Új privát üzeneted érkezett!

Tontica,
jaa, értem!
Sztem 48 órát megszavazhatsz a fiúknak! Kép

Bali,
megfogtál, mert nekem is el kellett gondolkodnom! Kép Húsvét hétfőre jött meg, akkor ma a 7. napon vagyok!
Megjegyzésbe odaírhatod, hogy június konzultáció Kaáli v. vmi ilyesmi...

Málna,
amíg nincs miklósbácsi, addig van esély! Kép

angel37

Malna: remelem holnapra nem csokken tovabb, vegulis menzis csokkenesnek szerintem koran van!!! A menziig van esely!!! Kép

Bali: kuld at a tablat mert en sem tudom hogy ki hogyan all. Kép Mi van Veled? Mikor mesz ultrahangra?

Hat nem tudom, tobb helyen is olvastam hogy kb. 24 ora a spermak termekenysege es en tartom magam ahhoz hogy a 11. napon volt pe-m ugyhogy szerintem van eselyem, na majd a finishben kiderul. Kép

Az tutti hogy en mindent megtettem a cel erdekeben ebben a ciklusban, ha nem sikerul akkor egy jo ideig nem lesz semmifele taktika. Kép
Majd csak itt drukkolgatok Nektek.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
A 11 cn nagyon nyerőnek látszik a p.é. szempontjából!Jó lesz ez ,meglátod!!!Kép
Dolgozni,ha csak pár hetes/hónapos leszek ,visszamegyek.Egész addig ,amíg titkolni lehet.Utóbb 4 hónapig sikerült!Kép

Málna
Még csak 12. DPO,korán van tesztnek is,mensinek is!
Ha ennél lentebb nem megy a hőd,akkor jó eséllyel vagy babás!Kép
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Asszem januárban babadönping lesz a hőmérős topikosok között!!!
Szuper a görbéd,és az időzítés,is remek volt!Kép
Majd mesélj,mit mondott a dokibácsi a kontrollon!

Angyal
Akkor részemről O.K a tali!Megszervezed?Időpont,hely,jelentkezők stb.Kép

Görbém a mai hőmmel megdobva:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, ez gyonyoru gorbe, ott a beagyazodas meg a 3. fazis. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
A tiéden meg még mindig ott volt a kiugrás,ami jellenzően babás görbére utalKép
Majd hiszem,ha látom a zebrás tesztetKép

KépKép

KépKép
okr

Én szervezzem meg??? Na tessék, mit vettem a nyakamba! Kép De rajtam ne múljék! Kép

Majd Tonticához igazítjuk, amikor hazajön, és épp a rokonok elengedik egy kicsit! Kép

A görbéd valóban ideálisan néz ki! Kép

angel37

Okr: wowKép Maaaaarha szééép görbe Kép Hihetetlenül bíztató Kép Minden egyben van rajta Kép Vééégree lehet szurkolniKép És mindez a Clostyltól? Nem semmi... vagyis inkább wowKép

Az enyém unalmas és semmitmondó... (viszont ma újra elkezdtem tojásfehérjézni... tök átlátszó és nyúlik... de ez nem meglepetés, mert egész ciklusban ez megy... szóval nálam ennek már semmi jelentősége...)
Kép

Ja: tali: ééérdekelKép Ha esetleg nem írnék ide, akkor mailben is jöhetnek a részletek (de nem hiszem, hogy ne írnék ideKép)
csakegysokadnick

HELLO MINDENKINEK!

Remélem emlékszik még rám valaki a régiek közül.
Én voltam, aki nagyon sokára csinálta meg a tesztet, pedig már mindenki nagyon szurkolt.
Aztán 7 hetesen az UH-n kiderült, hogy valami nincs rendben és 9 hetesen volt a műtétem (missed ab.). Ennek már 2,5 hete. Fizikailag semmit nem jelentett a műtét, lelkileg pedig az előtte lévő napok keserűek voltak, de mire a műtétre került a sor, már teljesen átéreztem, hogy ez most nem lehet másképp és sikerült elengednem a babát, így lelkileg is O.K. voltam már aznap. Meg is lepődtem magamon...(de talán nem is volt erős a kötődés)

Most pedig próbálok lépést tartani az itteni eseményekkel, de ez egy nagyon termékeny topic, egyelőre inkább az írás terén, de reméljük, hogy a közeljövőben egyéb szempontból is az lesz....

Ritkán tudok írni, mert a munkahelyemen nincs internet, pedig ott lenne időm írni-olvasgatni. Itthon pedig nehezen jutok ide és persze osztozni is kell a fiúkkal az interneten (csak az egyik gépünkön van hozzáférés).

Megpróbálom feltenni a hőgörbémet, mert természetesen rendületlenül hőmérőzök a műtét másnapjától. Persze most nagyon speciális és rendhagyó lesz a grafikon, de annak is örülni fogok, ha Pé-re utaló alakja lesz. (apró örömök az életemben...)

Próbálom a méhnyak tapogatását és a váladék megfigyelését, de ebben més elég ügyetlennek érzem magam.
Bíztató, hogy itt egyesek már milyen rutinosak!!!

Kép

Mindenkinek jó jövő hetet kívánok (hosszú hétvége következik!)

Kép
regina3

Kép
Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Regina: Kép
Persze hogy emlekszem Rad! Orulok hogy sikerult tultenned magad rajta bar biztos nem konnyu. Ha egyszer sikerult masodszor is fog ez nyugtasson. Kép Ugy latszik meg nem volt pe-d de biztos lesz majd, 28 napos ciklusaid szoktak lenni altalaban? Mert akkor mostmar kell hogy legyen pe-d.
HU, en mar zseni vagyok a mehszajtapogatasban es rajottem hogy egyaltalan nem nehez eszrevenni ha kinyillik (peteereskor) mert majdnem befer az ujbegyed (hogy a francban fer ki itt egy gyerek? Kép ) es puha is (olvastam hogy olyan mint az ajkak) aztan visszazarodik es kemeny lesz. A nyak pedig akkor tojasfeherje ha a ket ujjad kozott kinyullik. Ujan izgi! Kép

Bali: Kép Atkuldod a tablat e-mailen? Mert nekem hianyoznak kepek az enyembol es adatok.

Csakegy: Kép Te is "turkald" magad az nagyon szepen elorejelzi a pe-t. Kép Ki tudja talan majd most!

Latom eleg elszortan lakunk a vilag minden tajan Kép de talan a legjobb az lenne ha Budapesten talalkoznank majd de ez meg tenyleg messze van addig en is szoktatom magam a gondolathoz mert tenyleg gyava nyul vagyok. Kép De jo lenne ha mar babasan talalkoznank!!! Kép
Bali! Te mikor is szulsz?

Kriszta: Kép Nem felsz hogy a korhazban elkapsz valamit ami nem jo a babanak? Szeretnel visszamenni ugye? En semmi penzert nem mennek vissza a regi munkahelyemre, egyikre sem!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: túrkálom én néhaKép Van, hogy puhának tűnik és magasan van, de a hőm nem igazolja a dolgot... a tojásfehérje sem jelzi nálam előre. Tippjeim szerint még nem sikerült helyreráznom a szervezetem, azért csap be állandóan a testem... talán a következő ciklus már valóban jó lesz... (asszem kicsit furán működök mostanábanKép)
csakegysokadnick

Csakegy: Hat, vegulis Takidonak sem volt mintagorbeje es megis valahol volt pe-je ahol nem is latszik. Kép Ki tudja! Kép
Jaj, en annyira izgatott vagyok, olyan jo lenne ha most osszejonne! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Nagyon szép az autó. Ugyanolyan színűt vesztek, amilyen a képen van?
Én biztos alig várnám, hogy vezethessem. De feltétlenül kis forgalmú nagyon széles úton, biztos ami biztos alapon, lévén, hogy csak átlagos női vezető vagyok (igaz immár 16 éve).

A ciklusaim 28 naposak egyébként, de most a műtét miatt a várható időtartam 4-6 hét. Úgyhogy annak örülnék, ha egy teljesen normál (28-30 napos) ciklus sikeredne Pé-vel, akkor nagyon tuti lenne a szervezetem. Egyébként ennek a ciklusnak nincs tétje, mivel a szex most ellenjavallt egy hónapaig (fertőzésveszély miatt), de ha nem is várjunk ki napra pontosan, akkor is védekezünk. Most a regenerálódás a fontos. Viszont a dokibácsi azt mondta, hogy a következő ciklusban már lehet próbálkozni. Addig viszont lesz még egy kontroll. És nekem ugye volt egy miómám is, igaz kicsi és reményeim szerint már visszafejlődött/eltűnt, de azért szeretném látni-hallani, hogy nincs ott.

Közületek használ valaki PG/53-at? Nekem ez nagyon régről megvan, jónak tartom, de alig látok rajta valamit.

Kép
regina3

Én használtam... de nálam folyamatosan páfrányos voltKép Viszont ha valakinek rendben vannak a hormonjai, szerintem működnie kell...
csakegysokadnick

Tontica!

Szeptember végére tervezem a szülést...Kép Ultrahangra a május első hetében kell mennem, de már izgulok... Elég parás vagyok így másodjára.., meg most már a neme is kezd érdekelni. Jól van a nagy fiú? A kisebbik nagyfiúKép

Livi

bali78

ja, küldtem a táblát...

Livi

bali78

En kozben folyamatosan itt vagyok mert fiam elment a rokonokkal a parom meg focit nez. Kép Nekem meg nincs kedvem semmihez csak tunyulni. Kép

Bali, megjott a tabla, koszi! Kép

Regina: olyan szinut veszunk mert ez a kocsi (0 kilometeres) ami akcioban van es nincs valasztasi lehetoseg, de nem rossz. Kép
Akkor meg nem is baj hogy nem volt pe. ez az elso ciklus ilyen, remelem a masodikkal minden rendben lesz.

Na megjottek a fiammal, megyek.

KépKép
KépKép
tontica

CSAKEGY!!!

És mi újság az Aviva tornával? Elolvasgattam a topicodat, ami sok helyen a táplálkozással is foglalkozik.
Voltál ismételni, vagy egyedül tornázol?
Észrevettél bármit is, ami javult a torna hatására?
A talpmasszírozásnak utánajártál??? Mert nagyon hatékony ám!!! Az akupresszúra is (a férjem azt végezte dr. Eőry Ajándoknál és nálam nagyon hatásos pl. derékfájásra!) És pénteken voltunk egy ismerősnél, akinek kristályágya van, azzal segíti a hozzáfordulók gyógyulását. A kristályok harmonizálják a csakrák működését, tisztítják az aurát, ezáltal a szervezet öngyógyítása turbóra kapcsol és még rákos megbetegedéseknél is jelentős eredmények érhetők el.
Gondolom ismered a mondást: a természet gyógyít, az orvos csak kezeli a betegséget. (Hufeland)

"... a valaha kigondolt legjobb gyógyszertár maga az élő szervezet." (Deepak Chopra) csak hát időnként stimulálni kell természetes módszerekkel...

Ez most csak úgy eszembe jutott, talán mert nagyon szurkolok neked, hogy szebb legyen a görbét, jobb legyen a ciklusod és lehessen babásodni...

Kép
regina3

Skacok: Most pisiltem egyet...ISZONYÚ halvány 2. csík az LH teszten... iszonyú halvány, de talán erősebb leszKép Szurkoljatok légysziiiiiiiii.... (azért kell a szurok, mert az előző ciklusban 4 napon át is pozitív volt aztán mégsem lett PÉ a dologból... igaz, olyan erős, mint a kontroll csík egyszer se lett...)

Fúúú... eldobom az agyam Kép

(és talán a gombám is jobb állapotban van... ma filózok azon, hogy megkockáztatom a szexet... hmmm... mondjuk a Canesten valszeg kinyírja a kiskatonákat (ld. csak azzal merném megkockáztatni, nehogy visszaessek), de legalább adnék nekik egy kis esélyt... szerintetek? Egy marha halvány teszt az még 2-3 nap minimum a PÉ-ig... nem?)
csakegysokadnick

Regina: ciki, de azóta se csinálomKép((( egyszerűen elfelejtettem, hogy kellKép(( Szóval kéne az ismétlő... ha valaki szívesen eljönne velem egyszer, az szóljon...

Nálam a következő egy homaopata orvos lesz - aki mellesleg belgyógyász. Tőle szeretnék PÉ-t serkentő bogyókat kérni, utána meg a 2. fázisra progeszteronszintnövelőt és méhnyálkahártyaépítőt...

Addig meg persze kineziológus aki a lelkemet ápolja... megjegyzem, szerintem NAGYON sikeresen... azóta egyszerűen nem pánikolok a baba stb. miatt Kép
csakegysokadnick

asszem nem lesz szex. nem kockáztatok. Inkább kikúrálom magam holnapig.
csakegysokadnick

Ezt korábban valahonnan kimentettem magamnak.
Hátha érdekel valakit...

A fogamzó- és megtermékenyítőképesség javítható.
Ehhez érdemes kipróbálni a következő szereket, módszereket:

1. salaktalanítókúra mindkét félnek a babaprogram előtt
2. jóga, tantrajóga, Luna-jóga - a vegetatív idegrendszer és a hormonháztartást kiegyensúlyozói
3. akupunktúra, akupresszúra, talpmasszázs - serkentik a pete- és spermiumtermelést, stabilizálják a hormonális szabályozást
4. sós ülőfürdők: gyulladáscsökkentők
5. homeopátiás szerek: leghatékonyabb az alkati szer, de bevált indikációk alapján választott szerekkel is javítható a hormonszervek és az ivarmirigyek működése
6. gyógynövények: a macagumó, a ginszeng, a méhpempő, a szója, a barátbors és a rozmaring támogatja a hormontermelést, és a két első gyökér férfiaknál fokozza a spermiumképzést
7. vitaminok, ásványok: a B-vitaminok, a folsav az E-vitamin, a cink és a szelén stimulálják a sejtosztódást és az ivarmirigyek aktivitását

CSAKEGY!
Akartam is írni a homeopátiát, mi a Hungária krt. 70. (Interlab, dr. Tihanyi István) jártunk mind a négyen. A módszer nagyon jó, de egy kicsit lassú, legalábbis mindig 2 hónap kontroll mondott az orvos, mi pedig betartottuk, pedig lehetett volna telefonon szólni (2-3 hét után), hogy nincs javulás és akkor javasolt volna más szert. Hát mi kissé restek voltunk, ma már másképp csinálnám. Viszont a gyerekeknél elég látványos volt a javulás egy idő után. És sok jó dologra felhívták ott a figyelmünket. A labor is jó, jövő héten készülök menni. Most kitaláltam, hogy a toxoplazmát megnézetem. 7 éve, amikor a kislány volt a pocimban akkor negatív lett, de SZTK alapon nagyon körülmények volt és hetekig tartott mire meglett az eredmény.
Nekünk pedig azóta is vannak macskáink és én azóta is kertészkedem (túrom a földet) úgyhogy megnyugtatna, ha ez rendben lenne.

Kép
regina3

Sziasztok!

Bocs,hogy eltüntem,de a telken töltöttük a hétvégét a haverokkal.

Csakegy!
Többféle gyógymódot is kipróbáltam,többek között az általad ajánlott homeo.-bogyót.És hogy most konkrétan melyik,ki tudja,de hatottak,mára teljesen jól vagyok.Néha még kicsit érzem a torkom,de ez már a péntekihez képest semmiség.

Tontica!
Nagyon gyönyörű a kocsi.Kép

Regina!
Biztos kárpótól majd az élet a történtek miatt.
Kívánom,hogy minél elöbb összejöjjön a baba!Kép

Bali!
Köszönöm,az új táblát.Kép

KépKép
takido

Regina: az a doki mennyibe kerül? Mennyi egy-egy kontroll stb? Akit nekünk ajánlottak az talán 6000 Ft (az alkati szerek belövése) aztán telefonon is elég keresni...
csakegysokadnick

Tontica
Dehogy félek a fertőzéstől.Ha félnék nem dolgoztam volna soha eü-ben.Kép

Csakegy
Grat a halvány csíkhoz!Pár nap ,és egyforma erős lesz a kettő,addigra a gomba is eltűnik!Kép

Regina
Nekem van PG53-m.Mióta szedem a metformint elég jól előjelzi a p.é.-t.Már rájöttem,hogy 3-4 nappal a tüszőrepi előtt lesz full páfrányos.Próbáld ki sztem!!!!
Örülök,hogy jól viseled a történteket.Erős csajszi vagy!
Az elhalás oka nem derült ki?

Bali
Nohát,hogy megy az idő,ha hetekben számoljuk!KépEszméletlen,midjárt nagykorú a babád!Kép

A táblán úgy látom a 25 éveseké a világ!Ancsa most Te jössz!!!

KépKép

KépKép
okr

Csakegy!

Az első alkalom (anamnézis) fél óra (néha kicsit több) és 7000 Ft volt legutóbb. Idén még nem jártunk ott. A kontroll 4000 Ft alkalmanként, de telefonálni minden nap lehet egy megadott időpontban és ha sikerül elérni, akkor meg lehet beszélni bogyóváltást (hatástalanság esetén) és nem kell kivárni a 2 hónapos kontrollt.

Időpontot nehéz kapni, hetekre be van táblázva, de létezik várólista (ha valaki lemondaná).
Ez az orvos egyébként iriszdiagnosztikát is csinál, azzal kezd és utána jön az alapos kikérdezés, és amúgy csontkovács is (eredetileg pedig gyermekgyógyász főorvos és az intézmény főnöke). Szimpatikus ember, csendes, udvarias. És homeopátiás szereken kívül egyéb egészséges szereket is használ, javasol.

Bejelentkezni ezen a számon lehet (ügyintéző veszi fel, nagyon korrekt az ügymenet): 220-5891

Kép
regina3

Hát majd próbálkozom a PG/53-mal, de lehet, hogy a szememmel van a baj (?) alig látom azt, amit nézek. Már egy nagyítót is előkaptam. Bár valószínüleg szokni kell és akkor menni fog.

Most mennem kell. Holnap este benézek.

A szövettanról még nem tudok mit írni, de mindenhonnan azt hallom, hogy úgysem derül ki semmi. Nem tudott jól megtapadni vagy ilyesmi.

Kép
regina3

Regina: nálam az jött be amikor odamentem egy lámpához és szó szerint a közepébe néztem a mikroszkóppal.. a természetes fénynél nálam se látszik semmi... neonnál sem. Csak a hagyományos égőnél (na jó... nálunk csak energiatakarékosak vannak, de azoknál is)
csakegysokadnick

Ja... az is az eszembe jutott, hogy ilyenkor össze-vissza kell nyomorgatni a mikroszkópot... azzal tudod beállítani az élessgét.. és én még forgatni is szoktam egy kicsit a nagyítós részét...
csakegysokadnick

Kép
(+ma reggelre kijött vagy 3 feltűnő ragyám... remélem, nem csak azért, hogy szivassanak és hülyén nézzek ki Kép...)
csakegysokadnick

(ja... a Jónás naptár szerint 27-én lesz a termékeny időszakom első napja... de az még 3 nap ...)
csakegysokadnick

Aztabüdös... rosszul emlékeztem... április 27-IG tart... a végén még elkezdek majd hinni ebben???? Na majd holnap kiderül...

Kép
csakegysokadnick

25-ig... (akkor honnan jött nekem a 27-e?)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Elég szarul kezdődik a hetem. (munkahely Kép)
A görbém viszont egyelőre tetszik Kép

Kép

Majd irok még, de most elég nagy a káosz itt az irodában. Nem hagynak netezni a "piszkok"

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok!

Regina,
üdv újra itt, örülök, hogy jól vagy! Kép
A szövettanból valszeg tényleg semmi nem fog kiderülni. Egyszer hallottam, hogy a dokim épp erről beszélt telefonon az érdeklődő nővel.

Csakegy,
Hurrá, pozitív LH tesz! Kép Hajrá!

Kamilla,
a görbe OK! Kép

angel37

Angel: de még nagyon halványKép
csakegy

Én eddig azt hittem, hogy az LH teszt a legbiztosabb ovuláció jelző, de most, hogy UH-val figyelték a pé-t, nem nagyon esett egybe a két dolog. Egyszer jelzett az LH egy nagyon kis halovány csíkot, de akkor még bőven meg volt a tüszőm. Aztán semmi. Lehet, hogy nem elég magas az LH szintem? De az végülis mindegy, nem?, ha bizonyítottan megrepedt a tüsző?

Régebben meg olyan volt, hogy egy hétig folyamatosan két erős csíkom volt. Ki érti ezt?

Kép

Kép
kamilla306

Így van, ha megrepedt, akkor csak jó lehet az LH szint! Meg mondtad, hogy jók a hormonjaid is!

Csakegy,
majd megerősődik! Kép

angel37

Kamilla: hát izé... nekem többen is mondták PCO-sok, hogy náluk mindig magas az LH szint... és régen nálam is az volt... de amióta Metformint szedek, azóta pl. a 3. napon már 6 alatt van azt meg egyik teszt se mutatja ki (asszem 25-ös erősségűek a simák)... valszeg tehát a teszt érzékenységétől is függ a dolog...

szóval ha az én 25-ösömnél kimutat valamit a teszt az azt jelzi, hogy valami miatt 25 fölé (köré) ment az LH szintem... ami persze még nem biztos, hogy elég magas a tüsző megrepedéséhez, csak ahhoz elég magas, hogy kimutassa a teszt...

Szerintem ha valaki peteérésserkentőt szed, akkor is ingadozhat az LH szint, az is bekavarhat a tesztnél...

Szóval az LH tesztet egyerűen úgy kell kezelni, mint egy LH szint mérőt, ami egy LEHETSÉGES peteérést jelez előre... amit a hőmérsékletnek kell majd utólag megerősítenie... (na nálam ez a fázis maradt ki az előző ciklusban, onnan tudtam, hogy nem repedt meg a tüsző - max. szeretett volna...)
csakegy

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt tegnap este.
Megfürödtem elindultam felfelé a lépcsőn,hogy lefekszem,csak érzem ,hogy valami nem stimmel.Vissza mentem wc-re,látom megjött...De nem olyan volt mint máskor,nem volt piros hanem inkább barna...Reggel mértem a hőm ugyanúgy 36,9 és még a vonal fölött vagyok.Nézem a tamponom semmi,szinte teljesen fehér.A második is amit most néztem az is tiszta...Csináltam egy tesztet de semmi.Lehet hogy még csak tegnap volt a beágyazódás azért volt ez a barna dolog?! De akkor miért ment le a hőm?!Ha a napokban nem jön meg akkor még bármi lehet!Csak egy kicsit fáj a hasam úgyhogy nem is élem bele magam.

málna2162

Málna,
hű ebből még bármi lehet! Kép
Egyébként nem szoktál pecsételni előtte? Mert a akkor jó jel!

angel37

Málna: ez nagyon jól hangzik! A beágyazódásnál nagyon sokszor leesik a hő + pecsételő vérzés van! Szóval ez már hűha kategóriaKép
csakegy

Pecsételni?!Az mi?!Én nem ismerem a elviselhető menstruációt!Az első két napban meghalok utánna már jobb.Van,hogy ülni sem tudok,úgy fáj mindenem.
Kép

málna2162

Nahát, hogy vki nem tudja, hogy mi a pecsételés? Kép Kép Akkor neked biztos nincs!

Csatlakozom Csakegyhez: hűha! Kép

angel37

Sziasztok!

Olyan izgatott vagyok. Tegnap kellett volna megjönnie, ma vettem egy tesztet - nem bírok magammal. Halvány pozitív lett az eredmény! Azt hiszem még jobb, ha nem hiszek a tesztnek...

Kisfiamat ma vittem először az oviba és elsírtam magam mikor ott kellett hagyni. Olyan rossz volt!

Üdv Mindenkinek: Kriszti

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Hű lányok, ez már határozott két csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kriszti
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Gratula Kép

Asszem most indul a babaszezonKép
Csak1

Kriszti,
gratula! Kép

Ja, indul a babaszezon! Amiből tuti kimaradok! Kép

angel37

Angel: Miért? Nálad is indul... max. kicsit később lesz eredménye... (meg eleve... én sem tudhatom pl. hogy nálunk mikor lesz baba... )... (a ciklusod meg gyönyörű és ez több, mint bíztató!!!)
csakegy

Sziasztok!

Okriszti és Kamilla! Nagyon jók a görbéitek!Kép

Tontica! Nem nyuszi vagy, hanem cicaaaa!Kép gyönyörű a járgány! Én a helyedben tuti vezetném. Bár nekem "lengyel fiúm" van, és megyek vele mint a meszes.Kép

Junkó! veled mi újság?Kép új házhoz, új élmények is tartoznak!Kép

Csakegy! mióta szeded a metformint?

Nem mérek hőt. Lusta kutya vagyok! Meg rájöttem, hogy inkább huncutkodok az urammal hajnalonkét, mint hogy a hőmérő kutatsak.Kép
Majd ha élésebb helyzet lesz, akkor újra előveszem.

Akit nem említettem annak puszi. További szép napot!

Bee------bye
beebeey

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?