Sziasztok, jó reggelt!
Azon goldolkodtam, hogy máshol 6órás pihiről feszélnek, nálunk meg 24óra fekvés van? Ez azért mert spinál érzéstelenítés van?
Ha a bébit kiveszik, rögtön odaadják?
Már írtátok, de mennyi is az ideje, hogy behozzák a szobába- vissza hozzám?
Azért nem vagyok annyira para egyébként a gerincbe kapott érzéstelenítéstől, mert mikor műtötték a bokámat-bokaszallag szakadásom volt- akkor is így érzéstelenítettek.. Akkor hirtelen műtét volt, nem aggódtam előre, most meg már tudom, hogy az mit jelent.. bár utána akkor max. az volt a problémám, hogy nehogy lebukjak anyum előtt, hogy cigizek.. mert a cigimet elfelejtettem eldugni..
Most a téma a szoptatás lesz
Ezen meg nem szabad aggódni, mert ha ráparózok, akkor bizti nem sikerül
Ja Andi, az üzidet tegnap nekem nem is adta ki a net.. meglepődve konstatáltam reggel, hogy Te is írtál nekem
A császár azért lesz, mert rossz a szemem, és a szemészek kíméletes szülésre vonatkozó javaslatát kissé morbidnak/ viccesnek éreztük a Vidával..
Neked programozott császár volt? Ilyenkor megmondják mikor menj be, és katéter, szuri, stb.? vagy kellenek fájások? Mármint, hogy beindítsák a szülést?
Asszem most más nem jut az eszembe, de ha van ötletetek, hogy mi jó még, akkor írjatok.. pl. hogy hajlíthatós szívószálat vigyek az iváshoz, mert nem emelhetem fel a fejem.. ez is jó volt.. nekem eszembe sem jutott
Ja, ma jönnek anyósék.. pizzát fogok sütni.. nem a kaja miatt aggódom
De jövök még vissza sokat
35+6