Jó reggelt Mindenkinek!
Volt ám termés tegnaptól!
Alexa: Isten hozott !
Rayo: De jó, hogy alakul Regi problémája, meglásd, jön lassan az a folyafék is.
És csak egy rossz emlék lesz az egész dolog, amivel sikeresen megküzdöttetek.
Gilice: Gratula a papírokhoz! Rámenős vagy Te is!
Na, de ennek így kell lennie.
Veletek kapcsolatban egyik ámulatból a másikba esek. Hogy a csajaidban van roma vér? Hoooooool? És mennyi idősek, hogy már kanalaztok? Mi a fincsi, amit adsz Janka/Sárának? Teljesen le vagyok maradva.
Bennem még mindig az a hordozós kép él, amit felraktál a topikra, amikor indultatok haza a kórházból.
Pedig láttam őket szombaton is. Nekem olyan kis picurkák.
Bár, lehet, hogy csak Gergőhöz képest.
Az életet adóról:
Én nem éreztem, hogy túl közel kerültünk volna egymáshoz az alatt az egy nap alatt, amit szinte tljes egészében együtt töltöttünk. Talán nem vettem észre a ragaszkodást, túl sok gondja volt, hogy arra az elhatározásra jutott, felkeres minket. Túléltük és nem is bánom már. A kezébe adtam Gergőt, mégis megérzehette azt a babát, akit a pocakjában hordott és a születés előtt 3 héttel még meg akart tartani.
Zsussi: Én hajléktalan terhes nők életét próbáltam egyengetni Gergő előtt, kisebb nagyobb sikerrel. Amit Te írsz, az nem egy gyakori példa, hidd el, kevesen vannak, akik ilyen módon nem érdekeltek saját terhességük során. A legtöbbjük küzd, szeretne eljutni legalább egy anyaotthonba és hiszi azt, hogy csoda történik, ami által végleges lakhatása lesz és nevelheti a picijét.
És lehet, hogy az életet adótok így fog kinézni. Mégis nagyon hálás leszel neki, mert ő hozza a Te boldogságodat és a kincsedet!
És tiszta szívvel fogod magadhoz ölelni a sörszagú, tetkós nénit, hogy megköszönd neki a döntését.
Próbálj kicsit pozitívan gondolkodni, vesd el ezeket a romboló gondolatokat, mert ártasz magadnak vele.
Remélem, nem bántottalak meg ezzel.
Nem állt szándékomban. És amíg nincs picurkád, gyönyörködj és örömködj a nagy lányodban. Hisz Õ a tiéd! A Te gyermeked!