Na, akkor talán most elaludt az erkélyen ...
Eszti,
Ha a Róbert Károly körúton jössz, akkor az Erzsébet királyné útjánál jobbra tudsz kanyarodni a liget felé és ott lehet parkolni. Onnan a PECSA kb. 5 perc séta.
Bence nagyon sokat változott, tényleg jó husiban van!
Vvolga,
Beninek a Budai Gyerekkórházban Zaránd Rajmund vágta fel a nyelvét, elég fiatal, nagyon kedves és nem fogadott el semmit. Õt tudom ajánlani, csak kérj beutalót a gyerekorvostól. Miért válik aktuálissá? És nyugi, egyáltalán nem fáj, alig vérzik.
Timi,
Szilvike a dobozban nagyon édi!!!
Neki is tetszik az új kocsi?
Bubek,
Nálunk is volt ilyen idegenhelyihiszti. Most kezd múlni.
Szopi?
Sajtine,
Én viszek kocsit, mert azzal megyünk.
Milyen az az Avent táska?
Vuka,
Petra nagyon jól mutat a keretekben. Meg anélkül is.
A csillag ha tényleg nem kell, szívesen fogadom, bár most Esztié úgy néz ki, hogy tök jól bírja (kopp-kopp-kopp).
Mancs,
De jó, hogy jelentkeztél!!!
Várom a szüléstörténetet!
Csiling,
Az én orvosom Gajdos Edit, nem tudom, ő mennyire "bízza rád a dolgot", nekem majdnem lekéste a szülést, olyan gyorsan jött a fiam, de emberileg és szakmailag szuper!
Dia,
Óriási már Domi!
Ezeket a képeket csinálta a fotós? Hol? Mennyiért? Eszméletlen a kispasi!
Gabi,
Fogorvosnál:
Nagyon jó a kocsitok, látom Livi is szereti.
Most ne csodálkozz, de megint közös pont: én is laktam fent Anyóséknál, csak én 3 évet, mielőtt lett ez a lakás. De én itt is nagyon szeretek lakni. Persze nyáron a kert, meg a medence eszméletlen nagy kincs. Beni milyen jókat fog ott pancsizni, alig várom.
Jó a citromsárga sapi és a frufrú is!
Tücsökmami,
Én sem ismerem ezt a mesét.
Látom, Te sem unatkozol Gergő mellett.
Beni dettó. De én napközben már nem is próbálom szoptatni, elfogadtam ezt a helyzetet, automatikusan fejek, etetek kanállal, sokkal rosszabb, ha bírkózunk a ciciretétel miatt. Az estét meg az éjszakát meg alig várom, mert akkor olyan édesen szopizik.
Ja, és már eljutottunk a két kiskanálnyi almáig, nehezen, mert 2x is addig öklendezett tőle, míg sikeresen kihánytunk mindent.
Jucus,
Mindig elámulok, mennyire szépek a lányaid!
Mai kép:
Ezek meg tegnapiak: