Új privát üzeneted érkezett!

Szia, Plutó,

ezek szerint még csak ketten vagyunk. Vagy már csak én egyedül???

Sajnálom én is, ami veled trtént.Kép
De örülök, hogy volt kiút, és minden rendben van már. Kép

Bea,
nem tudom jól írtad-e, azt írtad először, jónás szerint május 3-6, utána meg, hogy jónás szerint még van 3 napom????????? Most mi van??????

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ja, és Bea!
A teszted gyönyörű, nem tudom, miért aggódsz....
Nem egyformák a tesztek, ennek ilyen széles csíkja van. Nyugi, ott lubickol a bébi....

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Candi
Boldog szülinapot kívánok neked.

Én is méregtelenítettem egy -egy napos néha két napos gyümölcsnapokkal + joghurtos napokkal. A joghurt jó tisztító a gyomornak. Lásd: <!--attachment: M_regtelen_t_s__sszel-415625.doc*mime_msword.gif*application/msword*94.7*M%e9rgetelen%edt%e9s+%e9sszel*M%e9regtelen%edt%e9s+%e9sszel%2edoc --><center><pre>
KépMérgetelenítés ésszel
Méregtelenítés ésszel.doc (94.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ezt a melléklet feltöltést most csinálom elöször ha valakit érdekel elküldöm szívesen. Nekem használt még a narancsbőröm is eltűnt tőle. Kép)

Plutó!
Sajnálom ami veled történt.

nekem voltak gondjaim az citromail-os címekkel.

Bea
elküldtem a meghívót!

Jó munkát mindenkinek

Kép
nika04

Hoppá!!A korong jelzi Ápr.20-tól 29.-ig!!Aztán jön a Jónás.............!
Most hivtam a Dokit,mehetek szerdán 9:00re!!Kép
Már úgy izgulok!!Kép
Közértben dolgzom./Családi vállalkozás/
Hova küldted a meghivót Nika?A citromail-re?
Na megyek!!Este ha tudok JÖVÖK!!Kép
Ja!!Ma előbb mértem 20 percel a hőmet,és37.2v.37.3 volt!!KépJó,mi?
Mindenkinek szép napot!Puszi!Kép

Kép
bea27

Jó reggelt!
Nagyon köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Csudi jó napom volt tegnap , sütöött a nap Apával csavarogtunk,kaptam egy f..sza gázgrill sütőt, este be is üzemeltük és annyit ettem, még most is tele a gyomromKép
Takidó: mikor mész dokihoz?
Bea: be tudtál jelentkezni? Hülye teszteket meg ne fűrészelgesd én is csináltam azt jól el is szúrtam, de egyébként is minek idegesíted magadat, teljesen egyértelmű a pozitív tesztedKép
Hoppá: én otthonra vettem thermál fürdősót és abba áztattam magamatKép
A peteérésről meg annyit: én csinálom ezt az LH tesztet, de még mindig nem mutat ovulációt, pedig ez már a 18. napom és petécském is van láttam UH.-on. És nekem 29 naposak a ciklusaim, na ezt adjátok összeKép
Málna: Máté szeme megjavult már?
Meli: köszönöm a muffin receptet, kipróbálomKép
Nektarin merre vagy?
Nika: én narancsbőröm úgy be van betonozva, jó neked, hogy elmúltKép
Jó munkát nektek!Kép

Andi
candi

Szia Bea
ide küldtem: realgamedog@yahoo.de

Candi
Egy kis torna a narancsbőr ellen a mellékletben<!--attachment: 12_perc_a_narancsb_r_ellen-415667.doc*mime_msword.gif*application/msword*169.5*Narancsb%26amp%3b%23245%3br+ellen*12+perc+a+narancsb%f5r+ellen%2edoc --><center><pre>
KépNarancsb&#245;r ellen
12 perc a narancsbőr ellen.doc (169.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
nika04

Szia Candi,

szívesen a receptet, de nem Meli küldte...
Már régen volt. Kép
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt tegnap este.
Megfürödtem elindultam felfelé a lépcsőn,hogy lefekszem,csak érzem ,hogy valami nem stimmel.Vissza mentem wc-re,látom megjött...De nem olyan volt mint máskor,nem volt piros hanem inkább barna...Reggel mértem a hőm ugyanúgy 36,9 és még a vonal fölött vagyok.Nézem a tamponom semmi,szinte teljesen fehér.A második is amit most néztem az is tiszta...Csináltam egy tesztet de semmi.Lehet hogy még csak tegnap volt a beágyazódás azért volt ez a barna dolog?! De akkor miért ment le a hőm?!Ha a napokban nem jön meg akkor még bármi lehet!Csak egy kicsit fáj a hasam úgyhogy nem is élem bele magam.

Bea
Azon leszünk!Te hol és hogy nézted nekem ez a jónáskát?!Én is megnéztem és az időpont stimmel de nekem kislányt jelzett...
Áruld már el,hogy hol laksz?Szerintem mi egy kerületben laktunk...És hol van az a családi vállakozás?

Kis_plutó

Nagyon sajnálom...
Mélységesen megdöbbentett amit írtál.Én nem tudom mit csináltam volna az orvossal...Nem lett semmilyen következménye?!

Candi

Már jobb a szeme.Most leköltözött valami az orrába.Néha úgy néz ki szegénykém mintha cipőfűzők lógnánka az orrából...Kép

málna2162

Sziszi: ezer bocsi, köszönöm neked, mindig nehéz így hétfőn visszaolvasni és memorizálniKép
Nika: ki fogom próbálni, hátha, most csodakrémekkel kenegetemKép Meg szobabicajKép
Málna: én nem tudom mi lehet ez, de okosabbak leszünk holnap-holnaputánKép
Plútócska: én is elovasgattam szomorúKép történeteteket, szerencsés az a sarlatán, hogy nem tereltétek jogi útra a dolgot, megérdemelné, hogy soha többet ne gyakorolgathassa a szakmáját.
Reméljük mostmár csak szép dolgokat hoz az élet nektekKép
KépNálam ez a hangulat uralkodik

Andi
candi

Az a baj lányok, hogy a huza-vaonát nem biztos, hogy idegileg birtam volna.
Én "csak" azt szerettem volna tudni, hogy volt e valami genetikai rendellenessége a babámnak.
Csakhogy hiába mondják, hogy jogod van lekérni a boncolási jegyzőkönyvet, nem kérheted.
Csak a nőgyógyász, és a háziorvos.
Az akkori háziorvosom ezt nem volt hajlandó megtenni, hááááát a nőgyogyászhoz meg megérthetitek, hogy nem mentem vissza.
Viszont ő utána elment innen és akkor jött vissza, amikor utolsóidős terhes voltam Krisztivel. Megmondta a párom, hogy ha az az orvos lesz ügyeletbe amikor szülni megyek elvisz máshová. Bár azóta már nyugdíjas, de vállal szüléseket.
Egyébként szerintem tudta ott a többi orvos is, hogy ők hibáztak, mert papírra leírt tényekről nem vettek tudomást, és mikor Pesten a szülőszobán voltam megjelent nálam innen a kórházból egy fiatal orvos.

Na, de félre a szomorú dolgokkal, az a lényeg, hogy legalább nekem nem lett komolyabb bajom, és gyermekeim is születtek.
Idővel az emberi oldalnak meg tudtam bocsájtani, mert ő is ember ő is hibázhat, de mint orvosnak nem fogok soha.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna, szerintem Te sem középidőben lettél terhes, és azért most jelentkezik a barna folyás.
Viszont lehet mensi helyett is.
Viszont a tampont felejts el, csak ha rendesen megjön akkor használd!!!
Terhesen veszélyes.
Mert ugye ez még nem egy lefutott játszma, jó eséllyel pályázol még Te a 3. helyre.

Meli, veled mi ujság?

Bea az a teszt egyértelmű, ne csinálj többet!
Ugyis megvizsgálnak, és meg UH-oznak.

Már megint dokinál voltunk a kicsivel.
Egész éjszaka alig aludtunk, mert nagyon fájt a hasa, reggelre meg belázasodott.
Holnap megint vinnem kell, mert a hasi vizsg. is virusosra utal, de se a hasa nem megy se nem hányt. Ma diétázunk.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,Gabi nagyon sajnálom,ami veletek történt,az a szerencse,hogy segítettétek egymást a nehéu időben!Hogy velem mi van?Nagyon remélek,de tele vagyok kétségekkel,a hőm stabil,cici fáj és elképesztő méretű a mellbimbóm,pattanás most nincs és a közérzetem is más,mint szokásos.Viszont nagyon ingerlékeny vagyok,igaz ez bármitől lehet,pláne most elég sok a probléma...de nem parázok,szép az idő,szeretjük egymást,minden más megoldható...puszi mindenkinek Meli

Kép Kép
meli1118

Meli: neked mikor kellene tesztelned, mert gyanús vagyKép
Plútó: mindenben teljesen igazad van és lényeg hogy minden rendben veled és hamarosan egy pici babó költözika pocidbaKép

Andi
candi

28.-a körül kell megjönnie,+-1 nap.Úgy döntöttünk,hogyha nem jön meg addig,akkor május 1-én fogok tesztelni,akkor már a ciklus 36.napja körül járok majd,talán fix lesz.Még egy hét...tűkön ülök.Próbálom elterelni a figyelmem,kertészkedek,olvasok...nehéz,de Ti ezt tudjátok!!Tegnap este szeretkezés után 2 perccel elaludtam...Kálmán elcsodálkozott,ilyen sose fordult még elő,nagyon virgonc vagyok utána(egyébként is elég dumás és temperamentumos..)szóval kombináltunk,hogy hátha magas a progi-szintem-ergo terhes vagyok.Nemrég hallottuk a rádióban,hogy a férfi azért álmosodik el,mert az orgazmus megemeli a prog.szintet,ami álmosságot okoz...szerintetek fanatikus vagyokKép))))Na ez van..Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Itt vagyok, olvasgattalak Titeket.
Izgis dolgok történnek. Mi próbálkozunk, próbálkozunk. A hőmet mérem, de a hétvége kivétel, hát nem bírok én felkelni fél hétkorKép
Ugye lányok most azt kell várnom, hogy leesen a hőm, majd felmenjen és akkor van a peteérés??????? Most 36,5 minden nap, 6. napon vagyok.
Hát majd meglátjuk, mi lesz.
Mindenkinek drukkolok.
Neknünk halad a ház felújításunk, mindennap hoz újatKép
Hol jót, hol nem annyira, de már várjuk, a beköltözéstKép

Kép
Kép
nektarin

Meli: szurkolok, ++++++++++++++++ gondolatok. Május 1.-ét átértékelnétek ezzel, nem a munka ünnepe lenne többé. Azért a hőkről tudósíts minket addig is.
Bea: kereslek, nehogy reklamálj, hogy vagy, kipihented már a vendégsereget?
Takidó: hol vagy dolgozol? El ne kapj a lurkóktól valami nyavajátKép

Andi
candi

Sziasztok,

Gabi, sajnálom én is, ami történt.

Meli, Te leszel a következő rózsaszín sávos! Ez több mint gyanús...

Nálunk próbálkozás hegyek vannak, Nekem másodszor jelez a ferti ovulációt. Ugye milyen ügyes vagyok?Vagy csak nagy hülyeség az egész Kép

Málna, nekem ugyanez volt a múltkor. 31 nap után barna, aztán 36. nap megjött és 3 negatív teszt volt a gyűjteményemben, bocs.
A tampon nem ajánlott gyenge vagy pecsételő vérzés esetén sem. Terhesség gyanújánál pláne nem.
Vendég

Nektarin: mikor költözhettek be? Saját kezüleg újítjátok fel? És merre fogtok lakni? Nem vagyok ám nagyon kiváncsiKép
Sziszi: jobb kétszer, mint egyszer sem, nem?:9

Andi
candi

Hát Andi,
inkább egyszer, de akkor tutira.
Félek, hogy fele sem igaz. Már kipróbáltam és ha beírod bármilyen hő mellett, hogy tojásfehér vagy vizes dolgod van, akkor rögtön peteérést céloz be 3 napon belül...

Csajok, erről mit tudtok?????
Vendég

Sziszi: igaz,én sajna nem értek ezekhez a hőmérős lapokhoz. Nem próbálod majd ki az LH tesztet, a kettő együtt csak működik.

Andi
candi

Andi,
most vettem egy Babymark tesztet a Rossman-ban.
Este kipróbálom, elvileg most a ferti szerint + kellene legyen.

Nálad mi a helyzet? Hányadik napon tartasz?
Vendég

Sziasztok!

Candi!
Köszi,hogy kerestél,igen dolgoztam,nyitós vagyok a héten,vagyis 6.30-ra megyek(nem túl kellemes)Kép
Bízom benne,hogy nem kapok el semmit,azt viszont sajna be kell látnom,hogy kiscsoportban az emelgetést sajna sehogy sem tudom kizárni.Remélem,hogy ebből nem lesz baj,de tényleg képtelenség.Kép
Holnap tudom felhívni a dokit,és csütörtökre kérek időpontot.Már nagyon várom,szívem szerint már holnap is elmennék,ha tudna fogadni.Kép

Jó sokat írtatok,bocs,hogyha valakit,valamit kihagyok.

Hoppá!
Köszönöm,megérkeztek a receptek!Kép

Málna!
A beágyazódáskor sokaknak leesik a hőmérséklete.
Örülök,hogy Máté szeme jobban van.A nátha meg sajna ilyen,csak elmúlik az is hamarosan.Kép

Bea!
Nagyon jó a hőd.Én most 3 napig nem mértem,ill.mértem,csak nem vagyok mérvadó a betegség miatt.pénteken ugyebár 37.7,akkor ajánlottak egy homeopátiás bogyót(ill.sok kicsi bogyó),másnapra ez levitte 36.9-re.
Majd holnaptól már mérem,az talán már normál érték lesz.Kép

Anyusziszi!
Én ezért nem is írtam mást,csak a hőmet.És még így is,vagy 5 pé.időpontom volt,ahogy haladtam előre.De úgysem ez a lényeg,ha "rajta vagytok az ügyön"akkor úgyis pozitív teszt lesz a vége.

Meli!
Szerintem baba van a dologban.Kép
És megnyugtatásként nekem is volt ilyen ingerlékeny hangulatom a legelején.

Nektarin!
Akkor még biztos van pár napod,méregess csak szorgalmasan.Kép
Biztos nagyon szép lesz a házatok.KépMennyire kell felújítani? Vagyis milyen munkálatokat végeztek,pl.csak festés,burkolás,vagy komolyabb melók is.(ezek is komolyak persze,biztos érted,hogy mire gondolok.) Ha tudsz,majd tehetnél fel róla képeket.

Kis_Plutó!
Jobbulást nektek.!!!

KépKép
takido

Andi,
most vettem egy Babymark tesztet a Rossman-ban.
Este kipróbálom, a ferti szerint + kellene legyen.
Vendég

Na már megint itt az eggyel korábbi üzenetem, ami írás közben tünt el Kép
Legalább megvan!!!
Vendég

Anyusziszi

Nekem teljesen mindegy hogy tojásfehérje (vagy sárgájaKép ) vagy vizes.Én fizikailag érzem,hogy most pé-m van.Nagyon fáj a hasam pont olyan mint amikor felfázik az emberlányaKép
(Sajnos volt egy időszak amikor csak rá néztem egy pohár hidegvízre és már felis fáztam.)

málna2162

Mármint rosszul fogalmaztam.Azt érzem amikor pé-m van .Most nincs.Most szúr a hasam.És késik az atomórám...

málna2162

Málna,

én semmit nem érzek olyankor vagyis én érzek mindenfélét a ciklus folyamán és nem tudom, hogy melyik az.
Most nagyon értelmes voltam...
Azért érted?
Vendég

Szisz: 18. napon vagyok. Én felezem a tesztet, így tovább tart, csak lehet, hogy nem megbízható, de másnaponta a másikkal ellenőrzök.
Azért ha belegondolok, jól elszórakozok én magammalKép
Málna: jó neked, én nem szoktam megérezni. Jó lenne ha lenne rá szakember, aki pontosan megmondaná, most van pé.-dKép
Takidó: biztos nehéz megállni, hogy emelgess, és elvileg nem is szabadna, hogy ártson, de jobb félni, mint megijedni. Kiváncsi vagyok a doki mit tanácsol, majd neked ez ügyben?Kép

Andi
candi

Hááát,értem.
Rakokk fel egy pár képet:
Kaptak egy kis vakut,hátha gyosabban nőnekKép
Kép

A szomszéd teljesen megvan őrülve mert az Õ aranyesője negyed ekkora virágot hozott...
Kép

Barackfa
Kép

Sziklakerti
Kép

Azért ilyen segítséggel könnyű...Bár jobban szeretett volna mindig rámászni
Kép

Tütű(még aszájával is csücsörítKép )
Kép

Locspocs1
Kép

Locspocs2
Kép

málna2162

Takidó,
Az én volt osztálytársam is oviban dolgozik (középsőcsoportban), ő a 7. hónap végéig dolgozhat.

Ovi-ügy
Mi jobb a gyereknek?
Közelben lévő ovi, 5 ismerős gyerekkel, pici kert, nagyon pici szobában 30 gyerek.
Állítólag szigorú és "gyerekmegörző" inkább...

Távolabbi ovi, nincsen ismerős a csoportban, de nagyobb kert, 20-25 gyerek nagyobb szobában. Ismerős gyerek ebbe az oviba jár és állítólag sok a foglalkozás...
Vendég

Én inkább a távolabbit ajánlom.Persze nem a távolság miatt.
Fontosabb a nagyobb kert,és a kevesebb gyerek a csoportban,mint az ismerős gyerekek.
Úgyis talál új barátokat,és ezek a ismeretségek még ugysem annyira meghatározók.Nálunk is van két olyan kisgyerek,akik szomszédok,összejárnak és az oviba szinte nem is foglalkoznak egymással.Meg a sok foglalkozás,kontra "gyermekmegörző" ,hát az elöbbi szimpibb!Kép
A kicsoportal tudod az a "problémám",hogy pl.reggel még valakit úgy kell leszedni Anyuka nyakáról kapálózások,rúgások kíséretében,vagy rá kell ültetni a wc-re,hintára.Nem akar bejönni az udvarról,nem húzom végig az udvaron,hanem felveszem,és viszem.Szóval sok apróság,de mindegyik megterhelő,és kicsit veszélyes.Mindenesetre júni végéig szeretnék dolgozni.utánna van 2.hónapra elegendő szabim(júl,aug.)szeptembertől meg már úgyse mennék,gondolom majd vesznek fel valakit helyettem.

Málna!
Gyönyörű a házatok,kertetek,és főleg Máté!Kép

KépKép
takido

Málna: nagyon jók a képek, és csodaszép a kert, meg a házatokKép Merre laktok, nyaralók vannak inkább a szomszédotokban? Ha nekem ilyen segítségem lenne, nem száradnának ki a virágaim biztosanKép Milyen beleéléssel tud mindent csinálni a fiatalúrKép

Andi
candi

Sziasztok!

Méregetek én, méregetekKép
De már előrébb szeretnék tartani, nem e miatt, hanem minden, a házban, teljes felújítás, burkolás, festés, falak ki-be, tetőtér hú, sok.
És 5 hét múlva esküvő!Kép
Van mit csinálnunk.
De én azért méregetekKép
Olyan jó Titeket olvasniKép

Kép
Kép
nektarin

Ennyi új dolog és izgalom egy évre nem semmi Nektarin. Csak méregess és hátha még egy pici plussz lesz idén nektekKép

Andi
candi

Jók legyetek,én mentem hazaKép
Akivel nem találkoztam ma annak sok pusza: Andi

Andi
candi

Sziasztok!
Úgy határoztunk, 2006 a mi évünk.
Január óta gyártjuk a babót szorgalmasan, de semmi eredménye.
Nagyon szeretném, ha hamarosan összejönne, tudom, hogy nem szabad görcsösen akarni, de már másra sem tudok gondolni.
Segítsetek, mit tegyek, hogy 2006 tényleg a mi évünk legyen?
Muszkuru

Szia Muszkuru!
Üdv a topikbanKép
Nem tudom,hogy mennyire olvasgattál minket,hogy ki,milyen módszereket vetett be.?

KépKép
takido

Kicsit visszaolvastam, az ovulációs teszten már túl vagyok, össze-vissza mutatott mindent, a hőmérőzés nekem nem megy, mert minden nap más időpontban kelek fel, és azonnal rohanok pisilni, mert sürget a hólyagom.
A dokim kivizsgált, minden OK, a szervezetem kész a megtermékenyülésre.
De valami mégis hibádzik :-(

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Takido, köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál :-)
A férjemmel 9 éve ismerjük egymást, 2,5 éve vagyunk házasok, hormonális fogamzásgátlót sosem szedtem huzamosan, egyik sem jött ki a szervezetemmel.
Nem iszom alkoholt, nem dohányzom - passzívan sem, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, szedem az Elevitet (2 naponta.
Az együttléteinket megpróbáljuk a középid&#337;höz igazítani, aránylag szabályos a ciklusom.
Mostanában már ott tartok, hogy utána gyertyaállás következik - párom nem kis derültségére.
Egyel&#337;re mulatunk az egészen, de nem tudom, mikor billenek ki ebb&#337;l az állapotból :-(

Musz

KépKép
muszkuru

Szerintem annyira rendben van nálad minden,hogy csupán hetek kérdése,és összejönKép
Egyébként lehet,hogy tényleg mulatságos,de szerintem nekem pont ez segített,mert ez volt az első hónap,mikor tényleg betartottam,és nem ugráltam ki egyből utána az ágyból,és lám,pozitív lett a tesztem.
Majdnem egyszerre ismerkedhettünk meg a párunkkal,mi is 9 éve ismerjük egymást,és mi februárban voltunk 2,5 éves házasok+mi is január óta próbálkoztunk Kép
Micsoda egybeesésekKép
Hányadik napnál tartasz? hány napra szokott megjönni?
Nekem egyébként nem félidőben volt a pé-m.Ti bevizsgáltattátok a dokival?

KépKép
takido

Szia Muszkuru,

ismerős az érzés. Mi is hasonló cipőben járunk, bár én gyertya helyett csak popót (bárcsak pici popsim lenneKép) támasztok alá...
Én szedtem fogigátlót 7 évig, de már 4 éve abbahagytam. Elvileg nálunk is minden oké. A feladat: no stressz, no görcsösen akarás. Hát ez az, ami nekünk-nekem nehezen megy...

Kata

Kép

Kép

hoppá

De jó, hogy rátok találtam - mennyi mindenben hasonlítunk Kép
Mi decemberben voltunk 2 éves házasok - a férjemet a Mikulás hozta. Remélem a Jézuska is hoz nekem valamit, vagy a Nyuszi jövőre Kép
A ciklusom jó rövid, 25-26 napra szokott megjönni, most azért vagyok ennyire elkenődve, mert reggel megjött.
Vannak lökött babonáim is, miszerint shoppingoláskor mindig csak kevés tampont/betétet veszek, hogy utána ne kelljen min. kilenc hónapig kerülgetni őket - aztán mindig rohanhatok a Tescoba utánpótlásért :-(
Tudom, hogy nem szabad nagyon akarni, de mit tegyek, ha nagyon akarom???

Musz

KépKép
muszkuru

Na akkor most szépen menj el bevásárolni 1-2 csomag betétet, hátha Murphy így segít. Ha megveszed, tuti nem kell...
Ennyit megérne, nem???
Egyébként mivel foglalkozol?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Én vagyok a mindenes a cégnél (HR+GM assistant + irodavezető).
És most úgy néz ki, el tudnék tűnni úgy egy kis időre, hogy megmaradna a helyem, és visszavárnának Kép
Most költöztünk új lakásba, a gyerekszoba készen áll, szóval tényleg itt (lenne) az ideje.
Persze, ha a Libressen múlik, tuti veszek pár kartonnal Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Akkor biztos megérzi,hogy ennyire várjátok,és meg is fog érkezni.
Azért ez jó,hogy ilyen rövidek a ciklusaid,gyakrabban próbálkozhattok.
És 10-11.nap körül már számíthasz pé-re.Az 1-2-re itt lesz,és habár már karácsonyi nem igazán,de újévi baba még lehet belőle.

KépKép
takido

Hoppá!
Te hányadik napnál tartasz?

KépKép
takido

Hát igen, mostmár karácsonyi baba nem lenne szerencsés...
Ahogy visszaolvastam, emlegettétek Jónást. Hát &#337; meg ki? És mit tud?

Musz

KépKép
muszkuru

Hányadik? SZámolom... Ma vagyok a 14-nél.

Kép

Kép

hoppá

Jé, valami miatt a rendszer nem támogatja a hosszú ö betüimet...
nem is beszélve a hosszú ü-röl

Musz

KépKép
muszkuru

A jónás módszer lényege,hogy szerinte a holdnak van köze a termékeny,és terméketlen napokhoz.Kell hozzá név,születési idő percre pontosan,meg a hely.Mert az akkori holdáláshoz nézi,ha jól tudom.van egy internetes oldal,ha gondolod,meg tudjuk neked nézni.Kép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?