Natasa,
Bogesz nem csak a rágókákat használja ilyen módon, hanem minden egyebet, ami a kezébe kerül. Szóval ez nem valami különleges intelligenciának köszönhető.
Én sem rakom ki Bogeszt a napra, ahogy halad az árnyék, húzkodom arrébb a pokrócot. Húsvétkor a nagypapa ugyan megnapoztatta Szombathelyen. Rábíztuk egy pár órára, lementek a többiekkel (hat uncsitesó, két tesó) játszani. Azt hittem, rosszul leszek, mikor visszaértünk és látom, hogy az én gyerekem a (déli!)nap felé fordított kocsiban (nehogy a napfénytető véletlenül árnyékot vessen rá!) alszik. "Hagy érje a jó kis napocska!" - így a nagypapa. Éjszakára jól be is pirosodott az arca.
Egyébként tudja valaki, hogy mennyi idős koráig kell dugdosni a nap elől?
Wolga,
Hát a mi kertünk még messze van a széptől. Csak ősszel kezdtünk füvesíteni, azt sem profi módon, csak a képen és messziről néz ki tűrhetően. A kertépítést tervezgetjük, mindenképp megbíznánk valakit, mert így a nulláról elég nehéz. Meg mi amúgy is panelgyerekek vagyunk, ráadásul a növényhülye fajtából.
Köszi az infókat, a turit biztos megnézem majd.
Gabuska, Sajtine,
Hofit én is imádom. Gyerekkoromban betéve tudtam a lemezeit.
Sajtine,
A komp ebben a hónapban akciós a Brendonban. 18 helyett 10 ezer. De messze jobban néz ki (minőségre is), mint az összes többi, beleértve a 20e fölöttieket is. Mondjuk egy kicsit mintha nagyobb lenne (legalább nem jut el mindenhová akadálytalanul a gyerkőc
) és csak négy kereke van. Ezek miatt biztos nehezebb egy kicsit vele a mozgás. Viszont a játszótálca szuper rajta.
Timi,
Hát ez az! Én is ezt kérdezem!
Ki nyírja a füvet? Pirulva, de bevallom, az idén még nincs is lenyírva (szerintem a képen is látszik), most akarunk fűnyírót venni, eddig a szomszédból kértünk.
Gabuska, Ilba,
Mekkora videót lehet nektek küldeni? Megnéztem, a mieink mind 10 megánál nagyobbak.
Tücsökmami,
Husi Görgő még mindig ééédes. Fantasztikusak a rucik is.
Bogesz fülét én sem merem a vízbe tenni. Persze Ti már edzett úszók vagytok.
Tényleg ott muszáj, hogy víz alá kerüljön. Akkor hogy is van ez? Vagy most már lehetne?
A ruha mizériát ne is mondjátok!
Most próbáltam (volna) fel három alkalmi nadrágot (hétvégén találkozó) és egyik sem jön rám. Még néhánynak adok esélyt (a remény hal meg utoljára
) aztán előszedem a nyári kismamanacikat.
Na, szóval, Ti csak készülődjetek, én majd szóval tartalak Benneteket.
És néhány kép még a nagy dömping előtt:
Hogy a szám széle maszatos? Melyik oldalon?
Három uncsitesóval a hatból
Szia Dédi, majd jövök még!