Új privát üzeneted érkezett!

Már én is átkutattam az archivot, hátha találok árulkodó jeleket, de valszeg én vagyok a béna. Ez nem ér, mert most nem birok innen elszakadnKép.

Én is arra gondoltam, hogy Kataa beugratásképpen használ ékezetetKépKépKép.

KépKép
KépKép
banyóci

Magdi
Márkodnak boldog névnapotKép, uradnak meg tegnapraKép!

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Mivel látom szeretitek a rejtvényeket:
Kép

?Kép
tesoka_2

Csak nem Panda???? Vagy Juti??? Vagy Ilke???

Zit
parazita

Ezt nem hiszem el. Ketten isKép Na most már tutira ezen agyalok az értekezleten, Mire visszajövök szeretnék megoldásokat. És előre irigykedemKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hééééééééééé!!!!!

Most akkor mivan???? 2 baba lesz???

KépKép
KépKép
banyóci

És te etsó kettő mikorra vagy várható? December?

Vagy már november?

M.

KépKép
manó

Tesóka 2 nem lehet Beszti?

Manó

KépKép
manó

Én 7 hetes vagyok, decemberig lakom anyu pocijában.Kép
tesoka_2

Legalább azt áruljátok el hogy az eddig főként felmerült 3 névből Kataa, gumicukor és Beszti, legalább az egyik talált e?

manó

KépKép
manó

SZIASZTOK
Jajj, de jó! Ketten KépKép
Az én tippem: Tesóka: Kata
és Tesóka2: Beszti

KépKépKépKépKépKépKép
szilcsike

Huuuu micsoda hirek, lesz itt utánpótlásKép
Én tippem Tesoka2-re :Beszi.
Õ mondta Halacska rejtvényénél, hogy április elejeén már lehetne Õ isKép
tesoka

Sziasztok!

Nemrég értünk vissza Hannával a bicizésből, nagyon jó helyek vannak erre, csak most fedezem fel, pedig lassan 6 éve itt lakunk.
Lementünk a dunaparti úthoz, betonozott, végig erdő az egyik oldalon, autó csak 1-1. Nem is tudom, meddig lehetne menni, mert egy idő után visszafordultam.

Tesoka_2!

Kép Már nincs új tippem.Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Olyan nagy az izgalom, hogy az én hozzászólásomat el sem küldte. Kép

Én nem tippelek...de gratulálok mindkettőtöknek, akárkik is vagytok. Kép

Tök jó lesz ismét együtt várni a babákat! de jó! Kép

Magdi
Pasijaidnak sok boldogot kívánok!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Tesoka_2: Gumicukor? Beszti? KépKépKép

Csajok, hihetetlenek vagytokKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Khm...

Nekem tuti, hogy nem volt időközben peteérésem. Kép vajon rám miért nem tippeltetek? Kép

Zsuzsa
Írjál ha vegyelek fel szombaton 2 és negyed 3 között. De nem rohannék haza ha nem gond, szal sztem izzítsd be apa mellé Bogit is, bár ügyes apátok is! No para!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Azt eláruljátok, hogy 1. tesó lesz vagy többedik? Csak hogy könnyebb dolgunk legyenKép.

KépKép
KépKép
banyóci

Én már nem bírom ezt a sok izgalmat...Kép Kéne még egy kis segítség a tippeléshez!

Zit
parazita

Tesoka2 adjunk segitséget???
Én annyit adnék hogy anya 30-on túl van és barna a haja (még )....
tesoka

Ha ez segítség:Kép
Ezekben (kor, haj) hasonlít anya Tesoka anyukájához.
tesoka_2

Hihi! Kép
Naon jó!
Vicces. Legalább pörög a topik. Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nekem ezek az izgalmak nem tesznek jót... Le kell pihennem egy kicsit...

KépKép
KépKép
banyóci

Most még alszik Csongi, de aztán vége a felelőtlen internetezgetésnek... Én meg ottmaradok tudatlanul Kép
parazita

Sziasztok lányok,
Lejárt a határidőKépKép

Na jo elárulom, igen én vagyok Tesoka anyukája!!!!!!KépKép
Baby érkezése a névnapom körül várhatóKépKép

Az ékezet tenyleg felrevezetes akart lenni,de Mano nem azert nem irok igy mert nincs a billentyuzetemen csak valahogy igy gyorsabban megy,ne kerdezd miert, rossz beidegzodes KépKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

KataaKép

Na végre!!!! Benned tuti biztos voltamKép. Szivből gratulálok!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
banyóci

jajj, de jó
nagyon gratulálok! akkor jól tippeltem KépKépKép
szilcsike

Sziasztok!

És igen, nálunk érkezik a következő baba december közepén.KépKép
Nem akartam még elárulni, mert az előző UH-n még nagyon kicsi volt, először a doki csak petezsákot látott, de végül 2-szeres nagyításon láttuk a bébit és a szívhangját is.
Emiatt mindenképpen elmegyek jövő héten UH-ra, hogy jobban lássukKép.
De gondoltam, ha már van egy rejtvény, legyen még egy!KépKép

Kataa!

Gratulálok a tesóhoz!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
JuhééKépKépKép. Vagány csajszi vagy a kerekezéssel! Azért vigyázz magatokra nagyon, és persze neked is óriási gratulaKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Beszti
Nagyon gratulálok Neked is KépKép
szilcsike

Banyóci!

Köszönöm.KépKép
A bicivel vigyázok.
Mint írtam, nem megyünk terepen nagyon (márcsak a gyerekülés miatt sem, úgy vettem észre, hogy nekik rosszabb, mert nekem a teleszkóp csökkent a rázkódáson, de nekik nem), ha lehet, akkor betonon (a biciklizés a dokik szerint az esés és a rázkódás miatt lehet ellenjavalt, de több helyen olvastam, hogy emiatt a terepbiciklizést nem javasolják, a sima még mehet).
Nincsenek hegyek, szinte vízszintes terepen mehetünk. Meg 9 hónaposan már nem fogok.KépKép
De ez a kis testmozgás a jó levegőn még jól is esett.
Persze akármi negatív jel van, nem fogom erőltetni, első a babaKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Igen-igen, tudom, hogy ezek miatt ellenjavalt, de én már csak ilyen parás vagyokKép. Én még a szobabringára sem mertem felülni, pedig azzal nehéz elesniKép. Bár pörgök én is eleget...
Tök jó, hogy mennyi új baba leszKép. Táblát tudsz frissiteni valamikorKép?

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Jut eszembe, Ritről van valami infónk???

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa! Beszti!Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKTEK!!!! Boldog, nyugodt babavárást kívánok mindkét kismamánakKép Kép Kép Kép Kép Tök jó,hogy mindig van kismama a topikbanKép Kép Kép

Banyóci! Gyurcinak sok boldogságot kívánok névnapja alkalmából!!

Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali!

Most jöttünk meg a sétából. Kifejezetten jól esett. Lányok, nekem ez a 3. terhesség kifejezetten jót tett. Belefértem egy olyan nadrágba amit azért vettem meg, hogy belefogyjak, enyhén szűk volt... megmoccanni nem bírtam benne, most meg... Isteni! Hatalmasat lendített az önbizalmamom, remélem ezzel el is kerül a "szokásos" depresszióKépKép Bár most a nyár jön, nem a tél, mint ahogy az első kettőnél, de az is igaz, hogy később jelentkezett. No majd meglátjuk, remélem még elcsípem idejében, mint a Danival.

Kataa!!!
Hatalmas gratuláció! Tényleg nem gondoltam volna! Illetve gondoltam, gondoltam na de így megtéveszteni mindenkitKép Manó jól sejtette!

Beszti!
Neked is hatalmas gratuláció! Ezt nevezem én bátorságnak! Én nem merném bevállalni mégegyszerKép Ez a 3. terhesség kicsit megviselt, mármint nem kifejezetten testileg, hanem lelkileg. Nem tudtam elviselni, hogy nem tudok mindent megcsinálni, de azt is nehézkesen a pocaktól. 4-5 év múlva meg nem érdemes, mert akkor meg lesz egy "egyke" gyerekem, hiszen mire együtt játszhatnának a többiek már elhúznak nagyon. Én csak akkor vállalok legközelebb babát, ha tuti, hogy lány leszKép Erre garancia meg természetes úton nincs.
Bicikli szerintem nem gáz, ha valaki hozzá van szokva. Mint én a 15 meg a 20 kg cipeléséhezKép Még az utolsó napon is a 15 kilójával rajtam csüngött a DaniKép Olyan kis husigolyóKép

na jó megyek főzni amíg alszik a brancs, mert utána meg éhen akarnak halni.
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Nagy gartula mindkettőtöknekKép Akkor végülis jól tippeltünkKép

Más: Nálunk lehet hogy gáz van, képzeljétek Emma elesett pár hete és nagyon beütötte fogát. Két napja elkezdett szürkülni. ma felhívtam a fogorvost, azt mondja elhalt, és ez előfordul, amíg nem fáj neki, nem dagad be nem kell semmit csinálni, ha baj van vele akkor bele kell fúrni hogy ürülni tudjon. Ez sajnos azt jelentené hogy mindíg tisztogatni kell otthol. Most mondjátok meg mik vannak. persze rögtön felmerült bennem, hogy nehogy ettől legyen a magas láz, amire végülis nem találtak konkrét indokot, és most csak elnyomtuk az antibiotikummal, de ezt a fogdokitól elflejtettem megkérdezni. Azt mondta csak akkor kell vinni ha fáj vagy baja van, de lehet elviszem most a 3 napban, úgyis táppénzen leszek, nézze meg, mert úgy vettem észre előlről nem, de hátulról érzékeny neki. mondjuk harapni harap és nem fájlalja.
Hülye kismotorKép

manó

KépKép
manó

Kata, Beszti! Kép

Banyóci
Tényleg Gyurcinak is boldog névnapot kívánok!

Manó
fogKép Láttam a topikodat csak még nem volt időm beleolvasni.

Zsuzsa
Persze, hogy gratula az apuciknak is bár nekik mindig csak az élvezet jut. Kép höhö.

Beszti
Mosolyogtam, hogy te is megszólítottad magad, a nincs új tippem mondattal. Kép kis csibész! Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hihi Kép

Köszönöm, hogy belém beszélitek a babát, de nem én vagyok a tulajdonos, meg nem lőném le Halacska poénját.
Én jelenleg várom, hogy mi lesz, megjön vagy sem. egyelőre örülnék, ha tudnám, hogy visszaállt a rendes ciklusom.

Meg valszeg ha én lennék, akkor nem száguldanék ezerrel a 16ker domboldalon lefelé görkorival, 10 hetesen. Nagyon rossz volt, féltem, nem tudok megállni, de azért hülye fejjel nekiindultam az ismeretlen lejtőnek... a párom a gyerekkel bicajjal utánam. de egyszercsak sík terep lett. de már görisek mondták mit kell csináljak, hogy ne ezerrel fék nélkül menjek le Kép

Gratula a babákhoz!!! Besztin már meg sem lepődtem, de Kataa-n igen, mivel nagon mondtad, hogy még nem.

Hát, ahogy elnézem, mi pont egyidőben voltunk babásak anno (Halacska, Kataa, Beszti), most már igencsak nekem kellene jönnöm... meglátjuk Kép végülis elég sok esélyt adunk neki, hogy legyen.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
Én biciztem forgalmatlan helyeken 6 hós-7 hós pocakkal is ligtosan, és nagyon szerettem. Úgyhogy ha vigyázol és jólesik, akkor szerintem simán lehet. Sőt még Pomázon is voltam gyalogtúrán, ami véletlenül 30 km-esre sikeredett el eltévedés miatt a 10 helyett Kép akkor 25 hetes voltam, de semmi megerőltetés nem volt, bár azért izgultam, nehogy megszüljek másnapra Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok! (Kata, bekukkantottam ismét, így írok én névsort)

Írjátok be, hogy ki jön a szombati talira!
Elkezdem:
Gumicukor
Kata
Nyuszika
Zsuzsa
Panda
Parazita
Bea

Gumicukor
Nem semmi voltál! Én most 16 hetesen már nem merek kint bringázni mert amilyen béna vagyok, tuti, hogy megbotlanék...Volt már rá példa. Kép

Amúgy, nem az én know how-m a bejelentés, szal bátran használjátok! TE IS, minél hamarabb!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Én is akartam kérdezni, hogy Kataa, véletlen vagy dirket baba?Kép

Bea!

Igen, legalább azt tudom hogy nem ritka. de csak mi vagyunk ilyenbénák hogy állandóan ilyen történik Emmával, semmi normál betegség, viszont nyúlharapás, fogelhalás ...lassan rámküldik a gyámügyetKép

manó

KépKép
manó

Nahát, mik vannak Kép! Akkor jól tippeltem. Gratulálok Kataa és Beszti!

Komolyan mondom, kedvet kaptam. Már lassan csak én vagyok az egyetlen, akinek nem született másik gyereke a "topikos" gyerkőcön kívül. Lehet, hogy bele kellene húzni KépKépKép?

Írnék még, de lépnem kell.

Ovi után megyek Ádámmal a fülészetre, mert már 2x is fájlalta a fülét (hol ezt, hol azt), de nem lázas, hamar múlik a fájdalom. Nem tudom, mi lehet, de pont ma rendel az SZTK-ban a gyerek fülész, inkább megmutatom neki, minthogy valami komoly baj legyen, mint mondjuk Sasháéknál vagy Jutiéknál.

Este még jövök,

Panda

panda
Halásztelek

Nahát, mik vannak Kép! Akkor jól tippeltem. Gratulálok Kataa és Beszti!

Komolyan mondom, kedvet kaptam. Már lassan csak én vagyok az egyetlen, akinek nem született másik gyereke a "topikos" gyerkőcön kívül. Lehet, hogy bele kellene húzni KépKépKép?

Írnék még, de lépnem kell.

Ovi után megyek Ádámmal a fülészetre, mert már 2x is fájlalta a fülét (hol ezt, hol azt), de nem lázas, hamar múlik a fájdalom. Nem tudom, mi lehet, de pont ma rendel az SZTK-ban a gyerek fülész, inkább megmutatom neki, minthogy valami komoly baj legyen, mint mondjuk Sasháéknál vagy Jutiéknál.

Este még jövök,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa, Beszti,
Ez aztán a meglepetés, gratulálok a picikékhezKép!

Mi még mindig betegen, sajnos Lili elég lassan javul. Péntek éjszaka szinte egy szemet sem aludtunk, szegény Lili szinte folyamatosan köhögött, hányt és iszonyatosan fájt a torka. 2 féle fájdalomcsillapítót kapott és egyik sem hatott, a Sinecodot mintha be sem adtam volna neki. Ilyen durva még sohasem volt. Végül szombat reggel 8 előtt már a Bethesdában voltunk, ahol pont az orrunk előtt ment el az ügyeletes doki, majdnem elsírtam magam (kicsit kivoltam már akkor, no meg én is totál beteg vagyok), csak az tartotta bennem a lelket, hogy Lili is ott volt. No akkor át a Budai Gyerekórházba, mert 8-tól ott kezdődött a ilyen irányú szakügyelet. Ott egy elég mufurc doki fogadott, de viszont adott 1-2 jó tanácsot. Pl. azért a fájdalom, mert kiszárad a torka, ezért itassuk mondhatni folyamatosan, na innentől lett jobban Lili. Viszont az éjszakákat csak Nurofennel éljük túl, de ami a legfontosabb tegnap óta már eszik is valamit.

Tali,
Úgy néz ki, hogy tudok menni szombaton, csak írjátok már meg a címet léccike.

Manó,
Jobbulást Emmának! Szerencsére mi most megúsztuk ab nélkül ezt a betegséget, persze nem akarom elkiabálni, mert még nem teljes a gyógyulás, de minden nap jobb már kicsit.
Most olvasom mi történt Emma fogávalKép, furi, hogy több hét után jött elő ez az elszíneződés. Kb. 1 hónapja Bala is hasra esett és neki meg egy picike darab letört a fogából, de szerencsére tényleg nagyon kicsi, csak közelről látszik, de én is szaladtam vele dokihoz, hogy nem fog-e elromlani, vagy bármi. Mindig van valami amin az ember izgulhatKép.

Banyóci,
Köszike.

Majd el felejtettem, képzeljétek vasárnap kiugrott az utcára az ominózus kutyás szomszédunk egyik vérebe. Pont kint volt egy másik szomszéd pasi a kislányával az utcán, meg szerencsére még egy szomszéd aki sikeresen vissza tudta zavarni a kutyát. Nem láttam az egészet, csak mesélte a pasi, de totál kiakadtam. Főleg, hogy a szembe oldalon van az ovi és mennyi gyerek megfordul ott, mi is naponta 2x járunk ugye oda, aggódokKép. Azóta azon agyalok, hogy mit tegyek, már gondoltam arra, hogy beszélek az óvódavezető nőcivel, hogy gyűjtsünk aláírást a szülőktől, hogy tegyen valamit az önkormányzat, mert ugye rendelet az nincs. Csak hát nem tudom egyáltalán van ennek értelme, vajon tenne-e, tudna-e valamit tenni az önkormányzat? Gondoltam az állatvédőkre is, mert ugye 2 szinte folyamatosan be van zárva egy kb 2 nm-es fabódéba és egész nap ott morognak, hát nem tudom. Csajok én úgy kivagyok már e miattKép. Nem vagyok egy harcias alkat, meg ellenségeket sem akarok, de úgy érzem valamit tenni kellene.

Na megyek,
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti
Nagy gratulaKép Benned tutira biztos voltam,mert a multkor mar mondogattadKépKép
En 6 hetesen voltam UH-n eloszor es ott is csak a petezsak latszott.

Lanyok
Nagyon koszonom a kedves szavakat,remelem minden rendben lesz es novemberben mar nagyobbacska csalad leszunkKépKép
Alex egyebkent mar tudja,sot O mar az elott mondogatta napokig, hogy meg mi sem tudtukKépA penteki uh utan elmondtuk neki es nagyon orul.Puszilgatja a hasam meg simogatja.Teljesen odavagyok erte ilyenkor.Sot latszik hogy mar okosodik mert megkerdezte:Anya ,ayert engem is szeretni fogsz meg ha mar itt lesz a kisbaba??Majdnem elsirtam magam.... Szoval most meg bujosabb lett,de nagyon elvezem Kép

Ez a babassag egeszen mas,csak a7.hettol volt hanyingerem,es a 9.re el is multKépKépNem vagyok almos sem,tok sok energiam vanKép Bar hozzateszem szedem a Magne B6-t es szerintem ettol,de jo is mert ugye nincs ido arra hogy pihenjek Alex meg a munka mellett.
Orvost is valtottam (tudjatok a szopi miatt ),most egy fiatal doktornohoz jarok es ugy nez ki a Szent Istvanban fogok szulni.

Szilcsike
A Te tipped fullos voltKép Tied a fagyi KépJossz szombaton?
Ja meg Parazitae is aki sms-ben kerdezett ra meg delelottKépKép

Sasha
Orulok hogy jo a kedved,es tenyleg jol nezel ki mar most,szerintem vekonyabb vagy mint Gabi utanKép
Amikor maileztunk is mar az voltam,de tutod a kerdesedre meg kodositettem,akartam elobb latni a baba szivecskejetKép

Zsuzsa
Koszi apa neveben isKépKépJo hogy Te is szombatonKép

Mano
Szegeny EmmaKépLehet hogy tenyleg ettol lazas,jo otlet hogy viszed fogorvoshoz. Ettol fuggetlenul az Ab lehet hogy jo erre is.

Banyoci
Gyurciknak boldog nevnapotKép

Gumicukor
Hat ugye mi Beaval soxor taliztunk amig dolgozott es megbeszeltuk hogy majd igy jelentjuk be nektek ha egyszer aktualis lesz a dolog.KépCsakhat Bea beelozott egy honappalKép
Egyebkent szivbol ajanlom a nyaralast,nekunk ez a baby Dubaiban keszultKép Nyogodt kornyezet meghozta a varva vart sikertKép

Mano
Igen ez egy varva vart baba,igy terveztuk hogy 4 ev legyen a korkulonbsegKép
Csak m en nem mondogattam babonabol hogy keszul ,pegig vartunk mar ra nagyonKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Beszti
Nagy gratulaKép Benned tutira biztos voltam,mert a multkor mar mondogattadKépKép

Lanyok
Nagyon koszonom a kedves szavakat,remelem minden rendben lesz es novemberben mar nagyobbacska csalad leszunkKépKép
Alex egyebkent mar tudja,sot O mar az elott mondogatta napokig, hogy meg mi sem tudtukKépA penteki uh utan elmondtuk neki es nagyon orul.Puszilgatja a hasam meg simogatja.Teljesen odavagyok erte ilyenkor.Sot latszik hogy mar okosodik mert megkerdezte:Anya ,ayert engem is szeretni fogsz meg ha mar itt lesz a kisbaba??Majdnem elsirtam magam.... Szoval most meg bujosabb lett,de nagyon elvezem Kép

Ez a babassag egeszen mas,csak a7.hettol volt hanyingerem,es a 9.re el is multKépKépNem vagyok almos sem,tok sok energiam vanKép Bar hozzateszem szedem a Magne B6-t es szerintem ettol,de jo is mert ugye nincs ido arra hogy pihenjek Alex meg a munka mellett.
Orvost is valtottam (tudjatok a szopi miatt ),most egy fiatal doktornohoz jarok es ugy nez ki a Szent Istvanban fogok szulni.

Szilcsike

Sasha
Orulok hogy jo a kedved,es tenyleg jol nezel ki mar most,szerintem vekonyabb vagy mint Gabi utanKép
Amikor maileztunk is mar az voltam,de tutod a kerdesedre meg kodositettem,akartam elobb latni a baba szivecskejetKép

Zsuzsa

Mano
Szegeny EmmaKépLehet hogy tenyleg ettol lazas,jo otlet hogy viszed fogorvoshoz. Ettol fuggetlenul az Ab lehet hogy jo erre is.

Banyoci

Gumicukor
Hat ugye mi Beaval soxor taliztunk amig dolgozott es megbeszeltuk hogy majd igy jelentjuk be nektek ha egyszer aktualis lesz a dolog.KépCsakhat Bea beelozott egy honappalKép
Egyebkent szivbol ajanlom a nyaralast,nekunk ez a baby Dubaiban keszultKép Nyogodt kornyezet meghozta a varva vart sikertKép

Mano

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Beszti

Lanyok

Szilcsike

Sasha

Zsuzsa

Mano

Banyoci

Gumicukor

Mano

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Bocsi.hogy tobbszor ment... ez a babanet!

Kép
Kép
kataa

Ilke!

Emmának is letört ugyanennél az esésnél, de érdekesképp a másik első fogából. Neki sem nagyon látszik. Állítólag ez az elhalás ilyen,m pár hét múlva elkezd szürkülni,nem rögtön látszik. Neki 2 napja látszikKép

Kataa!

na akkor ez szuper! A nyaralás tényleg jó, hívhatnátok Dubai-nakKépKépKép Legalábbis anyg sztárok így szokták, ahol fogan, vagy ahol épp voltak mikor megtudtak stbKépKépKép

Állítólag én csehszlovákiában készültemKépKépKép

Manó

KépKép
manó

Manó

Akkor téged hogy is hívnak? Kép

Nálunk ketteske Kistarcsa, vagy Kistari lesz. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska