Új privát üzeneted érkezett!

Az előzőekhez...
A bal oldali tüszőket kellett keresni és annak kell nőni...
Az előző irásomban a második részre koncentráltam jobban.

Zsivili
zsivili

Sziasztok!

Zsivili!Vannak érdekes dolgok,de abban is van igazság,hogy a gondolataid miatt alakulnak néha a dolgok,úgy ahogy akarod,vagy ahogy nem akarod.Az biztos,hogy nagyon pozitivan kell gondolkodni.EGY történetet most leírok,mert ide vág.

Egy baráti párunk 4 éve házasok,eddig még nem lett babájuk.Én hallodtam egy nőrők és felkerestem,saját magam miatt.NEM jósnő,látó,hanem annál tőbb.Mikor én eljöttem tőlle fantasztikus érzés volt,pedig csak 10 percet beszéltünk.Azonnal felhívtam a barátnőmet elmeséltem neki mit éltem át és Õ is másnap felkereste. Az életében történt bizonyos dolgokat kiemelt,hogy azok miatt nem kapott még lelket,aki újjászületne nálla.Aztán másfélórás 'közös kérés útán" azt mondta ez a nő neki,hogy türelem 1 gyermeke fog születni.Õk már szinte minden orvosi beavatkozáson túl vannak.Járt kineziologushoz 1-2 alkalom útán hasonló dolgokat mondott az is,majd éppen 2 napja mesélte,hogy ez a pasi azt mondta -'látom a lelket,aki megszületik nekik"!!!
Röviden ennyi!Azért meséltem ezt el,mert hiszem,hogy hamarossan áldott állapotba kerül.
Velem kapcsolatossan is érdekes dolog történt ennél a nőnél,de ezt majd máskor írom,ha érdekel titeket.
Sajnálom,hogy elkeserítettek!Mindenhez ídő kell és le kell küzdened a félelmedet.
Holnap benézek.
Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Mindenkinek locsolás mentes napot! Az én férjem pont most rohant fel az emeletre, hogy majdnem elfelejtett meglocsolni és elővette a büdös kölniét én meg gyorsan beszaladtam a saját parfümömért, hogy ok meglocsolhat, de csak azzal!

Odry!
Köszi a sztorit. Olyan érdekes dogok ezek, mert nem tudom magamnak megmagyarázni, hogy honnan látják, tudják az én dolgaimat? Hogy tudnak segíteni?Hogy tudom a gondolataimat irányítani? Én eddig úgy gondoltam, hogy annyira fel vagyok töltődve pozitív gondolatokkal és nem görcsölök annyira. Hihetelen, hogy mégis.
Most megyek 9-re(pisim készen áll az útra)a Krizsa bácsihoz(nagyon szimpi doki. Kiváncsi vagyok mire jut velem.

Ha hazaértem még benézek és mesélek.

Puszi mindenkinek.

Zsivili
zsivili

Sziasztok!
Gondolom mindenkinek jól eltelt a mai nap.Én kicsit unatkozom,mert a párom elment du.án dolgozni és már a tv sem érdekel.Várok valakit,aki hasonlóan nem tud mit kezdeni magával.Történt valakivel valami izgi?
Hiányolok 1-2 emberkét,KISBORIST és FEHÉRCÁPÁT,BABSZIT.Hogy vagytok???
Még jövök!
Odry

Kép

Kép
odry

Szióka lányok!
Kép , Kép) , csak gyakorolok.Akarok ilyen kis nevető köröket és állítolag így kell csinálni.Esetleg valaki ért hozzá,ha nekem nem jön össze?
Odry

Kép

Kép
odry

Ügyi vagyok,csak ez a szomorkás fejet,mosolygosnak akartam,de valószínű nem jól írtam le.
Na pá!

Kép

Kép
odry

Szia Odry!
Jo, hogy hianyol valaki Kép En szenvedek a menzesszel sajnos; holnap pedig megyek a dokihoz, megbeszelek vele egy - ket dolgot. Kiszeretnem probalni a closty-t, mert még nem szedtem olyat, es kivancsi vagyok mit mond majd ra. Es elindult az uj ciklus. A projectrol ennyit. Kép
Ma a varosban turistasat jatszottunk a parommal - felmentunk a Budai varba, vegigjartuk a lanchidat, a varat, a Halaszbastyat, es mindent Budan Kép Annyi fenykepet csinaltunk, mintha most szabadultunk volna videkrol Kép Tok szep ido volt, csak fujt a szel. Kép Most pedig faj a fejem Kép Kép Kép
Veled / veletek mizujs?

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Szia Babszi!
Én a clostylt szedtem az orvosom tudta nélkül,2 alkalommal,de akkor nem történt semmi.Igaz én ég nem voltam Hsg-n,de szerintem a téren nem lesz nállunk gond.Mint már régebben írtam,most engem uh.-on nézett az orvos és most az ünnepek alatt kellett bevetnünk mindent.Bízom,hogy sikerült,annál is inkább,mert nagyszombaton volt 1 éve,hogy megkereszteltek és tegnap 4éve,hogy a ferjemet meg ismertem.Na meg a ++++++ gondolatok!Majd szólj,ha a doki szedetni kezdi veled a cl.-t,és írd meg,hogyan kell szedni.Köszi

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok csajok!
Hol vagytok???Sehol senki???
Én ma voltam dokinál,volt tűszőrepedésem,tehét e téren is minden jó.Most 2 hét várakozás,és ha netán mégsem jött volna most össze a baba,akkor hsg és talán az azt követő honapban inszem.Reménykedem,hogy odáig nem jutunk el,de cél a babóca(ák).

Zsivili! Mi volt a dokinál?Reélem nem azért nem jelentkezel,mert szomorú vagy.Azért szoritok.A saját dokiddal is beszéltél?

Gagu! Szorítottunk!Mik a hírek???

Liza!Jól vagy???
Kerava?Megvolt az első inszemed???
Ági279!Mesélj valami biztatót!!!

Probálok mindenkit mozgosítani,ezért kérdezösködöm ,remélem nem baj,de tényleg érdekel,hogy ki hogy van!

Még rátok nézek ma. Szióka!
Odry

Kép

Kép
odry

Szia Odry!
Hát jó híreket nem tudok mondani. Az első inszemináció nem sikerült. Március 31-én csinálták, a menzeszem 13-án meg is jött. Egy kicsit reménykedtem, mert a reggeli hőmérsékleteim magasak voltak. Most egy hónapot kihagyunk. Majd májusban folytatjuk. Jövőhéten megyek a dokihoz, hogy írjon injekciót és clostyt. Ezek nélkül nincs peteérésem.
Hát jövőhéten többet tudok mondani!
Hosszú lesz neked ez a két hét! De szorítunk!
Szia
Gabi
gagu

Sziasztok!
Most jelemleg jól vagyok,de a mai napig főleg már estére rendesen görcsölgetek és fáj a jobb oldalam. Be vagyok pánikolva,mert semmit nem érzek azok közül,amiket decemberben éreztem,mikor sikerült. A melleim sem feszülnek,az inszemi után 3 napig nagyon érzékeny volt a mellbimbóm,de már az is elmúlt.
Szivesen át aludnám ezt a 10 napot,ami jön.

Puszi Liza
liza77

Sziasztok!

Én ma voltam dokinál, de nem nőttek meg azok a baloldali tüszők, úgyhogy ebben a hónapban(is)elmarad az inszem. Nincs baj, mármint lelkileg...majd jövőhónapban.
Tudom, hogy a kisfiam előbb-utóbb belekerül a pocakomba!

Senki ne adja fel és szorítok mindenkiért!

Odry! Örülök, hogy jól vagy!
Liza! Türelem!Türelem!Türelem!
Gagu! Tudom, hogy rohadt szar, de nincs itt a világ vége.Tessék arra gondolni, hogy a következő sikerülni fog.

Puszillak benneteket!

Zsivili
zsivili

Zsivili, te hova is jarsz??

babszi

Sziasztok!

Odry
Itt vagyok, van újra net, mivel elköltöztünk egy másik városba. Fáradt vagyok, de a ház nagyonszép, és ez kárpótolja a fáradságom. Hétfőn beszélek a dokimmal, hogy adjon időpontot az inszemre. Szerintem csütörtök vagy péntek.
Ez lesz az első inszemem, de nagyon várom, nem tudom, hogy mi vár még rám.

Később vissza olvasok, most jön a drágám és ebédelünk. Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!
Nagyon örülök,hogy végre jelentkeztetek.
Ági!Számoljátok meg a sorkokat és a kívánságod teljesülni fog.Gratula a szép házhoz.Messzire költöztetek az elöző lakhelyetektől?Nem kell izgulni,ami rád és ránk vár az szép.

Zsivili!Ne legyél lelkibeteg a jövőhónapban sem,minden rendben lesz!Azért kíváncsi vagyok,hogy a te orvosod osztja-e az előzőnek a véleményét!?Majd írd meg.

Gagu!Sajnálom,de biztos lesznek sikereitek!Most is kaptad a gyógyszert és a szurit?Annyira nem találom hosszunak ezt a várakozást,mert az előző 6 hónap 'kudarc" rosszab volt.Most éltet,hogy egyre közelebb kerülök ahoz,hogy babánk legyen.

Liza!Minden terhesség más,mondják sokan.Szerintem néha magunk produkálun olyan tüneteket,amitől ezt azt érzünk.Én is most érdekes érzést érzek az alhasamnál,de még van ídő,hogy kiderüljön miért.Én szurkolok neked!!!

Na csajok,most rólam pár szó.Megvan a párom eredménye és kíválló srácai vannak a doki szerint.Ez már 1 jó hír.Most van bízodalmam,hogy talán most tényleg sikerült.Valószínű az én fejemben vannak más gondolatok,ami befolyásol dolgokat.

Babszi!Te jól vagy???

Örülök nektek!Ma megnéztem nállunk a tiszát,szörnyű.Ha áttörne a víz a belvárosban 2 méter magas lenne.Bár ettől nem kell tartanunk,de félelmetes bele gondolni.

Még jövök!!!!!!!!
Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Odry! Csak 25km-re jöttünk el. Első este megszámoltuk a sarkokat, remélem szerencsét hoz.

Gagu! Megkaptad a emailt?

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Babszi!Most olvastam vissza és nekem is volt olyan mütétem,mint neked.Bocsi,ha,kellemetlen kérdéseket teszek fel,de én azóta megmagyarázhatatlan dolgokat észlelek.Szóval nállam azóta a menszeszem sem normális és az egyik ciklusnál 30-31 napra jön meg.Ez még a kissebbik gond.Olyan fájdalmaim vannak a peteérésnél,és végig a menszeszig.Ahoz tudnám hasonlítani,mint ha nehéz volna a méhem és huzná valami le.Ülni is alig bírok,mindig félig lecsusznom kell,mert mésképpen fáj.A tornát azóta sem bírom és szépen megnőtt az alhasam,néha pedig szabályossan úgy feldagad,mint aki 3hónapos terhes.A dokinak mondtam,de az a válasza,hogy a mütét miatt lehet,hogy érzékenyebb.Sajnos nekem van sebem a beavatkozás miatt,állítólag nem jó a seb gyógyulásom.Az előző orvos szerint ez befolyásolja a teherbe esést,a ostani szerint nem.Neked van valami,ami nem olyan mint azelőtt???
Köszi,hogy megérted,hogy miért fordultam hozzád.
Várom válaszod.

Odry

Kép

Kép
odry

Odry!
Neked van sebed? Nekem pontosan méhszájsebem volt, amit az un. Loop conisatio-val, vagyis kimetszessel megszuntettek. Akkor nagyon sokat kellett pihennem, vagy 2 hetig utana fekudtem, es huzott az agy, de aztan labra alltam, es semmi tunetem nincs. Most volt marciusban a 3. honapos kontroll, es az mar p2 lett, aminek nagyon orultem. Az en menszeszem mindig is 30-31 napos volt. Ami nekem esetleg bezavar, az az inszeminacio. Azota faj az alhasam, mintha le akarna szakadni, es kenyelmetlen neha ulni is. De ez az inszemtol van, mert amikor megjon, es utana addig, mig nincs beavatkozas, nincs semmi bajom. Szoval ezt tudom mondani, de ha van kerdesed, nyugodtan irj, mert szivesen segitek, ha tudok. Ezt a seb dolgot nem ertem, mert nekem huvelyen keresztul csinaltak, es ami seb esetleg a metszes utan volt, az hamar gyogyult, es kulso jele nem volt. Irj majd!

Babszi

babszi

Babszi!
Nekem is ez a mütét volt,de nekem csak p3-as eredményem volt,más probléma látható jele nem.A mostani doki szerint nem is kellett volna müteni.Rendszeresen jártam rákszürésre és 2004 öszén voltam,amikor is semmi bajom nem volt.Mivel tavaly volt az esküvönk,gondoltam váltok orvost,mert gyereket szeretnénk és ne akkor keressem mikor már várandós vagyok.(az elötte lévő nem vállal szülést ,csak ezért kerestem újjat)Első találkánk alkalmával csinált is egy újjabb szürés,bár elötte bő 4 hónapja voltam.Gondoltam dolgozni akar a pénzéért.Na és ilyen eredményem lett,ezért nállam 3 szövettant is nézetett.Soha semmi problémám nem vol elötte és álmomban sem gondoltam volna,hogy ez velem meg fog történni.Na ezek útán persze,hogy 'aggódva"fogtam neki a családtervezésnek.A sebem a méhnyaknál van,de nem szó szerint értik a sebet,hanem látszik valami borsnyi.....Ja a mütét után 5 hónapra voltam kontrolon,minden oké.Rá 6 hónapra ismét, és ezt a diagnozist kaptam,na ekkor váltotta és mentem el ehez az ismerösömhöz,mert így egy kicsit nyúgottabb vagyok.Na ennyi.Jó veled ezt megosztani,mert tudod milyen érzés.
Ezért nem értem ezeket a fájdalmakat,de majd lesz ez jobb is.Köszi.Minden jót nektek is!!!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!!???
Írjatok valam bíztatót.
Sapé? Kisboris? Fehércápa? Róllatok rég hallodtam.

Még leszek ma. Sziasztok!

Odry

Kép

Kép
odry

Odry!
Erdekes az egesz. Nekem azert volt a mutet, mert legalabb egy evig minden lelet p3 volt. Ez kronikus gyulladas volt, es ezt javasoltak. Mellette ugyanakkor megcsinaltak egy egeszsegugyi kuretet. Ez jobban fajt a lelkemnek, mint a masik mutet, mert hisz' egesz eletunkben arra vigyazunk, nehogy teherbe essunk. Nem estem soha teherbe, es nem volt soha abortuszom, megis erre kerult a sor orvosi tanacsra. De mindegy. Azt mondta a doki, hogy lehet az is segit majd teherbe esni.
Kepzeld, megint magatol ert meg a tuszom -. semmi gyogyszert nem kaptam. Mar 20.3-as, es szerdan lesz az inszem. Nem bizok mar semmiben, mert hisz' szervi bajom nincs - megsem esek teherbe. Mindenkinek ajanlom a cickafarkfu-teat, mert szerintem attol nott ilyen szepre a tuszo. Ja, es "csak" a 10.cn vagyok. Szoval szep. Bar csak egy tuszo van.
Odry, ha van kerdesed, irj nyugodtan!!! Azt tenyleg nem tudom NEKED miert volt szukseg operaciora. Mert van jegeleses kezeles, meg ecseteles, meg ilyesmik. Ja, es huvelykapszulas is. Lehet arra reagalt volna.
KISBORIS, nagyon elvesztel!!!

babszi

Babszi!
Igen ezt furcsálta a mostani dokim.Én is úgyanígy vigyázztam,mint te és...Nekem a 3 szővettan szintén állt egészségügyi kuretből.Nekem is nagyon rossz volt,lelkileg.Anno azzal érvelt a doki menjünk a bisztosra.Gondolom ezért csinálta meg.Amikor meglett az eredményem,kapta gyogyszert,meg kúpot,de nam lett jobb az eredményem.2 hónap alatt lezongorásztuk és már mütött is.Lehet,hogy akkor kellett volna másnak is kikérnem a véleményét,de nem voltam észnél,és elvakult voltam.Na nekem ezek miatt,leginkább az a valami seb miatt lesz inszem.Igaz,mint már mondtam a mostani dokim szerint ez nem jelent akadályt.Most azért bízakodom.Én is ittam a teát régebben,és hetente 1-szer csalán teát.Hallodtam a homeopátiás készitményről,de nem tudom.Én probáltam és az említett bajaim nem voltak.Akkor arra jó volt.
Hogy-hogy segíthet a teherbe esni,ha kuretet csinálnak?Én eg pont ettől keseredtem el.Gondoltam a mütött méhszájnál nehezebb lehett,viszont terhességnél elönyt jelenthet.
Örülök neked,azért szóljál ha tutira tudod mikor mész inszemre.Bocsi,de hanyadik?Szórítok neked és kérek neked sok-sok angyalkát a napra.

Odry

Kép

Kép
odry

Akkor leírom az én vágyamat és azokat az érdekességeket,ami miatt talán mégis az inszemen lesznek sikereink.
A 20.-as éveiben probálkoztunk a lányokkal 1-2 jósnővel.Mindig azt mondták,' Jé nekem ikreim lesznek".Én persze nem vágytam rá,mindig azt mondtam ezek hü...k.Sokszor mondtták ezt különböző nők és egyszer elmeséltem a mamámnak,aki közölte velem,hogy esély van rá,mert az ő apjáék azok.(Nem ismertem a szüleit,évekkel az én születésem elött elmentek,és mindig az anyukájáról mesélt a mamám.)Nem foglalkoztam a dologgal.Majd megismertem életem párját,akit megálmodtam magamnak.Karier,lakás biztos háttér és rájöttem a munkám miatt,és a korom(bár nem ez a fő dolog)hanem tányleg a meló miatt ,csak jó lenne ha két gyermeknek adhatnék életet és egyszerre túl lenni rajta.Hamarabb mehetek vissza, a környezeteben egyre több ikres anyukával találkoztam és nekem könnyebbnek tünik velük foglalkozni,mint egy gyermekkel.Természetessen mérlegeltem és több elönyt láttam,mint hátrányt.A párommal is megosztottam a vágyamat és most már ő is jónak tartaná,ha...Pár napja Zsivilink írtam egy nőről,csak másnak az esetéről.Szóval februárban elentem ehez a nőhőz,aki az égiekkel tartja a kapcsolatot.Nem tudtam semmit,mit és hogyan csinál,csak egy ismerös elmesélte a találkáját ezzel az emberkével és személyessen elmentem hozzá.Mondtam,hogy vannak aggályaim a gyermekáldással kapcsolatossan,nem részleteztem nagyon neki.Elmondta,hogy nem velünk emberekkel van a baj,hanem a világgal,de hinni kell abban amit szeretnénk.Elmondta mit és mikor,hogyan kérjem vágyaim teljesülését és megkapom.Eltelt utánna 3 hét,nagyon jó érzések vették körbe a napjaimat és csak úgy elentem megint hozzá.(nem szóltam oda neki,olyan helyen dolgozik)Nagyon kedvesen fogadott,elmondtam milyen jó érzések vessznek körül.Megkérdeztem jó úton haladok,vagy esetleg kell-e az Õ segítsége.Kiss hallgatás után mosolyogva ezt a választ kaptam, -nem kell semmi segítség,meghallgadtak és két lelket is kaptam,ami hamarossan újjászületik nállam.- Elmosolyodtam és akkor említettem neki,hogy évek óta ikreket szeretnénk.Azt mondta nem lehetetlen,hisz egyszerre küldték őket.Ez volna a lényeg.Van még 1-2 'jel",amit én annak veszek,de ez volt a legmeglepöbb.Végülis majd látjuk,ha nem ikrek,akkor gyorsan egymás után jönnek.Már nagyon jó lenne.Kiváncsian várom és ha oda kerül a sor feltétlen megosztom veletek.Remélem senkit nem untattam az én sztorimmal.

Sziasztok!
Odry

Kép

Kép
odry

Odry!
Nem untattal egyaltalan - azt hiszem nyilatkozhatom masok neveben is. Mi a 3. inszemet fogjuk holnap csinalni. Az ilyen joslasokkal egy nagy baj van szerintem - felspanoljak az embert, es ha megint sikertelen lesz a honap, akkor sokkal rosszabbul fog erinteni. Mert a lelkiallapot eleg ingadozo - egyszer ugy erzed a vilag gondjat is a valladra tudod venni, maskor viszont...
Vigyazz a sajat lelkedre, es arra a kettore, akit kuldenenek Kép

Mult honapban en is a jeleket kerestem - megtisztelt egy madar, mikor kijottem a dokitol, meg hasonlok. Sajnos akkor sem sikerult.

A tea szerintem nagyon jo. Elso fele a ciklusnak cickafark elso cn.-tol kezdve, majd palastfu a masikban. A palastfuvet még nem probaltam; de egy masik topicban nagyon ajanlottak nekem.

Holnap lesz az inszem, es ha nem reped meg a tuszo, akkor csutortokon ismeteleunk. Remelem megreped, mert nem szeretnek ismetelni. Tegnap megkaptam a tuszorepesztot, ami most nagyon fajt. Csipett, a jo eg tudja miert. Kép

babszi

Babszi!
A 3-as szerencsét hozzó szám.Én nagyon szurkolok nektek és ha pihentél eleget jelentkezz!!!

A lelkiállapotom jó,és teszünk is sokat érte,hogy jó legyen.Nem éltem bele az ikres témába annyira magamat,hogy összeroppanjak,ha végül csak 1 lesz.Csak lenne már.Ezeket csak érdekes jeleknek tartom.

Egy ismerös lombikkal lett várandós,tavaly elsőre sikerült nekik.A sogornője elment hozzá és hazafele azt ecsetelgette a férjének,hogy ő megörülne egyszerre két gyerektől.A férje szintén ikreket akart és poénkodott,hogy nekik az lesz.2 hónap múlva terhes lett az a lány és ikreket vár,a lombikos pedig egy babát vár.Nekem ezek a kijelentések furcsák.Lehet,hogy tényleg hinni kell a vágyainkban és úgy lesz.

Én mindenkinek ezt kívánom. Kép)

Kép

Kép
odry

Babszi!
A 3-as szerencsét hozzó szám.Én nagyon szurkolok nektek és ha pihentél eleget jelentkezz!!!

A lelkiállapotom jó,és teszünk is sokat érte,hogy jó legyen.Nem éltem bele az ikres témába annyira magamat,hogy összeroppanjak,ha végül csak 1 lesz.Csak lenne már.Ezeket csak érdekes jeleknek tartom.

Egy ismerös lombikkal lett várandós,tavaly elsőre sikerült nekik.A sogornője elment hozzá és hazafele azt ecsetelgette a férjének,hogy ő megörülne egyszerre két gyerektől.A férje szintén ikreket akart és poénkodott,hogy nekik az lesz.2 hónap múlva terhes lett az a lány és ikreket vár,a lombikos pedig egy babát vár.Nekem ezek a kijelentések furcsák.Lehet,hogy tényleg hinni kell a vágyainkban és úgy lesz.

Én mindenkinek ezt kívánom!

Kép

Kép
odry

Bocsi ezt a jelet akartam kitörölni,sikerült is csak közben elküldtem.Ha lennétek olyan kedvesek,hogy leírjátok nekem hogyan is kell csinálni!

Szóval:MOSOLYGOSSAT SZÁNTAM ODA!!!

Kép

Kép
odry

Persze! Ha hiszel, akkor pozitiv vagy, ha pozitiv vagy, akkor sikerul. Tudod, van az a mondas a felig teli es a felig ures poharrol. En azt mondom, hogy felig ures, es azert, mert felet mar megittam, de hatravan a masik fele!!! Kép
En nagyon ugy vagyok vele, hogy azert nem sikerul, mert lelkileg nem lehetek rendben. Biztos, hogy a tudatalattiban vannak gondok velem. Kép Neha ugy vagyok vele, hogy ha akar jonni az a baba, akkor jonni fog. Es nem fogja azt nezni, hogy idealis honaprol van szo, vagy eppen akkor milyen nyugunk van. Nem fogja a teakat es masokat nezni. (prsze iszom a teat Kép
Neked is 3. inszem lesz?

babszi

Babszi!
Neke még nem volt,most az elötte kötelező vizsgálatoknál tartunk.Ha most esetleg megjönn a hétvégén,akkor rögtön hívom a dokit és hsg,majd utánna esetleg inszem.Nem is tudom mi volna a jó,de az biztos,hogy a baba,mindegy milyen áron.Igaz az a közmondás -egy nő mennyi mindent megtesz azért,hogy ne legyen nem kívánt terhessége,és hogy legyen gyereke.
Az biztos,hogy függenek dolgok a bennünk lévő gondolatoktól.De helyre kell tenni és jönni fog,amikor jönni kell,hogy milyen úton az más kérdés.
Nagyon drukkolok nektek és +++++++++!!!

Zsivili!Hogy vagy?El vagy veszve.
Gyöngyi!Jól vagytok?

Mindenkinek szép napot!
Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Nem tűntem el,csak kevés időm van netezni.Szinte minen nap gép előtt vagyok,de a beadandó dolgozataimat gépelem be.Jól vagyunk, a Húsvét is jól telt el,a szülőknél voltunk otthon.
Ágoat igazi huncutka lett, olyanokat csinál csak lesek,de édes!
Előzőekben olvastam a jóslás volt a téma. Nekem egyszer a barátnőm ingás módszerrel jósolt.Az lett az eredmény,hogy hosszú időre lesz meg az első baba(ez bejött,Ágota 3 évre rá született), de jósolt még egy-egy babát vagy ikreket,ezt nem lehetet jól kiolvasni.
Hát meglátjuk nyáron kiderül.
Remélem mindenki jól van,és az inszem előtt állóknak egy nagy kalappal!
Remélem továbbá akik túl vannak az inszemen nagyon ++++++++++++ lesznek!

Kép
sapé

Sziasztok!

Én is jól vagyok, de buli buli hátán....nem győzöm kipihenni magam.(pénteken munkahelyi összeröffenés, szombaton lagzi)Mindegyik nagyon klassz volt!
Mivel az én tüszőcskéim nem nőttek meg, így a baba téma májusra marad. Nincs mit írnom.
A látó csajhoz máj.15-én megyek, azt mondta, hogy 3 órát leszek ott nála. Hogy mit csinál, azt nem tudom.De majd beszámolok arról is.
Egyenlőre ennyi.
Szurkolok én is annak aki inszem előtt vagy éppen utána van!!!!

Sok puszi

Zsivili
zsivili

Sziasztok!
Zsivili!Azért ne mond,hogy nincs mit írnod.Kezdetben minden nap írtál és akkor sem mindig a tüszőcskéidről volt szó.Ez nem szemrehányás,de jó ha néha 'velünk" vagy.Várjuk a fejleményeket!

Sapé!Mikorra leszel túl a vizsgákon?Az én barátnőm is fősulira jár a babócája mellett?hát tudom min mehetsz keresztül.A sulihoz és a kistesokhozis,egy kalappal.

Babszi!NEKED IS NAGY KALAPPAL holnapra!!!
Izgulok érted.Nyugi és jelentkezz majd!

Mindenkinek sok sikert!

Odry

Kép

Kép
odry

Igazad van Odry! Csak akkor amikor nem történik velem semmi, akkor nem vagyok annyira lelkes és talán attól is félek, hogy mást ezzel lehangolok...holott lelkesítenem kellene a topik látogatókat.
Hullámvölgyben vagyok, ha a lelki dolgokat nézzük. Addig, amíg történik valami, amíg várunk valamire, addig bizakodó vagy, amikor meg nem úgy megy a szekér, akkor "leülsz".
Érted, Odry? Nem tűnök el, mert mindig olvaslak benneteket, csak tényleg nincs mit írnom....
Majd májusban újra belelendülök és újult erővel, lelkesedéssel jövök.

Nem tudom, hogy más is így van-e ezzel, vagy csak én vagyok ilyen?

Zsivili
zsivili

Zsivili!
Én megértem.Velem sem történik semmi és az ídő sem telik gyorsabban,de én is azért írogatok,mert néha úgy érzem jól esik a másiknak a biztatás.Ha valakinek nem úgy alakulnak a dolgai,ahogy szeretné,én szívből eggyütt érzek vele és azért bíztatom,vagy reágálok ahogy bírok,mert hátha erőre kap az illető.Neke is jól esik,másnak a tanács,vagy a bíztatása.Egy célért küzdünk és ez az összetertás fontos,másképp nam írogatnánk egymásnak.Én csak szeretnélek 'átsegíteni" azokon a fránya napokon.Kítartás és írj,ha van kedved.
Puszi!

Odry

Kép

Kép
odry

Teljesen igazad van Odry! Amikor eloszor jottem babanetre, egy masik topicban kopogtattam, de megerto vagy segito vagy erdeklodo fulekre nem talaltam, viszont csupa depresszioba sullyedt lanyok voltak. Ellenben a forgalom kivalo volt- allandoan irogattak, de csak egymasnak. Akkor megfogadtam, nem jovok tobbet, mert nem akarok negativ lenni, es ugy drukkolnak csak egymasnak a lanyok, hogy elvakultan, butan. Aztan kesobb beneztem, es talaltam ket olyan topicot, ami erdekel. Ezeken nincs nagy forgalom, de sokkal segitokeszebbek, kedvesebbek, erdeklodobbek a lanyok. Szoval maradok ebben a kettoben, es neha benezek egy harmadikba, de ott csak olvasok.
Igen, kell a biztatas, az erdeklodes, de nem foroghat csak ezek korul a gondolat - lehet mast is irni (pl. turistaskodas a lakohelyen Kép
Irjatok, hisze ezert jovok / jovunk fel a Netre minden nap. A leveleimet es ezeket az uzeneteket szoktam csak megnezni. Persze neha en is eltunok, de akkor a vilag elol is elbujok, es nem szeretnem, ha a vilaghaloval befognanak Kép

Tul vagyok inszemen tegnap. Ennyi. Ujabb ket het. Volt ott egy lany, akinek a masodik inszem sikerult. Az elozo ket alkalommal pont egy napon voltunk, onnan volt ismeros nekem. Beszelni ugyan nem beszeltunk, de most megtudtam, hogy neki az elozo sikerult. De kepzeljetek, hiaba van petezsak es minden tunet es igazan terhes, megsem biztos a dolog, mert az embriot nem latjak. Szoval szegeny nagyon izgul miatta, ami persze megintcsak nem tesz jot neki.
En most "elvagyok". Nem izgulok - vagy megprobalok ugy tenni, mintha nem izgulnek Kép

babszi

Sziasztok!
Odry!
Ha minden jól megy május végére készen leszek a vizsgákkal.Most rengeteg beadandó volt, és van,mert még 1-2 folyamatban van,most csinálom.VÁrom már a szünetet, azt hiszem rám is fog férni.Még ezt az 1 hónapot becsülettel végig tanulom, már ahogy Ágota engedi, és pihizhetek végre.
Babszi!
Vigyázz magadra!Pihenj sokat!
ÍRtatok a topikokról.Szerintem is az lenne ezeknek a szerepük, hogy segítsük támogassuk egymást, esetleg tapasztalatokat cseréljünk. Lehetnek mindenkinek rossz periódusai, ezeket ki kell magából beszélnie, de nem úgy, hogy mindenkit elszomorítson.Főleg ebben a topikban látom, hogy ez pontosan így van.Inszemináció,inszemináció hátán, és ha valakinek sikerül együtt örülünk, ha pedig nem akkor együttérzünk vele(lehet, hogy sokak számára ez nem sok, de az illetőnek rengeteget jelent.És mi tényleg így gondoljuk és nem csak imitáljuk.)
és próbálunk "lelket önteni"bele, hogy van még remény és esély, hogy babája legyen.
Tudjátok azoknak akiknek megadatik, hogy spontán babájuk legyen, fogalmuk sincs arról, hogy az inszemesek és a lombikosok min mennek keresztül.És ezt soha sem fogják megérteni!
Kérdeznék tőletek valamit: Ti őszintén elmondtátok a környezeteteknek, hogy mi előtt áltok?Hogy inszeminációval küzdötök azért, hogy anyukák legyetek?
Sokan nem merik elmondani senkinek,mert félnek, hogy másként néznek majd rájuk, meg ilyenek.
Most mennem kell, de jövök amint tudok!
Fel a fejjel!

Kép
sapé

Sape!
Nem mondtam el senkinek mi elott allok, egyedul a kozvetlen kolleganomnek. NOS, azota mindenki tudja. Kép Kép Kép Es akiben van egy kis rosszindulat, az maris sutogeti, hogy MEDDÕ vagyok, pedig nalunk szervi gond nincs. Szoval hulyeseg az egesz. Egyaltalan nem akartam elmondani senkinek (neki kenytelen voltam), mert ugy gondolom ez egyedul ram tartozik. Nem kell mar most rolam beszelni, mint terhesrol, mert lehet, hogy 5 even belul sem lesz gyerekem. Masik, hogy ezt akkor akartam elmondani, amikor aktualis lesz - meg akartam varni a 3 honap elteltet, hiszen addig annyi baj erheti az embert. utana is, de addig foleg. Ezen nagyon ki vagyok bukva, biztos erzodik a szavaimbol.

babszi

Sziasztok!
Most értem haza és nagyon elfáradtam,de összeszedem magamat és rendbeteszem a lakást( ahol a papok táncolnak )

Igen-igen-igen!!!Számomra is pont ezért fontos,hogy veletek társaloghatok és tényleg,jó érzés.
Mi is 'zárkozottabbak" vagyunk a párommal és azaz 1 házaspárt akit már említettem,velük lehet erről beszélni,de mégsem olyan nyíltan mondanak el mindent.Ezért is olvasgattam,majd írtam ide.
Babszi!
Ne húzd fel magad ilyen buta emberek miatt,még ő neki is lehetnek problémái.Álltalában azok ilyenek,akiknek fogalmuk sincs a dolgokról.
Képzeljétek tegnap volta egy előadáson -családtervezés természetes módon - érdekes volt.Leginkább az a lényege,hogy a 'nyák" rendben legyen a nőnél.Most már értem,hogy miért kell meg vizsgálni,eggyütlét útán.Ha érdekel valakit,meg probálok rá válaszolni,vettem egy könyvet is ami részletessen ezt taglalja.
Mindenkinek kívánok sok szépet és jót!!!

Kép

Kép
odry

Liza???
A kérdést úgyis tudod!Remélem jól vagytok.

Ági!
Voltál inszemen?Ha igen akkor drukkolunk.Milyen az új kéró?Vannak jó szomszédok?

Csajok???Etyke vagyok ma este és várom,hátha valaki szintén nagyon ráér.

Kép

Kép
odry

Sziasztok csajok!
Egyenlőre semmi,ha holnap nem jelentkezik a miku,akkor vasárnap tesztelek. Nem lesz szerintetek korai? Fájdogál a hasam,néha görcsölget is,akkor rendesen neki is keseredem és folyton a budira járok.Néha fájdogál a derekam is,ami nem szokott jó jel lenni.
Decemberben,mikor sikerült,ugyan így pénteken telt le a 2 hét és utána levő szerdán csináltam tesztet napközben és akkor rögtön 2 csíkos lett. A melleim nem nagyon feszülnek,mint a múltkor,viszont nagyon álmos vagyok egész nap.
Nagyon szeretném,ha sikerülne!!!!!!!!!!!!!!
Majd jövök a hírekkel,ha így,ha úgy.

Puszi Liza
liza77

Szia Liza!
Nem is tudom mit írhatnék neked.Nekem is a hétvégén kellene megjönnie,de reménykedem akár csak te.Én nem érzek semmi különösset,csak a szokásos apró kis fájdalmakat.Na akkor....

Szia Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Én ma reggel el kezdtem barnázni és a hasam is görcsölget,úgyhogy ez nem az én hónapom volt.Remélem a május már az lesz.
Kedden hívom a dokimat,hogy mikor mehetek hozzá,nem nagyon akarok most kihagyni egy hónapt sem.
Ody,neked megy a drukk 1000-el!!!!!!!!!!

Puszi Liza
liza77

Sziasztok!

Odry az inszem elmaradt, majd a következő hónapban. A ház tök jó, a szomszédok, egyik oldalt a Jegyző, a másik oldalt a Pap lakik, és szembe a Templom van. Ez egy tér, 4 ház van és a Templom. Nyugalom van 1000-rel! Csak ne lenne az a sok "jó akaró" elég lenne már belőle.
Képet max csak emailben küldhetek, ide nem szeretném felrakni. Persze, ha kíváncsi lennél rá.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mindenkinek!

Engem szerintem mindenki félreértett!Értem, hogy ez a topik miért van, ezért is jöttem közétek. Értem, hogy azért vagyunk, hogy segítsük egymást! Értem, hogy együtt sírunk, együtt nevetünk.
Egyedül csak az a bajom, hogy én nem vagyok toppon. Ennyi. Tudom, ha írnék, akkor kapnék válaszokat, kedves sorokat.De odáig se jutok el, hogy írjak, pedig minden nap feljövök, elolvasom a levelezgetéseiteket (mert érdekel!)és szorítok ezerrel vagy sajnos elszomorodom....

Egyébként, nálam a munkahelyen és a férjem cégénél is tudják, hogy mibe vágtuk a fejszénket. Mindenki nagyon drukkol nekünk és nincs nálunk megjegyzés, rosszindulat...hacsak nem a hátunk mögött....., de nem hiszem.Mindenki tudja, hogy 10 éves házasok vagyunk és már csak a gyermek hiányzik és nem azért voltunk meg eddig nélküle, mert karrieristák vagyunk. Ebből a szempontból szerencsések vagyunk, jó emberek vesznek körbe!!!!Talán azért is jobban megértik, mert ez manapság már nem annyira tabu téma és mindenki ismerettségi körében van egy olyan pár, aki hasonló cipőben jár, és talán így jobban belelátnak magába a problémába, ezáltal velem is toleránsabbak....

Kívánom, hogy mindenki legyen kismama idén és fogadják el, tolerálják a munkahelyén a hiányzásokat!!!!

Puszi nektek!

Zsivili
zsivili

Sziasztok!
Mi is csak a következő hónapokban bízhatunk.Engem az érdekelne CSAJOK,hogy hsg vizsgálat után meddig maradtatok otthon.Vegyek e ki szabit,ha mennem kell erre,vagy csak akkor rossz és másnapra elmúlik?

Liza!Tudom milyen érzés és most mindkettőnknek-fel a fejjel.Azért ahogy kíveszem az írásodból nem vagy a 'szakadék" szélén.Persze ennek örülök!!És csak így pozitívan előre!

Ági!Örülök,hogy jól érzitek magatokat.Nállunk is a párom szeretne magnházba költözni,de én most kicsit másra vágyok.Majd 1-2 év múlva.Majd a párom segítségével elküldöm a email címet,de előre szólok,hogy a férjem találta ki és nem egy átlagos(előre szólók,mert morbid),ezt már megszolták egy páran.Köszi előre is a képeket.

Zsivili!Nem úgy vettük,ahogy gondolod.Azért írtuk ezt,hogy marasztaljunk és ne vesszél el mint eggyesek,mert kavarognak a gondolatok,hogy -mi lehet vele,miért nem ír,remélni,hogy semmi problemája nincs és stb.Szóval,érted!?

Mindenki vigyázzon magára és legyen szép május elsejétek.
Odry

Kép

Kép
odry

Odry! Várom. Én már semmin sem lepődöm meg.

Jó éjtKép

Kép
Kép
Ági279

Odry!
A hsg-re csak aznapra vegyel ki szabit. Nemcsak masnapra, hanem par oraval kesobbre mar el is mulik az egesz. Igazabol az utana levo kb. fel ora, egy ora az, ami rossz. Kesobb feszul a has, de nem gaz. Amit menzesznel be szoktal venni, olyan gyogyszert vigyel magaddal. En az AlgoFlex M-re szavazok, ami egeszen jo - tekintve, hogy en nagyon tudok gorcsolni. En csak egy napot vettem ki, masnap mentem dolgozni, es nem volt bajom. Persze nekem nem altatasban volt, hanem egy kb. 10 perces muvelet volt, vagy meg annyi se, es utana kicsit lefektettek, hogy ellazulhassak. Akkor nagyon rossz volt, de aztan egyre jobb. Bekaptam a dilibogyom, es viszonylag jol lettem. De masnapra semmi baj nem volt.

Zsivili! Pontosan arrol van szo, amit Odry olyan jol megfogalmazott - marasztalni akarunk, sokat hallani rolad, stb. Szerintem nem ertettunk felre, csak egy kis akarattal Kép
A munkahely, illetve a vezetoseg toleralna az egesz muveletet nalunk, csak kb. 60 nő dolgozik egyutt, es mint ilyenkor lenni szokott - nem mindig es nem mindenben van egyetertes. Furjak egymast mindenert. Volt, mikor azt mondtak (szemembe), hogy erkolcstelen vagyok, mert tovabbtanulok, es kihasznalom a kolleganoim segitseget. Hozzateszem, a vezetoseg engedelyevel es tamogatasaval tanultam tovabb, de az irigyek ilyenre nem adnak. En meg csak ilyen erkolcstelen vagyok Kép Gondolj bele, ha elottem ezt mondtak, mit mondhatnak a hatam mogott. En azt hittem, ha nem fogl. veluk, ok se fogl. velem. De ez megint naiv gondolat volt tolem. Ezert nem akartam elmondani senkinek mit akarunk. Jovore "elorebb" lepek a szamarletran - ezt is keresztbehuznak, ha tehetnek.

Liza! Fel a fejjel! Hanyadik volt? En vigasztalhatnalak teged, de lehet nem tetszene. Te legalabb tudod, hogy lehetsz terhes - en meg azt sem. Kép

Agi!! Irj gyakrabban, es bird ki turelemmel a "joakarokat" - amikor kell, akkor viszont legyel veluk hatarozott, kulonben megprobalnak iranyitani.

Jovo hetvegen 100 fős eljegyzesre megyunk. Hallottatok mar ilyet? Az mar lagzinak is beillene. Bar videken lesz, ahol mi is eskudtunk (300-an voltak a meghivottak), de a mai napig csodalkozom mit jelent egyeseknek a szuk csaladi kor. Masok csak felhuzzak a gyurut, es kesz. Olyan bajban vagyok mi a fraszkarikat vegyek fel!!!

babszi

Sziasztok!
Köszi Babszi!Öltöztetésben nem tudok sedíteni,mert nem is ismerem az izlésedet.Éppen a minap beszéltük a barátnőmmel,hogy mikor jön a jó ídő,mindig frászba vagyunk,hogy 'le kell vetközni".Azért mert sajnos nem vagyunk már a régi formánkban.Eljegyzésre tényleg sok a létszám,de biztos megtehetik.Nekünk nem is volt,anyosomék ki is voltak akadva,de mi győztünk!!!A lagzi így is úgy volt,ahogy ő akarta.
Jönnek holnap vendégek és akartam sütni valami egyszerüt,de a tésztám ragad.Be raktam a fagyóba,hátha.

Ági!Az úram csak holnap lesz itthon,úgyhogy 1-2 napon belül írom a címet.Az biztos,hogy idegosztály....tovább nem tudom.Jó kis címe van.

Odry

Kép

Kép
odry

Odry!
Szuper receptem van, ha erdekel. Kokuszos a suti tesztaja. Nem ordongos elkesziteni, es sikert arathatsz vele. Nem kell? Es van egy szuper citromos hus receptem is, ha kell. Nalam mind a ketto nyero!

babszi

Sárgatetejű a suti neve, de ez csak a sajat elnevezesem. Az igazi nevet nem tudom.

7 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral gőz felett felverni keményre. Bele kell keverni 20 dkg kókuszt és 5 kanál lisztet. Zsírozott, lisztezett tepsibe kell beletölteni. Ez a tésztája.
A krém:
2 vanília-pudinggal fél liter tej felforralása cukor nélkül. 3 tojássárgájával 1 kocka Rama-t, 1 kanál vaníliás cukrot összekeverni, és a langyos pudingot belekeverni. Amikor rákened a krémet, utána hűtőbe kell tenni pár órára, hogy ne essen szét a kicsit langyos puding miatt a krém. Nagyon finom, és eddig mindig sikere volt.

A citromos hús is nagyon egyszerű. Bármilyen húsból készíthető, de a pulykamell, comb, karaj a legjobb. A húsokat be kell sózni, lisztezni, és éppen csak annyira olajon megforgatni, míg a hússzelet mindkét oldala kifehéredik. Utána kivenni az olajból. Amikor minden szelet így elkészült, az összeset visszateszed az olajba, kevés vizet adsz hozza-az lesz majd a leve (épp csak ellepje), citromnak a sárga héjját beleteszed, és lefeded. A citromnál vigyázz, hogy fehér rész ne kerüljön bele, mert megkeseredik tőle az étel. (ezt biztos tudod) Amikor a húsok megpárolódtak, akkor lekapcsolod. Mikor félig kihűlt, tejfölt keversz hozzá, és kész van. Így leírva fura lehet, de isteni finom amikor elkészül. Mi hasáburg-gal esszük, mert a víz, a tejföl és a citrom miatt nagyon finom szaft lesz, amihez megy a hasabb.

És ha van desszert, van étel, akkor már megadok egy szuper Bailey's receptet is, hátha megcsinálod.

BAILEY'S
Fél liter tej, fél liter tejszín, 20 dkg cukor és 1 csom. van.cukrot kell összeforralni. Amikor félig kihűlt, belekeverünk 1 csom. ARANKA-mogyoró ízű krémport (ami főzés nélkül készítendő), majd mikor teljesen kihűlt, 2dl tiszta alkoholt adunk hozzá. Ez utóbbit patikákban lehet kapni, de nem 100% alkohol (állítólag olyan már nincs), hanem olyan 70-75%-os. Ízlés szerint lehet többet és kevesebbet is beletenni. Esküszöm erre a receptre, hogy irtózatosan finom ital lesz belőle!!!!!

Ezeket neked címeztem Odry, de mindenkinek jószívvel ajánlom! Ha van kérdés, nyugodtan!!! Remélem érthető voltam Kép

babszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?