Sziasztok!
Nem mindenre emlékszem,de azért próbálkozok...
Katica
A hüvelykúpok jó része is AB-t tartalmaz,ezért nem kapható mind vény nélkül.De hogy legyen jó íhrem számodra,épp az előbb jártam a gyóygszertárban és egy óriási plakát hírdette,hogy kapható a Pevaryl G nevezetű hüvelykúp vény nélkül gombás hüvelyfertőzésre.
Én minden esetre jó ötletnek tartom,hogy nem lehet mindenfélét vény nélkül kapni,mert az előbb utóbb oda vezetne,hogy mindenki össze-vissza kezelgetné magát.OK,hogy a gyógyszerész segít,de azért ő sem orvos.És mint pl nálad is,jóval alaposabb kivizsgálás kéne talán,ha ez visszatérő probléma.Mert ezekt szt a gyógyszerrel tünetileg kezelnek,de hogy ez miért tér vissza,ez itt a fő probléma.
A TB támogatottság nem általánosságban került szóba,hanem a fogamzásgátlók tekintetében.tehát hogy a többi gyógyszer miért vagy hogyan támogatott,arról én nem beszéltem.Minden esetre az egészségügy problémájának megoldása nem is az én feladatom
!
Azt meg nagyon sajnálom,ha olyan orvosokkal hozott össze a sors,akik azt éreztették veled,hogy egy-egy ilyen fertőzés megalázó.Én ilyet tényleg nem tapasztaltam,pedig jópárszor én is átesetem ilyenen(és még ilyenebbeken),de az biztos (és gondolom Te sem cselekszel másként),hogy olyan orvoshoz soha nem mennék vissza,sőt,kikérném magamnak az ilyen bánásmódot....
Tildi
De jó,jártál erre?
Szólj legközelebb,szívesen látlak szerény hajlékunkban
!Üzleti út?
Cicifeszkó:nekem soha nem volt
.
Méhszájseb:lehet oka,mindenképpen ki kéne kezeltetni!!!És eredhet belőle más probléma is,ami nem engedi a babásodást!!!!
Tontica
Én is 11-re tippelek,de asszem ezt már írtam
.Nem tudom,miért ragadt meg benned az,hogy a hímivarsejtek 24 óráig életképesek.Ha ez így lenne,már kihaltunk volna
!Az tuti
!Tehát maradj csak a minimum 48 óránál
!
Kocsi:no,most mondd meg,szegény suzuki
.És ráadásul parkoltunk
.Szl a suliparkolóban volt,kevés a hely(mi kocsink nagy),és rámálltak elég szarul,így amikor próbáltam kitolatni,elvittem szegényt
.Észre sem vettem...
Csak amikor a tükrünk visszacsapódott...
Amúgy én nagyon sokat vezetek,tehát nem rutintalanságból
!
Csakegy
Gratula a pozitív LH teszthez,remélem tényleg jelent vmit
!
Regina
Örülök,hogy ilyen jól viseled a doolgokat
!Erős vagy,szuper
!A többihez drukkolok!
Zsazsóka
Szuper a HSG!
Legalább már ezt is tudjátok
!
Angyal
Nőgyógyász tuti nem fog rábólintani,hogy igen kérem,a fogamzásgátló veszélyes dolog minden szempontból.Előre bocsátom,én is szedtem fogigátlót
.
Nos,én teljesen elképzelhetőnek tartom,mert tanultam/tanítok a szennyvíztisztításról is és tudom,hogy a szennyvzet ugyan sokmindenre tisztítják,de spec ilyen jellegű anyagokra nem.És bizony a vizelettel bekerülnek ezek,és a szenyvízzel epdig a természetes vizekbe.Ott ugyan felhígul biztosan,de ha azt veszem,hogy tk kiskorunktól fogva isszuk(talán mi még nem
) ezt avizet,simán bekavarhat a hormonokba.És én arra akartam kilyukadni,ha még ingyen is osztogatnák(
),mindenki azt használná,háááát,lehet,hogy végzetes lenne...
No,szl a nőgyógyász(aki esetlegesen részesdedik
),hülye lenne azt mondani,hogy igen,így van.No bocs,kicsit hosszú lettem...
PG 53:Nos, a múltkor olvastam,hogy a amikor termékeny szakazban van a nő,akkor a méhnyaki nyák sókoncentrációja megnő.Így ha azt tárgylemezre rakják és hagyják megszáradni,akkor a só kikristályosodik,ami páfrány alakot ölt.Vagyis nem kéne igazából a PG53 sem ahhoz,hogy az ember a termékeny napokat belője
.De elgondolkoztatóbb-e az,hogy valós-e egyáltalán a PG 53 működési alapja.....?
Bocsi a hosszúért,uncsiért
!