Új privát üzeneted érkezett!

Elnézést! Pár szót pontatlanul, nem helyesen írtam. Annyira fáradt vagyok!Kép

Bee----bye
beebeey

Kriszti nagy gratula!Kép

Angel! Fel a fejjel!Kép Bár ez lehet, hogy nem hiteles tőlem. Most úgy érzem, hogy nekem menzeszem sem mostanság lesz.
beebeey

Köszi lányok.
Ha minden jól alakul akkor a Jézuska fogja hozni...

Biztos, hogy előbb-utóbb nektek is össze fog jönni.
Üdv Mindenkinek!

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok,minden babásnak gratula,a többieknek egy nagy csomag reményt küldök,persze magamnak is...3 nap a ciklus végéig nálam,hő stagnál 37-en,cici fáj,feszül...lányok drukkoljatok,ebből még bármi lehet...ja és nincsenek pattik...vagy csak nagyon minimális...úgy döntöttünk,ha nem jön meg,mához egy hétre tesztelek(ha kibírom)május 1-én reggel Kálmán is otthon lesz velem,kell egy kis lelki támasz....gondoljatok rám!!köszi mindenkinek..Meli

Kép Kép
meli1118

Bee: A metformint február 9 óta szedem... (de előtte jan elejétől kecskerutafüvet ittam... és attól speciel 2 héten belül lett is egy PÉ-m...) csak amióta metforminozom nincs PÉ... valszeg azért mert ez sokkal erősebb, mint a tea ezért nehezebben szokik hozzá a szervezetem... legalábbis remélem, hoyg csak erről van szó...
csakegy

Sziasztok!

Nem mindenre emlékszem,de azért próbálkozok...Kép

Katica

A hüvelykúpok jó része is AB-t tartalmaz,ezért nem kapható mind vény nélkül.De hogy legyen jó íhrem számodra,épp az előbb jártam a gyóygszertárban és egy óriási plakát hírdette,hogy kapható a Pevaryl G nevezetű hüvelykúp vény nélkül gombás hüvelyfertőzésre.Kép
Én minden esetre jó ötletnek tartom,hogy nem lehet mindenfélét vény nélkül kapni,mert az előbb utóbb oda vezetne,hogy mindenki össze-vissza kezelgetné magát.OK,hogy a gyógyszerész segít,de azért ő sem orvos.És mint pl nálad is,jóval alaposabb kivizsgálás kéne talán,ha ez visszatérő probléma.Mert ezekt szt a gyógyszerrel tünetileg kezelnek,de hogy ez miért tér vissza,ez itt a fő probléma.
A TB támogatottság nem általánosságban került szóba,hanem a fogamzásgátlók tekintetében.tehát hogy a többi gyógyszer miért vagy hogyan támogatott,arról én nem beszéltem.Minden esetre az egészségügy problémájának megoldása nem is az én feladatomKép!
Azt meg nagyon sajnálom,ha olyan orvosokkal hozott össze a sors,akik azt éreztették veled,hogy egy-egy ilyen fertőzés megalázó.Én ilyet tényleg nem tapasztaltam,pedig jópárszor én is átesetem ilyenen(és még ilyenebbeken),de az biztos (és gondolom Te sem cselekszel másként),hogy olyan orvoshoz soha nem mennék vissza,sőt,kikérném magamnak az ilyen bánásmódot....Kép

Tildi

De jó,jártál erre?KépKépSzólj legközelebb,szívesen látlak szerény hajlékunkbanKépKépKép!Üzleti út?Kép
Cicifeszkó:nekem soha nem voltKép.
Méhszájseb:lehet oka,mindenképpen ki kéne kezeltetni!!!És eredhet belőle más probléma is,ami nem engedi a babásodást!!!!

Tontica

Én is 11-re tippelek,de asszem ezt már írtamKép.Nem tudom,miért ragadt meg benned az,hogy a hímivarsejtek 24 óráig életképesek.Ha ez így lenne,már kihaltunk volnaKépKépKép!Az tutiKép!Tehát maradj csak a minimum 48 óránálKép!
Kocsi:no,most mondd meg,szegény suzukiKép.És ráadásul parkoltunk Kép.Szl a suliparkolóban volt,kevés a hely(mi kocsink nagy),és rámálltak elég szarul,így amikor próbáltam kitolatni,elvittem szegénytKép.Észre sem vettem...KépCsak amikor a tükrünk visszacsapódott...
Amúgy én nagyon sokat vezetek,tehát nem rutintalanságbólKép!

Csakegy

Gratula a pozitív LH teszthez,remélem tényleg jelent vmitKépKép!

Regina

Örülök,hogy ilyen jól viseled a doolgokatKép!Erős vagy,szuperKépKép!A többihez drukkolok!Kép

Zsazsóka

Szuper a HSG!KépLegalább már ezt is tudjátokKép!

Angyal

Nőgyógyász tuti nem fog rábólintani,hogy igen kérem,a fogamzásgátló veszélyes dolog minden szempontból.Előre bocsátom,én is szedtem fogigátlótKép.
Nos,én teljesen elképzelhetőnek tartom,mert tanultam/tanítok a szennyvíztisztításról is és tudom,hogy a szennyvzet ugyan sokmindenre tisztítják,de spec ilyen jellegű anyagokra nem.És bizony a vizelettel bekerülnek ezek,és a szenyvízzel epdig a természetes vizekbe.Ott ugyan felhígul biztosan,de ha azt veszem,hogy tk kiskorunktól fogva isszuk(talán mi még nemKép) ezt avizet,simán bekavarhat a hormonokba.És én arra akartam kilyukadni,ha még ingyen is osztogatnák(Kép),mindenki azt használná,háááát,lehet,hogy végzetes lenne...Kép
No,szl a nőgyógyász(aki esetlegesen részesdedikKép),hülye lenne azt mondani,hogy igen,így van.No bocs,kicsit hosszú lettem...Kép

PG 53:Nos, a múltkor olvastam,hogy a amikor termékeny szakazban van a nő,akkor a méhnyaki nyák sókoncentrációja megnő.Így ha azt tárgylemezre rakják és hagyják megszáradni,akkor a só kikristályosodik,ami páfrány alakot ölt.Vagyis nem kéne igazából a PG53 sem ahhoz,hogy az ember a termékeny napokat belőjeKép.De elgondolkoztatóbb-e az,hogy valós-e egyáltalán a PG 53 működési alapja.....?

Bocsi a hosszúért,uncsiértKép!

anyapoc

Csakegy, Beebey,
bár igazatok lenne! Kép Kép

Bee,
hogyhogy nem lesz menzeszed mostanság?

Meli,
egy hét? Igazán türelmes vagy! Kép

angel37

Kriszti77

GratulaKép

anyapoc

PG53: hát drágának nem drága, játszadozni lehet veleKép (én továbbra sem tartom hülyeségnek...)

Nekem meg úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni... valahogy feszül...
csak1

Anyapoc,
továbbra sem tudom, mit gondoljak! Kép
Az ismerős nőgyogyi sztem megmondta volna, ha így gondolja, mert nem oszt, nem szoroz. Bármit gondol, nem biztos hogy úgy van. A meddő halacska viszont elgondolkodtató.
Na igen, ész nékül osztani valóban veszélyes dolog volna!
Nekem tuti nem ettől nem megy...
10 évig szedtem én is egyébként a gyogyót! Kép

angel37

A PGizével lehet nézegetni apa katonáit is! Kép

angel37

Állítólag a fogigátlós víz nem is a nők szervezetét készíti ki leginkább, hanem a férfiakét... azért zuhan a spermaszám stb. Ráadásul a rossz spermájú ffiak fiainál ha jól tudom nagyobb valószínűséggel lesz rosszabb a spermakép stb. stb. erre jön a fogigátlós víz... szóval nem túl szépek a kilátások...
csakegy

Jo Napot Csajok!!!

Kriszi77: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Csak ennyi. Kép Felteszed okulasul a gorbedet?

Lanyok mostantol a csapbol is ... Kép
Kép

Anyapoc: Kép Hogy en hogy szeretlek Teged!!! Kép Megnyugtattal koszi, szoval akkor tenyleg, komolyan, koserul van okom remenykedni!? Kép Kép Kép
Suzukit sosem vezetnek pont ezert, olyan mint a kartondoboz, na ez a kocsi nem fog osszetorni egykonnyen. Kép
Amugy tegnap is sokat vezettem es a parom szerint ugyi vagyok. Kép
Mondjuk parkolni mar 2 eve nem probaltam. Kép

Meli: Kerunk egy szupi babas gorbet!!! Kép Na!!!

Beebeey: Kép Igazad van, nem is a homerotol lehet teherbeesni. Kép En az olasz meg a spanyol "fiukat" kedvelem de johetnek a franciak is (peugeot). Kép

Malna: Tedd fol a tablad! Nem a 12. napon csokkent le? Az tul sok beagyazodasnak.

Csakegy: Kép Amikor irtad hogy ket csik megallt bennem az uto hogy most akkor mivan megis volt pe. es ilyen gyorsan kiderult hogy babas vagy? Kép Aztan lattam hogy ez nem tesztes ket csik. Kép Ma milyen a hod?

Angyal: Mar csak "nemsokat" kell aludnod es Neked is kezdodik a hercehurca!!! Kitartas!!!!!!! Addig elvezd a szabad eletet mert nemsokara ez lesz:
(Azt hiszem ha nekem osszejon en is jovok majd kilenc honap mulva sirni ide Nektek hogy a fenenek akartam ezt a bombolomasinat!!! Kép )

Kép

Nalam valtozatlan, hom fenn. Kép 16. cn.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: hát én nem hiszek a szex nélküli terhességben, úgyhogy sajna ez csak egy sima LH tesztcsík voltKép (viszont nálam ez a hír felér egy terhességi teszttel Kép) A mai hőm 35,8 tehát hatalmas zuhanás Kép
csakegy

Sziasztok,Tontica,én nem használok görbét,egyszerűen csk otthon leírom egy füzetbe.Lehet,hogy így nem is jó?Nem tudom igazán értelmezni ezeket a görbéket,amikat felraktok,csak azt látom,hogy ingadozik a hőtök,vagy stagnál.Van egy spéci oldal,ahol ez fönn van?(lécci lécci ne nézzetek butának!!)puszi lányok Meli

Kép Kép
meli1118

Szia Meli,

hát én speciel a Fertilityfriend.com-ot használom. Oda szépen felvésem minden reggel a hőmet... ennek megvan az az előnye, hogy akárhonnan elérhető, így ha reggel nem tudom otthon felvésni, a melóban is bepótolhatom... ja, és jelöli a peteérés napját (néha rosszul, de általában jól).

A füzet is tökéletesKép A görbe csak azért jobb, mert jobban látod a tendenciát...
csakegy

Tontica
Kép

Tudom hogy napközben nem mérvadó az hogy mennyi a hőm.De ha most meg akarna jönni akkor alacsonynak kellenne lennie?!A reggeli alatt lenne?

málna2162

Köszi az infot csakegy,majd utánanézek...Gondoljatok rám,majd tudósítok mindenről!!Helloka,Meli

Kép Kép
meli1118

Meli: fel evvel ezelott en is ilyen "buta" voltam, nekem is az itteni lanyok magyaraztak el. Igen van ilyen speci oldal: www.fertilityfiend.com
Tudsz angolul? Az megkonyitene a helyzetedet.

Csakegy: Hat akkor ez az LH teszt meg a Jonas naptar tud valamit! Kép

Most muszaly mennem fozni mert ehenveszik a csaladom! Kép

Anyapoc: a ferty is meg a nemet is mindenkeppen a 12. napot fogja bejelolni, miert gondolod hogy a 11.-en volt pe-m? En a mehszaj miatt, a 12. nap du. mar zarodott be mig a 11. napon egesz nap nyitva volt es puha. Bocsi, kivancsi fancsi vagyok. Kép Annyira szeretnem azt a kisbabat! Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica ott van fent a görbém,ne hagyj itt....

málna2162

Tontica,az angol nem gond,ezt a ciklust már így fejezem be,aztán,ha összejön a baby,akkor nem is lesz már szükség ráKép))de mindenkinek köszi a sok jótanácsot+a jókívánságokat!!Meli

Kép Kép
meli1118

Tontica

Jujj,még belepirulokKépKép!
Persze,hogy volt esély,így simán!A kérdés már csak pár napKépKép...jujj,de izgi...Kép
Suzukit én sem vezetnék soha(bocsi,nem akarok senki lelkébe gázolniKép),bár az újak már elég jók.Mi nem csak megalománok vagyunk(akár kocsi terén isKép)Kép,hanem a biztonság a lényeg.Nagyon sokat utazunk kocsival,viszem a gyerkőcöket,szl nem mindegy,mi van a seggünk alattKép.Nekem a parkolás is megy,bibibiiiiiiiiiiiiiii KépKép.Azért amikor Apa először hazahozta ezt a batárt,rettegtem,hogy ki se látok hátrafelé a 156 cm-el Kép!

Angel

Hát lehet nemtom.Nem akarom én őt bántani,de lehet,hogy esetleg nem olyan tájékozott ezügyben.Én ugyan biológiai szempontból is nézem ,de ha már Czeizel mondta,megfogannt az agyambanKép!Jó lenne,ha nem így lenne,de az esély simán megvan ráKép...
Na és persze ez sem mindekinél okoz gondot,mint ahogy önmagában a fogigátló sem,Te helyzeted ismerve meg a dolog amúgy is lényegtelenKép...
Amúgy én csak pár évig szedtem(foggalmam sincs Kép),de azonnal teherbe estem utána,illetve vártam 1 hónapot.Aztán azóta nem szedem...Kép

Csaegy

Ha most esett a hőd,akkor ez lehet PÉ...Márha tényleg jól jelzett az LH tesztKép!

Málna

Nem mindekinek esik le azonnal a hője, a nap közbeni meg pláne nem mérvadó ebből a szempontból,emrt a kinti hőmésrésklet(most meleg van nálunkKép),vagy akár idegi dolgok is és amúgy minden emeli a hőt nap közben.Ezért fontos felkelés előtt mérni.Tehát nap közben hiába méred,nem bizti,hogy esést fogsz tapasztalni.Az azért elgondolkodtató,hogy 36.9 már két napja,de remélem,semmi rosszat nem jelentKép!

anyapoc

Tontica,
Na szép, nekem nem hitted el a 48 órát! Kép Hiába nem én vagyok a fő-fő tanácsadó! Kép Kép
SZtem nekem még sokat kell aludnom az eredményig, a legjobb esetben is százasban mérhető! Kép

Málna,
valakinek csak megjövés után esik le... (pl én.)
De ha 14. dpo-n nincs miklós, de max. a 16-on, akkor az már igen igéretes! Kép

A ferty sztem max. annyival lett volna jobb a saját gyártású exceltábláimnál, hogy bejelöli a pé-t (néha rosszul), ill. behúzza azt a szintvonalat, amit magmtól is ki tudnék találni! Kép
De tudom, hogy mindenki nagyon szereti! Kép

angel37

Anyapoc,
ja én nem is őt védem! Kép
Valszeg csak annyira szarul hangzik, hogy nem nagyon akaródzik tudomásul venni! Kép Kép

Tudom, hogy Czeizeltől ered, de ő sem tévedhetetlen, bár kétségtelenül van alapja, és logikusan hangzik!

(Lehet, hogy a 10 év gyogyimmal romba döntöttem néhány pontycsalád álmát... Kép Kép )

Ja, úgy olvastam fórumon, hogy a Kaáliban az első lépés, hogy fogigátlóval (asszem egy hó) felfüggesztik a ciklust!
Kicsit bizarr, hogy ez az első lépés a baba felé...

angel37

Itt vagyok en, folraktam az ebedet.

Malna: szerintem ez beagyazodasnak tul kesoi max. 3. fazis lehet mint anyapoc irta nala is lejjeb volt. Remelem nem menzit jelent!!!!!!!

Bogyokrol: en a libidomat vesztettem el tole, lehet hogy csak bekepzeltem de egyszeruen nem volt kedvem a szexhez, egyaltalan. Most majd minden nap van akcio parom nagy oromere. Kép

Angyal ha tobben mondjak jobban elhiszem!!! Csak megneztem a ferty babas gorbeit es olyan eleg keves van ahol ket nappal a pe elotti szexel sikerult baba.

KépKép
KépKép
tontica

"(Lehet, hogy a 10 év gyogyimmal romba döntöttem néhány pontycsalád álmát... )"

Angyal: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
OK, OK! Kép

Tényleg nem volt pé előtti 2. napon szexből baba??? Nohát, ez meglepő!

angel37

Tontica!

Én rájöttem, mi a probléma!Kép Ezek a népek egyfolytában szexeltek a fertyn... Miért ne lehetnének terhesek a két nappal peteérés előtti szextől? csak azért mert utána is szexeltek? Lehet, hogy tök feleslegesen fárasztották magukatKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali,
ollé! Kép

angel37

Angyal

na,ne izélj már,én is legalább annyira vagyok fő-fő tanácsadó,mint itt bki...KépKépKép
Ja,gondolom,nem véded,nem is azért írtamKép.Na meg persze Czeizel papa sem tévedhtetlen,bár nem hiszem,hogy csak úgy kigondolta,szt vannak erre irányuló kutatások,bár ennek még nem néztem utánaKép!Na most mondd meg!Hány ponty bébi élete szárad a lelkeden!!!KépKép
Igen,tudom,hogy a Káliban ezzel kezdenek,de szt azért,mert így nagyjából gatyába lehet rázni egy ciklust,pláne olyannak,akinek eléggé összevissza.A rendezetlen ciklusú fital nőknek is sokszor javasolnak pont ezért fogigátlót,mert sokszor szépen helyretesz dolgokatKép.
Na meg ugye akkor pontos cikluskezdés várható,ahonnan el lehet indulni...
A pár alvást szt Tontica úgy értette,hogy amikor mehettek konzultációra...mert azért az már lassan itt van,nem?Kép

Tontica

Ha már visszaveszed a táblát,nem vennéd ki ezt a fő-fő tanácsadó doolgot?KépInnkább maradjanak a vigyori fejek....KépBár tőlem egészében is kikaphastz a táblából,jövök én attól mégKép!Csak olyan hüléyn érzem magam néha tőle...Nem vagyok én olyan agy...KépKép
No,hogy megnyugtassalak,nekünk Villő pontosan 2 nappal a PÉ előtti szexszel jött össsze...és még lány isKépKép!
Naná,hogy mindenki megpróbálja aznapra igazítani,mert úgy a tuti,de hát ha tényleg csak havi 24 óra állna rendelkezésre,már tényleg kihalt volna mindenki,nem csak az emberiség....KépVagy kitaláltunk volna jobb trükkötKép!

anyapoc

Eltünt amit írtamKép

Szia Lányok!

Gratula a babásoknak!Kép

Ime a görbém, úgy izgulok. Ma vetetek le progiszintet, vajon több lesz, mint a múltkori 13-as???Kép

Kép
Kép
sosi

Jaja, most olvasom (csak pdf, ezért nem tudom bemásolni), 36-48 órával a peteérés előtti szexből valszeg lány születik (75%) - mondja Czeizel!!!

Livi

bali78

Bali,ez így is van Kép,

a lány-spermiumok fejében levő X kromoszóma nehezebb,mint a fiúk fejében levő Y,így ők lassan mozognak.Vagyis ha a PÉ napján van szex,nagyobb az esély,hogy fiú ér oda először.Ha visazont előtte,akkor mindenki odaér,viszont a fiúk halandóbbak,így nagyobb az esély,hogy lány termékenyít...Kép

anyapoc

Anyapoc Kép
Még 38 éjszaka addig! Kiszámoltam! Kép

Igen, ciklusrendezésre szoktak gyogyit írni! De nem értem, hogy egy normál ciklusnál miért fogják beszedetni... Az első gyogyis megjövetel se napra tuti, ráadásul lehet, hogy jól belezavarnak... Na mindegy, ők tudják! Kép Amíg az ellenkezője nem igazolódik, addig töretlen a bizalmam! Kép

Sosi,
a görbéd szépen kétfázisú, ez alapján jó kell, hogy legyen a progi! Kép

angel37

Köszi, Angel! Ja és fiúra gyúrunk. Anyapoc mit szólsz hozzá?

Kép
Kép
sosi

Na ki az aki ilyeneket is tud??? Kép
Anyapoc! Kép Na jó, a Czeizel is tudja! Kép

angel37

akkor mim lesz, fő-fő tanácsadó asszony?Kép jaj, ezt nem tudtam kihagyniKép
Kép

Livi

bali78

A fogamzásgátló szerekben lévő hormonok a halak nemi életét kimutatottan zavarják. Már igen kis mennyiség elegendő a halak párzási tevékenységének a szétzüllesztésére.

A szerzők könyvükben egyebek közt azt állítják, hogy a nemi hormonok és az ember által mesterségesen létrehozott hormonszerű anyagok bevitele nem a szülőknél okoz károsító hatást, hanem ez elsősorban a következő nemzedék reprodukciós képességét érinti. Mindennek következtében az utódok másodlagos nemi jellege nem alakul ki, vagy kóros módon fejlődik. Például a nemi szervek csökevényesek, rosszul fejlettek lesznek. Küllemükben és viselkedésükben a nőstények férfiassá (maszkulin típusúvá) válnak, a hímek nőiesek lesznek (feminizálódnak) vagy hermafroditákká alakulnak. A hormonkárosító anyagok hatására például mind több állatfajnál figyelnek meg addig szokatlan számban homoszexuális egyedeket.

A gyógyszerek hatóanyagának nagy része a vizelettel eltávozik, s ezzel lényegében a természetbe jut - figyeltek fel más külföldi kutatók. Amikor nagy érzékenységű műszerekkel megvizsgálták a szennyvíztisztítókból kikerülő vizek minőségét, kiderült, hogy a gyógyszerszármazékok nem tűnnek el a vízkezelés során. Amint arról hazai lapok is beszámoltak már, a külföldön elvégzett mikrobiológiai vizsgálatok valószínűsítik, hogy az élővizekbe kerülő származékok, hormonok hatással lehetnek a vízben élő szervezetekre, a táplálékláncra, befolyásolva az ökológiai egyensúlyt.
Bizonyos vizekbe jutó hormonkészítmények – a fogamzásgátlók lebomlásából származó női nemi hormonok – hatására például csökken a hím halak aránya a nőstényekhez képest, s megváltozik a békák szaporodása is. Mindez megzavarhatja a táplálkozási láncot is. De a kutatókban felmerült – nem alaptalanul –, hogy a folyamat kihat az emberekre is. A szervezetbe a természetesnél ezerszer, százezerszer nagyobb dózisban bejutó mesterséges hormonhatású vegyi anyagok az élővilágban meglévő törékeny egyensúlyt borítják fel.

anyapoc

Sosi

TőőőőőőőlemKépKépKép...
Ha aznap volt szex,akkor nagy az esély Kép.Jónást nem nézted?KépKép

Bali

Hááááááát,miért nálatok baba lesz?KépKép
No,még a végén megsértődök ámKép!
Na de mennyire tuti,hogy aznap volt PÉ?Kép

Angel

Erre csupán azt fogják mondani KÁliban,hogy azért lesz fogis hónap,mert ez a protokollKép...nemes egyszerűség...

anyapoc

Bali

Tipp:UFO?Kép
na jó,amíg nem tettem a hasadra a kezem,nem tudom megmondaniKép!

anyapoc

Úristen, és ebben nekem részem volt! Kép Kép A sok transzvesztitáért én is felelős vagyok! Kép

Egyébként durva, szegény halak! Kép Még jó, hogy az emberre azért nem így hat!

Szóval protokoll... na jó! Kép

angel37

Hát gyere, és tedd rá a kezed!Kép Hogy aznap volt-e peteérés? Viccelsz? nem én vagyok a szakértő, én csak terhes vagyokKép

Livi

bali78

Névtelen

Sosi!
Jó kis görbeKép

Kriszti!
Gratulálok a pozitív teszthezKépKép

KépKép
takido

Angel

Honnan tudhatjuk,hogy az emberre nem így hat?Kép

Bali

Merre induljak?Kép
Várj...mondott már vmit UH-os orvos?KépKépNehogy beégjek mán...Kép
Te!De azt tudod,hogy nem a gólya hozz...Kép

Az utsó cikket érdemes elolvasni,nagyon elgondolkodtató,hogy a sok gyógyszermaradvány,ami kikerül milyen ökológiai katasztrófához fog vezetni...Nagyon modernizálni kéne a szennyvíztisztítást...Többek között ezért is jobb lenne visszafogni a gyógyszerrogyastást...Csak hát a gyógyszercégek,mint a világ urai,ezzel nem foglalkoznak...Kép

anyapoc

Nem a gólya? A fene, teljesen összezavarsz!Kép Jövő héten megyek uh-ra, azért vagyok kíváncsi a tippekre... A máséra is természetesen...

Gyógyszer!
Élvezeti cikk, komolyan mondom! Anyósom szed vagy 10félét (magas vérnyomás, szív,gerinc stb)... , de nem tudja megmondani, melyiket mire és miért... Ja, azt még senki nem mondta neki, hogy le kellene adni abból a 100kg-ból, lehet, hogy jobban érezné magát és nam ugrana ki a szíve 2 lépés után... Nem tudom, érted-e mire gondolok...?Kép

Livi

bali78

Bali

Most mondd meg!Nem a gólyaKép4Remélem,azért nem ejtettem maradandó lelki sérüléseketKép!
Gyógyszer:hát Mo-n tényleg élvezet számba megy.A probléma az,hogy nem a preveciót helyezik még mindig előtérbe,egyszerűbb a tüneti kezelés.Persze erről sem az orvosok tehetnek,hiszen ezt tanulják az egyetemen.A világot meg kézben tartják a gyóygszergyártó multik...KépÉrdemes elolvasni Dr. Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség c. könyvét...döbbenet...Kép
Anyósod sem semmi!Tökéletesen értem,mire gondolsz!Ezek ,amiket felsoroltál,tipikusan a túlsúly miatt előjövő problémák!KépTipikus tüneti kezelés...És majd nem érti,miért nem javulKép!Szörnyű amúgy...Kép

No,amíg a doki nem mondd semmit,én fiúra tippelek az időpont alapján,de majd ha kint lesz,az lesz a tutiKép!

Addig kötünk fogadásokat?Mennyi legyen a tét?Kép

anyapoc

Olvastam! Bizti van benne valami....
Anyósom macerál a lányért, de szerintem is fiú... Arra gondoltam, nem is mondom meg neki egy ideig, ha nem teszi tisztába (márpedig nem teszi) úgysem lehet megismerni...Kép

Livi

bali78

..meg az is lehet, hogy Angel miatt transzvesztita lesz, akkor meg mindegyKép

Livi

bali78

Jaj, csajok, itt ulok es rohogok!!!

Sosi: Neked fiu! Kép

Bali: Kép Lany! Kép

36-48 ora? A vegen meg azert kell szurkolnom hogy a fertynek legyen igaza es tenyleg a 12. napon legyen pe. Kép A fene, szerintem ez is fiu lesz! Kép Kép Kép

Anyapoc: ezentul nem iszok vizet! Kép Kolat ihatok az egeszsegesebb? Kép
Amugy ez tenyleg nagyon durva!!!

Anyapoc kerlek add hogy lanyom legyen!!! Kép Kép Kép

JO, kivettem a fo-fo tanacsado szoveget! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?