Kelimoni, Gergő nagyon ügyes! Nálunk, miután Balázs megfordult átköltözött a mi ágyunkba, ugyanilyen okokból. Nem ajánlom!
Rayo ötlete jobb!
Tudod-e, hogy az indiánok nagyon bölcs nép, és általában nem a külső tulajdonságok alapján nevezik el társaikat? Valamiért tudják a belső értékek többet érnek...és igazuk van. Azt hiszem nálad nagyon klassz nevek közü válogathatnánk... nem mintha az általad írt nem lenne mókás...
Puszi!!!!
Ja, és ne izgulj, jó volt a bemutatkozásotok. Vidám, szorongásnélküli és felhőtlenül boldog. Nem kell több, igaz?
Diti, nagyon örülök, hogy végre 5 percnél többre is láttalak Titeket. A férjed lelkesedése és szeretete nagyon megható volt számomra... és az volt a legjobb, hogy olyan közvetlenül tudott beszélni ezekről az érzésekről.
Rayo, egyszerűen szerintem is fantasztikusan hasonlítotok Regivel. Egyetértek a szívem minden sejtésével Napsugival: Regi nem véletlenül talált rátok.
Gilice , a lányok egyszerűen gyönyörűek! Biztosan nem könnyű velük, hisz még egy kisbaba is mennyi elfoglaltságot tud adni! ( Tudnék mesélni a 10,30-kor még hálóingben,őrültként szétálló hajjal futkározó Gabsziról.)DE kárpótol mindenért a kedves mosolyuk egy fáradt nap végén!
Marcianyu, köszönöm a képeket! Marci nem "csak" okos, hanem gyönyörű kisfiú is! Nincs még valami jó sztorid a sztoritárban???
Mony, mi van veled? Láttalak....
Csenge, Bori, Vivien is nagyon helyesek!
Ancsúr, szerintem nagyon "jóarc" voltál! Én is mindig nagyon izgulok, ha olyan emberekkel találkozom, akik sokat tudnak rólam, de még nem láttak! ( Vagyis veletek...)
Süni, Balázs azért nem bébipapi faló, csak nem is virslievő! Ilyen kategória nincs???
Napsugi, köszönöm a képnézegetési lehetőséget! Nagyon jók lettek! Aranyos vagy, hogy nyilvánossá tetted!!
Hildus, hol vagy? Köszönöm a képeket. Balázsnak nagyon tetszett a kislányod, csak úgy hallom, már van vőlegényjelölt.
Réce, küldöm MOST a képeket!
Zsussi! Én is hiszek benne, a babák nekünk születnek, és ezt ki kell várni. Sajnos, ez sokszor nem könnyű...
Én is szültem és szoptattam már egy kisfiút, aki nemsokára hétéves lesz.Ezért mindennap hálás vagyok a sorsnak, nagyon nagy boldogság!
Tudom, elfogadom és megértem, hogy ezért a mi családunk az örökbefogadás szempontjából "hátrányosabb" helyzetben van. Az életetadó is lehet, hogy szívesebben választ olyan családot, ahol még nincs gyermek, és a sorbanálló társak szempontjából is meg kell értenünk ( bár fájó szívvel), hogy ők is vágynak arra a boldogságra, ami nekünk már egyszer megadatott.Kutya nehéz, mert második gyermekre ugyanúgy lehet vágyni, ugyanolyan intenzítású érzésekkel, sőt... de így igazságos a sorstól.
Én azt gondolom, bár én is vágyom rá, hogy ott legyek, amikor megszületik a kislányom, hogy, mivel ilyen eset azért kevesebb van, ez- az együttszülés- adasson meg annak, aki nem élte át a szülés időntúli összetartozás érzését.
Nekem az csak plusz bónusz lenne a sorstól, ha mégis ott lehetnék!
És ki kell várnom azt a kislányt, aki egy kópéfejű kisfiút akar tesónak magának...így lesz kerek a családunk.Lehet,kicsit sokat kell várnom rá, de itt lesz, és ez az ami mindennél fontosabb!
Kívánom, hogy találj nyugalmat és békét a várakozás bizony sokszor irgalmatlanul nehéz peceiben! Szeretettel szorítok hozzá!
Figyu, lányok ( főként Zsussi), azért légyszí figyelmeztessetek ( mindenkit felhatalmazok rá), ha egyszer nálam jön el a türelmetlenség,.... khm... milyen okos tanácsokkal tudok ellátni másokat!-úgyhogy kapjak magamhoz!!