En is vagyok am, csak nem volt idom irni.
Na szegeny Viol! Azt nem mondta, hogy megkapta az sms-t amit irtam neki mult heten? Most mar lassan vege lesz a megprobaltatasoknak, es kezdodnek az uj fajta megprobaltatasok.
Eszti!
Szegeny Szonja, meg szerencse, hogy olyan vagany kiscsaj, hogy hamar tultette magat a szurin!
Nalunk is volt izgalom, mert kb. ket hete eszrevettem, hogy a Balint nyakan van egy kb. mogyoronyi dudor. Ez a szuri utani 3 hettel volt, es ott azt mondtak, hogy az oltas mumpsz osszetevoje okozhat - akar 2-3 hetre ra is - duzzadt nyaki nyirokmirigyeket. Szoval egy hetig nem izgatott, de mikor egy het mulve meg mindig ott volt elvittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy azert lehet bedurranva, mert ott van egy fertozes goc. Adott antibiotikumot, ezt ma fejeztuk be, es mara valoban eltunt. Persze ne mar remeket lattam, de hal'Istennek minden ok. Most meg talan a foga jon vagy mi, mert nem nagyon akar enni. Igaz mar 3 honapja nem novesztett egy fogat sem, ugyhogy itt az ideje, mert kulonben 6 fogu marad.
Vero!
Tok jo, hogy most mar te is ennyire a vegen jarsz a terhessegnek, es lassan te is babazol. Hogy birod a meleget?
Itt is vegre jo az ido (igaz szombaton a ho esett..., de nem maradt meg). Mar megvettem a muskatlikat az ablakladakba, de meg itt vannak a konyhan, mert nem akarom, hogy tonkre menjenek, ha tul koran ultetem ki oket. (Itt majus elott meg lehet, hogy koran van..)