biztos megyek a Szülés, együttszülés előadásra.

eva1
(30 h)
eva1

Sziasztok!!

Éva!
Én azért szeretném megnézni a szülőszobát, hogy pontosan tudjam, mi mire való ott. Ne akkor kelljen kérdezgetni,magyarázni. Szerintem jó előre tudni, mit, hogyan szoktak ott csinálni.

Én is szeretnék menni a jövő csütörtöki előadásra is a férjemmel! MAjd meglátjuk. Reménykedem, hogy ráér! :-)

Szép napot!!

Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóri!
Nem lenne rossz megnézni a szülőszobát,de még nem tudom hová tegyem a két gyerkőcöt.Ha sikerül megoldani,akkor megyek,ill.megyünk a férjemmel.

Még nekem sem fordult be a picur,de mivel egy örökmozgó mostanság,így azt mondta Mészáros,hogy valószínű meg fog fordulni.Még nem izgatom magamat miatta.
Mindenkinek szép napot!
Eszti(31+6)

Kép
Kép
mano4

Szia Eszti!

Neked ez a baba már a 3. ugye? Nekem ő lesz az első, és azt hallottam, az elsők nehezen fordulnak meg a 30. hét után. Neked ezzel mi a tapasztalatod? Kicsit izgulok, hogy nem fordul be, és császározni kell.

köszi,
Jube (31+5)

Kép

Kép
jube

Szia Éva!

Szerintem érdemes elmenni a szülőszoba látogatásra, nagyon sok hasznos dolgot mondanak el, megmutatják a szülőszobákat (persze ha nincs épp szülés), azt hogy hol készítenek elő, illetve, hogy hol fogják csinálni a CTG-ket. Mi áprilisban voltunk és nem bántam meg, hogy elmentünk.

Jube,
Nem kell izgulni, én 30 hetesen voltam UH-on és akkor még a pocaklakó nagyban forgolódott. Tegnap viszont azt mondta a Mészáros doki, hogy már bevan fordulva és fejvégű. Úgyhogy még ráérsz izgulni e miatt.

Vica (37+1)

vica10

Sziasztok!
nkeünk van légzésfigyelőnk, néh ariasztott, amikor már Bene nagyon mozgolódikéjszaka, úgyhogy most már nem használjuk. Megdumálom a férjemmel, és ha érdekel, aeladom neked.
mike.tunde@gmail.com
fürdés: nekünk mamánál az egész lakáson át kellett vinni Benét a fürdőbe, ott nem volt hely öltöztetéshez, d enem volt belől egond. Jól be kell csomagolni. Távfűtsénél meg tök mindegy.
Szopipáérnáról nem tudok váleményt mondani Kép
Az újraéleszttő tanfolyam tényleg szükésges!

Tünde (Bene 7,5hó)

mtunde

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat, innen már könnyebb lesz döntenem... Majd jól bebugyolálom Õfelségét...

Tünde,
A légzésfigyelő miatt írtam emailt.
Mindenkinek szép napot!

Hurcia /Edina

Kép
hurcia

Szia Jube!
Igen,jól tudod most várom a harmadik babát.
Még nekem sem fordult be.Hogy az előző kettőnél mikor történt meg,fogalmam sincs.Akkor ugyanis nem csináltak ilyen sok uh-t.Azt mondta az orvosom,hogy nincs rá fix időpont hogy mikor kellene megfordulnia,általában mindenkinél más,mint ahogy a terhességek sem egyformák.
Szerintem ne izgulj miatta,hiszen van még ideje.Arról még nem hallottam,hogy az első nehezebben fordulna be a 30.hét után.
De tényleg ne izgulj,van még idő! Kár lenne ezen stresszelni.
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Mi is megyünk kedden a szülőszobalátogatásra.

zsu 26+5

Kép
zsu11

Sziasztok,
Én itt még nagyon új vagyok. Persze ez csak részben igaz, mert hónapok óta minden hozzászólást elolvasok, sokszor visszanéztem archívba is. Igazából nem akartam feleslegesen kérdezősködni stb. Mi még csak most készülünk a babával, nagyonKép

Kriszti! Én is nyugodt szívvel tudom ajánlani Vida doktort, tegnap jártam nála (első találkozás), és teljesen meg voltam elégedve.

Szóval, ha minden jól megy, remélem, hamarosan pocakosan. Addig is, olvasgatlak TiteketKép
vbea

Haihó!

Bea!

Isten hozott körünkben! :-D És sok sikert!

Akkor meg kellene beszélni vmi találkát a kórházban keddre a szülőszobalátogatás előttre, ha van kedvetek! Legalább jövő hét pénteken könnyebben megismerjük majd egymást! :-D

Akkor jövő héten pénteken hánykotr hol is lesz a találkozó pontosan??

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

hALI!
11-et vagy delet is írtam? Kicsit kihagy az agyam, és nincs időm visszanézni. De a szökőkútnűl. Mi lenne a jó időpont nektek?
Tünde (Bene 7,5 hó)

mtunde

Nekem mindegy, én ráérek!! :-D
Egyébkénnt én nem olvastam, hogy írtál volna időpontot...
Mondjuk legyen dél!
Tartunk eső napot??

Dóri

Kép
nagydora

Akkor tuti a dél? mert múltkor még 11 volt. Nekem mindegy, csak már szóltam másik kismamának is. Szólok neki hogy változott.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ne szólj!! Én nem láttam, hogy volt szó 11- ről!!

Felőlem lehet 11 is!!
Bocsi, nem akartam bekavarni!!

Dóri

Kép
nagydora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?