Új privát üzeneted érkezett!

Tontica: hihi Kép

na egy-két napon belül kiderül nálam az igazság... addig megpróbálok nem agyalni rajta...
csakegy

De komolyan, ha belegondolsz ez logikus, akkor van ertelme a repedesnek ha vannak katonak, szoval nagyon ugyesen ki van talalva ez hogy veletlenul se haljon ki az emberiseg. Kép
Van valami ami jelez hogy most repedni kell, tutti igy van. Kép
Hat nekem ezert hihetetlen az elmelet hogy osrobbanas es hopp kialakul az elet es ilyen tokeletesen, ilyen precizitassal mukodik. Egyszeruen hihetetlen hogy mindez a veletlen muve, nem is hiszem el! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
hmmm, egy dögös dokibácsi??? Kép Majd 37 nap múlva alaposan szemrevételezem! Kép

Kriszti,
ez marha jó! Kép
Pedig karácsonykor, ünnepekkor stb is születnek gyerekek! Sőt valszeg a dokik szülinapján ill. házassági évfordulóján is!

Pé+szex:
Magam sem tudom, higgyem-e, de állítólag egy tuti szex okozhat spontán peteérést! Kép
Nálam eddig nem jött be, hacsak nem tegnap! Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást meg,hogy megnéztétek mindig a táblámat és válaszoltatok a buta kérdéseimre.Ez a hónap nem sikerült, ma reggel megjött,talán a következőKép

málna2162

Oh, oh, elfelejtettem hogy Anyapoc biologiatanar! Kép Akkor Te lepd at az uzimet. Kép

Mi lehet OKrisztinkkel?

KépKép
KépKép
tontica

Málna,
Kép Kép
Igazad legyen! Akkor olyan nagyon nem vagy kiakadva, ugye? Kép

angel37

Málna: akkor a következő a nyerő hónap...

(ha pl. nekem most nem jön össze, egy hónapon át vegyszeres üvegfestékkel fogok festeni Kép amit ugyebár terhesen tilos Kép ki kell ám használni az időt... nem? Kép van még otthon 12 üveggel ami beszárad ha nem használom el...)
csakegy

Malna: Kép Akkor megis menzis hocsokkenes volt! Nagyon sajnalom!!!

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy: igy kell ezt csinalni! Kép En elmegyek tanfolyamra ha nem sikerul ez a honap es NEM leszek szomoru!!! (talan egy kicsit csalodott)

KépKép
KépKép
tontica

Angel

Reggel még hőmérőztem.36,7.De még reménykedtem.Kép
Hazudnék ha azt mondanám,hogy nem vagyok NAGYON csalódott.De nem tudok mit csinálni.Így jött össze,ez van.
Meghát itt van nekem Máté...
Én már egy kicsit máskép látom ezt a dolgot így, hogy nem az elsőre várok.
De azért úgyanolyan rossz...

málna2162

Persze, biztos így is rossz, de azért egész jól veszed! Kép
Utálok ilyeneket mondani, de új hónap, új remény!

angel37

angel.

utanna homerozes,lh teszt es sex.ennyi a terv.

malna.sajnalom a menzit,talan a kovetkezo honapban....

en a spontan tuszorepit az orgazmushoz kotnem.ha egy tuszo mar szep nagy es csak napok kerdese hogy megrepedjen es ha kozbejon egy fergeteges orgi akkor talan az izom osszehuzodasok talan megrepesztik.ez is egy tipp.

Kép
monyoka

Monyó,
ez egy jó terv! Kép

Na igen, a tuti szex alatt vmi ilyesmit értettem! Kép

Most nézem, hogy kissé félreérthető, amit írtam... szóval nem azt akartam mondani, hogy sose volt tuti, nnna!!! Kép Kép

angel37

Tontica! Nem kell mennem uh-ra, hanem jövő hét szerdán megint laborra (progira). Aztán meg cikl. elején lh-fsh-ra. Gonolom azért labor és nem uh. mert laborból úgyis tudni, h megrepedt,ha van progi, csak kérdés, h mennyi? A múltkor labor meg pént.re van kész. Remélem. Már várom, De leht, h elkeverték ahogy Ancsa mondta, mert már az üvegcsére is "né"-t írtak úgy kellett szólnom, h húzzák már le a "né"-t. A kötőjelet sem rakták ki, de azért már nem szóltam, remélem nem azért keverték el.

Látom ti jól eldumcsiztok. Nekem inkább híg volt a székl. hiába szedtem akármi vitamint, de most az alkati szeremre jól normalizálódott a dolog.
Férfiak! Durva. Nem normálisak.

Málna! Sajnálom! Kép

Csakegy! Lehet, h van tüszi/sex, de kezdek kételkedni benne. Ez csak egy indok azoknak akik hőmérőzéssel védekeznek és mégis teherbe esnek. Vagy egyáltalán nem tudják mikor van pé-jük és azt hiszik, hogy amitől úgy maradtak az kósza volt, közben nem, szóval nekik akkor van pé. Remlem érthető
Vendég

Tlidi: Hááát.... lehet... mondjuk ha a szex kapásból repesztene, akkor mára a hőm az egekbe szökött volna...
csakegy

Csakegy Kép Kép

Egy kicsit helyesbítek, szóval lehet, hogy van de nagyon kicsi az esélye és ha létezik is akkor sztm. nem a stabil párkapcsolatban élő felnőtt emberkenél, hanem a tiniknél, akiknek még nem alakult ki a rendszer és egy-két érzelmi hormonfelszabadulás tud ilyent okozni. (esetleg)(tini:max 20-ig)
Vendég

Egyébként meg nem mindegy?Kép A lényeg, hogy repedjen... nem?

Most ajánlottak fel 2 jegyet az egyik jégrevüre... és nem tudtam elfogadni, mert a férjem dolgozni fog a hétvégén... sajnáltam ám de nagyonKép Soha nem lesz annyi felesleges pénzünk, hogy elmenjünk egy ilyenre... hát ez van...
csakegy

Sziasztok!

megjöttünk méreckedésből,hát a csajom nem egy hízóbajnok...anyja lányaKépKép!

Tontica

UgrottamKép...pedig nem is hülyeség,amit írtál...Kép
Unokabátyád....KépAz elég gáz...KépKépRemélem,azért már kiheverte...
Hányás:igen,érdekes ezek az adatok.Biztos van összefüggés,de kézpénznek nem kell venni.És azért is írják szt,hogy minden 5. vagy 10. nő,mert van olyan,aki genetikailag nem ilyen.
Érdekes az,hogy sógornőmnek az első beültetése után vészes terhességi hányása volt,kórházban is volt,mégis elment a 9. héten a baba.Aztán volt,amikor csak nomrál hányása volt,akkor is elment 2 baba.Aztán azóta kiderült,hogy alapból is kevés a progija,azért...Kép

Csakegy

ÜvegfestésKép...

Málna

KépKép..Pedig szép volt a görbéd,bár az első esés gyanús volt..

Kriszta77

nem mondod,hogy kerek perec nem vállalnak a dokik????
Én mondjuk másodjára ügyeletesnél szültem,mert itt már csak úgy lehet,az legalább tuti ott vanKép...

Ildi

ez a kavarás...KépÉn sem vagyok né,hanem felvettem a férjem nevét,de a terhesgondozóban simán Né-nek szólítanak...ha meg szólok,akkor a vállukat vonogatják...KépKép

Szex és PÉ:igen,simán van olyan,hogy egy jól sikerült akció során spontán PÉ van.Ez egy dologgal magyarázható,az emberi szervezet nem arra van beállítva,hogy ne legyen gyerek,hanem arra,hogy legyen(ez egy volt biológia tanárom mondata Kép)....
És amennyire én tudom,az én fiam is így fogant,ha minden igaz...Kép

Egy dolgot ne felejtsünk el:minden lehetséggsKépKépKép

anyapoc

Egyébként ez igaz! Az élet utat talál magának! A női szervezet elvileg teherbeesésre van beállva, és a nőci inkább azellen próbál tenni, hogy NE legyen terhes minden adandó alkalommal...

Sajna mi itten nem így vagyunk Kép

Biztos a víz, meg a halak... Kép

Tlidi,
már csak nem keverték el a mintádat!
Remélem jók lesznek az eredményeid! És drukk a jövő hetihez is!

angel37

Angel

Víz,halak,Te 10 éved...KépKépNa jó,nem akarok rosszindulatú lenni...Na meg engedélyezve Kép!

Szokták is mondani: egy nő két dologért tesz meg mindent...:hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke....

anyapoc

Hááát... még csak 31 leszek... és kinézek vagy 16-nak... szóval nekem van még néhány jó évem... minek parázzak ? Kép Kép Kép

(na csak arra céloztam, hogy én még tudom, hogy spontán is öszejöhet a PÉ... tehát nem fogok mindent megtenni a dolog érdekében... hát ez van Kép)
csakegy

Anyapoc meselj, hogy lett a fiad? Gondolom akkor meg nem merted a hodet.

Meg egy kerdes: a ferjed hajoja turistahajo? Mert az szupi lehet, szivesen megneznem! Kép

Az unokabattyam szteroidokat szedett es emellett meg drogos is volt, minden buliban bennevolt, tipikus rosszfiu aztan eszheztert es jelentkezett a rendorkepzobe. Kép Nem tudom felvettek-e.
Nagyon helyes fiu, szoke, kekszemu, magas es marha izmos. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

PCO-sba írogatok, Csakegy és Okr onnan ismer.

Kriszti 77-nek nek akarom írni, hogy nekem 10 éve a Faludi Pál az orvosom, a fiamat is nála szültem 6 éve, most is nála vagyok terhesgondozáson, és nála is fogok szülni.

Kriszti, ha 11. kerületi vagy, az a legegyszerűbb, ha elmész a fehárvári úti rendelőbe, kérsz hozzá időpontot és nála nincs olyan, hogy nem fogad. telcsiszám az időpontkéréshez:279-2156, 279-2158. Itt csak akkor tud fogadni, ha van állandó vagy ideiglenes 11. kerületi lakcímed.

magánrendelője a lágymányosi utcában van 17/b, hétfő 3-6,csütörtök 4-6, telcsi 1353-118, de itt órákat kell várni.

Rejo
(14+5)

Kép

Kép
rejo

Lányok! Most hívtam a labort és készen van az eredmény! Azt mondták így nem mondhatnak meg semmit, kérdeztem,hogy csak egyet kérdezhetek-e? A Progit? Erre a válasz," hát nem a legjobb lehetne magasabb is.". Holnap tudok már csak értemenni mert 2-ig vannak.
Vendég

csakegy.Te most nem gombaolozol(itt van egy kerdojel)
kaptam egy kulon gepet es fura a tasztatura.

azert kerdem csakegy mert irtad hogy tegnap volt akcio.nekem asztmondta a doki hogy nem szabad addig meg kezelem magam.
ovszerrel lehet szerinted(ismet kerdojel)

Kép
monyoka

Ó Kép
Azért várjuk meg, mi van a lapon!
Nem értem, mit titkolóznak! A második progim eredményéért be se mentem, csak betelefonáltam érte, és simán megmondták...

angel37

Monyoka: Hát én már xarok arra amit a doki mond Kép Ha tünetmentes vagyok akkor már nem izgat a dolog... annyit teszünk még, hogy a férjem azért előtte canestenezi magát (hátha van még rajta 1-2 darab és az ne másszon vissza - és ez kicsit engem is véd) és utána is (na az már önvédelem...). Ha meg bármi tünet van akkor nuku szex (eleve... kinek van olyankor kedve hozzá?). Mondjuk ha nem lenne PÉ gyanús időszak akkor mondjuk 2 naponta Gynofloroznék is a hüvelyflóra megerősítése miatt... (de így még várok néhány napot vele...)

Most még semmi bibi, nem érzem, hogy gáz lenne a dologból... (ha érezném, az akciót azonnal felfüggesztenénk...)

Ja... én úgy vagyok ezzel, hoyg ez csak gomba, ami kellemetlen de a szervezetünk része... csak sajna túlszaporodott... kiírtani tehát soha nem lehet teljesen... nem is szabad... a gyógyszer meg azért kicsit kordában tartja ha nagyon elszaporodik...

na majd meglátom... lehet, hoyg néhány nap múlva itt fogok vonyítozni Kép
csakegy

Angel! Én tudtam,hogy a prog ludas lesz! Márcsak abból is, hogy az a második szakasz fő hormonja és azt éreztem teljesen másnak mint régen. Csakhát az a durva,h mindez 2*1 closti mellett.
Ja majd meglátjuk,hogy mi lesz a papíron.
Egyébként azért tatott ilyen sokáig, mert az összes androgént is nézték.
Kicsit elszomorít. Nem tudom mivel lehet, még turbózni,h a progi rendbe legyen. Kép Még a prolactintól tartok!
Kriszti mikor lesz?
Vendég

Tontica

No vmi olyasmi volt,hogy utoljára az esküvön volt mensim(jellemző...Kép),ez volt dec. 1-én.Ami nálam középidő volt,akkor nem voltunk együtt,ez tuti(na nem most emlékszem ám vissza,hanem anno számolgattuk... Kép).Aztán kimentünk hajóra dolgozni és ott volt egy nagyon jó éjszakánk,nagy valószínűséggel akkor jött össze,(ez asszem 26-a volt).Persze semmi nem biztosKép,meg az volt a második fogimentes hónapom,így akár másként lehetett a ciklusom,de azért én akkor is aszondom,igazi szerelemgyerek...és elfogultság nélkül,olyan szép isKépKépKép!
Jut eszembe...nem néztem meg a Mokkában Szandi legújabb szerelemgyerekét...KépKépKépKép

Hajó:hát úgy is mondhatjuk,hogy túristahajóKép...vagy inkább luxushajóKép.Mert egy főnek egy 7 napos út Ft -ban kb fél milla...Kép
Amúgy tényleg szupi,bár szt elég uncsi így hajózgatni.Igaz,az átlagéletkor 70 és a halál között van általában,ők meg már ugye nem ugribugirk...Kép
Azért 1-1 hét nekünk is jól szokott esni...

Ez az ő hajójaKép:
http://www.vikingrivercruises.com//wsShip.aspx?MarketCode=de&Locale=de_DE&ShipCo de=VDA

unokabátyád tényleg jó útra tértKépKép...e algejobbra...Hmmm az ilyen tuti kis rendőrökKép...Az ember még haragudni sem tud rájuk,ha elkapják gyorshajtásért Kép!

Ildi

Huh...Erre kiváncsi vagyok nagyon...

Szt ez rendelőtől függ,mit mondanak el telefonban,mit nem.Igazság szt én nem nagyon szívelném,ha csak így kiadnának bmit telefonon....
Mert nagyon lutri.Bki betelezhet a nevedben bhova...Most nem konrétan erre értem.
Nálunk is volt hasonló,de már nem emlékszem,hogy mi...A férjem telezett vmiért a nevemben és azt mondták,neki nem mondhatják el,csak nekem.Erre ő dühös lett,s mondta,hogy ugyan ha most megkér vkit,hogy a nevemben kérdezzen rá,akkor neki megmondják????...Hűűű,remélem,érthető volt...Kép

anyapoc

Igen, mondtad, hogy ettől tartasz! Kép
Viszont a closty, és a biztos tüszők mellett, nem értem, hogy lehet alacsony... Úgy tudtam, hogy normál tüszőből és tüszőrepedésből jó progi kell, hogy következzen...
A prolactin lenyomhatja valóban a progit, de az is csak közvetve, mert a magas szint mellett elégtelen a peteérés. Jobb lenne, ha nem lenne magas, de - tudom nem vigasztal - legalább magyarázat lenne, és kezelhető is!

Okrisztire gondolsz? Nem tudom Kép Pedig hiányzik ám! Kép

angel37

Ildi

A clostyval szt ez nincs összefüggésben.Ezt a Pé serkentésére kapod,de attól még lehet a sárgatest működés elégtelen.Pláne,ha olyan tüszőket produkál ez is,ami nem reped meg,hanem mondjuk ciszta lesz belőle.Mert akkor egyáltalán nincs sárgatest.
Progihiányra Duphastont vagy Utrogestant adnak,ha jól tudom...

anyapoc

Anyapoc,
Ez a ti csónakotok??? Kép Hűűű!

Lehet, hogy egy szifilisz v. egy lapostetű eredményt nem mondtak volna el, de egy progi értékkel egy vadidegen úgyse megy semmire! Kép

Igaza volt a férjednek! Kép

angel37

Angel

KépKépKép...Fiam emlegeti úgy,hogy "Apa hajója"...Hát nem lenne rossz...Kép

Ja,az biztosKép,de hát az orvosi titoktartás...KépVagy titkolózás?Kép

anyapoc

Na de a sárgatest a pé-ből következik...
Mondjuk az igaz, hogyha a túl nagy tüszi sem jó, vagy nem reped meg, akkor sajna abból valóban nem lesz jó progi...Kép

angel37

Hát.. én ezért akarom, hogy először a hormonjaim jöjjenek rendbe... mert akkor a többi már magától is jön... nem? (csakhát iszonyú macerás a dolog... május óta csak ezen dolgozok... tehát majdnem egy éve... és még nem értem a végére... igaz, én akkro egy évvel számoltam a hormonjaim rendbehozásánál... és már majdnem rendben vannakKép de az is igaz, hogy még van néhány hetem az egy évből...)
csakegy

Sziasztok!

Anyapoc!
Tényleg nagyon szép a hajóKép
Ezen a hányás dolgon kicsit beparáztam.
5-6 hét körül járok,már jelentkezett volna a rosszullét,vagy csak ezután várható?

Kriszti!
Ez a doki ügy tényleg nevetséges.

Én csütörtökre kaptam időpontot,már nagyon várom.Kép

KépKép
takido

elkezdett fájni a fogam... de csak ha harapok... para ezerrel... ezt a fogamat kb. 2 hónapja gyökérkezelték... para para para.....
csakegy

Angel

de igen,de az még nem jelenti azt,hogy elégséges progeszteront termel is...Hmmm kicsit hülyén fogalmaztam...értööööd?Kép
Szl ugyan Closty is srágatest alapú tabli,de nem a pótlásra van kifejlesztve,csak a ciklus első felének rendezésére...ahogy én értelmezem...Ezért kell alacsony proginál pótlás duphaston vagy utro formájában....
Sőőőt,most azt olvasom(igaz,ez lombik),hogy a closty önmagában (dózisfüggően) az endometriumot és a sárgatestet is gátolja...Na de még nem értem a végéreKép

Csakegy

Pont most olvastam egy idevágó mondatot az Infertilityn...:vhogy így hangoztt: a hormonproblémák megoldása csak hormonokkal lehetséges...Hmmmm....Vagy vmi ilyesmi volt az értelme Kép

anyapoc

Takido

Nekem a fiammal 7. hét körül kezdődött.A lányommal a 4.-en KépKép
DE NE PARÁZZ!
Húúú,csütörtök izgiKépKép!

Csakegy

Neked van olyan testrészed,ami nomrálisan működik???KépKép

anyapoc

Csakegy
Ha gyökérkezelték ,akkor elvileg nincs benne ideg... akkor hogy fájhat???

Anyapoc, Kép

Igen, de egy ciklus jó első feléből elvileg jó második fele kell, hogy következzen! Vagy túl idealista vagyok? Kép De lehet ám, hogy ez csak akkor áll, ha nincs semmilyen beleavatkozás...

Azt olvastam én is, hogy a closty vékonyíthatja a mnyh-t, de nem is értettem, mert számomra nem volt logikus. A closty elvileg nyomja az ösztrogént, annak meg ugye építeni kéne a mnyh-t... Jajj segítség!!! Kép Hogy is van ez??? Kép

angel37

Hmmmmmmmmmmmmm! Zöldborsó levest csinálok és az illata!!!! Nagyon fini!

Ezt én sem értem,de így van ahogy Angel mondja,hogy vékonyítja a hártyát(nekem mondjuk 5-ről 9-re növelte) és igen pont hogy az öszt. hatására nőni kéne.
Egyébként a closti tájékoztatóján rajta van, hogy gyakran gyenge lesz utána a progi ezrét pótolni kell.

Másik: ezt nem mondtam nektek az előző ciklusomban de ugye 3 petikém volt, a jobbos kettő szerintem megrepedt, de lehet, hogy csak egy vagy felszívodtak nem tudom, viszont mikor már fent volt a hőm a másik oldalon még mindíg úgy szukált mintha nőne. Tehát az még nőtt! Úristen de az hogy lehet!? Hiszen akkor annak fel kéne szívódni nem?!! szval. nem értem a testem. Elég gubancos volt, amit írtam.
Vendég

Takido!

Épp írni akartam, pont a kismamák miatt, hogy ez csak statisztika.KépKép
Nekem egyszer sem volt hányingerem, mégis időre szültem (a nagyobbikat még túl is hordtam), életképesek, a legkisebb súlyú is 3450 g-mal született.

Nem lehet ebben is valamifajta egyéni érzékenység? Mármint úgy, hogy az a bizonyos hormonszintre ki-ki egyénileg reagál.
Mert pl. azt is tudjuk, hogy a prolaktinszint van akinél akadályozza a teherbeesést. Más meg szoptat, a dokik biztos elhalnálnak a prolaktinszintjétől, mégis simán teherbeesik és minden gond nélkül éli meg a terhességet. Akkor ott is lehet valami szintérzékenységi kérdés, nem?
Az emberi szervezet nagyon bonyolult, amit esetleg statisztikával mérhetnek, de nem tudják pontosan, mi miért van. Ahogy ez a tehességi hányás kérdését sem...

KépKép
KépKépKép
beszti

Igen, ilyen van a papírjába írva? Aha! Kép

Akkor az elégésges pé-ből következő elégséges progi valóban lehet, hogy csak egy természetes ciklusra vonatkozik...

Nem tudom a tüszős dolgot... Az is fel tud szívódni? Az sztem v. megreped, vagy rossz esetben cisztává alakul, na az viszont felszívódhat. Csak "hangosan gondolkodom" Kép

angel37

No,amit én találtam:

I. Sz Semmelweis Klinika dokiajitóL(nem tudom bemásolni,mert PDF):

Az ovulációindukció céljára legrégebben és legelterjedtebben alkalmazott készítmény a klomifén-citrát(clostilbegytKép),mely a ciklus 3.-7. vagy 5.-9. napja között napi 50-150 mg-os adagban kerül alkalmazásra.hatásmechanizmusa főleg abban áll,hogy a hipotalamikus ösztrogénreceptorokra kötődve gátolja az ösztrogénnek a feed-back hatását. Ez FSH növekedést eredményez(ez fogja a sok tüszőt eredményezni ugyeKép).A klomifén-citrát dózisfüggő antoösztrogén hatása az endometrium fejlődését és a sárgatestműködést egyaránt kedvezőtlenül befolyásolja.

anyapoc

Angel

Hát érdekes ,hogy nomráls ciklus-normál progi.Szt pont abban van a lényeg,hogy jó dózisban kapja az ember...Talán ezért írták,hogy dózisfüggő...
Nagyon ellentmondásos,amiket olvasni lehet róla..
De bízzunk a dokikbanKép!

Vagyis most több helyen is olvasom,hogy mellé igenis adnak progipótlást a ciklus második felére...

anyapoc

Angel: ez tuti? Akkor nem is fáj Kép

Anyapoc: nem, nincs olyan testrészem ami jól működne Kép (a fogam sajna gyenge pontom... és az sajna elég sok mindennel összefügg a szervezetemben... amelyik fáj az speciel a bélrendszerrel... legutóbb pl. emiatt a nyakam tele lett ragyával... amik aztán amikor megcsinálták a fogam, eltűntek...)
csakegy

Anyapoc!
Köszi! Hát akkor lehet, hogy engem mással kell stimuzni! Holnap az értékekkel felhívom a dokit, hátha ad valami progi gyógyszert, bár azt fogja mondani, h az elejét kell rendezni a ciklusnak és akkor lesz szép második fél.
Mondtam én nektek,hogy nekem (az én szervezetem olyan), hogy kell lenni cicfesznek! Ismerem a szervetem és világ életemben volt. tizenxéves korom óta csak a fog. tbl. elhagyása utáni 3. hónap óta nincs. Én ilyen vagyok. De legalább jelez a szervezetem. Kép
Vendég

Anyapoc: Az én verziómban ez így hangzana: "A hormonproblémák megoldása csak hormonokkal lehetséges - fizetett hirdetés hangzott el"

Én azt mondom, hogy minden hormonprobléma csak egy tünet - aminek szerencsés esetben megtalálják az okát - és ilyenkor nem kell hormon, csak türelem... szerencsétlen esetben nem, ekkor én is elfogadom a hormonpótlást.(ld. ha elfogy a türelmem én is Clostylhoz nyúlok... de még kitartok...)
csakegy

Anyapoc,
köszi az infót! Hm Kép
Ronda dolog ez, hogy ami vmit rendberáz, mást meg szétb*sz Kép

Csakegy,
naná, hogy tuti! Kép
Gyökeret csak úgy tömnek, ha előtte kiölik belőle az ideget! Sose felejtem el, mert majd besz*rtam a fájdalomtól, míg hatott az idegölő! Kép Láttam is, mikor kihúzta a fogdoki, vmi damilszerűség volt.
És egy grátisz "jó hír", a gyökérkezelt fog nem húzza sokáig, az enyimet pár évre rá ki is kalapálták!

A ragyák a nyakon, fül alatt, inkább vmi foggal kapcsolatos gyulladástól szoktak lenni!

angel37

Ezek érdekes dolgok..

Anyapoc!
Megkérdezhetem,hogy ki a dokid?
Én is veszprémi vagyok.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?