HELLO MINDENKINEK!
Remélem emlékszik még rám valaki a régiek közül.
Én voltam, aki nagyon sokára csinálta meg a tesztet, pedig már mindenki nagyon szurkolt.
Aztán 7 hetesen az UH-n kiderült, hogy valami nincs rendben és 9 hetesen volt a műtétem (missed ab.). Ennek már 2,5 hete. Fizikailag semmit nem jelentett a műtét, lelkileg pedig az előtte lévő napok keserűek voltak, de mire a műtétre került a sor, már teljesen átéreztem, hogy ez most nem lehet másképp és sikerült elengednem a babát, így lelkileg is O.K. voltam már aznap. Meg is lepődtem magamon...(de talán nem is volt erős a kötődés)
Most pedig próbálok lépést tartani az itteni eseményekkel, de ez egy nagyon termékeny topic, egyelőre inkább az írás terén, de reméljük, hogy a közeljövőben egyéb szempontból is az lesz....
Ritkán tudok írni, mert a munkahelyemen nincs internet, pedig ott lenne időm írni-olvasgatni. Itthon pedig nehezen jutok ide és persze osztozni is kell a fiúkkal az interneten (csak az egyik gépünkön van hozzáférés).
Megpróbálom feltenni a hőgörbémet, mert természetesen rendületlenül hőmérőzök a műtét másnapjától. Persze most nagyon speciális és rendhagyó lesz a grafikon, de annak is örülni fogok, ha Pé-re utaló alakja lesz. (apró örömök az életemben...)
Próbálom a méhnyak tapogatását és a váladék megfigyelését, de ebben més elég ügyetlennek érzem magam.
Bíztató, hogy itt egyesek már milyen rutinosak!!!
Mindenkinek jó jövő hetet kívánok (hosszú hétvége következik!)