Új privát üzeneted érkezett!

Omo,
saját ruha, kissapka kell már a szülőszobára is a babának. Lehet, hogy pólyát is adnak, én nem kaptam, mások igen. Napi 5-6 pelenkát adnak, textilpelust vinni kell párat. Popsitörlőt is vigyél, a többi dolgot adják (popsikrém, alkohol, gézlap, hintőpor). Magadnak betétet is tegyél el, bár mi kaptunk, de nem mindenkinek felelt meg. Takarót, fürdőlepedőt is sajátot kell használni a babónak.
Biztos van, amit kifelejtettem, a többiek majd kiegészítik.

Szép szülést kívánok, azért majd jelentkezz, ha megvan a kis Marci!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Omo! Csiling!

Tényleg, a Boros drnő (amikor csak úgy beestem hozzá az alagsorba vizsgálatra) tőlem is megkérdezte, hogy megvizsgálhat-e... Nagyon rendes volt.

sasha

Kép
sasha

Na, eltettük a gyerkőcöt holnapra, sikerült vacsizni is, első utam ide vezetett.Kép

Ma is kimentünk Zoli szüleihez a kertes házba, tegnap sétáltunk itt a lakótelepen, baromi jó idő vóóót és mivel mára is ilyet lehetett várni, mondtamazuramnakzoli, hogy megpusztulok, ha holnap is a panelek között kell mászkálnunk, nagyszülők meg úgyis mindig unokázni szertnének, úgyhogy bekéredzkedtünk. Istenem, ha ilyen helyen lakhatnánk! Semmi extrára nem kell gondolni, egy szimpla családi ház, egy bazinagy füves kerttel, de nagyon hangulatos. Simán odaköltöznék, pláne, hogy anyós-apóssal is jól kijövünk, és laktam is már ott 2 évet, igaz, akkor még 18-19 éves voltam.

Tücsimami,
nekem f..ngom sincs, mi ez a meseKép (mese egyáltalán?), anyósomtól kapta Livi a mamuszt, viszont miután az unokatesói kitörő örömmel látták, hogy a kedvenc nemtudomkijük van rajta, vettünk 1-2 hasonló cuccot, hogy ha hozzájuk megyünk, a kedvükbe járjunk. Ma is aszitttttük, hogy ott lesz az egyik (ő is PetiKép), rá is adtam izibe reggel Livire a bodyt, de jól nem volt ott a kissrác.Kép

Ez a kis tündérke meg már nagyon ügyesen csücsül, megzabálom!
A vilin mindenki fiúnak nézte.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Most sajnos csak ennyi képet tudtam feltenni.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Húúú, még van 2 kérdésem:
1. Elöl levágtam Livicsek haját. Nagyon gáz? De őszintén!Kép Azé' kérdem, hogy merjem-e én csinálni neki, vagy inkább bízzam hozzá értő emberre?

2. Egy vizsgálat előtt miért kell megkérdezni, hogy megvizsgálhatnak-e? Hát azért mentem. (?) Nem kötekedés, csak nem értem. (Bocs, mozog a lámpa!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sasha!
Direkt nem választottál dokit a szüléseidhez? Milyenek voltak az ügyeletes orvosok? És volt választott szülésznőd, ha igen ki(k)? Tényleg lehet teljesen természetesen szülni a SztIstvánban - és ez mennyire orvos függő?
Én gondolkodom abban, hogy orvost nem, csak szülésznőt és dúlát választok, ha minden simán megy úgyis ők tudnak segiteni.

Omo!
Szimpatikus volt, amit a Boros Juditról irtál, különösen az, hogy kér szulesitervet. Mennyire lehet hozzá bekerülni? - mert én már 21hetes vagyok..
Én is szép szülést kivánok!(kicsit irigyellek! és nosztalgiázok, de majd nekem is eljön az idő.. Kép )

csiling
csiling

Omo:
én is Borosnál szülten, de nagyon hagyományosan. fekve, gátmetszés is volt, meg volt felülről hasi nyomás is. ennyit a hagyományos szülésről. de tényleg nagyon kedves volt, és végig bátorított, és valóban ő végezte a gátvédelmet. elég nehéz ám úgy bármilyen pózban szülnöd, ha automatikusan bekötik az oxitocint, meg rádrakják a ctg-t. azzal nem nagyon tudsz négykézlábazni.

Sasha:
rajzfilmfigura-elemzések Kép és milyen találó Kép

Gabuska:
Spongya Bob egy nagggyon jó rajzfilmsorozat. Régen a Nickelodeonon ment, manapság asszem a TV2-n. Én úgy ismertem meg, hogy amikor összeköltöztünk Nagypetivel és Kispeti oda kezdett járni hozzánk, hát éjjel-nappal rajzfilmeket néztünk KépKép manapság DJTiestón nevelődök KépKép ez már nem olyan élvezetes, de mire Görgő kiskamasz lesz, én már teljesen ki leszek művelve gyereknevelés ügyben Kép
Megpróbálok Neked csütörtökre szerezni Spongya Bobot szerezni.

Ilba:
kölekecském manapság már csak félálomban hajlandó enni. úgyhogy állandóan altatom Kép mit össze kínlódunk mi kajaügyben.

Na jó éjt csajok
Vendég

Jó reggelt!

Ilba, köszi a köszöntést, látod, pedig én mindig elfelejtem mindenkiét.... Kép

Gabi, a haj nem gáz, sőt! Kép Vukos harisnya Kép Kép
Egyébként a kertes házat megértem, mi is szeretnénk majd ilyenbe költözni, talán egy év múlva. Jó lenne!!! Kép

Tücsimami, aranyos vagy, hogy te is gondolsz ránk sapi ügyben. Nem tudom, Bencének mekkora lehet a feje, de kb. ennyi. Kép

A fiam tegnap este 5 és fél kg-ot nyomott!!! Annyira örülök, hogy ilyen jól megy a szopi is, meg ilyen frankón gyarapszik. Annó én úgy voltam vele, hogy minden szopis hetet ajándéknak vettem, de most már kezdem elhinni, hogy ez talán így marad.......remélem nem most szóltam el magam. Kép

Mi is tegnap anyóséknál voltunk, egész nap jó levegőn, Benyó olyan kis édes volt!

Ma viszont oltás.....brrrr. Na mindegy, ez van.

Egy kép hétvégéről.

Pussz

Kép
Vendég

Eszti,
nagyon ügyesek vagytok! Látszik is Bencén, hogy szépen növöget. Ezen a képen is olyan nagyfiú! Lehet, hogy a Vukos hari már kicsi is lesz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Végre géphez jutottam!

IlbácskaKép

Köszi a lehetőséget,de mégsem kell az autóülés,mert Gabi üzent,hogy apóskája nem tud elvinni minket,igy marad a BKV.
Beninek jó a sapijaKép

Dia:
Végre előkerültetekKépGondoltam én,hogy inkább a jö levegőt választjátokKép
Domiról nagyon szépek a képek!Olyan,mintha műteremben csináltattátok volna!Vagy nem?
A talira gyere és gyógyuljatok meg!

Gabi:
A kertes házra irigykedem!KépMi csak a lakótelepen körőztünk mind a két napKép
FogászatKép
A hinta szereléssel hogy álltok?
Látom anyóséknál azért tudtok hintázniKép

Tücsökmami:
Spongya Bobot mi is ismerjükKépFanni rengeteget nézte,most már a VIVA tv van műsoronKép
Én egyébként Tunyacsápot kedvelemKép

Eszti:
Bence nagyon szép ebben a világoskék szerkóbanKép

Kép

Kép
novum

Timi,
a hintát még nem kaptuk meg, mert a barátnőm kislánya lázas lett és nem jöttek. A nagyszülők hintájával meg az a baj, hogy kábé óvodás koráig nem fog tudni benne egyedül ülni, mert nagyon nagy. Persze azért nagyon jó, hogy van! Már Zoli és a Tesója is abban hintáztak.Kép

Várakozó állásponton vagyok, amíg a szülők reggeliznek
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
Sajnálom,hogy még nincs hintátokKép
A haját ügyesen levágtad én észre se vettemKépSzerintem jó lettKép
Az egyedüli üldögélés látom jól megyKép

Kép

Kép
novum

Omo és Csiling, a pelushoz annyit, hogy két hónapja, amikor én voltam bent, már csak napi 3 pelust kaptunk, szóval kell a saját is. Kép

Gabi, és milyen kis csajosan kilibbenti a rózsaszín zoknis lábacskáját....tyűűűűű, Beni biztosan zavarba fog jönni, ha meglátja.
Vendég

Én is letöltöttem, ezeket gyártottam. Kép

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek ezen a szép napos hétfőn!

Gabus! Líviának teljesen jó a frizurája szerintem. Jó végig nézni ahogy növöget a szemünk láttára!
Amikor a doktornő megkérdezte, hogy megvizsgálhat-e, akkor én nem azért mentem hanem másért és nagyon jól esett hogy megkérdezte még akkor is ha természetes igen volt rá a válasz. Egyébként nagyon szemérmes vagyok és utálom a lábfeltevős-szétnyitos-turkászos jeleneteket, és ezzel segít ellazulni hogy nem egy kényszer.

Csiling!
A doktornőhöz nem nehéz bekerülni, szerintem elvállal. Nagyon sok a betege ez hátrány. Viszont rengeteget dolgozik. Pl. a rendelőjébe sokat kell várni, viszont soha nem éreztem azt hogy bent siettene, ami nekem fontos.
Személyesen is találkozhatsz vele, most lesz egy rendezvény sorozat a születéshet május7-14. -Mindenkinek ajánlom, mert nagyon sok jó előadás és műhely is lesz. Babamasszás, kendőkötő tanfolyam, hastánc, pszichológiai előadások-.
A www.szuleteshete.hu oldalon meg lehet nézni a programokat. Május 7.-én tart előadást a doktornő is, lélekben rákészülni címmel. Ott megnézheted hogy mennyire szimpatikus és talán pár szót is válthatsz vele.

Tücsökmami! Csodálkozva olvasom a soraid. Egy csomó kérdés jut eszembe. Hát ez hogy volt? Õ nyomta a hasadat? És te hogy szeretted volna a szülést és beszéltetek róla? Volt más segítőd?
Néha olyan eltérő véleményeket hallok. Pl. valaki irta hogy ő váltott, mert a doktornőnek mindig el elöről kellett elmondania a kórtörténetét. Én ezen nem lettem volna fenn akadva, mert tudom mennyi betege van. De nekem még a leleteim eredményeire is emlékszik. Azt hiszem nagyon sok múlik azon hogy mennyire tudunk összedolgozni és ő e a megfelelő. Nekem úgy érzem ő és elfogadom, hogy másnak nem. Pl. én rühellem Hugh Grantat (lehet hogy még a nevét sem tudom leírni) szerintem tutyi-mutyi és férfiatlan, de van aki odáig van érte. Annak viszont örülök, hogy mások vagyunk.

Marci még semmi jelét nem adja hogy ki akar jönni, pedig már nagyon várjuk. Aprobb jelek vannak de igen hullázóak. Remélem a héten már megláthatjuk.
O.

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Omo:
Az történt, hogy kértem EDA-t és elrontotta az anesztes, spinál lett belőle, ami miatt feküdni kellett. Egy órán keresztül tolófájásaim voltak és nem szabadott nyomnom (iszonyú volt) mert Görgőcske nem illeszkedett be a szülőcsatornába, fent volt nagyon. Aztán megszánt a dokinéni, azt mondta nyomhatok, ő meg rásegített a kezével. Lila ujjnyomok viselték a bőrömön utána pár napig nyomát. Õszintén szólva én nem beszéltem vele a természetes szülésről, azt hittem ez természetes Kép Kiderült nem volt az. Lehet ha kihangsúlyozom, akkor nem a hagyományos protokoll szerint kell szülnöm. Ezt már nem tudom meg. Ott volt a párom is, csak egy 2 óra hosszára ment el, elintézni a helyettesítését, addig a szülésznő orvul bekötötte azt a rodhadt oxitocint, pedig próbáltam ellenállni. Ha lesz még lehetőségem még egyet szülni, akkor is Borost választanám, csak már sokkal tudatosabban, és erőszakosabban védeném a saját elképzeléseimet. Örülnék, ha megszültél, megosztanád velünk élményeidet.
Vendég

Sziasztok,

Itt Jucus73 álnéven.Kép
Elregélném kalandjaimat a babanettel:
A múlt héten egy-két dolgot meg akartam változtatni a profilomban (email cím, életkor, aláírás), az aktiváláshoz bemásoltam a kapott kódot ahová kérték, aztán csak pislogtam, hogy nem kapok hozzáférést. Próbálkoztam ezerszer, írtam a Társalgó Adminisztrátornak, hogy segítség (megjegyzem, szerintem nem is létezik), és semmi. Szóval, alig, hogy elértem nagy kínkeservvel a 100egynéhány hszt, újra kellett regisztrálnom.Kép (Ráadásul az email címem megadása után kiírta, hogy valaki már regisztrált ezzel a címmel. Na vajon ki lehetett? Hát nem egyszerű...)
Úgyhogy most bizonyítékul még teszek fel egy-két képet, ha bárkiben is kétségek merülnének felKép:
KépKép
Kép
jucus33

Jucus Kép Kép én hiszek neked! Kép
Vendég

Tücsökmami!

Nagyon sajnálom, hogy ez történt egy bababarát kórházban. És egy olyan orvossal aki a háborítatlanság híve. Dühös vagyok. Mi az hogy orvul bekötötte? Hogy képzeli? És mi az hogy elrontotta?
Nagyon nehéz szakma a szülész orvos és a szülésznőé is. Mert ez nem szabadna hogy munka legyen de hát az ővé ugye az. Sajnálom amikor túl akarnak lenni rajta, vagy nem veszik figyelembe az anya kívánságait, ti. az az ő szülése és senki másé, de hát hogy is tudna kiállni akkor éppen "mással" van elfoglalva.
Ezért szerettem volna felkészülni. A férjem csodálatos partner ebben. Jártunk szülősuliba ahol megerősítettek minket nagyon sok dologba. Tudjuk minek milyen hatása van (oxitocin, EDA, burokrepesztés stb.) Megtanultunk szüléstervet irni és felszínre hoztuk a saját hozzáállásunkat, félelmeinket. Hálás vagyok amiért ez a lehetőség megadatott nekünk. Tudom hogy nem lehet mindenre felkészülni. És azt is tudom, hogy lehet, hogy kellennek beavatkozások, sőt lehet, hogy császár lesz belőle. De tisztában vagyok azzal, hogy mit szeretnénk! Ezután szeretnék küzdeni azért, hogy ezt minnél többen elmondhassák magukról.
Nagyon sokat segített még a dúlám az eddigiekben. És tudom hogy ott is sokat fog és velem lesz(nem azért mert munkája).
Majd leírom, hogy zajlottak az események velünk.

sZERETNÉM EGY NAGYON JÓ RENDEZVÉNY SOROZATRA felhívni a figyelmeteket. Születéshete május 7-14-ig. A www.szuleteshete.hu oldalon részletes program, előadók, és helyszín leírás. Nagyon sok program mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A természetes szüléstől a babamasszáson keresztül a műhely munkáig minden ami a születéssel és gyereknevelessel kapcsolatos. Jó böngészést!

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Szia Jucus!

Hogy megnőtt Bogi haja KépKép
Vendég

EsztiKép
köszönömKép

Tücsimami,
hát copfba azért még egy darabig biztos nem kötjükKép, de tényleg mintha már sűrűsödne.
jucus33

Helllllló Jucus!

Amíg nem adod meg a titkos jelszót, egy szavadat sem hiszem! Szóval, jelszó??????KépKépKép

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! visít a gyermek, mennem kell...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus, csatlakozom Gabus éleslátásához! Csak mert túszul ejtetted a mi Jucus73-unkat kedves családjával egyetemben, majd rávetted őket, hogy hatalmasakat kacagjanak, amit aztán le is fotóztál, mi még nem dőlünk be!

Kép Kép
coolasa

Gabuska, Coolasa KépKépKép
Gondolhattam volna, hogy nehéz dolgom lesz ilyen éberség mellett.Kép Bumpy barátnénk igazán felkötheti a gatyáját, ha neadjisten a visszatérését latolgatná.

Gabus,
Szuperek a képek, a fogorvosos aláírások haláliak. Livi frufruja (van ilyen szó?) cuki, én is nyírtam a Vikit úgy három éves koráig. (Mondjuk ez nem jelentett olyan hosszú időtartamot, mert kb.másfél éves koráig nem is volt haja.Kép)

Sajna a gépünk vacakol, állandóan lefagy, pedig kint ülünk a pokrócon a zőőőődbe. Ja, a hangsúly az ÜLÜNK-ön van.
jucus33

Sziasztok!

Mit csinálok rosszul? Mostanában nem jutok el odaig, hogy visszaolvassak is és írjak is. Kép

Lányok! Nem mondanak jó időt csütörtökre ... Kép

Amúgy velünk minden ok, szuper hétvégénk volt, Anyósék elutaztak, így csináltunk egy grill partit tegnap a kertben. Annyira jó volt!!! Kép
Ma is sétáltunk egy hatalmasat, meg is fogott picit a Nap. Kép

Na, megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na, akkor talán most elaludt az erkélyen ... Kép

Eszti,
Ha a Róbert Károly körúton jössz, akkor az Erzsébet királyné útjánál jobbra tudsz kanyarodni a liget felé és ott lehet parkolni. Onnan a PECSA kb. 5 perc séta.
Bence nagyon sokat változott, tényleg jó husiban van! Kép

Vvolga,
Beninek a Budai Gyerekkórházban Zaránd Rajmund vágta fel a nyelvét, elég fiatal, nagyon kedves és nem fogadott el semmit. Õt tudom ajánlani, csak kérj beutalót a gyerekorvostól. Miért válik aktuálissá? És nyugi, egyáltalán nem fáj, alig vérzik.

Timi,
Szilvike a dobozban nagyon édi!!! Kép
Neki is tetszik az új kocsi?

Bubek,
Nálunk is volt ilyen „idegenhelyihiszti”. Most kezd múlni.
Szopi?

Sajtine,
Én viszek kocsit, mert azzal megyünk. Kép
Milyen az az Avent táska?

Vuka,
Petra nagyon jól mutat a keretekben. Meg anélkül is. Kép
A csillag ha tényleg nem kell, szívesen fogadom, bár most Esztié úgy néz ki, hogy tök jól bírja (kopp-kopp-kopp).

Mancs,
De jó, hogy jelentkeztél!!! Kép Várom a szüléstörténetet!

Csiling,
Az én orvosom Gajdos Edit, nem tudom, ő mennyire "bízza rád a dolgot", nekem majdnem lekéste a szülést, olyan gyorsan jött a fiam, de emberileg és szakmailag szuper!

Dia,
Óriási már Domi! Kép Ezeket a képeket csinálta a fotós? Hol? Mennyiért? Eszméletlen a kispasi! Kép

Gabi,
Fogorvosnál: KépKépKép
Nagyon jó a kocsitok, látom Livi is szereti.
Most ne csodálkozz, de megint közös pont: én is laktam fent Anyóséknál, csak én 3 évet, mielőtt lett ez a lakás. De én itt is nagyon szeretek lakni. Persze nyáron a kert, meg a medence eszméletlen nagy kincs. Beni milyen jókat fog ott pancsizni, alig várom.
Jó a citromsárga sapi és a frufrú is! Kép

Tücsökmami,
Én sem ismerem ezt a mesét.
Látom, Te sem unatkozol Gergő mellett. Kép Beni dettó. De én napközben már nem is próbálom szoptatni, elfogadtam ezt a helyzetet, automatikusan fejek, etetek kanállal, sokkal rosszabb, ha bírkózunk a ciciretétel miatt. Az estét meg az éjszakát meg alig várom, mert akkor olyan édesen szopizik.
Ja, és már eljutottunk a két kiskanálnyi almáig, nehezen, mert 2x is addig öklendezett tőle, míg sikeresen kihánytunk mindent.

Jucus,
KépKépKép
Mindig elámulok, mennyire szépek a lányaid! Kép

Mai kép:
Kép
Ezek meg tegnapiak:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok,
utólag bevallom, a Hajas Laci vágta a gyerek haját!KépKépKép
Amúgy köszi, akkor ezentúl is neki fogok esni, ha lenő.

Jucus,
ez mind szép, de még mindig nem mondtad be a jelszót... KépKépKép

Szóval Bogi is tud már ülni? Gratulálunk!

Ilba,
Livi is öklendezik az almától, de csak akkor, ha nyersen reszelve adom, ha megfőzöm és összetöröm villával, akkor nem.
MEDENCE?! Ezt a szót ne ejtsétek ki a szátokon és a billentyűzeteteken előttem, mert megőrülök! Ha tehetném, egész életemben egy medencében lennék.
Olyan igazira gondoltál, vagy kis felfújhatósra? Olyat örököltünk unkatesóktól, tegnap szóba is hozta a papa, hogy majd felfújja nemsokára. Lehet, hogy Livi nem sokat fog benne pancsolni, mert kitúrom.KépKépKép

Na megyek mosogatni.

Ja, vettem Nívea 30-as faktorú sprayt Livinek, 3200 forint... A gyógyszertári meg 3700, és kisebb is a kiszerelése.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
pont most készülök DM-be, van 15%-om, de naptejet nem merek venni, előbb megkérdezném a dokinénit. Jövő héten megyünk tanácsadásra, addig majd dugdosom a Nap elől. Kép

Az az M betűs, az olyan igazi, amiben úszni is lehet. KépKépKép
De Beninek veszünk még erre a nyárra egy felfújhatót pancsikolni.

Mosogatni ide is jöhetnél .... meg amúgy is. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Csajok, én pl. szerintetek kenjen Bence mancsát? Mert az lóg ki a legtöbbször. Viszont azt meg tolja a szájába ezerrel. Van olyan naptej, ami ehető? Kép

Túléltük az oltást, nem tűnik nyűgösnek...lekopogom. Kép

Nekem az egyik legjobb barátom a mosogatógépem.... Kép

Ilba, jók ezek a lazázós képek Benivel! Kép

Délutáni kertben lévő képek.

Kép

Kép
Vendég

Ilba,
nekünk aszonta a dokibá', hogy tökmindegy milyen krém, csak 30-as vagy annál magasabb faktorú legyen.
Igen, tényleg jók a lazázós képek, nagyon cépek vagytok!

Meleg lesz csütörtökön, csak lehetnek kis záporok, de nem mindenhol. Majmelllásuk!

Eszti,
nekem meg:
A barátom a medvesajt!
Tündér a fiad!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ma bemelegítésül a csütörtöki találkozóra, csináltunk egy közös sétát Kormival. Nagyon nagy fiú már Benedek, nagyon édi ahogy játszott a játszótéren miközben a Levike békésen aludt a babakocsiban. Olyan gyorsan eltelt így egy óra, öröm volt beszélgetni.

Esztipeszti Bence nagyon aranyos, mi is jól túléltük az oltást, másnap egy kicsit kevesebbet evett Petra, ennyi volt az összhatás.

Csajok már annyira várom a csütörtököt, nagyon izgulok, hogy milyen lesz a tali, hogy jutok el oda, Petra mit fog majrézni, milyen lesz az idő ...
és még sorolhatnám Kép
Kép
Számolom vissza a perceket!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

nem volt semmi mire vissza olvastam
pedig nem szótagolva olvasomKép

JucusKépKép
milyen cuki a kis BogyiKép
a lányok csuda szépek
Mondtam Zsófinak a kis barátnéja már ül, úgyhogy igyekezzenKép
Zsófi karra gyúr egyébként. Állandóan felhúzza magát a kiságyban.
Remélem nem akar fejest ugrani a parkettábaKép
A kompot is használjátok? Tud vele menni? Nem káros? Össze-vissza hallani róla mindent.

Gabuska,
Livicsek nagyon cukor maciKép
Jó a haja. Én sem vettem észre, hogy le lett vágva .

Esztipeszti,
ügyesek vagytok, hogy nem fáj a szuri.
Én is potn ezzel voltam dilemmában, ha bekenem a kezét akkor lenyalogatjaKép

Beni és Bence férfiasan tökéletesKép

kép prezentálásKép

nemtudom apa kivel beszél, de megmutatom neki a bélhangjaimatKép
Kép

oda vagyok az unokatesómért
Kép

tükröm, tükröm mond meg nékem ki a legszebb amíg pofán nem csaplakKép
Kép

kertben
Kép

kalapompompom
Kép

új köntösöm
Kép

Szerintem is rossz idő lesz csütörtökönKép
Legalábbis ezt mondják.

Lányok szeretném megkérdezni, hogy ki tudna nekem adni Liberós zacsiról 1 db nyuszit.Persze ha nem gyűjtitek.
Bubek már ad 2-őt és három kell összesen.
Előre is köszönöm.

Ilba,
AVENT táska kívülről

Kép

és belülről
Kép

Azthiszem 4990 Ft. De tényleg melegen tartja az ételt.
Többféle szinben van, ha jól emlékszem kék, fekete.

Na megyek, mert annyi dolgom van.
Cumisüveg kifőzés, mosás, vasalás, rendrakás
összerogyásKép

kéne nekem egy szakács, bébiszitter, takarítónő más nem jut az eszembeKép
Ya!, sminkes , fodrász, masszőrKépKépKép

Nem is említettem ma főztem spenótot a Zsófinak.
Megette mindKép

Jó éjt
Kép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
ÁÁáááááá úgy néz ki nem tudunk menni a talira a francba.KépÉn még mindig takonykórban szenvedek hangom sincs túl sok.Nem akarom a babucikat megfertőzni.Na jó,tudom,hogy rám nem is vagytok kiváncsiak csak a pasimra.KépFeltegyem az 1es vilire?Kép

Ilba!
Köszi.KépDe Te se panaszkodhatsz a pasidra gyönyörű kiskrapek.Már most olyan tipikus férfias az alvási póza is.Kép

Timi!
Igen,műtermi fotók.KépA keresztanyucija nyuszijának az ajándéka.Kb:200 kép készült cd-n,ebből 15 retusált és azt hiszem 15 e ft.Szombaton voltam suliban.KépJog volt 9-5ig dög unalom volt.Elkéne már kezdeni a gyakszit,de hát most betegen megint nem tudom.Kép

Gabi!
Gratula a csücsüléshez,igazán ügyi ez a leányzó.KépÉn is levágtam tegnap Domi haját géppel.Nagyon ügyi fiú volt,szépen ült végig.Ilyen kopri lett.Kép
Kép
Látod,ha tudtam volna,hogy kell hinta nem adtam volna el.KépKomp esetleg nem kell?Kép Az van.

Jucus!
Én is hiszek Neked,de csak azért mert a gyönyörű csajokat megmutattad.KépAz iwiwen néztem,hogy a Dobóba jártál.Nem volt istenmezejei osztálytársad?

Lányok mindenkinek puszi!Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Helllló!

Vuka,
én is izgulok, hogy hogy fogunk utazni, meg hogy fog-e esni az a rohadék eső (szerdáig jó időt mondanak, az a nap nem lenne jobb?Kép) és hogy Livi fog-e még kínlódni az ínyével. Ma napközben kétszer is elsírta magát, ücsörgött a szőnyegen, játszott, aztán rákezdett. Látszólag ok nélkül, de bizti emiatt.Kép Meg a kanalazás sem az igazi így, tápszert meg azért nem akarok vinni neki, mert akkor folyton azt kellene figyelnem, hogy mikor bukik. Szóval majré lehet nálunk is, de mi babások nem csinálunk problémát az ilyesmiből, egy cipőben járunk.Kép

Sajtiné,
bélhangok KépKépKép
Látom, Te is ismered Hofit!Kép ("... amíg pofán nem csaplak!")
Uncsitesóba mi is szerelmesek vagyunk, bár ilyen intenzív fizikai érintkezés még nem volt, mint nálatok!Kép
Nektek is Brevi pihenőtök van? Csak mert nagyon hasonlít a fazonja a miénkre. Mi már nem használjuk, nem szereti Livi. Még annyi időt sem bír ki benne, amíg megetetem, úgyhogy mostmár az ölemben táplálkozik. El kéne adni. Meg még egy csomó mindent, de nem untatlak tovább vele.Kép
Spenót Livinek is bejön, de szerencsére szinte mindent szeret.Kép

Dia,
jobbulást! Szerintem neked már elvonási tüneteid vannak, ha valaki nem beteg a családban egy hétig. Mostmár zavard el a hülye bacikat!
Jó lett Domi haja, ügyes vagy!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Sajtiné, jók a képek, milyen nagy már a kiscsaj! Kép
Domi szuper kissrác, kár, hogy nem jöttök...

Nekem jó a holnapi nap is, ha esetleg mégis a tutira mennénk. Ma is nyári meleg lesz, szóval király.

Vuka, én is izgulok, mert még nem is voltam Bencével ketten autóval, meg a szokásos nyűgik, autósülésből ki, babakocsiba be, stb. De azért amúgy meg nagyon várom!! Kép Lehet, hogy nem fogom mindenkinek tudni a normális nevét, de a topicnevét mindenkinek tudom, maximum nem tudom fejhez társítani.

Sajtiné, nekem Liberó pelusom van, ha megmondod, mit vágjak ki és mi kell neked, elviszem. Kép Mindegyiken van? Mert nekünk most a 3-6 kg-os van.

Nem volt az oltás után nyűgi, viszont sokat aludt, szinte egész délután, és aztán éjjel is nagyot, szóval nem volt gáz ez az oltás. Kép Azért jó ez az új rendszer!

Lányok, milyen utazóágyat vegyünk? Vannak nektek tapasztalaitok? Az biztos, hogy olyan kéne, ami tényleg kicsire összecsukható.
Vendég

Ma reggel apával mókázok Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jucus:
Örülök,hogy újra itt vagyKép
Nagyon szépek a lányok!Bogival még mindig nehéz az éjszakázás?Jön már a foga?A képen nem látomKépGratula az üléshez!

Ilba:
Tetszik a nyugágyos kép!Kép
A medence miatt irigy vagyokKép

Igen tetszik Szilvinek a kocsijaKép,jókat alszik benne!

Tényleg a talit nem lehet előre hozni egy nappal?
Csütörtökön nem lesz hideg,inkább eső várhatóKép

Eszti:
Bence kezéről a kép nagyon édes!KépÉn is imádom Szilvi kezét nézegetni.

Sajtine:
Én tudok adni Liberos nyuszit!Már nem gyűjtöm!
Zsófinak jó a sapijaKép

Dia:
Sajnálom,hogy nem jöttökKépGyógyuljatok med hamarKép
Domi igy kopin is édiKép

Kép

Kép
novum

Nekem is jó lett a szerda, úgyhogy én is benne lennék az előrehozásban. Inkább, minthogy elmossa az eső. A Pólusba már nem megyünk uszizni, elegünk lett.

Sajtine-Edóka:
tündér ez a Zsófi

Esztipeszti:
Az oltásoktól Görgőcske is egész nap aluszik. Kép
Vendég

Tücsökmami,
az mit jelent hogy elegetek lett?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

most gyors leszek - mostanában csak ennyire futja...KépKépKép

Nekünk annyiból nem jó a holnap, hogy 12.10h-re megyünk csípőszűrésre. Igaz, az max 10 -15 perc, dehát az is macera. Tücsökmami, akkor értetek csak utána tudnánk menni...
A másik meg hogy én is náthás vagyok, de azért én szívem szerint elmennék, szabad téren talán nem fertőznék, bár nem tudom. talán azért kockázaos lenne, de nem szívesen hangynám ki. Semmi más bajom nincsen, csak orot fújok, meg időnként tüsszentek. Szerintetek? Tanácsot kérnék, nem tudom. Marci nem kapja el, őt védi a tejci. Meg aki még anyatejes, az biztosan védett. Csak Livi, Szilvi, Zsófi, ki van még aki nem csak tejcizik? Meg hát a mamaik is. Titeket is megkímélnélek, ha lehet.
Ezért nem is találkoztunk tegnap Sajtineval és Tücsökmamival.

Kép
----------------
B&M
bubek

Tényleg Ilba, nem jöttök ma parkba esetleg? Délután? Kép Vuka? Bárki?
Vendég

Ja mégegy, Sajtine után. Ha valaki nem gyűjti a Pampers 3 vagy 4 pelusos vonalkódokat, akkor szívesen elfogadom. Mer én igen. Köszi.

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok,
amondó vagyok, hogy akinek jó a holnap, az jöjjön, mert igaz, hogy akkor csak páran találkozhatunk, de az legalább biztos. Csütörtökön meg, ha nem is egész nap lesz szar idő, de egy 2 perces zápor alatt is igencsak meg lehet ázni.Kép
Mit gondoltok?

Elmész Te a búsba! .................... Oké!

(A megfelelő válasz aláhúzandó!)KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, látom, elemedben vagy! Kép Kép

Oké! Kép
Vendég

Gabuska:
Az 1 m2-es öltözőből, meg abból, hogy olyan mély a víz, hogy én csak lábujjhegyen tudok közlekedni Kép nem törpéknek való Kép
majd apával együtt hétvégén fogunk menni, talán Csömörre? még nem tudom

Bubek, szerintem szabad levegőn nem fogsz fertőzni, de ha megázik egy csomó baba, az gáz
Vendég

Tücsimami,
kár!Kép Pedig biztos tök jó a babaúszás. Gyertek Kispestre, itt a medence sem mély és az öltöző is nagy. De tényleg!
Persze csak viccelek, bár a metró max. fél óra alatt itt van Kökin, onnan meg 3 perc séta.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=weather&pid=elorejelzes&mpx=0&kps=1&pri=0&s tt=Budapest

nekem is jó a holnap.
És verem a fejem a falba, hogy miért nem a hétfőt választottam, az is jó lett volna mindenkinek.

Eszti,
még meglátom, elvileg jó, net közelben leszel dél körül?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ismerem a kispesti uszit, kb10-15 éve nagyon sokat jártam oda, annyira jó ott a szauna Kép Igazából apán múlik, mert oda megyünk ahova ő elvisz Kép Rájöttem, hogy sokkal klasszabb, ha mindketten ott vagyunk (legalábbis ezt láttam, ahol két szülő volt) kényelmesebb is, meg nagyobb szórakozás a gyereknek. A kispestiben is van babaúszás? arról nem tudok, a 10. kerületben az újhegyi uszodában tudok még, meg a 12. kerületben, 11.-ben
Vendég

Ilba, aha. Nézem majd.
Vendég

Tücsökmami, akkor ha utána megyünk értetek, akkor az jó? Így kb 1h körül érnénk szerintem a Pecsához.

Akkor most azért nem írtok, mert mindenki szerint menjek én is, vagy azért mert nem akartok megbántani azzal, hogy inkább ne???? Nem vagyok ám egy bántódós típus, csak télleg nemtom hogy most merjek-e vagy ne menni...Ti mit tennétek?

Kép
----------------
B&M
bubek

mindjárt visszaolvasok, addig is íme egy pancsoló noémi...
Kép

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?