Kataa, Beszti,
Ez aztán a meglepetés, gratulálok a picikékhez
!
Mi még mindig betegen, sajnos Lili elég lassan javul. Péntek éjszaka szinte egy szemet sem aludtunk, szegény Lili szinte folyamatosan köhögött, hányt és iszonyatosan fájt a torka. 2 féle fájdalomcsillapítót kapott és egyik sem hatott, a Sinecodot mintha be sem adtam volna neki. Ilyen durva még sohasem volt. Végül szombat reggel 8 előtt már a Bethesdában voltunk, ahol pont az orrunk előtt ment el az ügyeletes doki, majdnem elsírtam magam (kicsit kivoltam már akkor, no meg én is totál beteg vagyok), csak az tartotta bennem a lelket, hogy Lili is ott volt. No akkor át a Budai Gyerekórházba, mert 8-tól ott kezdődött a ilyen irányú szakügyelet. Ott egy elég mufurc doki fogadott, de viszont adott 1-2 jó tanácsot. Pl. azért a fájdalom, mert kiszárad a torka, ezért itassuk mondhatni folyamatosan, na innentől lett jobban Lili. Viszont az éjszakákat csak Nurofennel éljük túl, de ami a legfontosabb tegnap óta már eszik is valamit.
Tali,
Úgy néz ki, hogy tudok menni szombaton, csak írjátok már meg a címet léccike.
Manó,
Jobbulást Emmának! Szerencsére mi most megúsztuk ab nélkül ezt a betegséget, persze nem akarom elkiabálni, mert még nem teljes a gyógyulás, de minden nap jobb már kicsit.
Most olvasom mi történt Emma fogával
, furi, hogy több hét után jött elő ez az elszíneződés. Kb. 1 hónapja Bala is hasra esett és neki meg egy picike darab letört a fogából, de szerencsére tényleg nagyon kicsi, csak közelről látszik, de én is szaladtam vele dokihoz, hogy nem fog-e elromlani, vagy bármi. Mindig van valami amin az ember izgulhat
.
Banyóci,
Köszike.
Majd el felejtettem, képzeljétek vasárnap kiugrott az utcára az ominózus kutyás szomszédunk egyik vérebe. Pont kint volt egy másik szomszéd pasi a kislányával az utcán, meg szerencsére még egy szomszéd aki sikeresen vissza tudta zavarni a kutyát. Nem láttam az egészet, csak mesélte a pasi, de totál kiakadtam. Főleg, hogy a szembe oldalon van az ovi és mennyi gyerek megfordul ott, mi is naponta 2x járunk ugye oda, aggódok
. Azóta azon agyalok, hogy mit tegyek, már gondoltam arra, hogy beszélek az óvódavezető nőcivel, hogy gyűjtsünk aláírást a szülőktől, hogy tegyen valamit az önkormányzat, mert ugye rendelet az nincs. Csak hát nem tudom egyáltalán van ennek értelme, vajon tenne-e, tudna-e valamit tenni az önkormányzat? Gondoltam az állatvédőkre is, mert ugye 2 szinte folyamatosan be van zárva egy kb 2 nm-es fabódéba és egész nap ott morognak, hát nem tudom. Csajok én úgy kivagyok már e miatt
. Nem vagyok egy harcias alkat, meg ellenségeket sem akarok, de úgy érzem valamit tenni kellene.
Na megyek,
Puszi,
Ilke