Ildi
Szt nem kell váltani a Clostyról,mert az jól rendezi a ciklus elejét,hanem ha tényleg ekkora dózis kell ahhoz,hogy jó kis tüszőid legyenek,akkor plussz progipótlás kell.Ahogy olvastam a clostys topikban,sokaknak így volt,ahogy neked és a ciklus második felében utrot,vagy duphastont szedtek.Szl nincs még mit temetni,csak módosítani kell
.
Viszont tuti a szervezeted,hogy így leregálta
...vagyis ez így annyira nem jó,de legalább kiindulási pont
!
Angel
Igen,ez olyan sz@r,csak hát ugye nem egyforma az emberek szervezete...ilyenkor az az érzésem,hogy kísérleti nyulak vagyunk...és tényleg
!
Fog...húúú,anyukámnak is most gyökérkezeltek egyet,de szte nem igazán szuperál,ki kéne húzatni,csak az SZTK-s doki nem akarja...
Csakegy
Hmmmm....az bizti,hogy a fogak körüli ramazuri sokminden okozója lehet.Amikor gyulladást keresnek a szervezetben,sokszor itt lyukadnak ki...egy rossz,gyulladt fog,ciszta egyebek,ami lehet hajhullás és egy csomó más gond okozója...Részvétem
Hormonptólás
...ja,fizetett hirdetés
...
Azért látom,még van türelmed
...Hát ha viszont pl külsö tényezők jöhetnek közbe hromnrendszerileg(tudod,halak stb...),akkor aztán kereshetik az okot...Meg hát mondjuk ilyen téren egyszerűbb egy-egy gyors stimu,abból lesz gyerek,utána meg már kit érdekel a sárgatest...így is lehet gondolkodni...Szt sokan így vannak...Más a dolog,ha összetettebb a probléma...
Takido
Én Turcsányihoz jártam/ok,nagyon szeretem,egy kedves ember és szt nagyon tudja,mit csinál..Igaz,nem nála szültem
...
Te kinél vagy?