Odry!
A hsg-re csak aznapra vegyel ki szabit. Nemcsak masnapra, hanem par oraval kesobbre mar el is mulik az egesz. Igazabol az utana levo kb. fel ora, egy ora az, ami rossz. Kesobb feszul a has, de nem gaz. Amit menzesznel be szoktal venni, olyan gyogyszert vigyel magaddal. En az AlgoFlex M-re szavazok, ami egeszen jo - tekintve, hogy en nagyon tudok gorcsolni. En csak egy napot vettem ki, masnap mentem dolgozni, es nem volt bajom. Persze nekem nem altatasban volt, hanem egy kb. 10 perces muvelet volt, vagy meg annyi se, es utana kicsit lefektettek, hogy ellazulhassak. Akkor nagyon rossz volt, de aztan egyre jobb. Bekaptam a dilibogyom, es viszonylag jol lettem. De masnapra semmi baj nem volt.
Zsivili! Pontosan arrol van szo, amit Odry olyan jol megfogalmazott - marasztalni akarunk, sokat hallani rolad, stb. Szerintem nem ertettunk felre, csak egy kis akarattal
A munkahely, illetve a vezetoseg toleralna az egesz muveletet nalunk, csak kb. 60 nő dolgozik egyutt, es mint ilyenkor lenni szokott - nem mindig es nem mindenben van egyetertes. Furjak egymast mindenert. Volt, mikor azt mondtak (szemembe), hogy erkolcstelen vagyok, mert tovabbtanulok, es kihasznalom a kolleganoim segitseget. Hozzateszem, a vezetoseg engedelyevel es tamogatasaval tanultam tovabb, de az irigyek ilyenre nem adnak. En meg csak ilyen erkolcstelen vagyok
Gondolj bele, ha elottem ezt mondtak, mit mondhatnak a hatam mogott. En azt hittem, ha nem fogl. veluk, ok se fogl. velem. De ez megint naiv gondolat volt tolem. Ezert nem akartam elmondani senkinek mit akarunk. Jovore "elorebb" lepek a szamarletran - ezt is keresztbehuznak, ha tehetnek.
Liza! Fel a fejjel! Hanyadik volt? En vigasztalhatnalak teged, de lehet nem tetszene. Te legalabb tudod, hogy lehetsz terhes - en meg azt sem.
Agi!! Irj gyakrabban, es bird ki turelemmel a "joakarokat" - amikor kell, akkor viszont legyel veluk hatarozott, kulonben megprobalnak iranyitani.
Jovo hetvegen 100 fős eljegyzesre megyunk. Hallottatok mar ilyet? Az mar lagzinak is beillene. Bar videken lesz, ahol mi is eskudtunk (300-an voltak a meghivottak), de a mai napig csodalkozom mit jelent egyeseknek a szuk csaladi kor. Masok csak felhuzzak a gyurut, es kesz. Olyan bajban vagyok mi a fraszkarikat vegyek fel!!!