Kicsit jöttem, mert azon ritka alkalmak egyike van, hogy pici és kicsi egyidőben alszik napközben
Pár hozzászólás a teljesség igénye nélkül:
Cat
szörnyen hangzik ez a nyavalya, amit elkaptatok. Jobbulást gyorsan!
Stella
Nagyon szép család vagytok. éjszakákhoz hosszútávon is ilyen jókat!
Jovi
Köszi száj remegős választ. Akkor nem parázok meg nem megyek utána 25 helyen.
Andi
Szorítok nagyon kisteccshez. Húgodéknak gratula
Egcsi
taknyolásból gyorsan tesék kikeveredni...
Noémi
Tagadj le a kilókból. Tök jól nézel ki. Elárulom én elsőnél 18 kilót híztam és mikor hazajöttem a kórházból 3 nap után volt rajtam 5, majd 2 hét múlva 0. Szerintem ha nem hízok ennyit a terhesség alatt én a kezdeti idegeskedésben, nem alvásban, szoptatásban el is pusztultam volna.
Most 2.-nál kevesebb jött fel, olyan 14 körül, de még 8 megvan
és plötyi lettem, úgy lóg a hasam mint a franc. Sajnos már nem vagyok a régi csibe
Lujza
izgi, nekem mindkettőt 17 hetesen mondták 100%-ra négydén, hogy pöcsös.
Magunkról: tegnap voltunk kardiológia kontrollon. Ha a reális keretek között maradunk, akkor a lehető legjobb verzió történt, ami várható volt. Csoda lett volna, ha benőnek a lyukak, ezt meg is mondták (de azért tudjuk hogy csodák vannak, főleg ebben a topikban nem kell ezt ecsetelnem
)
Szóval Milán szépen fejlődik (ez nála fpleg kardiális
kérdés), 7 hetesen 5150 gramm. Keringése EKGja rendben. Pitvari lyuk csökkent, várhatóan az összenő 1 éves koráig, ezt elsőre is megmondták. kamrai lyuk stagnál. Elég nagy mennyiségű vér folyik vissza a tüdőbe, de most úgy tűnik manó jól veszi az akadályt és úgy kell kezelni, mintha teljesen egészséges lenne. Ez a lyuk nagyon kis esélyes hogy magától összenő.
Cél:
1. fejlődni (heti súlygyarapodást nézni és minden evést mérlegelni, mert fontos hogy olyan 100 gramm körül 10-15 perc alatt meg tudjon enni),
2. betegséget nem elkapni (magas láz, fertőző biszbaszok) illetve ha mégis befigyel, akkor brutális antibiotikum kúra azonnal
3. legalább 3 éves korig megpróbálni kihúzni a szép egyenletes fejlődést, hogy csak azután kelljen műteni a szívét. Előtte nagyobb a műtéti kockázat, persze ha muszáj, akkor megcsinálják, de jobb lenne ha nem kerülne rá sor addig.
Szóval jól vagyunk. Koppkoppkoppkoppkopp.
Sokat gagyorog, mosolyog, hangosan kacag van, hogy álmában is. És kopp, de nekem szokatlan módon éjszaka csak 1x kel enni. Eszik este 8-9 körül, majd hajnal 2-kor, akkor bezabban vagy 150 grammot és szunya reggel 6-7 ig. Ilyet én bálinttal csak kb 10 hós korában tapasztaltam először.
Naffiú Bálintom eszméletlen rosszcsont, ugyanakkor egy bűbáj zabálnivaló manó.
Folyamatosan magyaráz, hol teljes halandzsát, mint klittyklattyhablibbububátitutá, hol teljesen érthetően apa-olló-kesztyű-csúszda és még vagy 40-50 szó. Hol csak anya és apa által érthető szavakkal: tratto=traktor, kóva=róka stbstb.
Hihetetlen hisztik vannak, abban a pillanatban, hogy nem az történik amit ő kiagyalt vagy nem azonnal történik meg. Visító, sivító, földhöz verős, majd 5-10-20 perc múlva magától elmúlós és mosolygós verzióban.
Lejátszott egy ilyet a Fehérvári úton a Salvus cipőboltban, összefutott minden vevő és ottdolgozó, majd a végén úgy menekítettem ki a gyereket, hogy cipője, sapkája, kabátja kezemben (mert ezt ahogy rátettem rúgta és dobta le magáról, miközben csapkodva verte magát a földhöz
), eladó karomra húzta a nylon táskát amiben a vásárolt holmik voltak és gyereket izomból magamhoz szorítva elhagytuk a színhelyet.
Szóval hihetetlen akaratos egy kis pöcsös, de öcsit imádja.
Anya meg ma nagyon boldog, mert ma van a 3 éves házassági évfordulónk és este apa visz vacsizni, tökik meg itthon maradnak barátnőmmel. Fejek egész nap, hogy ha netám most borul meg a pici, legyen mihez nyúlni.
Na pussz, lépek.
Edit