Sziasztok!
Ma egész nap kertészkedtünk.Mostmár teljesen kész vagyunk.Mindent kigazoltam,beüzemelték az öntözőt,feltöltöttük a növények alját mulcsal,ültettem még pár virágot a sziklakertbe.Holnap megcsináljuk Máténak a homokozót,hadd játszon végre Õ is.Most mindig csak azt lesem,hogy mit legel le...
Annyira jó idő volt ma.Nálunk 28 fokot mutatott délután a hőmérő!!
Kis_plutó
Sajnálom ami a kisbabáddal történt.Ha nem indiszkrét a kérdés megszületett a baba?Mi volt a baj?
Tudod én az ilyen emberekre mint Te meg a Férjed annyira feltudok nézni és tisztelni tudom,mert képesek voltatok EGYÜTT túljutni a problámán és mégegyszer belevágni.Azért ehez nagyon sok erő kell.Ilyenkor mindig elszégyelem magam,hogy milyen csip-csup dolgokon szoktam nyavajogni,mások meg min mennek keresztül.És nem hagyják el magukat.
Sajnos nekem is van az ismeretségi körömben akik hasonlóan jártak.
A barátnőmnek 4 éves volt a kisfia amikor kiderült,hogy rákos.6 évesen halt meg.
Talpra állt mert segített neki a család a barátok és a férje,és ez a legfontosabb hogy a szeretteink ilyenkor ne csak a sajnálatukat tudják kifejezni mert abból nem lehet újra kezdeni.Azóta van egy tündéri 8 éves kislánya.
Remélem nem baj,hogy ilyeneket írtam...
Múlt héten bent voltunk az Uszoki kórház ügyeletén.Ott is mondták,hogy egyértelmű kötőhártyagyuszi.Kapunk rá szemcseppet.Csak az volt a baj,hogy múlthéten amikor már nem váladékozott abbahagytam.Rögtön visszajött.
Ja a vasalatlan ruháim azt mondták szívesen randiznának veled engem már unnak!
Candi
Bea
Azért ezzel a létra dologgal vigyázzál!!Véletlenül mellélépsz,vagy megszédülsz és már megis van a baj!Az utolsó hónapokban meg pl.nem szbad nyújtózkodni,vagy függönyt felrakni merta köldökzsinórt rángatod(főleg hamár a baba megfordult)és rátekeredhet.Nem is olyan egyszerű ez a terhesség
DE NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
A másik: a tengeri herkentyűk nem igazán tartoznak a kismama étrendjébe!
Csak ha halálbiztos hogy NAGYON NAGYON FRISS.De mivel nem vagyunk tengerparti ország...Még a fagyasztottat sem kéne.A LEGGYORSABBAN ROMLÓ ÉTEL,A FEHÉRJE BOMLÁS PEDIG TOXIKUS MÉRGEZÉST OKOZ ,A HIGANYTARTALOMRÓL MEG NEM IS BESZÉLVE.
Nem akarlak megijeszteni.Attól hogy ma ettél még nem lesz semmi bajotok.De inkább ne!
Merre laksz?Mindig az Árkádot emlegeted.Én a XVI-ban laktam a szüleim még mindig ott laknak.
Bea ;Takidó
Van egy nagyon jó könyv az a címe,hogy :VÁRJUK A BABÁT (Csörgő Anikó-Csigó László-Pető Zsuzsa)
Benne van minden amit ehetsz és amit nem ajánlanak.A 40 hétre megvannak minden napra lebontva a receptek(reggelitől a vacsoráig)
Nekem nagyon bevált.Összesen 11 kilót híztam ezzel az étrendel és sosem voltam éhes.Szerintem egy póbát megér.