Új privát üzeneted érkezett!

Jucus,
KépKépKépKépKépKép

És mikortól is fogsz majd tudni jönni Pestre?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gyors bekukk.
Mi is viszünk pokrócot, + 1 baba (Livike? Kép) elfér.
Cserébe az etetéshez kérek szépen kölcsön autósülést, viszek rá cuccost, nem lesz tejcsis tutira. Kép
Mi is BKV, dél körül érkezünk.
HURRÁ!!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
szerintem Livit percenként kell visszahozni majd, mert elcsászkál! Kép
Szilviről nem is beszélve. Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kívánok mindenkinek jó szórakozást, hétágra süt a nap, úgyhogy minden kitűnően alakul, a társaság meg ugye adott...érezzétek fergetegesen magatokat.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Nálunk már teljes az izgalom!KépRészemrőlKépSzilvi ugyanis csicsikál a babakocsijában útra készenKép
Mi is viszünk pokrócot!Bárkit szivesen látunk rajta,de Andriska előnyt élvezKép
Na megyek,próbálok valamilyen rucit magamra venni!

Kép

Kép
novum

Natasa:
ezen a fül témán már én is elgondolkodtam. de az uszin is beleér a füle a vízbe. igazság szerint, tegnap szó szerint dörzsölte, meg sírt is Kép nem tudtam eldönteni, hogy most a fülébe ment a víz, vagy pedig az ekcémája. merthogy neki ott jön ki, de legbelül, amikor már látszik, meg kívül is olyan, akkor már gáz. lehet, hogy rosszul csinálom? szerintem ha épek a hallójáratok egy kis vizecske nem tesz semmit.

Ilba:
én szívesen kölcsönadom neked az ülést etetésre. igaz, hogy fapados Kép de utólag kiderült, hogy nem is baj, hogy nem 30ezrest vettünk, úgyis már annyiszor lehányta Kép most is van rajta egy két megszáradt nyomocska Kép, ha ez nem zavar....Kép

Mi Bubekkel kb 1 óra fele érünk oda. Aztán megvárni ám!!!
Vendég

Na mikor nem jó a UPC-s internet fél órán keresztül??? Amikor amúgy is tűkön ülök. Remélem mindent bepakoltam már és nem hagyok itthon semmit. Petra még édesdeden alszik az ágyikójában. Egy óra múlva kaja, aztán délben mi is indulunk.

Apa is mindig úgy fürdeti Petrát (az elejétől fogva), hogy a füle beleér a vízbe. Én is néztem az elején, de nincs semmi baja, úgyhogy nem parázok már rajta.

Gabuska, Livi majd pokrócról pokrócra jár és mindenkit szemügyre vesz. Azt hiszem lesz pokróc bőven (végülis én is raktam be), szóval a kisasszony előtt az út biztosítva lesz Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
Bogesz nem csak a rágókákat használja ilyen módon, hanem minden egyebet, ami a kezébe kerül. Szóval ez nem valami különleges intelligenciának köszönhető.Kép

Én sem rakom ki Bogeszt a napra, ahogy halad az árnyék, húzkodom arrébb a pokrócot. Húsvétkor a nagypapa ugyan megnapoztatta Szombathelyen. Rábíztuk egy pár órára, lementek a többiekkel (hat uncsitesó, két tesó) játszani. Azt hittem, rosszul leszek, mikor visszaértünk és látom, hogy az én gyerekem a (déli!)nap felé fordított kocsiban (nehogy a napfénytető véletlenül árnyékot vessen rá!) alszik. "Hagy érje a jó kis napocska!" - így a nagypapa. Éjszakára jól be is pirosodott az arca.

Egyébként tudja valaki, hogy mennyi idős koráig kell dugdosni a nap elől?

Wolga,
Hát a mi kertünk még messze van a széptől. Csak ősszel kezdtünk füvesíteni, azt sem profi módon, csak a képen és messziről néz ki tűrhetően. A kertépítést tervezgetjük, mindenképp megbíznánk valakit, mert így a nulláról elég nehéz. Meg mi amúgy is panelgyerekek vagyunk, ráadásul a növényhülye fajtából.Kép
Köszi az infókat, a turit biztos megnézem majd.Kép

Gabuska, Sajtine,
Hofit én is imádom. Gyerekkoromban betéve tudtam a lemezeit.Kép

Sajtine,
A komp ebben a hónapban akciós a Brendonban. 18 helyett 10 ezer. De messze jobban néz ki (minőségre is), mint az összes többi, beleértve a 20e fölöttieket is. Mondjuk egy kicsit mintha nagyobb lenne (legalább nem jut el mindenhová akadálytalanul a gyerkőcKép) és csak négy kereke van. Ezek miatt biztos nehezebb egy kicsit vele a mozgás. Viszont a játszótálca szuper rajta.

Timi,
Hát ez az! Én is ezt kérdezem! Kép Ki nyírja a füvet? Pirulva, de bevallom, az idén még nincs is lenyírva (szerintem a képen is látszik), most akarunk fűnyírót venni, eddig a szomszédból kértünk.

Gabuska, Ilba,
Mekkora videót lehet nektek küldeni? Megnéztem, a mieink mind 10 megánál nagyobbak.

Tücsökmami,
Husi Görgő még mindig ééédes. Fantasztikusak a rucik is.Kép
Bogesz fülét én sem merem a vízbe tenni. Persze Ti már edzett úszók vagytok. Kép Tényleg ott muszáj, hogy víz alá kerüljön. Akkor hogy is van ez? Vagy most már lehetne?

A ruha mizériát ne is mondjátok! Kép Most próbáltam (volna) fel három alkalmi nadrágot (hétvégén találkozó) és egyik sem jön rám. Még néhánynak adok esélyt (a remény hal meg utoljáraKép) aztán előszedem a nyári kismamanacikat.

Na, szóval, Ti csak készülődjetek, én majd szóval tartalak Benneteket.Kép

És néhány kép még a nagy dömping előtt:

Hogy a szám széle maszatos? Melyik oldalon?
Kép

Három uncsitesóval a hatból
Kép

Szia Dédi, majd jövök még!
Kép
jucus33

Mi az már mindenki elindult, na jó akkor mi is elkezdünk kajálni, aztán uzsgyi a Városliget Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Találtam két itthoni képet a Geriről, merthogy nem lett elővéve a fotomasinéria, mióta hazajött a kórházból, de ez a két kép asszem tükrözi, hogy milyen jó is itthonKép

Egyébként öröm volt olvasni a készülődéseteket, tényleg szuper idő van, legalábbis kispesten, remélem így marad míg haza nem értek a taliból!

sasha

Kép
Kép

Kép
sasha

Sasha, Gergő buddha nyugalmával viseli az eseményeket.

Kép Kép
coolasa

Jaj lányok Jucushoz hasonlóan én is zöldülök olyan jó lett volna menni!KépDe a takonykór mellett az időpont se lett volna jó mert Domi ilyenkor alszik.De nagyon várom a beszámolót és a sok sok képet.Kép

Felvilágosítana valaki,hogy a Pampers és Liberós zacsiról az emblémákat hol lehet beváltani valami ajándékra???Van egy csomó......

Gabi,Timi!
Ma ott voltunk az sztk-ban nagyon figyeltem ám de nem láttam egyikőtöket sem.9-10 felé.

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok
Néhány kép rólunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

No, mi már itthon is vagyunk! Kép
A képek jók, majd teszek fel, csak le kell kicsinyíteni. Kép

Mire hazaértem, itthon újból százágra sütött a nap! Azért vicces volt ez az eső....

Hogy s mint zajlott tovább a tali??

Örülök, hogy megismerkedtünk személyesen!! Kép
Vendég

A tali miatt irigykedünk! Kép
Jó szórakozást! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szülinap... és a tulipánok...
KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok, akkor az első fotók a taliról.

Portré...

Kép

Kezdődő románc...???

Kép
Vendég

Jujj, én is hazaértem, Beni 9(!) perc alatt bekanalazta a kaját, tök éhes volt már. Kép

Annyira jó volt!!!!!!!!!!!!!! Még!!!!!!!!!!! Kép

Képek szuperek, csak még kicsinyítenem kell nekem is.

Mindenkitől kérek képeket!!! Mindkét e-mail címemre fér.

Egy csomó mindent elfelejtettem megkérdezni emberkéktől, a vilin jutott eszembe.

Na, majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Nagyon jó volt élőben is látni benneteket a babákkal együtt. Most jobban tudok majd nevet archoz társítani Kép Sajnálom az esőt meg azt, hogy Szonja olyan nyügi volt. Most persze alszik.
légyszi nekem is képeket (kronor kukac freemail. hu) . Sajnos én nem tudtam képeket csinálni, mert vagy ringattam vagy szoptattam, de majd legközelebb.
N

Kép Kép
natasa1975

Mamacka, annyira érzelemdús, bensőséges képeket csináltok! Nagyon szépek vagytok!

Kép Kép
natasa1975

Natasa
Köszönjük! Kép

Remélem a következő talira már mi is eltudunk menni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nem tudok választani a képekből. Na jó, akkor kezdem:
Anya, látod, itt vannak a többiek is!
Kép
Azért Anyánál a legbiztonságosabb
Kép
Szép barnán kell hódítani
Kép
Te jó ég, jó helyre jöttünk?
Kép
Aha, itt olyan szép zöld a fű. Ügyesen lenyírta a bácsi KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Akkor Te vagy a Beni?
Kép
És tetszem Neked? (Nagyon is!!!! KépKépKép)
Kép
Anya, ez olyan izgi!
Kép
Beni, finomak a kulcsaid!
Kép
Tényleg? Még nem is kóstoltam
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hééé, velem is foglalkozz már!
Kép
Na jó, megsimizzelek?
Kép
Hát ezek meg mit csinálnak?
Kép
Az eső Kép
Kép
Menő a cuccom?
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Azért a fűnyíróbácsi is meg lett örökítve az egyik képen........JUHHHÉÉÉÉ! Kép

Mamacka, gyönyörűek a képek, dehát ez nem újdonság. Tegyél mindig jó sokat, olyan jó nézegetni.
Áronbaba pedig gyönyörű, olyan édes kis manó! Kép
Vendég

Beni ...
Kép
Anya, ne menjünk még!
Kép
Hurrá! Mi még maradunk!
Kép
Nekünk is mennünk kell
Kép
De jó ez a tali!!!
Kép
Nyugi Beni! Livicsek alszik ...
Kép
Na jó, akkor itten egy pusza
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ez most csak egy próba:
Kép

A képeket beteszem egy fotóalbumba, mindjárt bemásolom ide az oldal nevét. Azokat, amin valaki szoptat kihagyom, de az érintettnek elküldöm mail-ben, jó?

Az eddigiek nagyon szupik, amiket feltettetek! Nagyon jó volt látni Titeket, úúúúúúúgy maradtam volna még!

Na jó, csinálom az albumot.

Páááá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok!!
Szupi volt a taliKépKép Jó volt mindenkivel személyesen találkozni!!!!
Sajna vacakol a gép ezért csak 3 képet tudok feltölteniKép
Hát ime:
Egy kis tere-fere a fűben:
Kép
Még a kezemet is bekenem:
Kép
Bence már szeretne aludni
Kép

Ilba!Mégegyszer köszi,hogy összehoztad a csajokat:Remélem lesz még ilyen,és a többiek is eljönnekKép

A mamák és a babák is nagyon aranyosak és kedvesek voltakKép

Most megyek,mert Szilvi nagyon nyűgös!

Kép

Kép
novum

És még egy pár:
Indulok felfedező útra:
Kép
Mi történik a pókrócon?
Kép
Beni igy várta a találkozót:
Kép
Sajtine+ Zsófi:
Kép
Itt még nem sejtettük,hogy esni fog:
Kép

Most már tényleg megyekKép

Kép

Kép
novum

Lányok,
elküldenétek nekem a képeket eredeti méretben? Csak ha nem sok időt vesz el az életetekből! Köszi!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Itt az első rész:
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=9436&page=1

A többit is felteszem, amint tudom. Az album neve itt a babaneten, ha úgy keresnétek: István kórházi élmények - topiktalálkozó a Városligetben (2006. 04. 26.)

Rohanok, pussssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Elnézést, amiért egy kicsit szájba rágósak a feliratok a képekhez, de így tutira be lehet azonosítani mindenkit. A fórumos neveiteket használtam, nem a keresztneveket, remélem nem baj!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Fél 6-ra mi is hazaérkeztünk, mert benéztünk még apa munkahelyére, hogy megint elbüszkélkedjek Petrával. Hazafelé a villamoson azért megmutatta, hogy van hangja, ringathattam rendesen Kép

Sajna Petra végig kézben volt (különben nyügi lett volna, legközelebb pihenőszéket is viszünk Kép), így csak 3 képet tudtam csinálni.
Gabuska küldöm őket mailen, légyszi Te is, meg persze a többiek is, küldjétek el levélben a képeket!!!
Köszi
fnevuka kukac freemail pont hu

Bocsi, de a Babanet nem engedi felrakni még ezt a három képet se KépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
Biztos, hogy mind a 79 képet elküldjem?KépKépKép
Mi lenne, ha azokat küldeném csak el, amin rajta vagytok, a teljes fotóarzenált meg meg lehet nézni itt a bneten a fotóalbumok között. Mit szóóóóósz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na jó akkor csak azokat küldjed, amin rajta vagyunk, meg esetleg valami nagyon jókat Kép
Küldhetsz mail-t a profilomban lévő címre is.
Köszi

Ja köszi a puszit is, a szépségkirálynő sír (ordít), ha leülök a géphez, amint felállok abbahagyja (állva gépelek Kép)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Csajok apa azt kérdezte, hogy csoportkép nincs???
KépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

én is ittKép

először még kettesben
Kép

mami megkeressük a többieket?
Kép

ismerkedés Livi-Beni
Kép

Te is wash & go-t használsz?
Kép

Vuka-Eszti
Kép

Beni had nézzelek meg csak közelebbről
Kép

ezt a csajt is megvizsgálom
Kép

eső banda
Kép

Livi alszik
Kép

Vuka-Tücsimami
Kép

Benit ketten is szórakoztatják
Kép

Kép

Kép
sajtine

tök jó volt a taliKép

Mamacka
gyönyörűek a képekKép

Jucus,
Ti olyanok vagytok mint a fehérvár áruházKép
mindig történik valamiKép
Remélem legközelebb jöttök, már nagyon szeretnénk látni benneteket.

Nekem is küldjetek képeket léccccii
Gabuska,
nem kell mindKép
amelyiken mi vagyunk + pár a többiekről
köszike

Ami képem nekem van, szivesen átküldöm akinek kell
csak az email címet az én email címemre küldjétek, mert ott könnyebb összeszednem mint itt visszaolvasgatni
esallai kukac yahoo pont com

Zsófi fél 8-kor elaludt és még most is alszikKép
de csinos esténk lesz...Kép

Kép

Kép
sajtine

Na akkor csatlakozom...
Naggggyon jó volt. Kár hogy annyival később tudtunk csak menni....De így is nagyon jól éreztem magam, és azért a végén Marci is jól megnyugodott. jó éhesen jöttünk ám mi is haza...
Gabi, megnéztem, nagyon jók a képek! A többieké is!

Natasa, a rólad készült szopis képet nem tettem fel, majd elküldöm szerintem holnap, mert már így is késve fürcsizünk ma....

Na csövi mindenkinek szép álmokat. Mikor ismétlünk????

Így indultunk neki...
Kép
egy kis idill. De Szilvi vajon hol van???
Kép
Wolga család nagyon keres valamit a fűben. Igazi kertész famíliaKép Közben Szilvi előkerült, és máris szét akarja szedni a babakocsit! KépKép
Kép
Kisebb csoportosulás
KépKép
A kis gombszemű itt már egy kicsit nyugodtabb...
Kép
Van bennt valaki?Kép
Kép
Úristen, Anya te mi a jó búst csinálsz ott???!!!
Kép
Petra gyönyörű így sapiban is....KépKépKép
Kép
Jó így anya karjában (és a király sapimban!Kép)...
Kép
De jó lenne megszerezni azt a csattot. Anya most úgyis bámészkodik....Kép
Kép
Andris, te ugye jó csávó vagy...? Mer' én tutkó az vagyok.Kép
Kép
Hiszen ilyen kafa sapija csak a jócsávóknak lehet!!!!Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Húúú csajszik igazán klassz lehetet a tali.Irigy,irigy.KépNagyon édesek a lurkók.A következőn Nekünk is ott a helyünk.KépJó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na hali!

Húúúú, elfáradtam. De ez most olyan kellemes fáradság! Kép

Beni annyira fel volt pörögve egész este, pedig csak a hazaúton aludt, azt sem végig, mert itt nálunk a tök csendes utcában egy b...arcú megvárta, míg mellé érek a kocsival és akkor beindította az autóját. Persze nem kis hangja volt, Beni meg felriadt. Gondolkodtam egy ideig, hogy mit is kéne vele csinálnom, de semmi nem jutott eszembe, így inkább továbbálltunk. Kép

Ja és a pörgés szó szerint értendő, egész délután és este azt játszuk, hogy ő hasrafordul, én meg visszafordítom. Ha bírom hallgatni a szenvedését, akkor megoldja magának. Kép

Gabi, Bubek, Tücsökmami, Jucus, Eszti, Edina!
Elkezdtem küldeni a képeket kettesével, eddig elvileg 9 e-mail ment, de ez így baromi lassan megy. Ja! Eszti és Tücsökmami! Bocsi megtelítettelek Benneteket, töröljetek! Kép
Gabi! Neked holnap folytatom, ok?

A nagy izgalomban nem adtam oda a Liberós nyuszikat. De már nem is adnám! Kép Inkább gyűjtöm én is. Kép De hová is kell küldeni?

Sasha,
Teszel fel képet a tandem babakocsiról?
Mosolygós Gerit meg kell zabálni!!! Kép

Jucus,
András a KEK-en végzett, igaz ő élelmiszermérnök, de sok kertészmérnök ismerősünk van. Ha gondolod és aktuális szólj.
Fogalmam sincsen mekkora videó jön át, de a 10mega lehet, hogy nem. Próba cseresznye. Kép

Mamacka,
Áron baba annyira nyugodtnak tűnik! És mennyire szép! Jó lenne Benneteket is megismerni már! Kép No majd a következő talin.
A portrét Te, vagy a Férjed csinálta?

Vvolga,
Amit elfelejtettem. Miért is aktuális a nyelvfelvágás?

És most megint elfelejtettem a többi dolgot ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Húúú csajszik igazán klassz lehetet a tali.Irigy,irigy.KépNagyon édesek a lurkók.A következőn Nekünk is ott a helyünk.KépJó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt!!!!

Sasha,
hát ez a Gergő fiú már most nagy kópé! Valami nagy huncutságon töri épp a fejét és már előre jót kuncog rajta.Kép
Szerintem azon rötyög, hogy a következő talin már Ti is ott lesztek és majd jól kirosszalkodhatja magát a tesókkal meg a többi babicsekkel. Ja, és ahogy elnézem, a lányok körében sem lesz éppen népszerűtlen!Kép

Mamacka,
Neked csak annyit mondok, hogy MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG!!!
És ha ezt a fotót: Kép nem küldöd be valamilyen versenyre vagy ilyesmire, akkor elmegyek hozzátok és személyesen náspángollak el!
Jól látom, hogy Áronnak egyre sűrűbb lesz a kis szőke haja?Kép

Estére Livi lázas lett, 37,7, szerintem a fogától lehet, mert nem folyik az orra, mint a múltkor, meg semmi más tünete nincs, a védőmami meg mondta is múlt héten, hogy akár láza is lehet a fogzáskor, nem csak hőemelkedése. Mindenesetre úgy bealudt este, hogy meg sem rezdült idáig. Mértem kétszer a lázát éjjel is, ugyanennyi vóóót.

Lányok ,a fotóitok nagyon jók!Kép

Az albumot meg befejezem végre délelőtt, oxxxi?Kép

Jó lett volna, ha mindenkivel sikerül többet dumcsizni, csakhát körbenéztem és azt sem tudtam, kihez menjek. Hát igen, a bőség zavara. De majd a következőn!

Natasa,
nekem nem tűnt fel, hogy Szonja annyit nyügizett volna, néha hallottam a hangját, de az zene volt a füleimnek!

Szóval az istvános babák nem csak szépek, de nagyon jó gyerekek is!

Mindet megdajkáltam volna, csak nem mertem őket kilopni a mama öléből.Kép (pedig én aztán nem vagyok szívbajosKép). De ha már itt tartunk, megkédezem, hogy legközelebb szabad babusgatni?Kép

Benit sikerült csellel megkaparintani, mert szomorkodott, hogy nem látja az anyukáját a babakocsiban fekve, Ilbának meg tele volt a kezeKép, ezért felajánlottam, hogy kiveszem Benit a kocsiból! Bejött a trükk!KépKépKép

Zsófi,
ha nehezen is, de tartottam a számat! Nem árultam el Livinek, hogy Benivel smaciztatok!KépKépKép

Na megyek a dolgomra, még csak annyit, hogy mindenki nagyon csini volt!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Bence annyira elfáradt (nem is tudom, miben, hiszen én cipekedtem....), hogy délután 4-8-ig aludt egyhuzamban, mint akit bekokóztak. Kép Kép

Gabi, jók a képek nagyon, köszi az albumot.

Fel vagy jogosítva a legközelebbi babusgatásra!!!!

Jelentem: a sapik nagyon jók, és a vukos hari is!!!!

KÖSZÖNJÜK!!! Kép

Bubek, kicsi Marcit úgy sajnáltam, ahogy nyűgizett, ha így sirdogál egy pici baba, olyan a szívemnek, mintha tőrt döfnének bele. Azért jó, hogy megnyugodott, olyan kis cukibaba!!! Kép

Minden baba tündéri volt, Szonja pedig remélem kialudta magából az oltás ártalmait!

Petra baba igazi kis tündér, a hangját sem hallottuk! Kép Vuka, és hol etettél míg hazaértetek?

Én persze beleléptem egy hatalmas kutyasz@rba, szóval amikor hazaértünk, szandálmosással kezdtem.... Kép Kép

Azért a fűnyíróbácsin még most is jót derülök..... Kép Kép
Vendég

Ilba,
a Liberos nyuszik ügyében nézz be a honlapra, mert szerintem ott fogsz találni jelentkezési lapot a Gólyahír klubjába. Most már végre (kb 3 hete) van magyar honlapja is a Liberonak, igencsak ideje volt. Mi még a kiskönyvből kivágott papírral jelentkeztünk.
Légyszi nekem is küldj át egy-két képet.

Gabuska,
a legközelebbi találkozón nyugodtan babusgathatod Petrát, hisz Õ nagyon imádja. Szólj nyugodtan és én örömmel passzolom át Kép addig legalább én is letámadhatok valaki mást, mondjuk Livit.

Mamacka,
nagyon már nem tudok mit írni, tényleg fantasztikusak a képek, de ezt a csajok már kifejtették. Még több ilyet.

Mancs,
mi van Veletek, képeket kérünk Tőletek is és várom a szüléstörténetedet.

Na jól van most megyek, visszadőlök még egy kicsit, mert aztán du. megint vendégek hada jön, hátha sikerül még egy órát pihennem.

Utálom a Babanetet, amikor kiakad Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti,
etettem a parkban, mert 3-kor még ott voltunk. Csak Petra ott nagyon bealudt, így mikor beértünk apa cégéhez ott még kapott egy kis ráadást. Aztán este visszaálltunk a szokásos kerékvágásba. Fél 7-kor volt a következő szopi, hát evett rendesen, rengeteget, még este (10-kor) is Kép Mit tesz a friss levegő a gyerkőcökkel Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Lányok,
köszi! Mármint a babusgatás engedélyezését! Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nagyon jó lehetett a tali!
Remélem legközelebb már mi is eltudunk menni!

Örülök, hogy tetszenek a képek... egy kicsit aggódtam, hogy már sok belőle(m)... főleg, hogy sokszor mindenkinek reagálni nincs is energiám... aranyosak vagytok... ígérem lesznek még fotók!

Gabuska
Kép
...egy jó kis meseillusztrációs pályázatot szívesen vennék...

Ilba
Én is várom már, hogy találkozzak veletek... bár biztos elsőre egy kicsit meg leszek szeppenve...
Két-három hónap és költözünk a szomszédba... akkor majd még sok is lesz belőlünk! Kép Kép Kép Kép
Képzeld most derült ki, hogy nem egy évet, hanem kettőt kell várni, hogy lift legyen a házban... nemtudom, hogy fogom le-föl cipelni a babakocsit... Ráadásul mostanában elkezdtem azon rágódni, hogy lehet jobb lett volna valami olyan lakás aminek van egy kis udvara, vagy legalább egy erkély... megfogok őrülni a négy fal között... vannak a közelben jó kis parkok?
A rajzot én készítettem... de Áron nem adott rá módot, hogy befejezzem...
Eddig ez a kettő készült... még nem jöttem bele igazán...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű most látom Beni már nyomul az iwiw-en???
Nem semmi! Kép ...önálló gyermek! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

jaj azt még kihagytam, hogy...
képzeljétek Áron ma közel 8 órát végig aludt éjjszaka (este 8-tól negyed 4-ig) ... utánna négyet és most is alszik!
Kismanónk... olyan aranyos megtudnám zabálni!

Eszti
Áron köszöni a bókot! Kép azért a ti fiatok se semmi! Kép
Pont azt néztem, hogy itt a talis képek között van egy rólatok amelyiken nekem úgy hasonlítanak a fiúk... nemhiába Ujváris széria! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?