Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.Tapasztalatbol mondom,hogy egy 8 éves is hisztizik...(most is éppen)
Az alvás nálunk most szörnyű.Napközben többször felriad a Bence,igy a babakocsiban altatjuk,abban vissza lehet ringatni.Éjjel min.3 oránként kel,van,hogy gyakrabban.A védőnő szerint a foga miatt vagy pedig éhes.Talán ha jobban tele lesz a pocija,jobban alszik.
Viol hogy birja a korházban tartozkodást?Nem nagyon türelmetlen?
Katus,minden rendben?Meggyogyult Máté teljesen?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Ma mi is kaptunk szurit.Vagyis csak Szonja.KépA szúrásnál megijedt a befecskendezésnél pedig már sírt ahogy illik.Aztán hamar megnyugodott,Ügyes kislány.Most a kertben van és takarít a mamával.Nem sántít cseppet sem.Kép

Holnap hívom a Violt aztán az infót megosztom veletek.
Én nagyon sajnálom,hogy elmaradt a tegnapi szalonnázás.Teljesen rá voltam izgulva.Kép
Mire hazaértünk az autó is és mi is olyan sárosak lettünk mint a csuda.

Nem tudom emlékeztek e arra amikor a pici babák hírtelen megrettennek valamitől(amit mi nem is látunk)és kapálóznak,összerezzennek majd égtelen sírásba kezdenek?Ijesztő tud ez lenni.A védőnő azt mondta ez normális.

Ma a Szonja nem akart hazajönni az oviból ennek ellenére reggel pedig nem akart ott maradni.Ki érti ezt?!

Vero!
Találtam még ruhákat a palláson.Kimossam öblítössel vagy majd te a saját ízlésed szerint mosod?
Kép

KépKép
eszti76

Eszti! Kép

Nem kell kimosni, én sokat vagyok itthon (egyenlőre) majd kimosom én, köszi szépen őket.
Ma MINDEN megszáradt, annyi cuccunk lett mint a csuda!! Kép Kép Tök élvezem mosni, vasalgatni!

Szonjának nem kell borogatni a lábát? Én úgy emlékszem ilyenkor kellett, de nem biztos Kép

Hajnus, mennyi idős most a Bence pontosan?

És Noel? Elmúlt már fél éves?
Vendég

vero!
A Csóka doki azt mondta semmi tennivalónk nincs vele.Azért én majd ha sikerül rábírnom,hogy csak 2 percig maradjon nyugton beborogatom neki.Kép
Emlékszem én is nagy élvezettel mostam,vasaltam és pakolásztam a még meg sem született Szonja ruciait.
talán egyszer újra átélem ezt!Kép

KépKép
eszti76

Vero,7-én lesz 5 hónapos.Én is ezt birtam a terhességben a legjobban.Sokszor még éjfélkor is rendezkedtem,pakolásztam,nem birtam abbahagyni.Most meg jo volt Isti kisruháit elővenni,bár a legtöbb már kicsi volt egyből.

Kép

Kép
hajnus

Kép

Kép

Kép
hajnus

Eszti!
Azt hiszem az is jó ha futkozik, mert nem köt be annyira az izom vagy ilyesmi...
Most mutattam a Lacinak a kivasalt cuccokat, tetszett neki! Kép

Hajnus!
5 hónapos!!! Ilyenkor még nekem is bőven 3 óránként felkelt enni éjjel is!! A fiúk állítólag mindig éhesek, vagy legalábbis sok fiú eszik sokáig éjjel...
Hány kilo a picid?

KépKépKép
Vendég

Most kezd igazán fájni a combocskája.Fekszik az ágyban nézi a kedvenc DVD-jét és felpolcolt,bo
rogatott lábbal szenved.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Eszti, nálunk is estére "sántult le" a Márton, de meglátod hamar rendbejönKép

Vero, igen, olyan lesz, de ma csak a szabásig jutottam el, ezer darab... és most már nem zöröghetek itt a szobában a géppel.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Vero, szombaton volt fél éves Noel. Azért már illene nem ennyiszer kelnie. Kép
Sokaknak már egy ekkora Kölök átalussza az éjjelt. Én 2 keléssel is kiegyeznék.
Nemsokára Neked is kezdödik a nemalvásos idöszak. Hacsak nem lesz mázlid és kifogsz egy jól alvó gyereket. Kép

Eszti, én kicsit parázok ettöl az oltástól. Mira még a torkát sem engedi megnézni. És két hét múlva Ö is megkapja.

KépKép
KépKép
mirama

Eszti,reméljük hamar átvészeli.Nem lázasodott be?Kép
Vero,a kis picurkám 7 kg,nem hizik sokat havonta.Dr.néni ijesztegetett a tápszerrel,de ezt már megusztuk.Védőnő azt mondta kezdjük a tejpépet
kostolgatni,attol jol hizik.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, Noel is alig hízik, havi 200 grammot. A mi dokinönk megnyugtatott, hogy elég ez. Olyan kis gebe. Mondjuk Mirához hasonlítom, Ö husi volt.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Hajnus!

Máté 8 hónapos múlt, és 7,5kg, nem sovány, jó húsban van, úgyhogy szerintem, nagyon jó a 7kg, Máté nem volt annyi.

Eszti!

Jobbulást Szonjának.
Mikor jársz erre felé?

Vero!

Könyvet, hogy juttassam vissza?

Jó éjt!

katus78

Mirama,Katus most megnyugodtam.Drnő mondta,hogy hetente min.120g-ot kéne hizni.Jo a 7 kg,de 4780nal született.Ha ezt nézzük nem is olyan sok.Bér azt sem szeretném ha 6hora megduplázná vagy 1 éves korra megtriplázná a sulyát.Hogy nézne már ki!!Egy ismerősünk fia 1 évesen 13 kg.Nem látni a nyakát sem.Akkor inkább maradjon ilyen kis formás.Istivel ugyanez volt,ugy imádkoztuk bele a kaját,most meg majdnem fogyoznia kéne.Majd együtt futunk nyáron itt az ipari parkban.Kép
Halleluja!Elaludt!!Jó éjszakát!

Kép

Kép
hajnus

Amica!Nagyon ügyi vagy biztos szép álmai lesznek a takaró alatt a picinek.

Vero!Mikor mész NST-re?Otthon esett az eső?Pedig gondoltam rátok és irigy is voltam,hogy szalonnát fogtok sütögetni.
Ó ez a kis pindur Dorka nagyon jól érzi magát bent.Nekem van egy olyan érzésem,hogy császi lesz belőle.

Eszti!szegény kislány ezek a szurik nem jók.NEm lázasadotott be?Kapott valami fincsi dolgot szuri után?
Nálunk volt ilyen rángás dolog mikor csecsemő volt pont a kórházban voltunk valami vizsgálaton és elkezdte a babakocsiba.Úgy megijedtünk anyuval,hogy átvittem a gyerekosztályra,de ott olyan bunkó volt a doki,hogy ki is jöttünk.Aztán a védőnő megnyugtatott,hogy ez normális nálunk.Hát én akkor majdnem szívbajt kaptam.
Na ezt a szalonna sütést majd százszorosan bepótoljuk.

Na itt a nemalvással mákom volt van Levivel.Lehet,hogy majd a kistesóval másként lesz?Hmmm!Remélem nem.De ez ugyebár még odébb van.
Vendég

Katus!

Én is gondoltam már a könyv DVD visszacserére, de szerintem az lesz hogy az Esztit megkérem hogy cseréljen amikor megy hozzád, mert én most nem ígérem a kimozdulást itthonról.
Tegnap elmentünk a Lacival fagyizni, majdnem szétrobbant a szeméremcsontom, kb. 0.000002 km/h sebességgel "rohantam", így kábé 20 prc alatt odaértem a fagyizóhoz (a kocsitól Kép)...

Pedig nem hiszti, mert az Áronnal az utolsó héten is futkoztam, meg itthon mindent megcsinálok, de egyszerűen nem jó kimozdulni, mert be is keményedik a hasam meg a csont is fáj, meg HATALMAS pocakom van, a fagyizónál egy kiscsaj teljesen elképedt rajta haha!!!

Szóval csak akkor megyek bárhová, ha muszáj...

Holnap megyek NST-re megnézem a Violt is ha még nem szült meg!!
Vendég

És még mindíg nem tudok képeket feltenni!Fel vagyok háborodva.
Kiváncsi leszek mit mondanak majd Violnak a dokik,de ebből indítás lesz a vége.Ha mész be mond meg,hogy puszilom.És nemsokára te jössz jujj,de jó!!KépKépKépAz meg ne zavarjon,hogy lelassultál.A végén már én is olyan voltam mint egy "hordó" és alig tudtam menni pláne cipőt bekötni kész rémálom volt.
Lebegjen a szemed előtt,hogy ennek már nemsokára vége.
Vendég

Sziasztok!

Vero!

Kitartás, már te is a finisben vagy!
Elhiszem, hogy nem akarsz kimozdulni, majd Esztivel rendezzük a dolgokat.
Pihenj, amíg tudszKép
A végén már én is képtelen voltam bármireKép
Név?Kép

Gabó!

Most írtam a Violnak, de még nem válaszolt, ha ír rögtön megírom.Kép
Mit ír ki, miért nem sikerül, feltenni a képeketKép?

Amica!

Nagyon ügyes vagy, és türelmes, mert szerintem a packworkhoz (nem tudom, hogy kell írni) sok-sok türelem kell.Kép
Hol vetted az anyagokat, nagyon jók. Én még az anyagokat sem tudom összeválogatniKép

katus78

Sziasztok!Végre rend és tisztaság van a lakásban .Apa hétvégén festett meg egy falat kiszedett.Vasárnap éjjel 1-ig takarítottunk.Virág meg alig ismert rá a lakásra.
Amica!Tegnap délután nem voltatok véletlenül a kodály téri játszótéren?Egy várandós kismama volt két gyerekkel és hasonlított Rád.Leszólítani nem mertem mert nem voltam bent biztos,hogy te vagy az.
Hajni!Épp tegnap a játszin egy anyuka mondja nekem,hogy milyen kicsi a Virág.,mert az ő gyereke 2-évessen 15 kiló az enyém meg 3-évessen 12kg.

KépKép
kola2

Eszti!Szonjának fáj még a lába?Virág is 3hét múlva kapja ezt az oltást,kicsit félek tőle.

KépKép
kola2

Viol puszil mindenkit!Kép
Semmi változás!Kép

katus78

Dorka igen jól érzi magát anyuci hasába!

KépKép
kola2

Zsanett, mi voltunk!!!!!!!
Ha legközelebb látsz a városban csak szólj!
Andi a rendes nevemKép

Katus, most épp szép anyagok voltak két boltban is, néányat vettem csak, mert rengeteg maradék volt két fajtából. Azokhoz kellett igazodnom, így is egy rakás pénbe került. Bár ennyiért készen nem kapok.
Na meg olyan jó készülődniKép

Ma voltam védőben, holnap megyek a gyerekekkel a gondozóba. Épp holnap kell ebéd után elhozni Mártont is az oviból, mert délután tanácskoznak az óvónők. Megint izgi lesz gyerekekkel várakozni.

Vero, néhány virágot már átültettem, most megyek eltakarítom a romokat. Én is olyan lassú lettem!!!!!!!!!! És hol van még a végeKép

Violhoz holnap majd ha végezetem benézekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Viol üzent és tiszta ideg mert nem mondtak neki semmit de aztán ismét üzent és akkorra már tudta,hogy mit és miért csinálnak úgy ahogy csinálják,tehát sehogy.Most már megnyugodott de arra kér mindenkit ne érdeklődjön majd ő ír ha van valami.El is hiszem,hogy türelmetlen és ideges.Ugye ti is megértitek?Kép

Szonja szurija simán és most már elmondhatom,hogy lázmentesen zajlott.Igaz,most is be van borogatva de nem kellene csak ez szerinte jár neki én pedig meghajolok a kérése előtt.Már nem is sántít.Egy picit reggel bicegett de ahogy odaértünk az oviba el is múlt.Kép

Zsani!
Szonja 13,3 kg és 96 cm.A doki nem mondta,hogy ez kevés lenne.Viszont volt ott egy kisfiú aki nincs még 3 éves és jó 1 fejjel magasabb és sok-sok kilóval több mint Szonja. Ez az öröklött jellemzőktől függ erre nincsen álltalános szabály.Nyugodj csak meg!Kép

Vero!
Holnap meló után odaviszem a babaruhákat oszt akkor DVD ügyben is paktálunk.Csütörtökön pedig ha a Katusnak is jó felugrom csere-berére.Meg visszaviszem amit én hoztam el.

KépKép
eszti76

Szegény Viol!
Akkor holnap be se nézzek hozzá inkább? Kép

Eszti!
Ok a holnap, akkor lebonyolítjuk a csereberét!

Zsani!
Igaza van az Esztinek, nekem az Áron pont fordítva volt mint a Hajnusnál kiskorában hatalmas volt a korához képest és nehéz, most pedig tök vékony (igaz magas).

Hidd el az sem könnyű 8 hónapos gyerek 9 kilo egész más cipelni 6-7 kilot mint majdnem 10-et!!
Vendég

Szegény Viol!Kép
Elhiszem már, hogy ideges, ez a legrosszabb, amikor nem mondanak semmitKép!

Eszti!

Csütörtökön utazunk délután, gondolom te is, akkor jönnél. Elhalasztjuk, két hét mullvára.Kép
Örülök, hogy Szonjának nem fáj a lábacskája, meg, hogy így szereti az ovit.Kép

katus78

Katus!
Azért én holnap a te DVD-et vissza tudom vinni ha jó neked?Kép
Én kicsit aggódom is az ovi szeretete miatt mert sajnos vagy nem(szerintem igen)az anyóssal egyre szorosabb a kapcsolata mivel egész nap vele van és én marha féltékeny vagyok.Ma már bőgtem is emiatt.Kép

KépKép
eszti76

Katus!Azt írja ki,hogy a távoli kiszolgáló nem elérhető.De már a tököm kivan vele.Akkor csütörtöktől nem leszel egy hétig?Én valószínű május közepe fele megyek 4-5-napra,mert anyám már megint lerobbant a derekával aztán akkor ünnepeljük a husi szülinapját.

Kola!Ezzel a súly dologgal annyian el vannak foglalva.A sógornőm lánya két éves múlt és 12-kg a barátnőm kislánya nyáron lesz négy és 15-kg a husikám 11-hós és majd 10-kiló.Gyereke válogatja.

Ez olyan "jó"hogy képről ismerjük egy mást és ti otthon nem meritek egymást leszólítani.Ez izgi dolog.Lassan majd összeverődünk.

Andi!Nem irigyellek két gyerekkel gondozóba menni!

Szegény Viol!Én is idegbajos lennék a helyébe.Bírom az orvosokat,hogy szart sem mondnak.Mikor én is bent voltam 3-hétig úgy kellett felcaflatnom a főorvoshoz,hogy ugyan már tájékoztassanak,hogy mi a helyzet miért tartanak bent.Meg tudom érteni.

Jó,hogy Szonja ilyen jól átvészelte a szurit.
Most lépek hívnak a fiúk vége a fürdésnek.Ne légy féltékeny nálad jobban senkit sem fog szeretni a világon.Te vagy az imádott anyukája.

Szép estét.
Vendég

Gabóca!
Köszi!Remélem ezzel az én kicsim is tisztában van.Kép

Most megyek fürdeniKép

aztán még vasalok egy picitKép

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

En is vagyok am, csak nem volt idom irni.

Na szegeny Viol! Azt nem mondta, hogy megkapta az sms-t amit irtam neki mult heten? Most mar lassan vege lesz a megprobaltatasoknak, es kezdodnek az uj fajta megprobaltatasok. Kép

Eszti!
Szegeny Szonja, meg szerencse, hogy olyan vagany kiscsaj, hogy hamar tultette magat a szurin!

Nalunk is volt izgalom, mert kb. ket hete eszrevettem, hogy a Balint nyakan van egy kb. mogyoronyi dudor. Ez a szuri utani 3 hettel volt, es ott azt mondtak, hogy az oltas mumpsz osszetevoje okozhat - akar 2-3 hetre ra is - duzzadt nyaki nyirokmirigyeket. Szoval egy hetig nem izgatott, de mikor egy het mulve meg mindig ott volt elvittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy azert lehet bedurranva, mert ott van egy fertozes goc. Adott antibiotikumot, ezt ma fejeztuk be, es mara valoban eltunt. Persze ne mar remeket lattam, de hal'Istennek minden ok. Most meg talan a foga jon vagy mi, mert nem nagyon akar enni. Igaz mar 3 honapja nem novesztett egy fogat sem, ugyhogy itt az ideje, mert kulonben 6 fogu marad. Kép

Vero!
Tok jo, hogy most mar te is ennyire a vegen jarsz a terhessegnek, es lassan te is babazol. Hogy birod a meleget?

Itt is vegre jo az ido (igaz szombaton a ho esett..., de nem maradt meg). Mar megvettem a muskatlikat az ablakladakba, de meg itt vannak a konyhan, mert nem akarom, hogy tonkre menjenek, ha tul koran ultetem ki oket. (Itt majus elott meg lehet, hogy koran van..)

Kép
Kép
agi

Szia Ági!
Én is most szeretnék muskátlit venni, itthon is tréfás tud ám lenni az időKép.
Ezek az oltások azért okoznak némi bonyodalmat mindenhol, de szerencsére túl vagytok a dolgon.
Most épp nagyjából együtt írunk, mert elaludtam a kádbanKépKépKép

Holnap olyan rohanós napom lesz!!!!!!!!!!!!
Reggel ovi, délben ovi, utána gondozó, ezt mind hármasban +pocak...
Ma azt tanácsolta a védőnő, hogy ne vasaljak, vigyem többet a gyerekeket a nagyszülőkhöz, rendeljek kaját és egyéb ötletek, na nekem egyik sem jött be...
Most megyek is aludni, mindenkinek nyugodalmas éjszakát!

Kép
Kép
Kép
amica

Ági!Még jó,hogy elmúlt elhiszem,hogy megijedtél.Esett a hó!!!Én itt szibbajt kapnék ha elkezdene esni.Elég volt belőle.

Na milyen ötleteket tud adni a védődő.Gondolta próbál kicsit könnyíteni.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Végre újra van gépünk, meg netünk, már teljesen elvonási tüneteim voltak. Kép Remélem mindenki jól van, nem tudok mindent visszaolvasni, de azért próbálkozok.
Mi jól vagyunk, Alízka szépen növöget, még mindig rendes, nyugodt kislány.
Csütörtökön kapja a 3. havi oltását.

Na olvasok picit, aztán majd jövök.
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Lanyok!

Most jöttünk meg a dokitol a kötelezö 4. vizsgalat volt! Es mi most kaptuk csak az elsö szurit. Es nekem legközelebb csak aug.-ban kell vinnem Larat dokihoz addig semmilyen vizsgalat nincs. Se oltas, se vedönö, se semmi! Ahogy olvaslak bennetek ti otthon tök sürün jartok különbözö vizsgalatokra.

Nercsi !

Jol ertem Aliz mar a 3. szurit kapja??
Es meg a doki ma rakerdezett, hogy beadja -e az oltast? Anyosom mondta, hat ha mar itt vagyunk!! Naná!! Kép Remelem nem fog belazasodni!!!

Kepzeljetek a husikam mar 6700g es 64 cm!! Kép
Es csak 4-szer szoptatok naponta!! Nercsi, Nicika hogy van nalatok a szopizas???????????

Szegeny Viol biztosan total kesz van. Mikor is volt v. lesz az idöpont? Remelem most mar hamar tul lesz rajt es vegre gyönyörködhet Dorkaban!! Kép

Na puszi mindenkinek!!

RENI+LARA

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!
Félreérthetően írtam, nem a 3. szuri, hanem a 3 hónapos. Kapott 2 hónapos, meg most 3 hónaposan, meg majd 4 hóaposan, szegénykék gyakran kapják.
Alíz 5-ször szopizik, de van hogy mostanában megint 6-szor. Az elmúl pár napban rengeteget eszik, és sokat alszik, szerintem most így intenzívebben fejlődik. Bár ő még csak 5400g körül van. Majd csütörtökön meg is mérik.

De Larának nagyon szép súlya van. Tegyél majd képet róla, kíváncsi vagyok rá.

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni!Igen mi itthon sokat megyünk dokihoz és sok olást is kapnak a picurok.Mi az 5-hó oltás után már csak havonta kéthavonta megyünk,de addig két hetente menni kellett.2-3-4-5 hósan kapnak oltást a 4-5-ósnál pedig 3-at.Két szuri egy kanalas.Jó nagy baba Lara.Augusztusba mikor jöttök?
Vendég

Sziasztok!

Máté éjjel belázasodott, megint mandulagyulladása van.Kép Nem tudom mitől van szegénykémnek ennyiszer , tisztára el vagyok keseredve.Kép

katus78

Ó mármegint!KépKépKépKis drága!!A doki mit mondott mitől lehet megint?
Vendég

Sziasztok!Amica!Jól gondoltam,hogy ti vagytok.Most már akkor merek szólni ha látlak.Nem irigyellek gyerekekkel menni dokihoz.Mire várod a kisbabádat?Szegény Viol.Én is már nagyon türelmetlen lennék a helyében.
Eszti!Ne légy féltékeny ,úgyis téged szeret jobban.

KépKép
kola2

Eszti!Hát persze,hogy tisztában van vele Szonja.Ilyen hülyeségre ne is gondolj.Persze gondolom azért nem lehet könnyű,mert most,hogy dolgozol hétközben sokat van vele.De ennek ellenére ne legyél elkeseredve te vagy a világon a legjobb mami!KépKépKépKépPussz-pussz-pussz

Katus!Vissza nézted mikor lesz az Eszti szabin?

Most lépek elmegyünk a husival csavarogni.

Sziasztok!!KépKépKépKép
Vendég

Gabó!Igen teljessen igazad van Esztiékkel kapcsolatban.Jó idő van arra?Itt olyan borongós,de meleg van.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Képzeljétek, fél egykor odaértem a gyerekekkel és közlik, hogy csak fél három után lesz doki...
Majd felrobbantam... kicsikartam egy táppénzes papírt és eljöttünk. Felvittem az osztályra aláíratni és akkor ha már ott vagyok benéztem a Violhoz, azt hittem épp őszül és azért nincs a doki, de még nem.

Katus, gyógyuljatok!Kép
Zsanett, ok, te már megismersz!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Hello mindenki!

Megjöttem az NST-ről, majd felteszem a papírt is ha fel tudom, minden ok vérszegény vagyok mint állat, szednem kell a vasat ha szeretem ha nem!
Voltam a Violnál is, szegényke majd mesélek, lényeg hogy kivan már a hócipője nem-igen mondanak neki semmit...állítólag péntekig indenképpen lesz valami, azért ez bíztató.

Most rohanok, később visszanézek és -olvasok, akkor válaszolok mindenkinek!! Kép

Ági SMS-ét megkapta, azt mondja válaszolt rá.
Vendég

Lányok!
Használ valaki közületek normál fényképezőgépet? Csak mert van filmhez 300ft-os kuponom és ingyenes előhívási lehetőség. Ha valakit érdekel szivesen odaadom csak dobjon egy mailt! Kép
pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Sziasztok!
Katus,de sajnálom!Ilyen korban még nem lehet vmi immunerősitőt szedni?
Amica,olvastam mit irtál és nem értettem miért őszül a Viol...Kép
A Bence már csak 3,4,5 hosan kapott oltást,kanalast nam is.Hála Istennek.
Mennem kell,Isti már szekál,kell neki a gép.Bencére meg egész nap figyelni kell,mert probálkozik a mászással.

Kép

Kép
hajnus

Hülyeséget irtam:2,3,4 hósan.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Hat nem is tudom, hogy melyik a jobb olyan sokszor dokihoz menni vagy csak hebe-hoba mint itt. Lehet, hogy otthon nem vonnak össze annyi oltast mint itt? Most 6 dolog ellen lett oltva.

Gabo!!

Meg nem tudom mikor megyünk haza, de Dieternek aug.12-28 között van szabija. Valmikor ebben az idötartalomban.

Nercsi!

Kepet szivesen feltennek, de nem tudok kicsinyiteni. Ha valaki megteszi nekem, hogy feldobja ide szivesen küldök. Csak adjatok meg az e-mail cimet!
Egy kicsit izgultam, hogy ez a napi 4 szopizas nem tul keves -e , de a doki megnyugtatott, hogy ha ilyen szepen fejlödik nincs ok aggodalomra.
Mennyi volt Aliz születesi sulya? Több könyvben is olvastam, hogy vannak lassabban fejlödö es gyorsabban fejlödö babak ami teljesen normalis.

Kép
Kép
reni76

HajnusKép
Én őszülök a Viol meg nem szülKépKép, de ebbe még megőszülhetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vero!Elevitet szedsz?Az jó én is azt szedtem.Jaj szegény Viol!KépKépKép:Ki lehet már a f...a.De talán ez az egy bíztató,hogy pénteken lesz valami.

Reni!Az jó Eszti akkor tájt lesz szabin.Itt most vontak össze egy csómó oltást most már kevesebbet kapnak mi még sajna nem.Viol,Amica,Vero babája már kevesebbet kap.A 4 tényleg nem sok Levi is ennyit szopizott és én is megvoltam ijedve,de mondták nem baj.Ne aggódj gyönyörű baba Lara.

Itt most elkezdett esni dörög,villámlik.
Vendég

Gabóca!
Mondtam már ,hogy imádlak?Teljesen feltölt és megvígasztal az üzeneted.Kép

Katus!
Akkor holnap mentek Pécsre vagy sem?Hogy van a kis mosolygós(ölembe pukizós) haverom?Kép

Vero!
Holnap vinném a rucikat!

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?