Tontica
No vmi olyasmi volt,hogy utoljára az esküvön volt mensim(jellemző...
),ez volt dec. 1-én.Ami nálam középidő volt,akkor nem voltunk együtt,ez tuti(na nem most emlékszem ám vissza,hanem anno számolgattuk...
).Aztán kimentünk hajóra dolgozni és ott volt egy nagyon jó éjszakánk,nagy valószínűséggel akkor jött össze,(ez asszem 26-a volt).Persze semmi nem biztos
,meg az volt a második fogimentes hónapom,így akár másként lehetett a ciklusom,de azért én akkor is aszondom,igazi szerelemgyerek...és elfogultság nélkül,olyan szép is
!
Jut eszembe...nem néztem meg a Mokkában Szandi legújabb szerelemgyerekét...
Hajó:hát úgy is mondhatjuk,hogy túristahajó
...vagy inkább luxushajó
.Mert egy főnek egy 7 napos út Ft -ban kb fél milla...
Amúgy tényleg szupi,bár szt elég uncsi így hajózgatni.Igaz,az átlagéletkor 70 és a halál között van általában,ők meg már ugye nem ugribugirk...
Azért 1-1 hét nekünk is jól szokott esni...
Ez az ő hajója
:
http://www.vikingrivercruises.com//wsShip.aspx?MarketCode=de&Locale=de_DE&ShipCo de=VDA unokabátyád tényleg jó útra tért
...e algejobbra...Hmmm az ilyen tuti kis rendőrök
...Az ember még haragudni sem tud rájuk,ha elkapják gyorshajtásért
!
Ildi
Huh...Erre kiváncsi vagyok nagyon...
Szt ez rendelőtől függ,mit mondanak el telefonban,mit nem.Igazság szt én nem nagyon szívelném,ha csak így kiadnának bmit telefonon....
Mert nagyon lutri.Bki betelezhet a nevedben bhova...Most nem konrétan erre értem.
Nálunk is volt hasonló,de már nem emlékszem,hogy mi...A férjem telezett vmiért a nevemben és azt mondták,neki nem mondhatják el,csak nekem.Erre ő dühös lett,s mondta,hogy ugyan ha most megkér vkit,hogy a nevemben kérdezzen rá,akkor neki megmondják????...Hűűű,remélem,érthető volt...