Új privát üzeneted érkezett!

Gumicukor
Kata
Nyuszika
Zsuzsa
Panda
Parazita
Bea
Ilke

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska, Manó! De jót röhögtemKép Kép Nálunk mindkét gyerek Dunaharasztin fogant.
Nóri- Gelányi Duna
Márk- Gelányi Haraszti

Kistari tök aranyosan hangzikKép

Manó! FOGKép Na tényleg, hogy mindig van valamiKép

Talizni tuti nem megyek, mert megtartjuk a kerti bulit.

Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Köszi a köszöntéseket a fiú(k) nevébenKép. Átadom, igéremKép.

Szóval? Ritről tud valaki valamit? Kataa???

Manó
FogKép

Ilke
Lilinek jobbulást!

Kataa
Minden sorodon érezni, hogy kicsattanszKépKépKép. Örülök, hogy jól vagyKép.

NevekKép
Én a babymet akkor hivjam "csak" hálószobánakKép, vagy ágyikónakKép?

B.

KépKép
KépKép
banyóci

kataa

haha, en sejtettem..KépGratulalok!Kép

Beszti

Neked is gratula 4eskehez!!!KépTalizni nem jossz?

Akkor az enyimek neve:
KisZuglo
KisGod
Kép

Nem semmi hogy felporgott a topik.

Sok boldog nevnapot, Emmanak, Gyurcinak, Marknak, Noeminek, meg Csicsnek! Remelem nem hagytam ki senkit.Kép

Ilke

Jobbulast Lilinek!
En is itatom Emit, szaraz a levego itt is, meg vizes torolkozot teszek a radiatorra.

Szilcsike

Szegeny Szilcsi, jo regen nem ment oviba.Kép
Emike sem ment megint a heten, mert visszajott a kotohartya gyulladasa.Kép Mar sosem lesz ovodas, ket napot megy ,aztan ket hetet nem.

Megyek gyomlalni.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Akkor nálatok is mindíg van valamiKép. Lili is már 3 hete nem volt oviban. De valszeg még a jövő hetet is itthon tölti.

Jók ezek a gyereknevekKép, akkor
Lili-Prágababa
Bala-homebabyKép

Banyóci,
Köszi.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Én meg akkor zuhanykabin bp-nek hívjam Danit? Kép

Hol lesz a tali? mert vinném oda a cd-ket, akinek lógok vele.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali

Itt a terkep a Via Lunarol a kettovel ezelotti talirol:

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=780854#POST780854

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ádámnak kétoldali középfülgyulája van Kép. De szerencsére nem lázas, nem fáj semmije, csak a doki szerint nagyon ronda a füle Kép. Kapott ab-t, holnaptól megint nincs ovi. Két kemény hetet járt. Na, mindegy, a lényeg, hogy nem fáj legalább neki. Még jó, hogy elvittem, és nem döltem be annak, hogy elmúlt a fájdalom és nem lázas.

Ilke!
Betegség Kép. Nagyon sajnállak, veled tudok érezni. Ádám tavaly ugyanezt csinálta, végigköhögte a telet. A végén már iszonyatos dózisú Spiropentet kapott, na attól jött rendbe, a sima köptetök semmit nem használtak. Az idén elkerült minket a köhögés, gyógyszert sem szedtünk egyáltalán, ez az Augmentin az elsö gyogyi tavaly május óta.

Nyuszi!
Gyógyuljatok már meg!!! Komolyan...

Gyereknevek
Noémi-Halásztelek
Ádám-Vasárnap (különben öt is ugyanúgy kellene hívni, mint az elsöt Kép)

Na, megyek, bevakarom öket az udvarról, aztán kaja, fürdés stb.

Panda

panda
Halásztelek

Most sikerült visszajutnom a gép elé...

Beszti, gratulálok!!!

Kataa, neked már gratuláltam priviben. De a fagyit nekem ígérted Kép

Nálunk Solymeszt vélelmezhetően Szilveszteri Bulinak lehetne nevezni, Csongit meg Koranyári Fellelkesülésnek Kép. Jó kis nevek...

Zit
parazita

Beszti, Kata óriási gratulaKépKép

Barbi Katonaikimenő
Betti Pestimreinagyonvárt

Zsuzsa, sajnos a házra még nincs vevő, most egy újabb kör hirdetés lesz, már lejjebb mentünk az árral is. Ha ez sem jön be, akkor ingatlanügynökség lesz belőle. Mehetnékünk van már a nagylányommal. Sok a rezsi és abszolút kihasználatlan hármunknak ez a nagy tér.

Betegeknek jobbulást!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Mano
Ez tetszettKép Hat Alex a teszt alapjan Helsinki,mert ott teszteltem egy trainig alatt Kép
Amugy meg az Elso het az uj lakasban Kép (Marmint a regiben,ahol te is voltal,de akkor meg uj volt. )

Banyoci
Ritrol nem tudok semmit, de majd felhivom a napokban es akkor tudositokKép

Ilke
Kitartast tudok csak kivanni.
A kutyas nagyon rosszul hangzik.En a helyedben nem hagynam annyiban,mert meg jo hogy ez azeset jol vegzodott,de nehogy mar veszelyeztessek az utca lakossagat.....

Panda
Na akkor beletrafaltalKépJobbulast Adamnak.

Parazita
Persze tied is a fagyiKépSzilcsike a dupla talalat miatt erdemli meg,de nagyonKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Kata
Nagyon édes vagy, de átadom valamelyik kismamának a lehetőséget a fagyira KépKép EGyrész fogyizom, másrészt nem fagyizom KépKép Szombat tutira nem jó, szerintem nem értékelné a férjem, hogy ő veri szét a fürdőt és ráhagyom a két gyereket Kép

Gyereknevek
akkor enyim gyerekek csepelkék. Pont most kért a nagyobbik egy lozsaszin lollert Kép

Nyuszi
Szilcsi március elején volt utoljára oviban, de elvileg csütörtökön már megy. Kíváncsi leszek. Kép

Képzeljétek, ma elmentünk megnézni a fugát a fürdőhöz, amit a férjem kinézett. Hát majdnem infarktust kaptam. Grafitszürkét választott......., még jó hogy nem vette meg.

Na megyek, mert így soha nem alszanak el. Pont most fejeztem be a főzést.

Ui: minden névnaposnak nagyon boldog névnapot!
szilcsike

Hali!

Panda!
Csúnya középfügyuszi!Kép De legalább nem fáj neki szerencsére! Nagyon ügyi vagy, hogy elvitted, legalább ennyi érteme volt, hogy eljöttem hozzátok panaszkodni, hogy Daninak mennyit fájt a füle...

Geri sír
sasha

Kép
sasha

SziasztokKép

Tegnap az egyetemen voltam, kimaradtam az izgalmakbólKép

Kataa, Beszti
Nagy gratula NektekKép

Kataa
akkor minden terv szerint haladKép boldog pocaknövesztgetéstKép

Beszti
Hűha, 4. bébi, de jóKép csak óvatosan a bicajjalKép

Panda
Jobbulást ÁdámnakKép

Ilke
Nektek is jobbulástKép

szombati tali még nem tudom, jó lenne.

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Beszéltem Rittel, jól vannak, ezerrel dolgoznak a kéglin...

Beteg gyerkőknek jobbulást! Én is megfázíthattam Csongit valahol, mert köhögcsél és taknyos... Kép

Tegnap voltunk a Barbi+LEGO kiállításon. Barbi-rajongóknak tudom ajánlani, de másnak nem nagyon, mert jó drága.

Zit

Zit
parazita

Zit!

Ne szédítsél mán! Ha ilyen egyszerű lenne a dolog, hogy csak úgy meg lehet fázatni egy gyereketKép Én tegnap erősen próbálkoztam apával együtt, majd kiderül sikerült-eKép Gyermetegel elaludtam és ő előbb ébredt mint én. Kitotyizott apához az udvarra pólóban plusz egy szál pelenkában. A pelus annyira tele volt már, hogy leesett róla, de új az nem került rá. Így ült a homokba, meg mindenhová. Ja és jégrémeztek közben...Kép Este 6 óra volt már...

sasha

Kép
sasha

Találtam két itthoni képet a Geriről, merthogy nem lett elővéve a fotomasinéria, mióta hazajött a kórházból, de ez a két kép asszem tükrözi, hogy milyen jó is itthonKép

sasha

Kép
Kép

Kép
sasha

Sasha,
Kösz a biztatást! Kép Arany pofa a Geri!

Zit
parazita

Lanyok,

Lefoglaltam az asztalt szombaton 3 órára a Via Lunaba.Ugyhogy ott találkozunkKép
Eddigi névsor:
Gumicukor
Nyuszika
Zsuzsa
Panda
Parazita
Bea
Ilke
Kata

Rit felhivott es gratuláltKép A verebek mar elcsiripeltek neki a két babát es Besztinek is gratulát kuld.Kép
Egyébkent jol van,pörög mint mindig,de már csak egy pár nap van a szülésigKép

Sasha
Geri nagyon edes,az illatat is elkepzeltem ahogy ott mosolyogva alszikKépKép
Köszi a mailt,azt hiszem fizetosbe kerem magam,es akkor nem zavar majd semmiKép

Szilcsike
Hat epitkezesnel is jobb ha az ember a pasik kormere nez,igy jo szinu lesz a fuga isKép
Kar hogy nem jossz.De csak lassan azzal a fogyokuraval,nem olyan veszes mega helyzetKép

Judy
Remélem sikerül eljönnöd Kép
Kisgén már elmúltak az oltás mellékhatásai?

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Zit!
Mi is készülünk a Barbie-ra valszeg valamelyik déltán. Mennyi az a drága? De konkrétan, mert ha nagyon az, akkor nem megyünk Kép. Mondjuk, így se 100%, de talán, ha sikerül apaemberrel idöpontot egyeztetnünk.

Sasha!
Pelus nélküli kaladtúra Kép.

Szilcsike!
Fuga Kép. Pedig annyi szín közül lehet választani, hogy csoda. Nekünk is grafitszürke, de csak lent a padló, mert a járólap sötétkék, a szürke illik hozzá, és nem koszolódik. A falon (kék-fehér) kék és fehér fuga is van.
Az én gyerekemnek már van "lollel", ö szokott kiabálni, hogy "anya, nézd, hod medek a jojjejjaj"

Sasha!
Tényleg jó lehet nálatok, Gerit elnézve Kép.

Bocsi, de már elfelejtettem, a Vila Luna az a "sportos" hely, ahol csak hapsik lesznek rajtunk kívül KépKépKép?

Na, lépek, dolog van

Panda

panda
Halásztelek

Nem tudja valaki, hol lehet Baby Bell cipöket kapni? Állítólag teljesen megszünk a cég Magyarországon Kép, pedig ilyen csukákat szoktam venni a gyerköcöknak. Szigetszentmiklóson is volt, ott mondták, hogy megszünt Kép. Vagy, ha nem is Baby Bell, de valami hasonlóan jó minöségü pamutvászon felsörésszel készült tornacipö kellene. Sajna, a nagy márkák (Adidas, Nike stb.) cipöi nagyon drágák, annyit nem adok egy cipöért, amit a játszótérre és motorozáshoz szeretnék használni. Viszont gagyit Ádámra nem adhatok, az ekcémája miatt (a lábfeje is nagyon csúnya szokott lenni).
Ha van valami tippetek, írjátok már meg, légyszi,

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Nem!

Itt még nem voltál, legalábbis velünk! 18-tól 25ig vannak a képek
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6864&page=2&image=190018

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hal!
Köszi Kép! Azért most megyek Kép, legalábbis egyelöre úgy néz ki.

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
Barbi-kiállítás hétköznap gyerek 1.000, felnőtt 1.500, hétvégén asszem a gyerek 1.500, a felnőtt 2.000, szóval ez elég durva szerintem. Ápr. 30-ig van nyitva.

Szilcsike,
A padlón nekünk is szürke a fuga, de a falon fehér.

Zit
parazita

Panda
Az Árkád Baby Bell-ben mindig vannak ilyen csukák, illetve it nálunk az Auchanban a kisebb pavilonok között van egy cipős, és ott vannak helyes, nem drága tornacsukák, vászonfelül-alul bordás gumitalpú cipők, tépőzársa, fűzős is. Múltkor pont nézegettem a Babybellben a szandikat, találtam is ránézésre egy nagyon tutit, hát raktam is vissza, amikor megláttam, hogy a 26os 16rugó... magamnak veszek enyiért 2-3 cipőt... nem mintha nem tudnánk kifizetni, de akkor is túlzásnak tartom. én idén megint megpróbálom a Dr. Leo a Damjanics utcában, amit tavaly vettünk még jó a Dani lábára, abban nyomul kint az oviban. a szeptemberben kapott benti szandija is kihúzza még ezt az oviévet.
jővő héten lesz beíratkozás, furi, hogy mi is 1 éve ilyenkor voltunk ott, most meg már középsősek lesznek a gyerkőcök.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
csak gyorsan, mert Szilcsi végre az előbb elaludt, úgyhogy húzok én is lassan

fuga: oké, hogy szürke, de narancssárgához? Na mindegy, ma végre megvette, vanilia-színű. Szürke ejtve.

Panda: lollel KépKépKépKép

Mi vettünk szandit Szilcsinek tegnap, Deichman: 2990, valódi bőr. És auchan ovis kinti játszós (s legfontosabb, világítós) 899 Ft.

Kataa
honnan veszed hogy nem vészes? egyébként tényleg nem vészes, csak nem láttál ezer éve....... Kép keresztapám 5 év után most látott nemrég, és közölte, hogy ha fogyni merek, nagyon mérges lesz KépKép mondtam neki, hogy kezdheti KépKép

Na húzok, végre csend van és nyugalom, így reggel 8 óta már jól esik
szilcsike

Sziasztok!

Tegnap-tegnapelőtt egész nap kinnt voltunk a levegőn. ANNYIRA JÓ VOLT!!!Kép
Szegény Nórit hosszú ujjú polóban és gatyóban, sapiban mertem csak kiengedni, sajna elég sok pötty van az arcán és a kezén. De már gyönyörű száraz az összes pötty, remélem nemsokára búcsút inthetünk nekik.Kép

Márk még jól van, kezem -lábam keresztben, hogy ne pont hétvégére legyen beteg. Nem éppen ilyen szülinapi ajándékot szánnék nekiKép

A jó levegőnek köszönhetően 8-kor már szundiznak a gyerekek, így egész sok idő jut magunkra Apjukkal. Ez is egy jó hír, mostanában eléggé elrohantunk egymás mellett.

Érdekesség: Kedd este megfogadtam, hogy nem nézek több Vészhelyzetet. Annyira undi volt ez a rész, hogy ÁÁÁÁ! Horrorfilmeket ezer éve nem nézek (összesen 1-t néztem végig 17 éves koromban, egyet meg elkezdtem nézni, de abbahagytam gyorsan), ez a rész kb. olyan színvonalú volt (az én idegrendszeremnek).
A Rejtélyek városával kapcsolatban ugyanígy érzek, mondjuk nem is szoktam nézni, de a múltkori részt véletlenül láttam. Brrr.

Na, ismét jó sokat csacsogtamKép

Panda! KözépfülgyusziKép Melegítős sapit, ha rá tudod adni ilyen melegben, akkor nagyon ajánlom!

Sasha! GeriKép Kép Kép Kép NAGYON CUKI!!!!

Na, ébredezik a legkisebb
Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

RidonlikentKép

Panda en most vettem babybell tornacipot a baby Boxban, Terez Krt. 3990-ert vesztegetik oket, ez nem tudom jo ar-e.Kép

orsoly
orsoly

Hehe, most látom, hogy nick-névnapom van Kép

Szilcsi,
Én este egyáltalán nem jutok hozzá a TV-hez, pedig a Rejtélyek városa érdekelt volna, de ezek szerint nem vesztettem semmit Kép

Zit
parazita

Heló Mamcik!

Megkaptam életem első Anyák Napi meghívóját Pancsitól tegnap, majdnem elbőgtem magam. Szvsz ha nincsenek a terhességi hormonok akkor is ezt teszem....

Ma elvittük Pancsit az éves vérvételre. Minden évben nézetek egy vérképet mert én vérszegényen nőttem fel, és szeretek a dolgok elébe menni. Egyszer már elkaptunk egy vashiányt, amit sikerült helyreállítani. Sztem ennyit megér egy kis kellemetlenség, amivel a vétel jár. Utána birtokba vettünk egy cukrászdát mert beigértük a fagyit Pancsinak. Azóta már az oviban gyakorolja az anyák napi műsort...

Kézeljétek!

Tegnap előtt este ketteske olyan bulit rendezett a pocimban, hogy mindent éreztem, kitapintottam őt teljes hosszában!! Éreztem ahogy megfordult és lent kaparászott, fent rugdosott. Nagyon-nagyon jó érzés volt. Nekem ez azért is jó mert Pancsival az előlfekvő lepény miatt szinte nem is éreztem ennyire intenziven a babamozgást! Kb. 10 percig rendezkedett a bébi. Remélem, jól érzi magát. Persze megfordult a fejemben, hogy ilyenkor ugye nem köt csomót a zsinórra de ez tudom, hogy kivédhetetlen és ne is gondoljak ilyenre de szvsz normális ha ilyen is eszébe jut az embernek, nem?

Panda
én is naon javaslom a sapit! bár ha kaptatok antibigyót, biztos segít!

Manó
Foggal mizu? te miért is nem jössz talizni?

Juti
És te? okés, hogy ez nem egy bál de ha akarod lehet Luna bál, szal gyere már te is lécci!!

Beszti
Te is jössz talizni, igaz??

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Basszus Orsoly, nekem most esett le, hogy mi az a ridonlikent. Azt hittem, hogy a cipőbolt neve. KépKépKép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea, szuper, hogy ketteske így aktívkodik. Annyira jó érzés!!!! Ha valami, akkor ez hiányzik nekem a terhességből...

Ki tudja, hol lehet szerezni homokozóba való tiszta homokot?

Zit
parazita

Eszter

Tüzép? Vagy ilyen nincs a belvárosban, igaz?
Myvipen fent vagy?

Igen, én is próbálom elraktározni ezt az érzést mert nálunk már tuti, hogy nem lesz még egy gyerkőc...

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zit, Kataa
Köszi az infót Ritről. Remélem hamar megtudjuk ha megérkezik a babaKép.

Sasha
GeriKép Nagyon cukorpofaKép

Talira én biztosan nem tudok menniKép

Panda
Ádámnak jobbulást! Múltkor kérdeztem, de tán elkerülte a figyelmedet, hogy nektek milyen magasságban törik meg a fal a tetőtér miatt? A bordűr miatt érdekes. Baby bell cipőt én is láttam az Árkád Kengurujában.

Bea
Tök jó, hogy ilyen aktiv a babydKép. Az enyém meg már konkrétan kirúgja a ház falátKép. Néha elég szarul viselemKép.

Na megyek pihenni egy kicsit.

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,

Parazita
En is azt hallotam hogy a Barbi resze jobb a kialitasnak,de hat minket mint fius anyukakat nem nagyon hat megKép

Szilcsike
Hu nem semmi hogy a kiscsaj ejfelig porog fent.Minden tiszteletem a tied hogy birod cernaval.Kép
Na latod akkor megsem olyan veszes ha mas is mondja,ugyhogy csak lightosan add eloKépTenyleg a Recseis bulin talalkoztunk utoljara,es szules utan is mar jol neztel kiKép

Magdi
En sem nezem a Veszhelyzetet mar,igy babasan nagyon durva nekem.Pedig szerettem minidg isKép
Ja meg hat nem utolso sorban,ha nem fekve nezem akkor is elalszok a fotelban is fel 10 utan...KépKép

Orsoly
Ha mar bekukk akkor irhatnal magatokrol is.Igy dukal!!!KépKép

Bea
Jo otlet a vervetel,nekunk tavaly volt,az allergia teszttel egyutt kertem.
Anyak napja tenyleg szivmelengeto lesz Kép
De jo hogy ketteske egy akrobata,irigy a mocorgasert.Mar uuugy varom Kép

Parazita
Hat az eptesi dolgokat arulo telephelyeken van homok,az tuti.

Banyoci
kar hogy nem tudsz jonni szombaton,megcsodaltuk volna a pocidatKép

Tegnap az oviban megdicsertek Alexet KépKépHogy milyen kis szofogado,okos,ertelmes gyerek a korahoz kepest,es hogy ohne hiszti!!!!KépKép
Dagadt a masjam rendesen.Persze azert otthon van siras ha nem ugy mennek a dolgok ahogy O elkepzeli.Azt hiszem eppen idejeben jon a teso hogy kicsit letorjuk a szarvacskajatKép

UGyhogy en csak azt kivamo magamnak ketteskevel kapcsolatban hogy egeszseges es hasonloan szulobarat legyen mint Alex,a neme nem fontos Kép

Na megyek ebedelniKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali

Rejtélyek városa – én nagyon szeretem Kép pedig nem vagyok horror rajongó, bár szerintem ez a film azét messze van tőle. A múltkori részt nem láttam, uis nem volt tv, mert a másik lakópark építkezéskor elvágták véletlenül a matáv gernickábelét.

Vészhelyzetet régen néztem, de ma már annyira mások játszanak benne. A dr. House –sal vegyes érzelmeim vannak.

Halacska
De jókat írsz! : Babamocorgás, meg anyák napja Kép MSN-re jöhetnél gyakrabban! Kép oda még tudok írni.

Tegnap óta én is 30-on túl vagyok már. Reggel itt az asztalomon várt egy hatalmas csomag, 1000 csók neked címkével, a párom és Dani aláíráával. Kaptam az erkélyre egy kis fácskát. nagyon szép, de sajnos nem tudom, mi az, a párom nem kérdezte meg, csak napi 3x (!!! Kép) kell locsolni. Meg kaptam egy narancsfát, narancsokkal, erre már nagyon régóta vágyakoztam.

Viszont a magról vetett balkonnövényeimből csak 1 kelt ki a nyári ciprus. úgyhogy venni fogok "kész" növénykéket.

apukámtól kaptam cserepes futó epret, az hihetetlen burjánzásnak indult Kép, fel kell futtatni majd egy karóra, vagy a korlátra, bár ezen még gondolkozom. viszont tele van virággal.

a paripalántáim is hihetetlen növekedésnek indultak, és kibújtak a fűszernövénykéim is, bár még picikék.

úgy látszik csak a virágok nem akaródznak előbújni a ládákból.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicuki,
Boldog szülinapot!!!! Légy üdvözölve a klubban! Kép

Nálunk is lesz anyák napja az oviban 4-én. Tuti bőgni fogok. Régen el sem tudtam képzelni ilyen "nyáladzást", de ma már egy hülye Disney-filmen is képes vagyok könnyekre fakadni...

Zit
parazita

Sziasztok!

Gumicukor! Boldog születésnapot kívánok! Kis kertészKép

Képzeljétek hogy jártam-járok: Elkezdett nőni a bal oldali alsó bölcsességfogam. Már 2 napja veszettül fáj és érzékeny hátul az ínyem, de azt hittem, hogy csak valami kisebb fertőzés. Ma nézegettem a tükörben és már látszik a fog. Nagyon rossz helyen van, pont oda akar nőni, ahol az alsó-felső állkapcsom összeér. Folyamatos nyomást érzek a számban, nagyon rossz érzés. És a fájdalom kisugárzik, lassan az egész állkapcsom fáj.
A fogorvosomat még nem sikerült elérni, de szerintem ez szájsebészeti probléma, laikusként azt mondom, hogy egyszerűen ott nem fog elférni még egy fog.
Volt valakinek hasonló problémája a bölcsességfogával?

Bea! Aktív bébiKép Kép Picit irigy vagyok.Kép

Most töltöm ki a Gyes igénylő papírokatKép Májustól ezt a hatalmas összeget fogom kapni. De nem is ez a legszomorúbb, hanem az, hogy Márk is 2 éves lesz pár nap múlvaKép Miért nőnek ilyen gyorsan?Kép

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Gumicukor
Boldog szülinapotKép

Kataa, Bea
okés, próbálkozom majd ott lenniKép

Magdi
nekem volt ilyesmi, de nekem begyulladt, mivel nem tudott kinőni a bölcsességfog. a szájsebész csinál röntgent és eldönti mi a teendő, nekem felvágták és kikapták és még AB-t is kellett szednem. meg utána varratszedés volt. nem tudom, ha már ki tud bújni a fog, akkor mit csinálnak.
mennyi mot a gyes? akkor még maradsz otthon? igen, nagyon gyorsan megy az idő, Kisgé is már elmúlt 1,5.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
KépKépKép, nagyon ismerős ez az elalvás dolog.
Pocak: majd csinálunk fotótKép

Gumicukor
Isten éltessen sokáigKép!!!

Magdi
Tesómnak volt ilyen, és valóban szájsebészeti dolog volt. Ki kellett neki vájni, vagy valami ilyesmi. Én már kb. 6 vagy 7 éve küzdök a bölcsességfogaimmal, de még mindig csak félig vannak kintKép.

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Hali

Gyorsan irok, mert rohanok dedet altatni.

Gumicukor

Boldog szulinapot!!!
Szupi kertesz vagy!!! En is ezerrel figyelem ahogy ket ladaba vetett vagy 5 fele viragmag bujik kifele.Kép

Bea

Mocorgas.Kép Irigy vagyok.Kép
ANyaknapi meghivo.Kép En is konnybe labadnek, de mivel a heten nem megy Emi oviba, nem tudom mikor lesz.
Amugy miert kell a vervetel? Van valami allergiatok?
En is vashianyos voltam vilag eletemben.

Kataa

Alomkoros.KépEn is az voltam mind a kettovel.

Magdi

Nekem pont tavaly volt bolcsessegfog kivetelem. horrorsztori. Nem kivanom az ellensegemnek sem.Kép
Tenyleg gyorsan nonek ezek a kislurkok, enyim fiugyerek is mingya 2 eves. En is tolthetek nemsoka papirt...Kép

ER, RV

Mindkettot imadom, bar az utobbi ket resz tenyleg horror volt.

Gumicukor

Lehet nekem megvan az utolso RV videon, ha erdekel. Megnezem. Es el tudom vinni a talira, csak akkor a holnapit ne nezd meg.Vagyis vedd fel .Kép

Ra kellett jojjek, hogy nagyon lepunnyadtam fizikailga a telen, mert nagyon ledont a labamrol kerti munka. Tegnap is ultettem fokhagymat, meg megka[paltam az epret, mert viragzik ezerrel, meg vetettem cukkinit es este alig ereztem a tagjaimat.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Banyóci!
A csoda vigye el, dehogy felejtettem el megmérni, csak leírni felejtettem el Kép. Szóval, 134 cm-töl jön a ferde rész a tetötérben. Szerintem ez elég magas.

Gumicukor!
Boldog szülinapot Kép!

Köszi a cipös infókat! A 4000 körüli Baby Bell cipö-ár jónak mondható, mert addig birja általában, amíg ki nem növi, és nem kell menet közben mégegy párat venni ugyanabból a méretböl.

Magdi!
Bölcsességfog Kép. A doki szerint az enyém is lehetetlen helyen van (már az az egy, ami egyáltalán kinött), szinte a "fülemböl" nött Kép. De addig nem nyúlnak hozzá, amíg nem fáj. Eddig szerencsére még nem volt semmi baja.
Gyes Kép. Nekem emiatt kellett Ádámot bölcsibe adni, mert az már túl kevés lett volna a férjem fizetése mellett.

Bea!
Mocorgós baba Kép. Jó neked...

Nekem kezd elegem lenni ebböl az áprilisból Kép. Noémi itthon volt pár napot köhögéssel, ment oviba, 2 nap múlva ádám volt itthon 10 napig náthával. Miután visszavittem az oviba, 3 nap múlva Noémivel voltam a dokinál: hörghurut és torokgyula. Most hétfön ment elöször, kedden már a fülészeten voltam Ádámmal. Ma reggel már ömlött az orra, pedig hétfön tök gyógyultan ment oviba, majdnem 2 hetet volt itthon, kapott ab-t is, mindent, ami kellett. Orrcseppet nem tudok adni neki, mert végigcsináltuk a 10 napos Bioparox-kúrát, az után 1 hónapig nem lehet semmit használni. Föleg, hogy reggel az orra vérezni is elkezdett, úgyhogy adhatom megint a Rutascorbint, és tehetem rendbe az orr-nyálkahártyáját Coldastoppal. Úgy unom Kép. Pedig egész télen jóformán semmi bajuk nem volt, azt hittem, már megúsztuk...

Ja, igen
Tud valaki egy jó gyerekruha boltot, ahol szép ünneplö ruhát lehet venni kislányoknak? Nálunk is lesz anyák napja, de Noémire nem tudok igazán ünneplö rucit adni, a tavalyiak már röhejesen állnak rajta.

Szombaton spanyol után és a tali elött megyek gyerekruha-vadászatra Kép.

Na, mennem kell, mert Ádám szeretne Micimackót nézni.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,
Sajnos le kell, hogy mondjam a szombati talitKép, mert nagyon nem javulok, sőt úgy néz ki, hogy ráhúzódott a gyulladás az arcomra, holnap irány a doki, most már csak a fogaimat féltem, nehogy megint ott kössön ki a gyulladás. Nem szeretnék megfertőzni ezzel a makacs vírussal senkit, főleg nem a kismamikat, pedig már úgy taliznék veletek! Esz a penész, hogy a múltkoriról is lemaradtam és most erről is, mert ha nem lenne a betegség akkor tudnék menni. Na mindegy. Azért az viszont jó hír, hogy a gyerekek javulnak, talán Lili mehet jövő hét kedden már oviba majd 1 hónapos kihagyás után. Reggel voltam a gyerekorvosnál, mert szeretnék Lilinek valami alkati homeós kezelést, mivel betegségtől függetlenül szokott hányni néha 1 hét alatt többször is. Talán az segít.
Péntek esti filmet mi is szoktuk nézni, igaz a Lost jobban tetszett, de ez is megteszi, míg nem jön a folytatásKép.

Sasha,
Geri egy tünemény, az a mosoly csuda édes, percekig nézegetemKép.

Zita,
Ha még aktuálisKép: OBI, Baumax, Praktiker..., ezeken a helyeken is lehet kapni tiszta homokot, csak itt jóval drágábban, a tűzépeken olcsóbb, persze ugyanaz a minőségKép.

Gumicukor,
Boldog szülinapot!

Nyuszi,
Pont így vagyok én is az erőnléttel, sőt hozzá még szépséges kis úszógumikat is sikerült növesztenem az elmúlt hónapok alattKép. A 34-es méretből szépen átnyergeltem a 36-osbaKép.
Kert nálunk is alakul, már nő minden amit elvetettem, vagy 15 féle zöldség.

Panda,
Esetleg az Asti-t meg lehetne nézni ruha ügyben, de az lehet, hogy nincs nyitva szombaton, meg kéne nézni a neten.
Orrvérzésre én nagy adag C vitcsit szoktam adni a gyerekeknek és attól általában megszűnik egy napon belül. Persze nem tudom nálatok ez milyen mértékű, nálunk nem szokott vészes lenni. Jobbulást a gyerekeknek!

Jó éjt!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Magdi
Fog Kép Sajnálom. Ez tényleg szájsebészeti dolog. Nekem mindegyik bölcsességfogam belenőtt a rágófogba. Szenvedek is vele rendesen néha. Még rá kell szánnom magam a műtétekre Kép

Halacska
De jó, hogy így mocorog a baba. Én is imádtam nagyon. Szilcsi Alient játszott a vége felé, huhhh, az már fájt viszont. Kép

Gumicukor
Boldog szülinapot! Kép

Gyes
Ne is mondjátok, novembertől (ha addig nem találok melót, nálunk is az lesz, és tutira szűk nadrág lesz) Kép

Panda
Enyim lány 7. hete van itthon, egy napot volt azóta összesen, és barisan hoztam el délután. Még a héten sem megy, mert nem tudom hová tenni a még karanténos Tomit. Kép Na de elvileg már kedden mehet.

Anyák-napja: hát én már bele sem merek gondolni. Na nem a bőgés miatt, hanem mert még semmi ovis bulin-ünnepségen nem sikerült ott lenni. Ja és nálunk délelőtt van, nehogy el is tudjanak menni az anyukák.

Tv
Vészhelyzet okés, született feleségek szintén. a másik dokis (dr. House talán) néha az is. No de a rejtélyek városa, hát egy részét nem tudtam végignézni. Pedig a helyszinelőktől kezdve mindent megnézek, ami neccesebb.

Ünneplő ruci
Fogalmam sincs sajnos. Én most satyit keresek kopaszkámnak! azt sem találok a környéken Kép

Ma reggeli ébresztőm:
Mivel Szilcsi éjfélkor még pörgött, mint a ringlispír, reggel aludtunk mint a tej. 8-kor csöngetnek a kapunál. Felhúzom a háló redőnyét, az pont a kapura lát, egy pasi integet ezerrel. Nem ismertem. Kitámolygok (persze mindkét gyerek felébredt), erre közli, hogy Akárkiné Akárkit keres, és mondták az utcában, hogy itt van kisgyerek, mert annak a nőnek a gyerekének hozott könyvet. Nem tudom véletlen hol lakik?! Mondom nem, és hátatfordítottam, hogy bejövök. Erre utánamszól, hogy most akkor nem segít? Na erre eldurrant a fejem. Mondtam neki, hogy egyezik a névtábla? Nem. Le van húzva minden redőny? Igen. Szerinte ez mit jelent? Hááát....Tudja hogy van itt gyerek? Igen. Akkor minek csenget? És még neki állt feljebb. Úgyhogy elküldtem a sunyiba (ez a leírhatóbb változata), megköszönve nem éppen kedvesen, hogy felébresztette a két gyereket, és elindultam be. És még akkor is engem szidott, hogy nem segítek neki.

Na így indult a reggelem, egész délelőtt forrt az agyam, ráadásnak mindkét gyerek zizi is volt kellőképpen.

Pusza
szilcsike

Sziasztok!

Köszi a fogas válaszokat. Nem lettem boldogabbKép, de legalább nem vagyok vagyok egyedül a problémával (na, nem mintha vígasztalna, hogy másoknak is rosszKép) Délután sikerült beszélni a dokinénimmel. Mivel már volt röntgenezve a fogam elővette a kartonomat és távgyógyításban annyit mondott, hogy biza, elég szxr helyen van a bölcsességfog, a röntgen szerint nem is tudna kinőni. Na, jövő hétre kaptam időpontot, addig Clorhexameddel öblögessek.
Ennyit Rólam.

Zsuzsa! Annyira édesek a gyerekeid, Luca nagyon szép kislány! LÁtom nálatok is dívik az együttmotorozás. Ez nálunk is nagy kedvenc, olyan jó, hogy "összenőttek" a gyerekek, egyre több játékot tudnak együtt játszaniKép

Ilke! Jobbulást!

Szilcsike! Nálatok hogy állnak a pöttyök? Képzeld Nóriról már a fele heg lepotyogott, de sajna van 1-2 pötty, ami tök mély, és nagy (szerencsére a hátán). Nem vakart el egy pöttyöt sem, és mégis, ezek a mélyebb pöttyök elég rondák, remélem nem marad meg a helyük.
Reggeli ébresztésKép

Anyák napja: Nálunk 3-án van délután. Elméletileg tudnánk menni, ha Márk addig nem betegszik meg. Ma rácsörgök a gyerekorvosra, hogy mit javasol. Lehet, hogy kéne még 1 hetet pihennie Nórinak. Múlt hét kedd du. jöttek ki az első pöttyök.
Mi eddig szerencsések voltunk az ünnepekkel, mindegyiken ott volt NóriKép

Olyan rossz, hogy elromlott az időKép
Azzal nincs gond, hogy hűvösebb van, csak az eső ne essen holnap!!!

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hali!

Halacska!
Mi az a ridonlikent? Nekem még nem esett leKép Vagy nem is kéne?Kép

Gumicukor!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok, isten éltessen sokáig!

BAnyóci!Kép
Ne aggódj, nem sokáig rugja ki a ház oldalát.Kép Ti se maradtok egybe örökreKép Én momentán örülök, hogy vége ennek a terhességnek...is... Így a 3. után, már tényleg terhes volt a terhesség a végén. Az tuti, hogy most egy jó nagy szünetet tervezek, remélem a fogigátló rendesen végzi majd a dolgát.

Szilcsike!
Most olvasom, hogy sorstársak vagyunk, nekem Gabi pörög 11 éjfélig... De a héten besokalltunk. Legalábbis én nagyon. Úgyhogy este 10-kor ágyba dugom, illetve áttessékelem a sajátjába. De tegnap is 6x! ébresztett meg a halovány nyafogása, hogy anyuuuu pisilni kell, anyuuu nem mehetek át a te ágyadba? Egy szobába alszunk még, tehát messze se vagyok tőle, de valamikor muszáj aludni is, főleg, hogy a kicsi Geri meg 3 óránként ébred kajálni... és persze ki az aki elsőnek fentvan és utolsónak alszik el? Hát énKép

Kataa!
De jó nekedKép Iigy-irigy sashaKép Enyim Gabi őrült hisztis mióta Geri megszületett. Illetve agresszív lett. Pl, itthon a Danival, az oviban meg ismét nem kezelhető. A héten is az ovonéni felkapta és mondta neki, hogy átviszi a Zita nénihez, mert ő már nem bír vele... persze Zita néni egy légynek se tudna ártani és kinézetre se mumus, de valamit ki kellett találni már mert nem bírtak vele. Úgyhogy most Zita néni szegényke mumus lettKép

Magdi!
Nekem 16 évesen jöttek ki a bölcsesség fogaim. Egymás után, de kettő egyszerre jött. Az érzés azonos volt. Az egész álkapcsom fájt és a végén már szinte zsibbadt a nyomástól. Sokáig eltartott mire kijöttek, mert nem volt szabad az útjuk, el kellett nyomi a többi fogat is ugye... Na meg az apró kis túhegyes fogcsücskök nagyon szúrták az ínyemet ott hátul a "sarokban" és sokáig azt hittem, hogy így marad. De aztán ahogy használatba lettek azok is véve úgy koptak, gömbölyödtek, most már nincs velük panasz. Végül mégiscsak elfértek. Nem emlékszem pontosan mennyi idő volt amígy ilyen rossz volt, de arra emlékszem, hogy több hétig tartott... vagy még tovább... 16 évesen volt más dolgom isKép A lényeg, hogy elvileg a bölcsesség fogakkal van az embernek 32 foga, tehát normál esetben nem kell vele semmit csinálni, de ahogy olvasom sokakat megszabadítanak tőle. Szerintem nézesd meg, de lehetőleg olyan dokival, aki nem akarja kikapni azonnal mert neki az pénz!
Most olvasom a többiek hozzászólásait... ezek szerint én szerencsés voltam, hogy még kamaszkoromban kijöttek és jó helyre? Igaz engem fogorvoshoz 6 lóval se lehetett volna elrángatni akkoriban, úgy féltemKép

Ilke!
Úgy sajnálom, hogy ilyen betegség ledöntött! De legalább Lili meggyógyult (kop-kop-kop)Kép

Jó talizást lányok, én ehhez nagyon lusta vagyokKép És úgyis csak agyonidegelném magam. A Gabi olyan kis agresszív, illetve miután feloldódik minden játékot elvesz bárkitől, ha ő úgy gondolja, hogy most épp neki is azzal van kedve játszani és ha rászólok, még ő hisztizik és veri magát a födlhöz. A Dani tündér, megy a nagyobb gyerkekhez és próbál játszani, a Geri meghát még kicsi, csak nagy cicifüggő, úgyhogy rohanhatnék kétfelé egy cicin csüngő babával... Ithhon így szoktamKép

Tegnap végre eljutottam az oviba. Merthogy a párom hozza-viszi és ő nemigen kérdez az ovonénikntől semmit és mikor volt a szülői azon sem akart ott maradni...
Így tök jó, hogy bementem az oviba. Direkt alvásidőben,hogy tudjak dumálni a Gabiról, hogy mi újság vele. Merthogy oviváltásról volt szó, meg a kiscsoport ismétléséről, és hogy változott-e ez a félév óta. Nem. Gabi ismét zizzencs, ráadásul a Cini is ismét jár oviba ami tök jó, mert nem beteg már, én ennek örülök, csakhát nem férnek meg egymással. Ovonéni elmondta, hogy Gabi nem vesz résztsemmiben és csak 1-2 játékkal játszik, de akkor azt igyekeznek neki biztosítani, hogy háborítatlanul. Tehát tudják ők, hogy ha a Gabi leveszi a polcról azt a játékot, akkor ő azzal el tud mélyülni és nem hagyják, hogy a többi gyerek elvegye tőle, vagy zargassák. Nagyon ügyes a kirakókban, többrészes puzzlekat kirak. Pl itthon is a 30 db-osat, az oviban nem tudom mekkora van. De ez csak 1.
Javasolják, hogy ha már évvesztes, akkor inkább a kiscsoportot járja újra, mert a középsőben, már elvárások vannak, míg itt a játszani tanulás az elsődleges és hát valljuk be nem tud öltözködni sem. Az a kérés, hogy vegye le a pólóját... hát multkor 1 óra alatt nem bírtam levetetni vele. Hiába akartam segíteni, hogy megmutatom és együtt, visitozott, hisztizett és egyáltalán nem is akarta megpróbálni. És mivel jövő héten van a beiratás, ezért muszáj voltam bemenni és dumálni velük. Nem lettem nyugodt, sőt aggódom a Gabi kis lelkéért, mert úgy tünik valami megviseli, talán hogy ismét kistesója érkezett. A DAni az más, úgy vettem észre, hogy neki már! 1 hét után természetes, hogy itt a Geri, mintha midig is itt lett volna. Ovonő is mondta, hogy, igen, mert még kicsi és egynek tekinti magát vele... Érdekes. Mindenesetre most GAbipátyolgatás megy ezerrel, bár nagyon nehéz feladat még ez is, és főként azért, mert apa nem érti ezt meg, anyós, meg kapásból lehülyézte az óvónőket, hogy a Gabinak semmi baja és mi az, hogy nem ovodaérett és egyébként is... Szóval erről ennyit. Rám marad a család felé a türemlem szajkózása, ha a Gabi nyafog, nyávog, rosszkedvű, vagy hisztis, vagy verekszik, vagy mindent elvesz a Danitól... Hiába vagyok én is ingerült egy idő után mégis még apát is nekem kell csititgatni, hogy türelem-türelem... Miért nem értik meg, hogy segíteni kell a gyereknek, nem pedig átnézni a problémán? Õk miért nem érzik, hogy valami nem jó? Vagy miért nem látják? És még én vagyok a hülye, mert még az óvónőkkel is egyetértek! Na jó megyek, mert lassan ébredezik a család.

sasha

Kép
sasha

Na meg az anyák napja, ha tegnap nem megyek be, akkor nem is tudok róla és az én fiam az egyetlen akinek nincs ott az anyja!!!! Mert a párom nem olvassa a faliújságot, pedig ki is van rakva!

Kép
sasha

Sasha!
Hú, jó nehéz lehet most neked. Háromfelé szakadni... Türelem, na igen. Nekem már sokszor a kettőhöz is elfogy. Remélem, hamar beleszokik Gabi az új helyzetbe.

Lányok, én nem is tudom, mit csinálnék, ha a gyerekeim olyan sokáig fent maradnának, mint innen néhányatoké. Nálunk már 8-kor alvás van. Mondjuk, fáradtak is, mert reggel 6-kor én ébresztem őket az ovi miatt. Én tuti kipurcannék.

Szilcsike!
A csepeli pacon a fedett részen van egy jó gyerekruhás "butik", ott nézted már a sapit? Itt Miklóson, ahol dolgozom, nagyon jók vannak, itt vettem mindkettőnek.

Na, mennem kell, gyerekek jönnek, meló van.

Panda

panda
Halásztelek

A "homokos" tippeket köszönöm!!!! Kép

Magdi,
Nekem 2 bölcsességfogamat szedte ki szájsebész, de szerencsére nagyon profin, úgyhogy a kelleténél nem szenvedtem többet, a fejem se dagadt fel nagyon.

Tegnap volt a házassági évfordulónk, de a jövő hétre halasztottuk az ünneplést, mert én most éppen elég ramatyul vagyok (mensi és egyebek). Solymi elment aludni anyósékhoz, mi meg hozattunk olasz kaját, és kivettünk két DVD-t a kölcsönzőből. Kikapcsolódásunk azonban nem volt felhőtlen, mert Csonginak szegénynek rossz éjszakája volt, és kb. háromszor bőgött olyan keservesen, hogy fél órákat kellett csitítgatni. Szerintem a hasa fájhatott az új tápszertől - nem is adok neki belőle többet... Kép

Zit
parazita

Sziasztok

Gumicukor
Gratula a kerek szulinaphoz KépCsak egyszer van ilyen,aztan beleszoksz hogy mar nem 2-vel kezdodik eveid szama..Kép
En meg kifejezetten thriller rajongo vagyokKép Pont azert szeretem mert nem veres csak izgi es elgondolkodtatoKép
Nekem is jo sok novenyem van most bent is,mert baratnom akinek meghalt anyukaja a lakasabol hoztuk el hogy ne menjenek tonkre,foleg ibolyak ,de mind viragzik nalam isKép,A tavaszi kinti viragok mind palantasak,onzo modon hogy mar rogton szepek legyenek.Iden a folyoso is olyan jol sikerult hogy mar tobben dicsertekKép

Magdi
Juj ez a fog dolog nem jo,plane hogy szajsebesz kel majd hozzaKép Nekem meg nincs kint egyik sem Kép Neha az egyik elindul akkor napokig faj az inyem de megall.Addig meg kenegetem zselevel es akkor elviselheto,bar utaoljara 5 eve volt ilyan.A dokinom szerint lehet, hogy ki sem fognak noni..
Csak elmulnak a hegek Norirol,meg jo hogy csak a hatan.Egyebkent borgyogyasz tud adni olyan kremet hogy eltuntesse.nekem anno a hegemre adott es csodakat muvelt,mar alig latszikKépNem baj majd novemberben lesz uj KépKépKép

Panda
Hat ez tenyleg nem volt jo aprilis,most igaz hogy szimultan voltak betegek.
A gyogyszereket amiket irsz csak kapkodom a fejem...
Az Asti-ban vannak tenyleg szep kislany ruhak,nezd meg a Koruton levo szombat delelott tuti nyitva van Kép
Igazad van,en sem tudnam nagyon toleralni a szitut hogy sokaig fent legyen.Mindig is kellett az a napi par ora apavalKépKép Most mondjuk alvasra hasznalom az idot.De ugye Alex mindig is fel 7-kor kelt magatol,ugyhogy este mar ideje neki 9kor legkesobb aludni.Hetvegen farasztobb hogy koran kel,de probaltuk mar tovabb fent tartani,de akkor is felkelt az ideje szerint...

Zsuzsa
Profeta szoljon beloledKép
Nagyon jok a a kepek KépLuca milyen nagy marKép
Remelem lelked mar javuloban,a szombati tali bizti lendit rajtaKép

Ilke
Nagyon sajnallakKép megint betegseg,plane neked,akinek ugye nem lehetne anya leven.
Mit mondott a gyerekorvos,mitol hany Lili??
Neked is kene valami komplett immunerosites hogy bird a betegsegeket.

Szilcsike
Reggel hasonlokeppen jartam volna el,vagy ki sem mentem volna.

Sasha
Hiu abrandokat nem kergetek,tudom hogyl esz meg histi boven ha megerkezik a tesoKép
Tudd be Gabi feltekenysegenek a viselkedeset.Telljesen igazad van, csak a turelem segit,mindenki reszererol,kuzdj csak a csaladdal hogy legyenek partnerek.O ugye a legnagyobb,tehat mar ketszer erte trauma hogy anya nem csak az ove mostantol.Lehet hogy ez mar tul sok neki atmenetileg.Ha meg tudod oldani legyetek minimum 1-2 orat csak kettesben minden nap,ez allitlag segit hosszu tavon. (Nem eszoszto akartam lenni,mert tudom van itt tobb gyerekes mami boven,csak olvasgatok a temarol mostanabanKép )
Egyebkent aholnapi csak mami tali lesz,ugyhogy extra kikapcsolodasKép

Parazita
Boldog hazzasagi evfordulot KépKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?