Új privát üzeneted érkezett!

Angel: ragyák a nyakon: Ja... a fog bedurrantja a bélrendszert és az hat a ragyákra... (ld. kínai orvoslás...). Nekem mostanában mindig van 1-2 az államon és ez aggaszt néha... de 1-2 héten belül valszeg elmegyek fogcsekkoltatásra...
csakegy

Ildi

Szt nem kell váltani a Clostyról,mert az jól rendezi a ciklus elejét,hanem ha tényleg ekkora dózis kell ahhoz,hogy jó kis tüszőid legyenek,akkor plussz progipótlás kell.Ahogy olvastam a clostys topikban,sokaknak így volt,ahogy neked és a ciklus második felében utrot,vagy duphastont szedtek.Szl nincs még mit temetni,csak módosítani kellKépKép.
Viszont tuti a szervezeted,hogy így leregáltaKép...vagyis ez így annyira nem jó,de legalább kiindulási pontKép!

Angel

Igen,ez olyan sz@r,csak hát ugye nem egyforma az emberek szervezete...ilyenkor az az érzésem,hogy kísérleti nyulak vagyunk...és ténylegKépKép!
Fog...húúú,anyukámnak is most gyökérkezeltek egyet,de szte nem igazán szuperál,ki kéne húzatni,csak az SZTK-s doki nem akarja...Kép

Csakegy

Hmmmm....az bizti,hogy a fogak körüli ramazuri sokminden okozója lehet.Amikor gyulladást keresnek a szervezetben,sokszor itt lyukadnak ki...egy rossz,gyulladt fog,ciszta egyebek,ami lehet hajhullás és egy csomó más gond okozója...RészvétemKépKép
HormonptólásKépKép...ja,fizetett hirdetésKép...Kép
Azért látom,még van türelmedKép...Hát ha viszont pl külsö tényezők jöhetnek közbe hromnrendszerileg(tudod,halak stb...),akkor aztán kereshetik az okot...Meg hát mondjuk ilyen téren egyszerűbb egy-egy gyors stimu,abból lesz gyerek,utána meg már kit érdekel a sárgatest...így is lehet gondolkodni...Szt sokan így vannak...Más a dolog,ha összetettebb a probléma...

Takido

Én Turcsányihoz jártam/ok,nagyon szeretem,egy kedves ember és szt nagyon tudja,mit csinál..Igaz,nem nála szültem Kép...
Te kinél vagy?Kép

anyapoc

Hát izé... én hosszú távra tervezek... és abba belefér az az 1-2 hónap plusz... (ld. az inzulinrezisztencia ha nem kezelik ki később diabéteszhez meg mindenféle érrendszeri izéhez vezethet... és ennek csak egy tünete volt a felborult hormonháztartás... mondjuk most már a Clostylt is nyugodtabb szívvel venném be... mert mostmár elhiszem, hogy csak rásegítés lenne... de néhány hónapja még brutál dolognak tűnt és szerintem értelme se lett volna... )

ja.. ráadásul a babát is kockáztatnám, ha nem szedném magam rendbe előtte (ld. terhességi diabétesz)...

Igaz, nekem mázlim van mert legalább tudni, mi lehet az egyik alapprobléma...
csakegysokadnick

Sziasztok! Hu, en ezekhet a hormonos temakhoz hule vagyok ugyhogy inkabb hallgatok.

Du. elmentem venni polokat magamnak, hat elkeseredtem! Kép Feher vagyok es kover es nem tudtam venni semmit ami jolallt volna. Kép
El kell kezdenem fogyozni es le kene jarnom a partra napozni csak felek a naptol. Kép

Fog: nekem is egyfolytaban faj ketto es pont ma kerdezte a parom hogy miert nem megyek fogorvoshoz, hat azt nem mondhattam hogy azert nem mert nem akarom hogy rontgenezzenek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Miért mindig olyankor tojik be a gyerek,amikor tisztába tettem???? Kép

anyapoc

Szóval...

Csakegy

én csak azt tudom,hogy az állkapocs csont mentén levő pattanások tipikusan nőgyógyászati problémára utalnak...legalább is aszongyák...
Szl összefüggés lehet,vhol ki kell jönni annak,ami a szervezetnek nem tetszik...Kép
Igazad van,úgy belevágni,hogy tk sokminden nincs a helyén,felelőtlenség...Ha nagyja rendben,helyén,akkor már némi rásegítés más téma...addig csak olyan,mintha széllel szemben pisilnélKép

Tontica

Nem neked van napallergiád???
Õszintén szólva én inkább vagyok fehér,mint bőrrákos pár (10) év múlva...Pedig régen szoliztam is...Azóta nagyon durva lett a helyzet ezügyben,én nem kockáztatok...Na,most már jobb?Kép:oSokat segítettem,mi?Kép
Ruha...KépÉn is olyan csalódott tudok lenni,amikor semmit nem találok magamnak...Kép

anyapoc

csakegy.koszi az infot,de nekem most nincs semmi tunetem,meg a picike folyasom is elmult.a parom is kremezi magat.szal akkor lehet hogy osszebujunk ma,ha masnem gumival,az is jobb mint a semmi.

Kép
monyoka

Anyapoc!
Én a Kiszelyhez járok.Igaz eddig nem sokszor találkoztunk,csak a szükséges citológiákon.Lehet,hogy te többet hallottál róla,mint én.

KépKép
takido

Rejo,
köszi a doki-ajánlást, de sikerült találnom egyet, aki azt mondta elvileg lesz a két ünnep között, de - idézem - "ember tervez Isten végez".
A lényeg, hogy elvállalt. A Szt. Imrében dolgozik - Csabafi Csaba doktor úr. Ismeri esetleg valaki?

Amúgy egy kicsit aggódok a kis magzat miatt. Elkezdett görcsölni a hasam tegnap éjszaka, akkor felébredtem és leellenőriztem, hogy megjött-e, vagy mi a helyzet. Nem történt semmi, csak hasmenésem volt. Aztán a este megint érzem hogy görcsöl és iszonyatosan éhes is vagyok!! + sós ízt érzek a számban (nem ettem sósat) + szédülök...állandóan

Bocsi a panaszáradatért, természetesen nagyon boldog is vagyok Kép(de szőrnyen aggódom) Kép .

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Helló Lányok!

Kriszti!
Ne aggódj a dátum miatt,már 30 éve is megoldották valahgy!Engem is dec 29.-én hozott a gólya (vagy a jegesmedve?)! Kép Nem is értem ezt a doktori hozzáállást...

Manyoka,Csakegy:
elvileg mi szintén le lennénk tiltva erre a hónapra Kép
de mi is felülbírálzuk a helyzetünket Kép !
Anyapoc:
Nagyon érdekesek voltaka mai bemásolt témák!

Kép
katica_75

Takido

JaKép...a fiamat nála szültem...Kép
Igazából akkor is T-hoz jártam,de úgy beszéltük meg,h ha ő nem lesz szülésnél,akkor K-nek ad át.Õk így szokták.És mivel a fiam 2 héttel előbb jött,T akkor volt éppen szabin,így szültem nála.Nagyon normális volt,minden nap bejött,pedig aztán ő ment szabira,mert anyukáját bevitték a belgyógyászatra(meg is halt később...).
Szl normális volt,bár sokan azt mondják,pénzéhes.Igazából így ennek már nincs jelentősége,mert ugye ügyeletesnél szülsz,de csupa jó orvos vanKép.Szakmailag nem sokat tudok róla így terhesgondozás szempontjából.
Akit még dícsérni tudok(és a csecsemősök is dicsérik),a Jósa, a Gárpár Levente.
Szóval választék még van.Én csak UH-ra mentem igazából T-hoz így másodjára,mert nagyon jó UH-os és benne bíztam.A többit mind SZTK-ra csináltattam...Kép

anyapoc

Anyapoc!
Nagyon szépen köszönömKép

KépKép
takido

Takido,
most látom csak, te is kb.5-6 hetes terhes vagy. Ezek szerint te is dec. végén fogsz szülni?
Hogy érzed magad? Nálad minden oké? Ha jól olvastam hányingered már van.
Én máj. 2-án megyek a dokihoz...

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!
Még nem olvastam teljesen vissza,de pótolom!Kép

Ildi
Ne már!!Nekem eddig pont kicsi volt a tüsző,max. 14 mm.Na,látod abból aztán nem lett baba,hiába akcióztunk.

Kriszti
Hatalmas grat!!!!!!Beindul a babeső!!!!!

Tontia
Grat a p.é.-hez!Sztem a 11.cn-n volt.
Valószínűleg holnap jövök legközelebb,úgyhogy jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
okr

Katica

Hűűű,szegény gólya...jól elgémberedhetett,mire meghozottKépKép...

Takido

Szívesen...Ha kérdésed van,megpróbálok segíteniKép.
Ja,és van egy Balatoni gyerekek topik,ott sokan vagyunk veszprémiek,ha van kedved,gyere...bár éppen alszanak a csajok,de szokott nagy forgalom lennhiKép...

Kriszti

Ne aggódj,biztosan minden rendben!Kép

No,én búcsúzok,mindenkinek szép éjszakát,kismamiknak sok pihenést,akciózóknak kevés pihenést és jó szórakozást hajnalban a hőmérővelKép!

UiKépkr-Kriszti hol vagy egész nap?????Még Junko is bejelntkezett ám...KépKép

anyapoc

Na,mire írtam,itt vagy Kép
És ez hagyján,de a neved elejét vigyorira csináltam...KépKép

Na,joccakát!Kép

anyapoc

Kriszti!
Olvastam,hogy aggódsz kicsit,nyugi,biztos nincs semmi gond.Kép

Én kicsit fáradékonyabb lettem,gyakrabban le kell ülnöm.Hát hányingerem nem annyira,inkább émelygek,de csak pár percig,aztán mintha elvágták volna.
Igen úgy számolok én is,hogy december vége,aztán majd csütörtökön a doki megmondjaKép

Anyapoc!
Köszi a meghívást,majd v.mikor benézekKép

KépKép
takido

Hello csajok!

Szinte képtelenség követni ezt a rengeteg írást!

Reggel kicsit lehervadtam, mert nem emelkedik a hőm (36.2!). Lehet, hogy elkezdődött a kihülés...
Ma van a 20. cn, igaz műtét után, tehát ez más időszámítás, de abban reménykedtem, hogy lesz egy viszonylat normális ciklusom. Persze ne legyek maximalista, igaz?
És nem akar páfrányosodni a PG/53-as kukkolóm. Persze a kettő összefügg. Majd ha melegszem, akkor páfrányosodom is egyben. Csak győzzem kivárni.

ANYAPOC
A könyv, ha tényleg érdekel, beszerezhető. A www.tujapont.hu weboldalon intenetes megrendeléssel is (2750 Ft kb.) Én a google-ben kerestem rá cím alapján és elég sok anyag bejött róla.

Jó éj mindenkinek!!!

Kép
regina3

Ha már említettem a könyvet, berakok ide egy ajánlást/ízelítőt:

Edward Griffin: A világ rák nélkül
Mivel évente dollár-milliárdokat költenek kutatásra, dollár-milliárdok folynak be a rák kezelésére gyártott gyógyszerek eladásából, az adományok gyűjtése pedig rekordokat döntöget, ma már a rákból élők száma meghaladja a betegség áldozatainak számát.

Ha a megoldást egy egyszerű vitamin jelentené, ez az óriási iparág egyik napról a másikra megszűnne létezni.

E könyv célja annak bizonyítása, hogy a rák a táplálkozáshoz kapcsolódó hiánybetegség. Nem baktérium, vírus vagy egy titokzatos mérgező anyag okozza a létrejöttét, hanem egy anyag hiánya, mely a modern ember étrendjében nem szerepel. Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük.

Kép
regina3

Sziasztok!Kép

Nagyjából visszaolvasgattam.
Kicsit megijedtem, ahogy a Closty-s hozzászólásokat olvastam.
De eddig nem vot semmi gubanc.

Szép napot mindenkinek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó reggelt!
Köszi a drukkokat és Anyapoc, neked a sok infot!
Képzeljétek, mi történt. Délután 3 h körül mondtam a húgomnak, aki tegnap nem ment gyakszira, hogy kérdezze már meg telefonon az eredményt. Kiderült, hogy csak a HCG-t nézték meg, ami negtaívKép, de a nagy A4-es kérőlapon nem vették észre, hogy a progi is be van x-ve. Kellett nekem HCG! DE! Mivel a vért még nem dobták ki, megézik utólag és ma délelőtt meglesz az eredmény. Tehát izgulhatok tovább.

Hányingerről. Nekem nem nagyon volt, talán 2 alkalommal a reggeli kávé után minden előzmény nélkül kitaccsoltam a konyha közepére, de ennyi. Pontosan a kiírt napon szültem, 3150 g-os leányt, igaz császárral. A barátnőmnek nagyon hányingere volt, 8. hónapra szült szintén császárral, mert harántfekvésben volt 2700 g-os lányt. Hát nem tudom.

Kép
Kép
sosi

SZiasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy nem tudok visszaolvasni mindent.

Sosi megy a drukk tovább.
Kriszti! Gratula.
Regi. Jó, hogy itt vagy újra.

Remélem tényleg beindul a babaeső!

Én most itt tartok. Egyelőre papírforma.

Szerveződik a találka, vagy még nem?
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jo Reggelt!

Sosi: drukkolok nagyon!!!!

Kamilla: egyforman megyunk Kép
Csak a Tied fiu az enyem lany. Kép
Kép

( visszaallitottam a gorbemet az igazi ertekekre, szoval 9-en jott meg igazibol, remelem ertetek Kép )

KépKép
KépKép
tontica

Regina: azt mondtak hogy ez a ciklus hosszabb lesz akkor meg boven lehet pe-d, nyugi! Kép
Rakos dolog: mit mond a konyv, mit kell szedni?

KépKép
KépKép
tontica

Úgy döntöttem, működik a kineziológus... tegnap este nyugodt szívvel döntöttem úgy, hogy nincs kedvem a szexhez inkább aludni akarok... pedig magasan volt a méhszájam, puha is volt és mintha nyitott is lett volna... és ma reggel úgy döntöttem, jó döntés volt... mert ha most pont elbuktuk de volt PÉ-m akkor legközelebb is lesz... és mi szól az ellen, hogy akkor összejön... szóval nem görcsölök a témán és bevallom, ez tök jó érzés... ha a baba most össze akart jönni akkor összejött a tegnapelőtti action alapján... ha meg nem, akkor nem... valszeg még nincs itt az ideje.

Hát ez a görbém... holnap azt hiszem okosabb leszek... ha zuhan, akkor nem volt PÉ... ha nem, akkor talán az volt... (PÉ-re utaló jelek egyébként nincsenek.. nem feszül a mellem stb.)
Kép
csakegysokadnick

A rák meg kicsit bonyolultabb dolog annál, mint ahogy sokan elképzelik... ha valakit bővebben is érdekel a véleményem akkor szóljon... megadom azt a topikot ahová írogatni szoktam a témában...
csakegy

SZiasztok! Kép

Már megint mekkora termés! Kép Sajnos most nem is tudok visszaolvasni...
Van mensi v. zebra? Hormoneredmény, egyéb? Kép

Na igen, a rák ennél valóban egy kicsit bonyolultabb.
Nem olvastam az említett a könyvet, valszeg nem is fogom... de sajnos simán lehet, hogy szerző is ama rákből élők egyike. Bocs, Regina, remélem nem sértettelek meg! Kép

angel37

Hajrá Tontica!
Szépen alakul a Tied is! tényleg olyan mint az enyém. Csak még nagyon sok van hátra a ciklusból. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Megjött... Kép
Voltam a dokinál - megijedtem - és azt mondta, hogy korai volt még a teszt, ilyenkor még nem pontosak. Lehet, hogy volt egy megtermékenyített petesejt, de már nincs... Kép Ez rövid terhesség volt. Kép
Próbálkozunk tovább.
Most szét vagyok zuhanva egy kicsit. Bocs...

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti,
Kép Kép Kép

Basszus, hogy már megint egy átverős kétcsík! Kép

De egy megtermékenyített petesejt önmagában még nem termel HCG-t! Annak be is kell ágyazódnia...

angel37

Kriszti: ez borzalmas!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti: de legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni... és ha ez most terhesség volt, a szervezeted emlékezni fog rá és legközelebb pik-pakk összejön Kép Fel a fejjel!
csakegy

Kamilla: meg 10 nap (Neked csak 8) Kép az iszonyatosan sok! Kép De komolyan en mar tukon ulok!!!

Csakegy: ez tutti pe!!!

Angyal, keresedre, ebbol megtudsz mindent: Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

OKriszti: milyen a gorbed? Szupi? Ugye nem megy lefele?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, remélem, emlékeztek még rám. Nekem van pajzsmirigy túlműködésem, ami miatt meddőnek nyilvánítottak.
Ennek ellenére ma egy hete sikerült egy 2 csíkos tesztet produkálnom.

Kicsit félek, mert voltam dokinél, és azt mondta, hogy améhem mérete alapján még az előző hónapban fogant, viszont a HASI UH-on nem látott csak egy petezsák szerű valamit. Meg elküldött genetikai vizsgálatra, mert a pé után voltam izotópos pajzsmirigy vizsgálaton.

Szóval reménykedek. Elvileg máj.9-én megyek UH-ra, bár a doki a hétre mondta, hogy menjek, de én biztosra akarok menni. Drukkoljatok!

Kriszti!
Annyira sajnálom. Pedig pont egy napra lettünk volna kiírva. Persze, lehet, hogy nekem is lemegy a baba.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Kriszti!
Sajnálom. Szerintem nézessél egy progiszintet a következő ciklusban, pé után 7 nappal kell. Mert ahhoz, hohy kétcsíkos tesztet produkálj, be kellett, hogy ágyazódjon, csak valami miatt ( lehet az alacsony progiszint) levált a nyálkahártya.A progit gyógyszerrel emelhetik.

Lányok, megvan a progiszintem. 20,7Kép A múlthavi, ha emlékeztek 13-as volt. AZÉRT EZ MÁR VALAMI, NEM?

Kép
Kép
sosi

Sosi: szoval akkor mikor lesz eredmeny? A proginak orulok!!! Kép

Tucsok: persze hogy emlekszek, benne vagy a tablaban! Kép Hu, remelem minden rendben lesz!!! Hogy birod ezt a bizonytalansagot? Maj. 9-e olyan messze van.

KépKép
KépKép
tontica

Sosi: nekem ez elég tuti progiszintnek tűnikKép)))

Nálad egyébként a PÉ utáni hőmérséklet és a progiszint összefüggésben van egymással?
csakegy

Nem tud valaki egy linket, ahol a normál hormonértékek vannak?

Csakegy!
Ez a 4.ciklus, hogy hőmérőzök. Eddig mindig kétfázisú volt, de nem megy 37 fölé. Lehet azért, mert elég korán 6 h körül mérem és úgy tudom ilyenkor a legalacsonyabb. Egyszer lehet kiprobálom, hogy mondjuk fél 8-kor mérem. Eddig a múlt hónapban és most nézettem progiszintet. Felrakom a a két görbét, ok.?Kép

Kép
Kép
sosi

Ez meg a mostaniKép

Kép
Kép
sosi

Tontica! Milyen eredményre gondolsz? Ma vagyok a 9. DPO-n.

Kép
Kép
sosi

Sosi: bocsi, latszik hogy nem tudom mi micsoda. Ja, a progira vartunk en meg azt hittem hogy a HCG-re. Kép Akkor lehet remenykedni!? Kép

Te is olyan kis kivancsi fancsi vagy mint en. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kriszti77!
Annnnyira sajnalom!KépKépLegkozelebb mar biztos hogy sikerulni fog!!!!

Tucsok!
Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Tontica!
A 12.napon vagyok!Kitudnad nekem majd javitani????
Rate hogy van?

OKriszti!
Mi ujsag???

Kép
Kép
ancsa81

Sosi: hát ez a mostani ég és föld az előzőhöz képest.. tök szép kiegyensúlyozott... elég esélyesnek tűnik Kép

Szedtél/trükköztél valamit ebben a ciklusban vagy csak úgy magától változott meg ennyire? (bocsi... egyszerűen elfelejtettem...)
csakegy

Csakegy! Az előzőn a csúcs szerintem az előző esti Noszvaji borkostoló miatt voltKép Nem szedek semmit. A dokim azt mondta még próbálkozzunk, aztán először spermavizsga majd HSG, csak utána gyógyi. A 3. napi hormontükröm jó lett.
Szóval szerinted szép és kiegyensúlyozott? Az eddigiekre is mindig azt mondták, de mégsem lettem terhes. Inkább legyen ronda, de terhes.Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Nem voltam délelőtt,mert fiamat orvoshoz kellett vinni,vmi vírusos megfázás,lázadóska,de nagyobb baja nincs...Szerencsére.........Kép

Kriszti77

Borzasztóan sajnálom,nem is tudom,mit mondjak...Kép
Itt egy baráti ölelés:Kép

Sosi

HCGKép...bár szt korai is lett volna mérni...Kép

Regina

Köszi az ajánlót a könyvről,meg fogom nézni,aztán ha úgy lesz pízem,akkor befizetek ráKépKép...
Szt ebben a ciklusban,műtét után ne sokmindent várj.Nem mondták,hogy mennyit kell várni?Hadd rendeződjön a szervezeted...Kép

Kamilla,Sosi,TonticaKép

Ígéretesek a görbékKépKépKép

TücsökKép

neked hatalmas gratula,persze még csak csendben,remélem,minden rendben lesz!Kép

Okriszti meg csakí gérte,hogy jön?KépKépKépAztapaszta...Kép

Csakegy

NemgörcsölésKép...tutiKép..Nem görcsölve pedig nagyon PÉ gyanús vagyKép.De a katonák kitartóakKépKépKép!HajrááááKép!
Nem csak a rák,az egész emberi szervezet és öngyógyító mechanizmus elég bonyolult szt...Kép
Hol az a fórum?engem érdekel...Kép

anyapoc

Anyapoc: küldtem a linket a freemailes címedre!
csakegy

Sziasztok!

Tud valaki segíteni a http://www.fertilityfriend.com-on hogyan kell grafikont csinálni, egyszerűen nem boldogulokKép
Már beregisztráltam, de innen elvesztem.
Előre is köszi

Kép
Kép
nektarin

Csakegy

kösziKép

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?