Sziasztok!
Candi!
Köszi,hogy kerestél,igen dolgoztam,nyitós vagyok a héten,vagyis 6.30-ra megyek(nem túl kellemes)
Bízom benne,hogy nem kapok el semmit,azt viszont sajna be kell látnom,hogy kiscsoportban az emelgetést sajna sehogy sem tudom kizárni.Remélem,hogy ebből nem lesz baj,de tényleg képtelenség.
Holnap tudom felhívni a dokit,és csütörtökre kérek időpontot.Már nagyon várom,szívem szerint már holnap is elmennék,ha tudna fogadni.
Jó sokat írtatok,bocs,hogyha valakit,valamit kihagyok.
Hoppá!
Köszönöm,megérkeztek a receptek!
Málna!
A beágyazódáskor sokaknak leesik a hőmérséklete.
Örülök,hogy Máté szeme jobban van.A nátha meg sajna ilyen,csak elmúlik az is hamarosan.
Bea!
Nagyon jó a hőd.Én most 3 napig nem mértem,ill.mértem,csak nem vagyok mérvadó a betegség miatt.pénteken ugyebár 37.7,akkor ajánlottak egy homeopátiás bogyót(ill.sok kicsi bogyó),másnapra ez levitte 36.9-re.
Majd holnaptól már mérem,az talán már normál érték lesz.
Anyusziszi!
Én ezért nem is írtam mást,csak a hőmet.És még így is,vagy 5 pé.időpontom volt,ahogy haladtam előre.De úgysem ez a lényeg,ha "rajta vagytok az ügyön"akkor úgyis pozitív teszt lesz a vége.
Meli!
Szerintem baba van a dologban.
És megnyugtatásként nekem is volt ilyen ingerlékeny hangulatom a legelején.
Nektarin!
Akkor még biztos van pár napod,méregess csak szorgalmasan.
Biztos nagyon szép lesz a házatok.
Mennyire kell felújítani? Vagyis milyen munkálatokat végeztek,pl.csak festés,burkolás,vagy komolyabb melók is.(ezek is komolyak persze,biztos érted,hogy mire gondolok.) Ha tudsz,majd tehetnél fel róla képeket.
Kis_Plutó!
Jobbulást nektek.!!!